NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Regi


Tiende seizoen van ?Liefde voor muziek? gestart met muziek van Regi: ?Als dit niet genomineerd wordt voor Zomerhit, eet ik m?n cabrio op?
13 Maart, 00:00 HLN.BE
Het tiende seizoen van ?Liefde voor muziek? is zonet met een knal van start gegaan. Van een vrolijke cover van ?Summer Life? tot een emotionele versie van ?Als ik mezelf verlies?: Regi, die de spits mocht afbijten tijdens deze jubileumeditie, was dinsdagavond duidelijk in zijn nopjes.


?Waarom kan jij niet tegen kritiek??: eerste ruzie gooit roet in het eten van Regi en Kristel in ?Regi gaat trouwen?
21 Februari, 00:02 HLN.BE
De weg naar het altaar is niet zonder slag of stoot voor Regi Penxten (47) en Kristel Hubeny (35), letterlijk dan. De ietwat roekeloze rit naar hun huwelijkschef mondt uit in een eerste ruzie voor de aanstaande bruid en bruidegom. ?Ik rijd nooit meer. Trek uw plan?, klinkt het koppig bij Kristel, een antwoord dat niet in goede aarde valt bij Regi. ?Mag ik er zelfs niets meer van zeggen??


Kristel neemt verloofde Regi goed beet, maar die kan daar niet om lachen: ?Ik kruip liever terug m?n bed in?
14 Februari, 00:01 HLN.BE
Je zou misschien verwachten dat hij als dj steevast te porren is voor een flink feestje, maar dat is bij Regi Penxten (47) zeker niet altijd het geval. Verloofde Kristel moest in ?Regi gaat trouwen? dan ook een goeie list verzinnen om hem op z'n eigen vrijgezellenfeest te krijgen. Wanneer hij de waarheid ontdekt, is de dj dan ook allesbehalve content.


Kristel speelde herwerkte ring van ex kwijt na onthulling in ?Regi gaat trouwen?: ?Door online heisa deed ik hem in paniek uit?
7 Februari, 00:02 HLN.BE
Regi Penxten (47) en Kristel Hubeny (34) nemen de kijker in ?Regi gaat trouwen? mee in de aanloop naar hun huwelijk op 27 februari. Toen het koppel hun nieuwe ringen ging passen, onthulde Kristel dat ze eigenlijk nog steeds de trouwring van haar ex draagt, of toch een nieuw gesmolten versie. Regi en de kijkers reageerden geschokt. Uit paniek deed Kristel de ring uit, en sindsdien is die nergens meer te vinden. ?Ik welde hem cadeau geven aan mijn dochter?, vertelt ze op Instagram.


Regi na enkele maanden al verloofd met nieuwe liefde Kristel
12 April 2023, 00:01 Gazet v. Antwerpen

?Waarom wachten op goede dingen?? Met die boodschap kondigde dj en producer Regi Penxten zijn verloving met zijn gloednieuwe vriendin Kristel aan via Instagram. Twee jaar na zijn scheiding met Elke Vanelderen heeft hij opnieuw de liefde gevonden, dat liet hij op Valentijnsdag al weten, zo?n twee maanden later is hij nu dus ook verloofd.
Ouderrol samen blijven vervullen na breuk zoals Regi en Elke is trend volgens relatietherapeuten
30 Januari 2021, 04:19 Gazet v. Antwerpen

Na negen jaar huwelijk gaan Regi Penxten (44) en Elke Vanelderen (42) uit elkaar. Met een opvallende boodschap: ?Je zal ons nog altijd samen op restaurant of in een pretpark zien.? Want ze willen hun belangrijkste rol ? als mama en papa ? samen blijven vervullen. Een trend die relatietherapeuten steeds vaker zien. ?We gaan steeds verstandelijker uit elkaar.?
Nu Regi en Elke gaan scheiden: ook deze bekende koppels overleefden de lockdown niet
29 Januari 2021, 19:30 HLN.BE
Na negen jaar huwelijk hebben Regi Penxten (44) en Elke Vanelderen (42) besloten om uit elkaar te gaan. Dat liet de Limburgse dj zelf weten via Instagram. De twee zijn helaas niet het enige bekende koppel dat er een punt achter zette tijdens de lockdown.


Na negen jaar huwelijk gaan Regi en Elke uit elkaar: ?Er is geen spijt, er is geen nijd?
29 Januari 2021, 19:00 Gazet v. Antwerpen

?21 jaar geleden kruisten onze blikken voor het eerst. Nu, na negen jaar huwelijk, hebben Elke en ik beslist elk onze eigen weg te gaan?, zo kondigt Regi Penxten zijn breuk aan met Elke Vanelderen via Facebook.
Van ?royal wedding? tot plotse breuk: Regi en Elke (als vrienden) uit elkaar
30 Januari 2021, 04:22 Gazet v. Antwerpen

Het begon met een avondje stappen in Leuven. En eindigt nu met de plotse aankondiging van hun breuk. Regi Penxten (44) en Elke Vanelderen (42) zetten na 21 jaar een punt achter hun relatie, die ze beklonken met twee dochters en een huwelijksfeest dat doorgaans enkel voor royalty is weggelegd. Een terugblik op een van Vlaanderens stabielste showbizzkoppels.
IN BEELD. Regi en Elke door de jaren heen
29 Januari 2021, 18:06 HLN.BE
?21 jaar geleden kruisten onze blikken voor het eerst, nu hebben we besloten om elk onze eigen weg te gaan.? Met die woorden kondigden Regi Penxten (44) en Elke Vanelderen (42) het einde van hun huwelijk aan. Het koppel was 9 jaar samen en kende heel wat mijlpalen, waaronder een groots huwelijk, een tijdelijke breuk en twee kinderen. Tijd voor een terugblik op hun mooiste momenten.


Regi en Elke Vanelderen zetten na 9 jaar punt achter huwelijk: ?We kijken vol liefde terug op onze jaren samen?
29 Januari 2021, 17:24 HLN.BE
Na negen jaar huwelijk hebben Regi Penxten (44) en Elke Vanelderen (42) besloten om uit elkaar te gaan. Dat laat de Limburgse dj zelf weten via Instagram.


Regi in de bres voor ex-vriendin Karen Damen: ?Ze zingt zeker niet vals?
6 Maart 2018, 09:06 Gazet v. Antwerpen

Het was haar grote droom om eindelijk een soloplaat te maken. Maar het hele proces was voor Karen Damen (43) een moeilijk avontuur. Het album en het bijbehorende televisieprogramma werden immers op hoongelach onthaald. Nu springt haar ex-vriend Regi voor haar in de bres. ?Karen zingt zeker niet vals?, zegt hij in ?Dag Allemaal?.Gerelateerde trefwoorden© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn