NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Recensieoverzicht

2News.be / Trefwoorden / Recensieoverzicht

Recensieoverzicht: Billie Eilish in Ziggo Dome betoverend en lichter dan eerder
27 Juni, 00:07 NU.NL - Muziek
Billie Eilish stond zaterdagavond in een uitverkochte Ziggo Dome en heeft daar niet alleen haar fans, maar ook de recensenten weten te overtuigen. De twintigjarige zangeres wordt geprezen om haar omgang met het publiek en het strakke optreden.


Recensieoverzicht: Lightyear is een 'space opera' zonder pakkend verhaal
20 Juni, 00:11 NU.NL - Film
De nieuwe Pixar-animatie Lightyear staat in het teken van astronaut Buzz Lightyear. Niet de speelgoedversie uit de vier Toy Story-delen, maar de 'echte' astronaut waarvan dus later een figuurtje is gemaakt. En dat werkt minder goed dan een film over de plastic personages, zo menen de filmcritici.


Recensieoverzicht Stranger Things 4: Critici niet blij met overvol verhaal
30 Mei, 00:07 NU.NL - Film
Na een pauze van bijna drie jaar gaat vrijdag het verhaal van Stranger Things weer verder. De populaire Netflix-serie, over een groep kinderen die in de jaren tachtig kwade krachten bestrijdt, wordt redelijk enthousiast ontvangen door de internationale pers. Toch klinkt vanuit verschillende hoeken ook kritiek op het volgepakte verhaal van Matt en Ross Duffer.


Recensieoverzicht: Nieuwe Costa-film is preuts en gemakzuchtig
2 Mei, 00:05 NU.NL - Film
Ruim twintig jaar na het succes van Costa! (2001), waarin een groep jongeren aan de kust van het Spaanse Salou wordt gevolgd, heeft regisseur Jon Karthaus een vervolg op de romcom gemaakt. 'Costa 2.0' kan op weinig lof rekenen.


Recensieoverzicht The Batman: Meningen over Robert Pattinson verdeeld
8 Maart, 00:13 NU.NL - Film
The Batman is de negende film over de superheld sinds de eeuwwisseling en Robert Pattinson is de vijfde acteur die in de huid van Bruce Wayne kruipt. Nederlandse recensenten zijn niet allemaal enthousiast over de film van Matt Reeves, en ook de hoofdrolspeler zorgt voor gemengde reacties.


Recensieoverzicht: Spielberg maakt respectvol eerbetoon aan West Side Story
16 December 2021, 00:06 NU.NL - Film
Twee bij rivaliserende gangs betrokken jongeren worden verliefd: het verhaal van West Side Story is bekend, maar Steven Spielberg weet er met zijn versie volgens recensenten toch weer iets nieuws van te maken. De regisseur, die nooit eerder een musical maakte, heeft het origineel uit 1961 gerespecteerd, maar er wel zijn eigen draai aan gegeven.


Recensieoverzicht: 'House of Gucci is ambachtelijk gemaakt, maar mist focus'
2 December 2021, 00:06 NU.NL - Film
In House of Gucci vertelt een sterrencast met onder anderen Lady Gaga, Adam Driver, Jared Leto en Al Pacino het verhaal van de door ruzies en zelfs moord geplaagde modefamilie Gucci. De acteerprestaties in de film van regisseur Ridley Scott worden geprezen, maar recensenten zijn minder onder de indruk van de film als geheel. NU.nl zet enkele recensies op een rij.


Voormalig bodyguard prinses Diana prijst acteerprestatie Kristen Stewart
18 November 2021, 00:10 NU.NL - Film
Ken Wharfe, een van de voormalig lijfwachten van prinses Diana, is zeer te spreken over hoe Kristen Stewart Diana neerzet in de film Spencer. Volgens hem heeft de actrice alle maniertjes van 'the people's princess' geperfectioneerd, zo laat hij weten aan People.


Recensieoverzicht: 'Adele klinkt als pantservoertuig dat kan tapdansen'
18 November 2021, 00:08 NU.NL - Muziek
In de muziekindustrie is er zes jaar reikhalzend naar uitgekeken: een nieuwe plaat van Adele. Het grote publiek moet nog tot vrijdag wachten tot 30 uitkomt, maar enkele recensenten hebben de plaat al gehoord. Zij bestempelen 30, de opvolger van het in 2015 verschenen 25, als het beste werk van de zangeres. NU.nl zet enkele recensies op een rij.


Recensieoverzicht: 'ABBA begaat af en toe een misstap, maar glijdt niet uit'
11 November 2021, 00:05 NU.NL - Muziek
ABBA is na bijna veertig jaar terug met nieuwe muziek, maar weet de band na al die jaren de magie van destijds te behouden? Recensenten mochten de plaat onder strenge voorwaarden eenmaal luisteren voor de release en brengen hun oordeel nu naar buiten. NU.nl zet een aantal recensies op een rij.


Recensieoverzicht Mijn vader is een vliegtuig: 'Bij vlagen ijzingwekkend'
6 Oktober 2021, 00:10 NU.NL - Film
Antoinette Beumer leverde vorige week met Mijn vader is een vliegtuig de openingsfilm voor het Nederlands Film Festival. Recensenten prijzen met name de rol van Elise Schaap, die met haar spel ook een nominatie voor een Gouden Kalf in de wacht sleepte.


Recensieoverzicht: 'Lil Nas X met debuutalbum ook op muzikaal vlak krachtig'
22 September 2021, 00:05 NU.NL - Muziek
Montero, het langverwachte debuutalbum van Lil Nas X, is vrijdag verschenen. De zanger en rapper, die dit jaar met Montero (Call Me By Your Name) en Industry Baby grote hits scoorde, weet constant alle ogen op zich gericht te houden en is bijna continu onderwerp van gesprek. Maar maakt zijn muziek ook indruk? NU.nl zet een aantal recensies op een rij.


Recensieoverzicht Luizenmoeder: 'Vooral de stille momenten raken'
4 Augustus 2021, 00:08 NU.NL - Film
Na de veelgeprezen serie is er nu Luizenmoeder - De Film, waarmee hoofdrolspeler Ilse Warringa (Juf Ank) haar regiedebuut maakt. Recensenten beoordelen de film als enigszins teleurstellend gezien de populariteit van de serie.


Recensieoverzicht: Billie Eilish laat op nieuwe plaat beste vocalen ooit horen
4 Augustus 2021, 00:07 NU.NL - Muziek
Het langverwachte nieuwe album van de negentienjarige Billie Eilish is vrijdag verschenen. Happier Than Ever is geproduceerd door haar broer Finneas, met wie ze ook haar nieuwe liedjes schreef. Recensenten zijn erg enthousiast over de opvolger van When We All Fall Asleep, Where Do We Go? uit 2019.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn