NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Recensieoverzicht

2News.be / Trefwoorden / Recensieoverzicht

Recensieoverzicht: 'Nieuw album Justin Timberlake is niet gedroomde comeback'
26 Maart, 00:07 NU.NL - Muziek
Justin Timberlake brengt na zes jaar een nieuw album uit, maar Everything I Thought It Was is niet de terugkeer waar hij op hoopte. Muziekjournalisten bekritiseren vooral de lengte van het album.


Recensieoverzicht Dune: Part Two: 'Verbijsterend knap sciencefictionspektakel'
5 Maart, 00:08 NU.NL - Film
Door de Hollywoodstaking van vorig jaar bleef Dune: Part Two iets langer op de plank liggen. Maar vanaf vandaag kunnen liefhebbers zich voor bijna drie uur lang begeven op de verlaten planeet Arrakis. NU.nl zet de recensies op een rij.


Recensieoverzicht Bob Marley: One Love: 'Icoon naspelen is altijd ingewikkeld'
20 Februari, 00:12 NU.NL - Film
Na Elvis en Elton John heeft nu ook de bekendste reggaeartiest aller tijden een eigen biografische film. Bob Marley: One Love geeft een kijkje in het bijzondere leven van de overleden Jamaicaanse zanger. NU.nl zet de recensies op een rij.


Recensieoverzicht: 'Poor Things is nu al de beste film van het jaar'
13 Februari, 00:08 NU.NL - Film
Met elf nominaties is Poor Things een grote kanshebber bij de uitreiking van de Oscars volgende maand. De film van regisseur Yorgos Lanthimos (The Lobster en The Favourite) en actrice Emma Stone wordt volop geprezen. NU.nl zet de recensies op een rij.


Recensieoverzicht Verliefd op Bali: 'Geestige en prettig voortkabbelende komedie'
6 Februari, 00:09 NU.NL - Film
Regisseur Johan Nijenhuis komt opnieuw met een romantische comedyfilm. Na hun avonturen op Ibiza en Cuba zijn de hoofdrolspelers nu Verliefd op Bali. NU.nl zet de recensies voor je op een rij.


Recensieoverzicht Nederlandse comedy Scotoe: 'Een overschot aan improvisatie'
6 Februari, 00:09 NU.NL - Film
In de comedyfilm Scotoe willen Sino en Mo zichzelf bewijzen door in het geheim een grote drugszaak op te lossen. NU.nl zet de recensies voor je op een rij.


Recensieoverzicht The Color Purple: 'Balans tussen eenvoudig en bombastisch'
30 Januari, 00:07 NU.NL - Film
The Color Purple uit 1985 heeft een remake gekregen. Steven Spielberg, die de eerste film regisseerde, produceert de nieuwe versie samen met Oprah Winfrey. Zij speelde in de eerste film nog een rol. Hoe zijn de recensies?


Recensieoverzicht Mean Girls: 'Kan nooit de oude versie evenaren'
16 Januari, 00:10 NU.NL - Film
De iconische film Mean Girls is terug. Twintig jaar na het origineel brengt bedenker Tina Fey de personages Regina George en Cady Heron weer terug op het witte doek: dit keer in musicalvorm. NU.nl zet de recensies op een rij.


Recensieoverzicht Priscilla: 'Krachtig gespeelde toxische relatie van Elvis'
10 Januari, 00:18 NU.NL - Film
Het bewogen leven van Elvis Presley spreekt nog altijd tot de verbeelding. Na de film Elvis (2022) is er nu Priscilla. De film van Sofia Coppola vertelt het verhaal vanuit Presleys jonge echtgenote. NU.nl zet de recensies op een rij.


Recensieoverzicht The Boy and the Heron: 'Boordevol zonder te overstromen'
3 Januari, 00:05 NU.NL - Film
De 82-jarige Hayao Miyazaki zou eigenlijk met pensioen gaan. Voor The Boy and the Heron maakte de medeoprichter van de wereldberoemde animatiestudio Ghibli toch nog een uitzondering. NU.nl zet de recensies op een rij.


Recensieoverzicht film May December: 'Een intelligent, gelaagd drama'
1 December 2023, 00:05 NU.NL - Film
Oscarwinnaressen Natalie Portman en Julianne Moore spelen de hoofdrollen in May December. De dramafilm werd internationaal al goed ontvangen en ook in Nederland zijn de recensies lovend. NU.nl zet ze op een rij.


Recensieoverzicht Hunger Games: 'Geeft nieuw leven aan ingedutte franchise'
24 November 2023, 00:12 NU.NL - Film
Tien jaar na het laatste deel verschijnt donderdag de prequel van The Hunger Games-trilogie. The Ballad of Songbirds and Snakes speelt zich ruim zestig jaar eerder af dan de originele reeks. Is de vierde film over het fictieve land Panem de moeite waard? NU.nl zet de recensies op een rij.


Recensieoverzicht nieuwe Scorsese: Oscar-waardig met origineel perspectief
26 Oktober 2023, 00:07 NU.NL - Film
Martin Scorsese is al tachtig jaar, maar levert met Killers of the Flower Moon een 3,5 uur durend epos af. De waargebeurde boekverfilming over de serie moorden op de oorspronkelijke bewoners van Oklahoma maakt, ondanks de lange speelduur, indruk op de recensenten.


Recensieoverzicht Net als in de film: 'Een vlak toneelstukje'
19 Oktober 2023, 00:09 NU.NL - Film
De Nederlandse musicalfilm is weer terug van weggeweest. In Net als in de film vinden de personages van Noortje Herlaar en Benja Bruijning elkaar door hun liefde voor muziek. NU.nl zet de recensies van de film op een rij.


Recensieoverzicht Hackney Diamonds: 'Beste Stones-plaat in dertig jaar'
19 Oktober 2023, 00:06 NU.NL - Muziek
The Rolling Stones brengen vrijdag een nieuw album uit. Het is de eerste plaat met nieuw werk van de Britse band sinds 2005. NU.nl zet de recensies van Hackney Diamonds op een rij.


Recensieoverzicht: De Vuurlinie plaatst Kroon kritiekloos terug op voetstuk
20 September 2023, 00:05 NU.NL - Film
Het leven van Marco Kroon leent zich op papier uitstekend voor een film. Maar het verhaal van een oorlogsheld die omstreden raakt door vermeend wapen- en drugsbezit komt volgens de Nederlandse filmrecensenten in De Vuurlinie niet bepaald uit de verf.


Recensieoverzicht A Haunting in Venice: 'Poirot kan nog wel even mee'
20 September 2023, 00:05 NU.NL - Film
Regisseur en acteur Kenneth Branagh heeft voor de derde keer een detectiveverhaal van Agatha Christie verfilmd. Recensenten konden Murder On The Orient Express en Death On The Nile niet echt waarderen. A Haunting in Venice valt iets meer in de smaak.


Recensieoverzicht: Het regent sterren voor tweede album van Olivia Rodrigo
13 September 2023, 00:10 NU.NL - Muziek
Olivia Rodrigo komt twee jaar na haar buitengewoon succesvolle debuutplaat SOUR met opvolger GUTS. De eerste twee singles vampire en bad idea right? slepen weer honderden miljoenen streams binnen. Amerikaanse en Britse muziekjournalisten komen superlatieven tekort voor het album.


Recensieoverzicht superheldenfilm Blue Beetle: 'Rommelig en zielloos'
23 Augustus 2023, 00:08 NU.NL - Film
De bioscopen zijn een superheld rijker. In Blue Beetle wordt een Mexicaanse student omgetoverd tot moordmachine. Jaime moet zijn nieuwe pak onder controle zien te krijgen en bindt intussen de strijd aan met een boosaardig wapenbedrijf. NU.nl zet de belangrijkste recensies op een rij.


Recensieoverzicht horrorhit Talk to Me: 'Een heerlijk ontspoorde nachtmerrie'
23 Augustus 2023, 00:08 NU.NL - Film
Een groep jongeren raakt verslaafd aan geesten oproepen. Zolang het contact met de geesten maar negentig seconden duurt, is het leuk. Maar wat gebeurt er als de tieners de geestenwereld niet kunnen loslaten? NU.nl zet de recensies van Talk to Me, die momenteel in veel landen volle zalen trekt, op een rij.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn