NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Rechtbank

2News.be / Trefwoorden / Rechtbank

Air Belgium - Rechtbank akkoord met gerechtelijke reorganisatie Air Belgium
Dinsdag, 00:02 Skynet
De ondernemingsrechtbank van Nijvel heeft maandag de aanvraag goedgekeurd van luchtvaartmaatschappij Air Belgium om een procedure van gerechtelijke reorganisatie te starten. Dat melden de kranten La Libre Belgique en L'Echo maandagavond op hun websites. De luchtvaartmaatschappij, met zetel in het Waals-Brabantse Mont-Saint-Guibert, heeft nu vier maanden de tijd, tot 22 januari, om haar plan voor te leggen.


Elektronicawinkelketen BCC failliet: doorstart onzeker -update
23 September, 00:05 Techzine
Update 22/9, 12u50, Laura Herijgers: Het faillissement van de elektroketen BCC werd gisterenmiddag al uitgesproken. Alle jobs sneuvelen als de curatoren er niet in slagen een doorstart te maken. Het nieuws wordt bevestigt door een woordvoerster van de rechtbank van Amsterdam aan RTL Nieuws. De bijna 1.000 medewerkers van de keten werden deze ochtend ingelicht, […]


Zoon van drugsbaron El Chapo pleit onschuldig voor Amerikaanse rechtbank
19 September, 00:01 Skynet
Een van de zonen van de beruchte Mexicaanse drugsbaron Joaquin "El Chapo" Guzman, Ovidio Guzman Lopez, heeft maandag voor een Amerikaanse rechtbank onschuldig gepleit aan beschuldigingen van drugssmokkel, witwaspraktijken en wapenbezit.


Rechtbank Brussel - Vrouw uit Liedekerke vervolgd voor dood pasgeboren baby
5 September, 00:03 Skynet
Een vrouw uit Liedekerke moet zich op 15 september voor de Brusselse correctionele rechtbank verantwoorden omdat ze in 2020 haar pasgeboren baby om het leven zou gebracht hebben. Dat heeft het parket Halle-Vilvoorde gemeld. Het is nog niet duidelijk of het dossier meteen ook zal behandeld worden, of zal uitgesteld worden naar een latere datum.


Rechtbank Brussel - Proces tegen organisatie die miljoenen euro's zou hebben witgewassen, start op 7 september
5 September, 00:03 Skynet
Op donderdag 7 september gaat voor de Brusselse correctionele rechtbank het proces van start tegen een criminele organisatie die miljoenen euro's zou hebben witgewassen. Dertig natuurlijke personen en rechtspersonen moeten zich verantwoorden voor valsheid in geschriften en gebruik van valse stukken, voor witwassen en voor hun functie binnen de criminele organisatie. Daarnaast staan nog eens 26 rechtspersonen en 25 natuurlijke personen terecht die "klant" waren bij de organisatie. Dat meldt het parket Halle-Vilvoorde maandag.


Amerikaanse rechtbank stelt jongeren in het gelijk in klimaatzaak
15 Augustus, 00:04 Skynet Buitenland
In een opvallende klimaatzaak in de Amerikaanse staat Montana, heeft de rechtbank maandag de jongeren in het gelijk gesteld die de staat hadden aangeklaagd. Dat melden Amerikaanse media.


Rechtbank Brussel - Veertig maanden cel voor mensenhandel en resem sociale inbreuken
24 Juni, 00:01 Skynet
Een 31-jarige Brusselaar is door de Brusselse correctionele rechtbank veroordeeld tot een gevangenisstraf van veertig maanden en een geldboete van 32.000 euro, beiden met uitstel, omdat hij misbruik had gemaakt van een groep Egyptische werknemers. Dat meldt de socialistische vakbond ABVV en blijkt uit het vonnis dat Belga kon inkijken. De man, Y.Q., stond aan het hoofd van een bouwbedrijf maar maakte zich volgens de rechtbank schuldig aan mensenhandel en een resem sociale inbreuken.


Rechtbank: FBI bespioneert Amerikanen nog op grote schaal
20 Mei, 00:03 Skynet
Een surveillanceprogramma dat moet helpen in de strijd tegen buitenlandse bedreiging wordt nog steeds op grote schaal gebruikt tegen Amerikaanse burgers. Volgens gerechtelijke documenten die vrijdag werden vrijgegeven heeft de FBI de afgelopen jaren 278.000 niet conforme aanvragen om informatie ingediend.


Rechtbank verwerpt alle overnamebiedingen voor Luikse fabrieken Liberty Steel
29 April, 00:07 Skynet Economie
De ondernemingsrechtbank in Luik heeft vrijdag de drie overnamebiedingen voor de Luikse activa van Liberty Steel niet weerhouden, zo maakte de christelijke vakbond bekend.


Vivo mag van Duitse rechtbank geen smartphones meer verkopen in Duitsland
13 April, 00:01 Tweakers
De Chinese smartphonefabrikant vivo mag van een Duitse rechtbank geen smartphones meer verkopen in Duitsland, omdat het bedrijf gepatenteerde Nokia-technologie gebruikt, zonder hiervoor te betalen. Vivo's zusterbedrijven OnePlus en OPPO verkopen al niks meer in Duitsland.


30 Maart, 00:21 Volkskrant
Rechtbank wijst vraag tot onderzoek bij Triodos Bank af
17 Maart, 00:02 HLN.BE
De Ondernemingskamer in Amsterdam heeft een verzoek om een onderzoek bij Triodos Bank afgewezen. Volgens de rechters kan op onderdelen getwijfeld worden aan het in het verleden gevoerde beleid bij de bank, maar een onderzoek zou niet in het belang zijn van zowel Triodos als de certificaathouders die de zaak hadden aangespannen.


Rechtbank: Spanje mag verdachte van bitcoinscams op Twitter aan VS uitleveren
21 Februari, 00:53 Tweakers
Een Spaanse rechtbank gaat akkoord met de uitlevering van een 23-jarige Brit aan de VS vanwege zijn vermeende betrokkenheid bij de grote Twitter-hack van 2020. Bij die aanval werden meer dan honderd prominente Twitter-accounts overgenomen voor een bitcoinscam.


Rechtbank buigt zich over eis Eva Green om geld voor geannuleerd filmproject
31 Januari, 00:09 NU.NL - Film
De rechtbank in Londen buigt zich vanaf donderdag over het juridisch geschil tussen een Brits productiebedrijf en Eva Green. De Franse actrice eist geld voor haar werk aan de nooit uitgebrachte film A Patriot.


Kevin Spacey voor Britse rechtbank wegens nieuwe aanklachten seksueel misbruik
17 December 2022, 00:04 Skynet Buitenland
De Amerikaanse acteur Kevin Spacey verschijnt vandaag omstreeks 14.00 uur lokale tijd (15.00 uur bij ons) voor een Londense rechter. Hij moet zich daar verantwoorden voor nieuwe aantijgingen van seksueel misbruik tussen 2001 en 2004.


Regisseur Paul Haggis ontkent in rechtbank schuldig te zijn aan verkrachting
7 November 2022, 00:05 NU.NL - Film
De Canadese regisseur en scriptschrijver Paul Haggis, onder meer bekend van de films Crash en Million Dollar Baby, heeft in de rechtbank in New York ontkend dat hij een vrouw heeft verkracht. De 69-jarige filmmaker zei donderdag dat de beschuldigingen niet waar zijn, melden Amerikaanse media.


Famke Louise en RoddelPraat weer tegenover elkaar in rechtbank: wat speelt er?
1 November 2022, 00:20 NU.NL - Muziek
Famke Louise won in maart een rechtszaak tegen Jan Roos en Dennis Schouten, maar de mannen achter het YouTube-kanaal RoddelPraat dienden een hoger beroep in. Dus staan de drie donderdag weer tegenover elkaar in de rechtbank. Hoe zit het ook alweer?


Raadkamer Brussel - Crelan naar correctionele rechtbank verwezen
18 September 2022, 00:04 Skynet
De raadkamer van Brussel heeft de bank Crelan en Crelanco naar de correctionele rechtbank verwezen na een klacht van een voormalige kantoorhoudster. Dat bericht L'Echo zaterdag. De twee ondernemingen moeten voor de rechtbank verschijnen voor valsheid in geschrifte, het gebruik van valse stukken, manipulatie van computergegevens, fraude en misleidende marktpraktijken.


Europese rechtbank veroordeelt Google tot boete van 4,1 miljard euro
15 September 2022, 00:05 Techzine
De een-na-hoogste rechtbank van Europa veroordeelt Google tot een boete van 4,1 miljard euro. Volgens de rechtbank werden fabrikanten door de techgigant geforceerd om Google Search en de Play Store op mobiele apparaten mee te leveren. De boete is een van de hoogste antitrustboetes in de geschiedenis van de Europese Unie. De aanklacht werd in […]


Petekind zegt in rechtbank dat R. Kelly haar al misbruikte toen ze 14 was
22 Augustus 2022, 00:08 NU.NL - Muziek
Het voormalige petekind van R. Kelly vertelde donderdag in de rechtbank in Chicago dat de zanger haar honderden keren seksueel misbruikt heeft toen ze minderjarig was. De nu 37-jarige vrouw gaf haar verklaring onder het pseudoniem Jane. Ze is in de seksvideo te zien die tijdens het proces tegen de zanger in 2008 als bewijs werd opgevoerd.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn