NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Rallye

2News.be / Trefwoorden / Rallye

Eifel Rallye Festival: Neuville animeert shakedown - Harri Toivonen sleutelt
23 Juli, 00:02 Autosport
Donderdag was het al over de koppen lopen in Daun; een sfeer impressie. In de namiddag was het tijd voor de shakedown. Thierry Neuville verzorgde de show met z?n Peugeot 306 Maxi en verwende de oren met het huilende geluid van de kitcar tegen de toerentalbegrenzer.

Lees meer: Eifel Rallye Festival: Neuville animeert shakedown - Harri Toivonen sleutelt


JBR Events als team aan de start in Rallye Neige et Glace
16 Februari, 00:05 Autosport
Vanavond op zondag 13 februari start de Rallye Neige et Glace, een evenement van Patrick Zanirolli waarbij de deelnemers aan deze regularity voor historische wagens op vier dagen tijd maar liefst 40 RT?s voor de wielen krijgen geschoven. De Belgen zijn traditioneel goed vertegenwoordigd in deze discipline met 19 wagens op 83 inschrijvingen. En dit met toppers zoals Yves Deflandre, Michel Decremer, Vincent Vandeputte, Guino Kenis, Dirk Van Rompuy,die strijden voor een algemene podiumplaats.

Lees meer: JBR Events als team aan de start in Rallye Neige et Glace


Test Day en shakedown voor de Rallye de Hannut
27 Januari, 00:04 Autosport
Na een jaar zonder evenement om gezondheidsredenen in 2021, staat de Haspengouwse rallye aan het begin van het seizoen weer op de kalender. Een sabbatjaar voor Hesbaye Motor club dat winstgevend is geweest in termen van innovatie voor de editie van 2022.

Lees meer: Test Day en shakedown voor de Rallye de Hannut


Rallye du Rouergue: Tom Rensonnet en Renaud Herman zetten leerschool verder
12 Juli 2021, 00:02 Autosport
De Renault Clio in de kleuren van het RACB National Team heeft zaterdag het einde gehaald van een heel zware editie van de Rallye du Rouergue. Tom Rensonnet en Renaud Herman zetten in de twaalf chronoritten, goed voor 212 kilometer tegen de klok, hun leerschool verder.

Lees meer: Rallye du Rouergue: Tom Rensonnet en Renaud Herman zetten leerschool verder


Benelux Open Races: Nabeschouwing van de organisatoren
27 Mei 2018, 22:00 Autosport
Een stralende zon, zomerse temperaturen, de Noordzee, 37 teams en twee wedstrijden bomvol spanning en plotwendingen met telkens een sprint naar de meet als sluitstuk? Meer was er niet nodig om de Benelux Open Races op Circuit Zandvoort tot een klinkend succes te maken. De #2 van DRM Motorsport Autographe (Amaury Richard-Cédric Bollen-Edouard Mondron-Guillaume Mondron) pakte bij deze derde manche van de European VW Fun Cup 2018 in de eerste race zijn eerste officiële zege. Enkele uren later was het de #44 van Jac Motors 1 die zijn derde overwinning van het seizoen scoorde. Op de dag voor zijn verjaardag greep Laurent Jaspers samen met zijn teamgenoten Mathieu Detry en Michaël Leenders de kop in het kampioenschap. Eén ding is zeker: dankzij de bijzonder kleine onderlinge verschillen is de spanning te snijden in de aanloop naar het hoogtepunt van het seizoen, de 25 Hours VW Fun Cup op 7 en 8 juli!


Special: Peugeot 106 GTI & Rallye
19 Mei 2018, 16:18 AutoBlog
De Peter Pan onder de hatchbacks: deze wil nooit volwassen worden. Kleintjes worden groot. Het is een bekend gezegde, zelfs in het A-segment tegenwoordig. Neem bijvoorbeeld de Peugeot 107. Deze auto voldoet aan alle basiseisen die je aan een auto kan stellen. Peugeot heeft een beetje een ambivalente verstandhouding met het A-segment. De afgelopen 13 […]


Jumbo Racedagen: Voorbeschouwing van de organisatoren (Porsche GT3 Cup Challenge Benelux)
15 Mei 2018, 22:12 Autosport
Het is een drukke seizoensstart voor de rijders van de Porsche GT3 Cup Challenge Benelux. Amper tien dagen nadat ze het circuit van Spa-Francorchamps hebben verlaten mogen de deelnemers aan de snelste monomerkencup van de Benelux zich aan een vergelijkbare omgeving verwachten: een immens populaire meeting (de Jumbo Racedagen driven by Max Verstappen) en een goed gevuld peloton, mede dankzij de aanwezigheid van de Porsche Carrera Cup France. Enige, maar niet onbelangrijke wijziging: het decor. De beroemde Ardense omloop moet plaats ruimen voor Circuit Zandvoort, uitgetekend in de duinen aan de Noordzee. Met veertig Porsche 911 GT3 Cup aan de start op het Nederlandse circuit, waarvan 21 uit de Benelux, zou de hiërarchie wel eens grondig overhoop kunnen worden gehaald?

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn