NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Rally


TAC Rally: Camille Mazuin en Justine Demeestere gemotiveerder dan ooit
16 April, 00:04 Autosport
Camille Mazuin en Justine Demeestere gingen in de TAC Rally dan wel zwaar van de baan, maar ze trekken wel de lessen uit de harde klap. Het duo van het RACB National Team richt zich nu al op de Rallye de Wallonie, waar ze aan het stuur van de Renault Clio uit de ateliers van CRT hun rallyleerschool zullen verder zetten.

Lees meer: TAC Rally: Camille Mazuin en Justine Demeestere gemotiveerder dan ooit


WRC: Ypres Rally blijft in Westhoek
13 Maart, 00:04 Autosport
Super Stage, de drijvende kracht achter de Ypres Rally, heeft een inkijkje gegeven op het parcours. Opvallend is dat de Belgische WRC-manche drie dagen lang in en rond Ieper zal blijven. De Kemmelberg vormt het decor voor de afsluitende Power Stage.

Lees meer: WRC: Ypres Rally blijft in Westhoek


Ardeca Ypres Rally terug op de FIA World Rally Championship kalender
20 Februari, 00:03 Autosport
Vorig jaar kwam het FIA World Rally Championship voor een eerste keer naar ons land, meer bepaald met de Ypres Rally en ook dit jaar zal die rally meetellen voor het wereldkampioenschap. De Ardeca Ypres Rally zal dit jaar doorgaan van 19 tot 21 augustus en het wordt de negende manche van het kampioenschap.

Lees meer: Ardeca Ypres Rally terug op de FIA World Rally Championship kalender


Gino Bux en Nicolas Gilsoul aan de start in de tien manches van het Belgian Rally Championship!
10 Februari, 00:04 Autosport
Als nieuws kan het tellen! Deze donderdagavond hebben Gino Bux en Nicolas Gilsoul hun programma van tien wedstrijden in het kader van het Kroon-Oil Belgian Rally Championship 2022 onthuld en dat met een Skoda Fabia Rally2 uit de ateliers van SXM Competition?

Lees meer: Gino Bux en Nicolas Gilsoul aan de start in de tien manches van het Belgian Rally Championship!


RACB 2WD Trophy, de betaalbare instapformule in het Kroon-Oil Belgian Rally Championship 2022
19 Januari, 00:04 Autosport
Binnen enkele weken, op zaterdag 26 februari, gaat het Kroon-Oil Belgian Rally Championship van start met de Rally van Haspengouw. Binnen het Belgisch kampioenschap wordt een nieuw kampioenschap gelanceerd, de RACB 2WD TROPHY, de opvolger van het Rally Criterium.

Lees meer: RACB 2WD Trophy, de betaalbare instapformule in het Kroon-Oil Belgian Rally Championship 2022


Zuid-Afrikaan Lategan rijdt met open deur naar eerste zege in Dakar Rally
7 Januari, 00:05 NU.NL - Sport
De Zuid-Afrikaan Henk Lategan heeft donderdag ondanks een probleem met de deur van zijn auto de vijfde etappe van de Dakar Rally op zijn naam geschreven. Nasser Al Attiyah werd achtste, maar blijft klassementsleider.


Tsjech Karel Loprais, zes maal Dakar-winnaar bij de trucks, sterft op 72-jarige leeftijd
31 December 2021, 00:00 Skynet Sport
De Tsjech Karel Loprais is overleden op 72-jarige leeftijd. Zijn zoon bevestigde het nieuws vandaag in de Tsjechische pers. Loprais won zes maal de Dakar-rally bij de trucks (1988, 1994, 1995, 1998, 1999 en 2001).


Wall Street lijkt weer "Santa Claus-rally" in te zetten
30 December 2021, 00:06 Skynet Economie
De aandelenbeurzen in New York zijn maandag op de eerste handelsdag na kerst met winsten gesloten. Daarmee lijkt Wall Street dit jaar weer een zogeheten Santa Claus-rally in gang te zetten, hebben analisten al gezegd. In de rustige beursdagen tussen kerst en het nieuwe jaar laten de beursgraadmeters doorgaans een stijgende lijn zien.


De Ypres Rally terug op zijn vertrouwde datum
7 December 2021, 00:07 Autosport
Enkele dagen na de geslaagde en in winterse omstandigheden verreden Ypres Historic Regularity, richt Club Superstage zijn blik op 2022. De dynamische organisator uit Ieper presenteert volgend jaar vijf mooie evenementen. De Ypres Rally keert terug naar zijn vertrouwde datum eind juni, van 23 tot 25 juni.

Lees meer: De Ypres Rally terug op zijn vertrouwde datum


Spa Rally: Het BRC 2021 krijgt een explosieve finale
1 November 2021, 00:03 Autosport
Hoewel de wedstrijden van het Kroon-Oil Belgian Rally Championship 2021 zich in deze tweede seizoenshelft elkaar snel opvolgen, krijgt het immer populaire nationale rallykampioenschap pas met de Spa Rally begin december de hoogstaande finale die het verdient. Bij DG Sport is ondertussen alles in gereedheid gebracht om de bijna? 200 bevestigde deelnemers te ontvangen!

Lees meer: Spa Rally: Het BRC 2021 krijgt een explosieve finale


WRC: Neuville met voorsprong naar heimat in Ypres Rally
16 Augustus 2021, 00:01 Autosport
Thierry Neuville gaat als leider naar de slotdag van de Ypres Rally, manche acht van het WRC. De Belg gaat met een kleine voorgift op Craig Breen naar zijn eigen provincie. De strijd om de derde stek ligt nog helemaal open tussen de Toyota's.

Lees meer: WRC: Neuville met voorsprong naar heimat in Ypres Rally


Ypres Rally: Dubbel podium voor Tom Rensonnet en Renaud Herman
16 Augustus 2021, 00:01 Autosport
Tom Rensonnet en Renaud Herman reden na afloop van Renties Ypres Rally Belgium tevreden over het finishpodium. Beter nog, in de Clio Trophy Belgium wisten ze met hun Renault Clio beslag te leggen op een derde plaats (vrijdagavond) en een tweede plaats (zondag). Gedurende de hele rally in de Westhoek en de Ardennen wist het duo gestaag het tempo te verhogen en alle valstrikken te vermijden. Op de slotdag wisten ze in hun categorie zelfs nog drie van de vier snelste tijden te laten optekenen.

Lees meer: Ypres Rally: Dubbel podium voor Tom Rensonnet en Renaud Herman


WRC: Neuville kan voorsprong verder uitdiepen in Safari Rally Kenya
28 Juni 2021, 00:04 Autosport
We zijn aanbeland aan de derde en voorlaatste dag van deze loodzware rally in Kenia die voor het eerst sinds een kleine 20 jaar terug is opgenomen op de WRC kalender. Een stap in het duister voor alle teams en rijders wegens geen voorbereiding terwijl reeds een pak protagonisten de handdoek moesten gooien. Een gezonde dosis geluk is nodig om in Kenia ongeschonden uit het avontuur te komen. Vooral de banden krijgen het zwaar te verduren en daar heeft onze landgenoot en leider Thierry Neuville reeds een joker op tafel gelegd na twee lekke banden tijdens de slotproef gisteren.

Lees meer: WRC: Neuville kan voorsprong verder uitdiepen in Safari Rally Kenya


South Belgian Rally: Charles Munster wint openingsmanche van het Junior Belgian Rally Championship
28 Juni 2021, 00:01 Autosport
De openingsmanche van het Junior Belgian Rally Championship werd in de South Belgian Rally gewonnen door favoriet Charles Munster. De jongere broer van tweevoudig Junior-kampioen domineerde de wedstrijd met zijn Opel Corsa Rally4.

Lees meer: South Belgian Rally: Charles Munster wint openingsmanche van het Junior Belgian Rally Championship


South Belgian Rally: Geoffrey Leyon domineert in het Historic BRC
28 Juni 2021, 00:01 Autosport
Op de snelle, bochtige en erg natuurlijke proeven van de South Belgian Rally voelde Geoffrey Leyon zich helemaal in zijn sas. De BMW-rijder domineerde de wedstrijd in Historic met zijn snelle BMW M3.

Lees meer: South Belgian Rally: Geoffrey Leyon domineert in het Historic BRC


South Belgian Rally: Dertien deelnemers voor de Clio Trophy Belgium
24 Juni 2021, 10:15 Autosport
Volgende zaterdag vormt de South Belgian Rally de start van het Belgische rallykampioenschap. Zowel de rijders, de teams als het publiek zijn maar wat blij dat het lange wachten nu voorbij is. Dat vertaalt zich ook in de deelnemerslijst van de nieuwe Clio Trophy Belgium, want niet minder dan 13 teams staan aan de start van de eerste wedstrijd van het seizoen!

Lees meer: South Belgian Rally: Dertien deelnemers voor de Clio Trophy Belgium


4 Februari 2021, 11:55 De Tijd
Van energie gesproken: zielsgelukkige Novak Djokovic gaat abnormaal hard uit z?n dak na gewonnen rally
2 Februari 2021, 08:36 Gazet v. Antwerpen

Tennisser Rafael Nadal heeft zich dinsdag afgemeld voor zijn eerste duel namens Spanje in de ATP Cup, het landentoernooi ter voorbereiding op de Australian Open. De nummer 2 van de wereld heeft rugklachten, meldde hij op Twitter.
Station Le Seau Monteberg Rally op 27 juni in Poperinge
31 Januari 2021, 20:42 Autosport
De 49ste editie van de Station Le Seau Monteberg Rally stond gepland op zondag 2 mei, maar Club Superstage heeft beslist de wedstrijd te verplaatsen naar zondag 27 juni. Die dag zal de Monteberg Rally zijn parcours met drie verschillende klassementsproeven delen met de Bernard Degroote Ypres Historic Rally, die vanuit Ieper van start gaat.

Lees meer: Station Le Seau Monteberg Rally op 27 juni in Poperinge


Romania Historic Winter Rally: De 8 BMA Crews aan de finish
28 Januari 2021, 23:18 Autosport
BMA kan met grote tevredenheid terugblikken op een sterk weekend. In de 5e editie van de Romania Historic Winter Rally, stond het team met maar liefst 8 auto's aan de start: 6 Porsche 911, 1 Subaru Impreza 555 en ook een Hyundai I20 R5. Alle wagens die vrijdag van start gingen, haalden ook de finish.

Lees meer: Romania Historic Winter Rally: De 8 BMA Crews aan de finish

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn