NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Rally


Short Rally Moorslede: Voorbeschouwing van de organisatoren
17 Maart, 00:04 Autosport
De 3de Short Rally van Moorslede zal op zondag 17 maart 2024 het VAS regionale rallyseizoen op gang schieten. De regionale rallycompetitie is een van de populairste kam pioenschappen in Vlaanderen en dat zal ook dit jaar niet anders zijn.

Lees meer: Short Rally Moorslede: Voorbeschouwing van de organisatoren


Van Rompuy / Goris midden waanzinnig startveld in 72ste Rally Motul Costa Brava
17 Maart, 00:02 Autosport
Op vrijdag en zaterdag wordt opnieuw de Rally Motul Costa Brava voor historische wagens op gang geschoten. Met maar liefst 235 historische en iconische wagens aan de start mogen we spreken van een racend museum aan de Spaanse Costa Brava.

Lees meer: Van Rompuy / Goris midden waanzinnig startveld in 72ste Rally Motul Costa Brava


Legend Condroz Rally: Alles wat u moet weten
17 Maart, 00:02 Autosport
Sinds 26 februari jongstleden is het mogelijk om zich in te schrijven voor de eerste editie van de Legend Condroz Rally, gepland op 10, 11 en 12 mei met start aan de Port du Statte in Hoei. Terwijl de krachten van de Royal Motor Club de Huy zich inspannen om het succes van hun nieuwe evenement te verzekeren, zijn enkele verduidelijkingen nodig, verduidelijkingen die het een en ander moeten verhelderen.

Lees meer: Legend Condroz Rally: Alles wat u moet weten


Geen Aarova Oudenaarde Rally
10 Maart, 00:03 Autosport
Het was een bijzonder moeilijke en harde beslissing om te nemen, maar Club Superstage heeft beslist om de Aarova Oudenaarde Rally niet meer te organiseren.

Lees meer: Geen Aarova Oudenaarde Rally


Rally van Hannuit: Een rijk startveld
3 Maart, 00:01 Autosport
Zoals gewoonlijk, dankzij de goede reputatie van de organisatoren, het grote aantal rally-liefhebbers in Haspengouw en het aantrekkelijke parcours, blijft de Hannuitse manche van het rallykampioenschap een aantrekkelijke wedstrijd.

Lees meer: Rally van Hannuit: Een rijk startveld


Inschrijvingen voor de Balade des Legend Boucles Bastogne 2024 openen op vrijdag 1 maart
25 Februari, 00:01 Autosport
Nu de Legend Boucles @ Bastogne 2024 achter ons ligt, is het tijd voor het grote publiek om de prachtige wegen zelf te ontdekken! Op zaterdag 4 mei geeft de Balade des Legend Boucles Bastogne eigenaars van oldtimers of moderne auto's de kans om de wegen en paden te betreden die het parcours vormen of hebben gevormd van de winterklassieker georganiseerd door de Royal Automobile Club de Spa! Er is natuurlijk geen sprake van een wedstrijd, maar van een toertocht die met de grootste ernst wordt georganiseerd... maar dan in een gemoedelijke sfeer zonder competitie-aspiraties!

Lees meer: Inschrijvingen voor de Balade des Legend Boucles Bastogne 2024 openen op vrijdag 1 maart


Enkele kampioenen aan de start van Rally Haspengouw
11 Februari, 00:04 Autosport
De openingsmanche van het World Rally Championship, de Rally van Monte-Carlo, leverde vorige week een Belgisch feestje op met Thierry Neuville en Martijn Wydaeghe als winnaars. Ook de openingswedstrijd van het Kroon-Oil Belgian Rally Championship, de Rally van Haspengouw, maakt zich op voor een topeditie. Een week na de eerste bevestigingen, hebben nog een paar andere kleppers zich ingeschreven voor de wedstrijd in en om Sint-Truiden.

Lees meer: Enkele kampioenen aan de start van Rally Haspengouw


Dakar Rally: Pech voor Igor Bouwens
8 Januari, 00:00 Autosport
Igor Bouwens heeft in de tweede rit van de Dakar 3u40? verloren door de gevolgen van een klapband. ?Het wiel vervangen was niets, maar eerst startte de motor niet meer en daarna had ik geen 4x4 en geen sper meer. Al bij al ben ik blij dat ik nog in de race ben.?

Lees meer: Dakar Rally: Pech voor Igor Bouwens


Dakar Rally: Tim en Tom Coronel beginnen te genieten in Saoedisch stof
8 Januari, 00:00 Autosport
De tweede etappe van de Dakar Rally is wederom heel erg stoffig. Daar rijden Tim en Tom Coronel de hele dag eigenlijk in. Daardoor is inhalen lastig, maar het lukt de broers wel om plekje voor plekje naar voren te kruipen. Morgen begint de marathonetappe en daar zijn Tim en Tom klaar voor.

Lees meer: Dakar Rally: Tim en Tom Coronel beginnen te genieten in Saoedisch stof


De sterke Stellantis Motorsport Rally Cup Belux vernieuwt in 2024
27 December 2023, 00:02 Autosport
Het succes van de drie vorige edities van de Stellantis Motorsport Rally Cup Belux kon Pole Position en Stellantis Motorsport er enkel toe aanzetten om deze sterke en rijkelijk bedeelde promocup verder te zetten.

Lees meer: De sterke Stellantis Motorsport Rally Cup Belux vernieuwt in 2024


25ste HORNELAND RALLY: Holland Boven
29 November 2023, 00:03 Autosport
Historische Horneland Rally is een navigatie en regelmatigheid rally voor klassieke auto?s, waarbij ?snelheid? op geen enkele wijze bepalend is voor de eindklassering en de gemiddelde snelheid in principe steeds lager ligt dan 50 km/uur. De route voert over de openbare weg en wordt gereden op basis van (oude) Michelin-kaarten waarbij al of niet de juiste schaal gehandhaafd wordt.

Lees meer: 25ste HORNELAND RALLY: Holland Boven


Spa Rally: Dirk Vermeersch: ?Wij gaan voor een top 3!?
22 November 2023, 00:00 Autosport
Op 25 en 26 november wordt er met de Spa Rally een punt gezet achter het Belgische rallygebeuren en valt eveneens het doek over het Historic Belgian Rally Championship. Voor Dirk Vermeersch en co Els Delva wordt het in de LePlan-Vermeersch Wine & Beer Fiat 124 Spider Abarth een beslissende afspraak, met als inzet het versieren van een plaats in de Top 3!

Lees meer: Spa Rally: Dirk Vermeersch: ?Wij gaan voor een top 3!?


Eerste Ardenne Rally Festival gaat door van 2 tot 4 mei 2024
14 November 2023, 00:00 Autosport
Zoals enkele weken geleden al werd aangekondigd organiseert DG Sport binnenkort een nieuw evenement dat de liefhebbers van de hoogdagen van de rallysport ten zeerste zal bevallen. Groep 4, Groep B, Groep A, Groep N, World Rally Cars van de eerste generatie? In het kader van het Ardenne Rally Festival zullen al deze historic bolides te bewonderen vallen tijdens een demo zonder enige vorm van competitie, georganiseerd in samenwerking met Reinhard Klein, de stichter van het heel populaire Eifel Rallye Festival. Het belangrijkste doel van de organisatoren: de eigenaars van de wagens, de rijders en vooral de fans maximaal plezier bezorgen!

Lees meer: Eerste Ardenne Rally Festival gaat door van 2 tot 4 mei 2024


De Royal Motor Club de Huy presenteert de Legend Condroz Rally op 10, 11 en 12 mei 2024
14 November 2023, 00:00 Autosport
Een jaar geleden kwam er een triest einde aan de 48ste Condroz-Huy Rally. Hoewel de 49ste editie van de herfstklassieker lange tijd werd overwogen door de mensen achter de Royal Motor Club de Huy, resulteerden de voorwaarden die uiteindelijk werden opgelegd door bepaalde partijen, te beginnen met een andere datum, in een andere richting. Kortom, de Rallye du Condroz-Huy, als onderdeel van het Belgian Rally Championship, is niet meer.

Lees meer: De Royal Motor Club de Huy presenteert de Legend Condroz Rally op 10, 11 en 12 mei 2024


Spa Rally: De categorie VHRS 80 is de nieuwigheid van het jaar
16 Oktober 2023, 00:02 Autosport
Zoals enkele weken geleden al werd aangekondigd is DG Sport vastbesloten om de Yokohama Spa Rally Classic voor de editie 2023, geprogrammeerd op zaterdag 25 en zondag 26 november, een boost te geven. Onder leiding van de onvermijdelijke Yves Noelanders en met de komst van het beroemde en gereputeerde team van JB Time Concept om zich over de resultaten te ontfermen gaat het met de regularity-nevenwedstrijd van de Spa Rally zonder twijfel de goede richting uit!

Lees meer: Spa Rally: De categorie VHRS 80 is de nieuwigheid van het jaar


Alonso gaat rally rijden in een Aston Martin [video]
10 Oktober 2023, 00:02 AutoBlog

Ja, tuurlijk. Lekker rally rijden met een Aston Martin. Alonso doet het eventjes tijdens de GP van Qatar.

Dit artikel Alonso gaat rally rijden in een Aston Martin [video] verscheen eerst op Autoblog.nl.




De start van de Zoute Grand Prix & Zoute Rally in beeld gebracht
9 Oktober 2023, 00:01 Autosport
Foto's: De start van de Zoute Grand Prix & Zoute Rally in beeld gebracht


The Zoute Rally 2023 door de lens van Wilfried Geerts
9 Oktober 2023, 00:00 Autosport
Foto's: The Zoute Rally 2023 door de lens van Wilfried Geerts


Ford introduceert Mustang Mach-E Rally
12 September 2023, 00:00 Autozine
Ford laat liefhebbers de kracht en behendigheid van EVs op een compleet nieuwe manier ervaren met de nieuwe Ford Mustang Mach-E Rally: de allereerste Mustang die zich zowel op asfalt als in de modder thuisvoelt.Ford onthulde de Mustang Mach-E Rally eerder in 2023 in gecamoufleerde vorm tijdens het Goodwood Festival of Speed. Tijdens de IAA Mobility in M?nchen presenteert Ford de nieuwe Mustang Mach-E Rally voor het eerst zonder camouflage.


BK rally - Condroz Rally gaat niet door
16 Augustus 2023, 00:03 Skynet Belgie
De Condroz Rally zal dit jaar niet doorgaan, nadat er vorig jaar twee mensen om het leven kwamen bij een ongeval. Dat hebben de organisatoren van het Belgisch rallykampioenschap maandag bekendgemaakt. De 49e editie, die op 4 en 5 november zou plaatsvinden, is geannuleerd. Het BK telt zo nog 12 manches, zes met het label 'Championship' en zes met het label 'Cup'.





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn