NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Regisseur

2News.be / Trefwoorden / Regisseur

Lady Gaga in gesprek over rol als Harley Quinn in tweede Joker-film
20 Juni, 00:11 NU.NL - Film
Lady Gaga gaat mogelijk de rol van Harley Quinn spelen in de opvolger van de film Joker. De zangeres en actrice is volgens The Hollywood Reporter in gesprek met de makers van het tweede deel, waar onlangs het script van werd afgerond.


Japanse regisseur Naomi Kawase beschuldigd van geweld tegen werknemers
13 Juni, 00:09 NU.NL - Film
De Japanse regisseur Naomi Kawase wordt ervan beschuldigd dat ze zowel in 2015 als in 2019 een medewerker fysiek heeft aangevallen. Het Japanse magazine Shukan Bunshun onthulde volgens The Hollywood Reporter dat de filmmaker een medewerker een gezwollen gezicht bezorgde door hem te slaan.


Belgische actrice dient in ons land klacht in tegen bekende Franse regisseur wegens verkrachting
7 Juni, 00:02 HLN.BE
De Belgische-Nederlandse actrice Sand Van Roy (34) dient in ons land klacht in tegen de Franse regisseur Luc Besson (63), wegens verkrachting. Van Roy diende in 2018 al klacht in tegen de man in Frankrijk. Maar ondanks het medisch bewijs en andere getuigenissen werd de zaak geseponeerd. Ze hoopt nu op een eerlijke kans in ons land.


Regisseur James Bond-film beschuldigd van ongepast gedrag op set
6 Juni, 00:11 NU.NL - Film
Regisseur Cary Joji Fukunaga, onder meer bekend van de James Bond-film No Time To Die, is beschuldigd van ongepast gedrag op de set. Meer dan tien ingewijden vertellen aan muziekblad Rolling Stone over grensoverschrijdend gedrag tegen jonge actrices.


Franse regisseur Luc Besson wordt niet vervolgd voor verkrachting
30 Mei, 00:08 NU.NL - Film
De Franse regisseur Luc Besson die door een Nederlandse actrice van verkrachting is beschuldigd, wordt niet vervolgd. Dat heeft het hof van beroep in Frankrijk dinsdag besloten, melden Franse media.


Justin Lin trekt zich terug als regisseur Fast and Furious 10
2 Mei, 00:05 NU.NL - Film
Justin Lin is slechts een paar dagen nadat de opnames zijn begonnen gestopt als regisseur van Fast X, de tiende film in de Fast and Furious-reeks.


Regisseur Jean van de Velde maakt animatiefilm over jeugd Vincent van Gogh
22 Februari, 00:07 NU.NL - Film
Jean van de Velde is bezig met een avondvullende animatiefilm genaamd Young Vincent, die gaat over de jeugd van de wereldberoemde schilder Vincent van Gogh.


Ghostbusters-regisseur Ivan Reitman op 75-jarige leeftijd overleden
17 Februari, 01:38 NU.NL - Film
De Canadese regisseur Ivan Reitman is afgelopen weekend op 75-jarige leeftijd overleden. De in Slowakije geboren filmmaker maakte in de jaren tachtig en negentig furore met een reeks succesvolle comedy's, waaronder de Ghostbusters-films.


Regisseur John Krasinski kondigt derde deel van A Quiet Place aan
17 Februari, 01:38 NU.NL - Film
Regisseur John Krasinski gaat een derde deel in de horrorfilmreeks A Quiet Place maken. Krasinski, die ook schrijver en producent van de films is en een rol speelde in het eerste deel, kondigde dinsdag aan dat deel drie in 2025 moet verschijnen.


Regisseur Peter Jackson is de bestbetaalde entertainer van het jaar
12 Februari, 00:15 NU.NL - Film
Peter Jackson heeft vorig jaar 580 miljoen dollar (ruim 508 miljoen euro) verdiend en is daarmee de bestbetaalde entertainer van het jaar, meldt Forbes.


Justice League-regisseur reageert voor het eerst op beschuldigingen wangedrag
21 Januari, 00:08 NU.NL - Film
Joss Whedon, de regisseur van onder andere Justice League, heeft maandag voor het eerst gereageerd op de diverse beschuldigingen van wangedrag die tegen hem zijn gedaan. De filmmaker zou volgens actrices hebben gezorgd voor een onveilige werksfeer.


Voor Oscar genomineerde regisseur Peter Bogdanovich (82) overleden
7 Januari, 00:08 NU.NL - Film
Peter Bogdanovich, genomineerd voor een Oscar voor de films The Last Picture Show en Paper Moon, is donderdag op 82-jarige leeftijd overleden. Volgens zijn dochter stierf de regisseur een natuurlijke dood, meldt The Huffington Post.


Voormalige assistent beschuldigt X-Men-regisseur Bryan Singer van misbruik
23 December 2021, 00:07 NU.NL - Film
Blake Stuerman, die jarenlang werkzaam was als assistent van Bryan Singer, beschuldigt de X-Men-regisseur van misbruik. Singer werd al eerder aangeklaagd wegens vermeend seksueel misbruik.


Studio Ghibli-regisseur Hayao Miyazaki onderbreekt pensioen voor nieuwe film
2 December 2021, 00:06 NU.NL - Film
Regisseur Hayao Miyazaki onderbreekt zijn pensioen om weer een lange animatiefilm te maken, zo maakte hij in een interview met The New York Times bekend.


Regisseur Ben Sombogaart maakt film over Twentse spaghettirellen
25 November 2021, 00:05 NU.NL - Film
Regisseur Ben Sombogaart maakt volgend jaar de historische film Tegendraads. Het epos gaat over de verboden liefde tussen een Twentse textielarbeidster en een Italiaanse immigrant tegen de achtergrond van de Twentse spaghettirellen in 1961.


Grimeur Arjen Tuiten benaderde zelf regisseur Ghostbusters voor samenwerking
25 November 2021, 00:05 NU.NL - Film
De Nederlandse grimeur en specialeffectsartiest Arjen Tuiten, die al jaren in de Verenigde Staten woont en werkt, klopte zelf aan bij regisseur Jason Reitman toen hij hoorde dat er een nieuwe Ghostbusters-film in de maak was. Dat vertelt hij in gesprek met NU.nl.


Regisseur over talent Omar in Oscar-inzending: 'Hij geeft je niet wat je wil'
18 November 2021, 00:10 NU.NL - Film
Regisseur Shariff Korver zocht maandenlang stad en land af voor een geschikte kandidaat voor de rol van de jonge Khalil in zijn oorlogsfilm Do Not Hesitate, om hem uiteindelijk 'gewoon' in Oss te vinden.


Regisseur Squid Game bevestigt dat tweede seizoen op stapel staat
11 November 2021, 00:06 NU.NL - Film
Er komt officieel een tweede seizoen van de Netflix-hit Squid Game, zo heeft regisseur Hwang Dong-hyuk dinsdag bevestigd in een interview met AP.


Voormalige Uncharted-regisseur Amy Hennig werkt aan nieuwe Marvelgame
31 Oktober 2021, 00:01 Tweakers
Marvel kondigt vrijdag een nieuwe game aan in het Marvel-universum die wordt ontwikkeld door Skydance New Media. Voormalige Uncharted-regisseur Amy Hennig gaat de ontwikkeling van de game leiden.


Assistent-regisseur Rust in het verleden al eens ontslagen om schietincident
27 Oktober 2021, 00:07 NU.NL - Film
De assistent-regisseur van de film Rust, Dave Halls, werd al eens van een filmset ontslagen wegens een schietincident, meldt CNN. Halls is een van de twee medewerkers naar wie onderzoek wordt gedaan nadat acteur Alec Baldwin donderdag een cameravrouw had doodgeschoten op de filmset.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn