NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Reclame

2News.be / Trefwoorden / Reclame

Cijfers reclame-abonnement Netflix vallen goed op Wall Street
20 Mei, 00:07 Skynet Economie
Netflix was donderdag een grote winnaar op Wall Street. Beleggers zetten de streamingdienst meer dan 9 procent hoger nadat bekend werd dat het goedkopere abonnement met reclame na een half jaar al zo'n 5 miljoen gebruikers heeft getrokken.


Streamingdienst Streamz komt met goedkoper abonnement met reclame
18 Mei, 00:01 Tweakers
De Belgische streamingdienst Streamz krijgt een goedkoper abonnement met advertenties. Streamz Basic kost 7,95 euro per maand, vier euro minder dan het huidige bedrag. Kijkers kunnen hetzelfde aanbod bekijken.


Boete Hillside voor reclame gericht op jongeren
15 Maart, 00:00 Emerce
De Kansspelautoriteit (Ksa) blijft boetes uitdelen. Het heeft Hillside New Media Malta Plc (Hillside) een boete opgelegd van 400.000 euro. De Ksa constateerde bij een onderzoek naar aanleiding van een uitzending van het tv-programma Kassa dat Hillside in de periode van 26 oktober 2021 tot en met 1 februari 2022 reclame en bonussen heeft gericht aan bij Hillside geregistreerde jongvolwassenen (18-24-jarigen).


Elon Musk belooft Twitter abonnement zonder reclame
24 Januari, 00:11 Emerce
Twitter-eigenaar Elon Musk heeft een duurdere abonnementsformule beloofd waarbij gebruikers geen reclame meer zullen zien. 'Reclame komt te vaak voor en is te groot. We ondernemen stappen om deze twee zaken aan te pakken in de komende weken', aldus Musk op Twitter.


Disney+ introduceert goedkoper abonnement met reclame in VS
12 December 2022, 00:02 NU.NL - Tech
Na Netflix heeft ook Disney+ donderdag een goedkoper abonnement met reclames uitgebracht. Het abonnement is vooralsnog alleen in de Verenigde Staten af te sluiten. Of het later ook beschikbaar komt in Nederland is onduidelijk.


Toto Online krijgt boete voor reclame gericht op jongvolwassenen
28 November 2022, 00:09 NU.NL - Tech
De Kansspelautoriteit (Ksa) heeft Toto Online een boete opgelegd van 400.000 euro. Het gokbedrijf richtte reclame op jongvolwassenen in de leeftijd van 18 tot 23 jaar. En dat is niet toegestaan.


Nog meer reclame op YouTube: tot tien advertenties voor een video
19 September 2022, 00:08 NU.NL - Tech
Verschillende gebruikers van YouTube melden op forum Reddit dat zij tien advertenties moeten bekijken voordat een video start. Het is niet mogelijk om de advertenties over te slaan.


Tesla opnieuw aangeklaagd om misleidende reclame over zelfrijdende functies
19 September 2022, 00:08 NU.NL - Tech
Een Tesla-bezitter uit de Verenigde Staten heeft een collectieve rechtszaak tegen de autofabrikant gestart. De man beschuldigt het bedrijf ervan de zelfrijdende functies van de wagens veel mooier voor te doen dan ze zijn.


Netflix troeft Disney+ af door reclame-abonnement eerder aan te bieden
5 September 2022, 00:06 NU.NL - Film
Netflix begint al op 1 november met zijn goedkopere reclame-abonnement, meldt Variety op basis van eigen bronnen. Netflix heeft de introductiedatum vervroegd om Disney+ voor te zijn. Disney wil een vergelijkbaar abonnement op 8 december presenteren.


Goedkoper Netflix-abonnement met reclame biedt niet alle series en films
25 Juli 2022, 00:08 NU.NL - Film
Het nieuwe Netflix-abonnement waarbij de kijker minder betaalt maar ook advertenties te zien krijgt, zal niet alle series en films op de streamingservice bevatten. Dat heeft co-CEO Ted Sarandos volgens Deadline dinsdag bevestigd bij een presentatie van het bedrijf.


Goedkoper Netflix-abonnement met reclame krijgt minder films en series
22 Juli 2022, 00:00 Tweakers
Het aankomende goedkopere Netflix-abonnement waarbij reclames getoond worden krijgt een kleiner aanbod aan films en series dan andere abonnementen. Wel blijft 'het merendeel' van de content ook via het goedkopere abonnement toegankelijk.


Opera 88 bevat ingebouwde knop die reclame voor webwinkels toont
10 Juni 2022, 00:01 Tweakers
Browser Opera heeft een nieuwe knop in de zijbalk gekregen die gebruikers aanbiedingen en coupons van webwinkels laat zien. De functie van de browser werkt vooralsnog niet in de Benelux, maar wel in Duitsland.


Twitter krijgt miljoenenboete voor gebruik telefoonnummers voor gerichte reclame
27 Mei 2022, 00:00 Tweakers
Twitter gaat een boete van 150 miljoen dollar betalen voor het gebruiken van telefoonnummers van gebruikers voor gerichte advertenties. De boete is opgelegd door de Federal Trade Commission in de Verenigde Staten.


Disney+ gaat vier minuten reclame per uur tonen bij goedkoper abonnement
23 Mei 2022, 00:11 NU.NL - Tech
Streamingdienst Disney+ gaat bij een nieuw, goedkoper abonnement vier minuten reclame uitzenden bij films of series die een uur of korter duren, meldt Variety dinsdag. Het bedrijf kondigde in maart al aan met een abonnement met reclame te komen.


Reclame Code Commissie noemt 'CO2-vrij vliegen' bij KLM misleidend
12 April 2022, 00:06 NU.NL - Economie
Luchtvaartmaatschappij KLM heeft misleidende reclame gemaakt door te stellen dat klanten CO2-vrij kunnen vliegen. Dat heeft de Reclame Code Commissie (RCC) vrijdag bepaald in een uitspraak die is ingezien door NU.nl. Een vliegtuig stoot namelijk wel CO2 uit, maar klanten kunnen die uitstoot tegen betaling compenseren. Met dat geld neemt KLM deel aan herbebossingsprojecten.


Reclame en AWS grootste groeiers bij Amazon
4 Februari 2022, 00:02 Emerce
Clouddiensten en het faciliteren van online reclame op zijn platform zijn de twee grootste groeiers in de kwartaalcijfers van Amazon. Bijna de helft van de omzet komt uit niet-retailactiviteiten.


Online gokbedrijven mogen minder reclame maken
16 December 2021, 00:02 NU.NL - Economie
Bedrijven die online kansspelen aanbieden mogen op het internet, net als op televisie, tussen 6.00 en 21.00 uur geen videoreclames meer uitzenden. Ook mogen er op tv per reclameblok maar drie advertenties van maximaal 30 seconden getoond worden. De Consumentenbond vindt dat niet ver genoeg gaan en zegt de samenwerking met de Stichting Reclame Code op.


Shield TV's in Nederland tonen nu ook reclame streamingdiensten op homescreen
13 December 2021, 00:00 Tweakers
De Nvidia Shield TV-mediaspeler met Android TV heeft sinds deze week ook in Nederland reclame op zijn homescreen. Die advertenties nemen zo'n 25 procent van de verticale ruimte op het scherm in, zonder mee te rekenen dat de reclame ook achter andere elementen doorloopt.


Google schakelt politieke reclame rond Filipijnse presidentsverkiezingen uit
2 December 2021, 00:07 NU.NL - Tech
Google toont in de aanloop naar de Filipijnse presidentsverkiezingen volgend jaar geen politieke advertenties. Het beleid geldt voor de periode tussen 8 februari en 9 mei 2022, schrijft Reuters dinsdag.


Steeds meer reclame voor cryptomunten, maar toezicht is er nog niet
25 November 2021, 00:01 NU.NL - Economie
Naast online reclame verschijnen er steeds meer advertenties voor cryptomunten in het openbaar. Zo ook in het Amsterdamse openbaar vervoer en op de stations. Toezichthouders hebben al vaker gewaarschuwd voor oplichting met cryptomunten, dus rijst de vraag of je reclame voor de digitale munten mag maken. Beurswaakhond AFM laat weten dat er geen toezicht op deze reclames is.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn