NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Rapport

2News.be / Trefwoorden / Rapport

Rapport Greenpeace: fors meer visserij in te beschermen gebieden
14 September, 00:00 HLN.BE
Juist in gebieden op zee die in aanmerking komen voor toekomstige bescherming, is de visserij volgens Greenpeace sterk toegenomen. Het aantal uren dat wordt gevist nam in die gebieden met 22,5 procent toe tussen 2018 en 2022, becijfert de milieuorganisatie in een onderzoeksrapport.


Rapport overlegplatform luchthaven Zaventem klaar: geen algemene consensus gevonden
12 Juli, 00:05 Skynet Belgie
De discussies binnen het overlegplatform over de luchthaven van Zaventem hebben niet tot een algemene consensus geleid. Dat blijkt dinsdag uit het eindrapport van het platform, waarin zowel omwonenden, gemeenten, Brussels Airport, vakbonden en regeringen in vertegenwoordigd waren.


ONS RAPPORT. ?Opende met goeie volley de score?: uitblinker bij Genk zit al aan 17 treffers, veel zesjes bij Club
29 Mei, 00:01 HLN.BE
Racing Genk zit nog volop in de titelrace. De Limburgers boekten een 1-3-zege op het veld van Club Brugge. Een wedstrijd zonder grote uitblinkers of spelers die door de mand vielen, zo blijkt uit onze punten. Ontdek hieronder het volledige rapport.


ONS RAPPORT. Flets optreden van de Genk-aanvoerder - Bij Union haalde spits ?als cowboy? trekker over en ontbrak het middenvelder aan ?offensieve pilipili?
22 Mei, 00:02 HLN.BE
RC Genk - Union was vooral voor de rust een tornado, maar met het punt schieten beide ploegen uiteindelijk weinig op. Geen echt uitblinkers, maar ook niemand die door het ijs zakte. Al viel bij Genk vooral het opnieuw mindere optreden van hun kapitein op. Voor Union liep Victor Boniface alweer in de kijker. Samen met twee spelers van Genk krijgt hij een 7 op 10, het hoogste cijfer op ons rapport.


ONS RAPPORT. Twee buizen voor pover Racing Genk, een topcijfer voor ?de verpersoonlijking van Union?
15 Mei, 00:03 HLN.BE
Union lijkt zich aan te dienen als de grootste concurrent voor Antwerp in de titelstrijd. 3-0 tegen Racing Genk, dat net in deze Champions? Play-Offs opnieuw een lastige avond kende met een belangrijke speler die in een vormdip verkeert. Niets daarvan bij Union, dat na de valse opener thuis tegen Antwerp de rug alweer gerecht heeft. Niemand onder niveau, drie spelers met een 7 en zelfs eentje als ?de verpersoonlijking van de Brusselaars? met 8 op 10.


Rode Duivels - Tedesco ziet werkpunt in nochtans historische zege: "Hadden wedstrijd dood moeten maken"
29 Maart, 00:10 Skynet
Met een dertig minuten durende masterclass verrasten de Rode Duivels dinsdagavond in het RheinEnergie-stadion in Keulen vriend en vijand in de eerste helft van de oefeninterland tegen Duitsland. Het zorgde er voor dat er na 9 minuten reeds een 0-2 voorsprong op het scorebord stond. Uiteindelijk zorgden de Belgen met 2-3 winst voor een perfect rapport, na de eerdere 0-3 zege in Zweden.


Rapport vernietigend voor politie van Louisville in nasleep dood Breonna Taylor
9 Maart, 00:08 Skynet Buitenland
De politie van Louisville in de Amerikaanse staat Kentucky maakt herhaaldelijk gebruik van excessief geweld en andere illegale, discriminerende en zelfs racistische praktijken. Dat is de vernietigende conclusie van een federaal onderzoek naar de politiedienst die beschuldigd wordt van de dood van Breonna Taylor in 2020.


PwC-rapport: cloudmigratie zet door, volledig potentieel nog niet benut
3 Februari, 00:12 Techzine
Uit een nieuw onderzoek onder beslissers blijkt dat de meesten cloud computing hebben geaccepteerd, maar dat slechts weinigen de waarde ervan inzien. PwC heeft de resultaten vrijgegeven van hun 2023 Cloud Business Survey, die de meningen en standpunten van meer dan 1000 Amerikaanse zakelijke beslissers weergeeft. Uit het onderzoeksrapport blijkt dat 78% van de executives […]


ONS RAPPORT. Veel pitbulls en strijdkreten, maar vooral een gouden invalbeurt die het verschil maakt: onze punten na de Brusselse derby
9 Januari, 00:01 HLN.BE
Union blijft de ploeg van Brussel na een nieuwe fenomenale comeback in de verhitte derby. Een vroeg rood karton dat het spelbeeld bepaalde, maar vooral veel strijd en bij momenten (te) weinig voetbal. Maar voor inzet word je op de schoolbanken ook beloond, en dat geldt ook voor Anderlecht in ons rapport.


Langverwacht rapport over aanval op Capitool wordt op 21 december gepubliceerd
14 December 2022, 00:00 Gazet v. Antwerpen

Het langverwachte eindrapport van de Amerikaanse onderzoekscommissie naar de aanval op het Capitool twee jaar geleden zal op 21 december worden gepubliceerd, na een laatste vergadering enkele dagen voordien. Dat heeft het hoofd van de commissie dinsdag bekendgemaakt.
Islamitische Staat gebruikte chemische wapens in Irak, zeggen VN-experts in nieuw rapport
6 December 2022, 00:00 HLN.BE
VN-experts hebben bijkomende elementen gevonden die erop wijzen dat de terroristische organisatie Islamitische Staat (IS) chemische wapens heeft gebruikt in haar kalifaat. Dat blijkt uit een rapport dat maandag wordt besproken in de VN-Veiligheidsraad.


Nieuw Ventilus-rapport bevestigt: ?Bovengrondse stroomlijn is enige haalbare en realistische optie?
8 November 2022, 00:02 HLN.BE
Ook de Duitse expert Dirk Westermann begraaft de ondergrondse Ventilus-stroomlijn. Dat blijkt uit zijn rapport dat maandagavond is toegelicht op de kabinetten van de Vlaamse regering en onze redactie kon inkijken.


Rapport: bewijs groeit dat microplastics in kleding mogelijk long- en darmaandoeningen veroorzaken
1 November 2022, 00:26 HLN.BE
Piepkleine plasticdeeltjes die loslaten van synthetische kleding zijn niet alleen slecht voor het milieu, er is ook steeds meer bewijs voor dat ze gezondheidsschade veroorzaken als mensen ze inademen of via hun mond binnenkrijgen. De Plastic Soup Foundation heeft honderden publicaties over de gezondheidsrisico's van microplastics geanalyseerd en samengevat in een rapport. "Maken kleren ons ziek?" is de titel daarvan.


De veldheer in Veldman zagen we nog niet: ons rapport voor de nieuwe coach van Anderlecht
28 Oktober 2022, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Anderlecht is bijlange nog niet genezen. Ook met de nieuwe (interim-)coach Robin Veldman kwam een slap RSCA niet verder dan 2-2 tegen het Roemeense Boekarest. Als Silkeborg straks wint van West Ham is het Europese avontuur voorbij. Wij maakten het rapport van Veldman.
The Monkees-lid Micky Dolenz klaagt FBI aan om inzage rapport
5 September 2022, 00:06 NU.NL - Muziek
Micky Dolenz, die in de jaren zestig lid was van de band The Monkees, heeft een rechtszaak aangespannen tegen de FBI. De drummer en zanger wil alle informatie die de Amerikaanse inlichtingendienst over hemzelf en de andere bandleden heeft inzien.


VN-rapport - Miljarden mensen wereldwijd hangen af van wilde soorten
10 Juli 2022, 00:07 Skynet Economie
De overexploitatie van wilde soorten, zoals landdieren, vissen, algen, paddenstoelen, planten of bomen, bedreigt de welvaart van miljarden mensen. Dat blijkt uit een rapport van de Verenigde Naties, dat voorstellen doet voor een duurzamer gebruik en de nadruk legt op de kennis van inheemse volkeren.


Aboutaleb ontkent AP-rapport bewust uit de publiciteit te hebben gehouden
20 Juni 2022, 00:12 NU.NL - Tech
Burgemeester Ahmed Aboutaleb van Rotterdam ontkent dat hij bewust een kritisch rapport van de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) uit de publiciteit heeft gehouden. Donderdagochtend meldde NRCdat Aboutaleb een onderzoek naar de handhaving van de coronaregels bewust heeft achtergehouden, omdat de gemeenteraadsverkiezingen van 2022 eraan kwamen.


28 April 2022, 00:08 Volkskrant
ONS RAPPORT. ?Hij hield het op een wandeling in het Park?: vier Duivels onder niveau, vier met een 7 op 10
30 Maart 2022, 00:00 HLN.BE
Weinig echte conclusies die er te trekken vallen na de 3-0 tegen een zwak Burkina Faso, maar natuurlijk wel uiteenlopende punten in ons spelersrapport. Zo vielen er vier spelers in positieve zin op, maar ook vier in negatieve zin. Ook de vier invallers krijgen een punt op tien.


Uitgeverij haalt boek ?Het verraad van Anne Frank? uit handel na kritisch rapport
23 Maart 2022, 00:01 HLN.BE
Uitgeverij Ambo Anthos haalt het boek "Het verraad van Anne Frank" uit de handel. Dat meldt de Nederlandse uitgeverij dinsdagavond nadat historici eerder op de avond een kritische analyse hadden voorgesteld over het onderzoek naar het verraad van Anne Frank. Het onderzoek wordt beschreven in het boek van de Canadese schrijfster Rosemary Sullivan.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn