NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Punten

2News.be / Trefwoorden / Punten

Nottingham Forest in beroep tegen straf van vier punten in mindering
Dinsdag, 00:05 NU.NL - Sport
Nottingham Forest is maandag in beroep gegaan tegen de vier verliespunten die de club vorige week kreeg opgelegd. De Premier League-club werd bestraft voor het overtreden van de regels voor winstgevendheid en duurzaamheid (PSR's).


Barcelona morst punten tegen laagvlieger en verliest koploper Real uit zicht
13 Februari, 00:03 NU.NL - Sport
FC Barcelona heeft zondag een misstap in La Liga begaan. De ploeg van middenvelder Frenkie de Jong speelde thuis met 3-3 gelijk tegen Granada. Titelprolongatie wordt zo een lastig verhaal voor de Catalanen.


Jong Ajax wint met opvallende namen bij Jong Utrecht, Roda JC morst punten
6 Februari, 00:04 NU.NL - Sport
Jong Ajax heeft maandag met een opvallende selectie gewonnen van Jong FC Utrecht. In de Keuken Kampioen Divisie waren de Amsterdammers met 1-0 te sterk voor de thuisploeg. Roda JC morste bij Jong AZ punten in de strijd om promotie: 0-1.


Ontketend Westerlo veegt Cercle Brugge in de eerste helft van de mat en pakt drie belangrijke punten: 4-2!
31 Januari, 00:01 HLN.BE
Het aangekondigde protest was wel aanwezig rond het stadion, maar de boeren lieten zich gelukkig van hun goede kant zien, zodat de match op een normale manier kon plaatsvinden. En wat voor een avond werd het in het Kuipje. Een ontketend Westerlo veegde tegenstander Cercle Brugge van bij de start meteen van de mat. Na een halfuur stond het zowaar al 4-0!


Jupiler Pro League - Charleroi houdt de punten thuis tegen KV Mechelen
28 December 2023, 00:08 Skynet
Sporting Charleroi heeft woensdag het voetbaljaar 2023 afgesloten met een 3-1 overwinning tegen KV Mechelen. Adem Zorgane (3. en 90.+9) en Youssuf Sylla (28.) zorgden voor de goals bij de Henegouwers, Mechelen kwam niet verder dan de tegentreffer van Norman Bassette (66.). Charleroi klimt door de zege naar een veilige twaalfde plaats, met 21 punten, op een puntje van nummer tien KV Mechelen.


LIVE AUGSBURG-DORTMUND (15u30). Pakken Meunier en co de drie punten?
16 December 2023, 00:01 HLN.BE
Thomas Meunier is plots weer helemaal in beeld bij Borussia Dortmund. Krijgt hij ook op bezoek bij het Augsburg van Arne Engels een basisplaats? Volg de match in onze liveblog.


LIVE REAL MADRID-GRANADA (18u30). Houdt koploper Real de punten thuis?
2 December 2023, 00:00 HLN.BE
In La Liga krijgt koploper Real Madrid met Granada de voorlaatste uit de stand over de vloer. Boeken Jude Bellingham en co een logische zege? Volg de wedstrijd in onze liveblog.


Europa League - Rangers morst met punten, Roma en scorende Lukaku ondanks gelijkspel naar volgende ronde
1 December 2023, 00:00 Skynet Sport
Rangers heeft donderdagavond op de vijfde speeldag in groep C van de Europa League vrede moeten nemen met een 1-1 gelijkspel tegen Aris Limassol.


LIVE BURNLEY-WEST HAM (16u). Pakken Kompany en co broodnodige punten?
25 November 2023, 00:00 HLN.BE
De druk op Vincent Kompany en Burnley neemt toe. The Clarets staan allerlaatste in de Premier League en kunnen elk punt dus gebruiken. Knopen Kompany en co eindelijk nog eens aan met de zege? Volg alles op de voet in onze liveblog!


Benfica verliest opnieuw bij Real Sociedad, Napoli en Union Berlijn delen de punten
9 November 2023, 00:01 Skynet Sport
De Champions League-campagne van Benfica draait dit seizoen helemaal in de soep. Op de vierde speeldag verloor de kwartfinalist van vorig jaar voor de vierde keer op rij op het kampioenenbal bij Real Sociedad (3-1). Ondanks twee afgekeurde doelpunten en een gemiste penalty stonden de Basken voor het halfuur al 3-0 voor.


Champions League - Man City en Leipzig leggen Young Boys en Rode Ster in de luren, Atletico verspeelt punten
26 Oktober 2023, 00:00 Skynet Sport
Manchester City heeft woensdagavond op de derde speeldag van de groepsfase van de Champions League een driepunter op zak gestoken bij Young Boys Bern: 1-3.


LIVE UNION-EUPEN (20u45). Houdt de leider de drie punten in het Dudenpark?
20 Oktober 2023, 00:00 HLN.BE
De interlandbreak zit erop, het is weer tijd voor de Jupiler Pro League. Leider Union trapt in eigen huis de elfde speeldag op gang tegen Eupen. Houdt de koploper de drie punten thuis? Volg het in onze liveblog.


Eiting verliest arbitragezaak tegen FC Volendam op alle punten
23 Augustus 2023, 00:04 NU.NL - Sport
Carel Eiting heeft de arbitragezaak die hij had aangespannen tegen FC Volendam verloren. De onafhankelijke arbitragecommissie wees dinsdag alle eisen van de middenvelder af.


Podcast De Boordradio | '25 punten is niet meer genoeg voor Verstappen'
3 Juli 2023, 00:06 NU.NL - Sport
Max Verstappen lijkt met het pakken van de snelste raceronde een manier gevonden te hebben om het racen nog een beetje spannend te houden. De tweevoudig wereldkampioen is zo dominant dat hij alleen nog maar genoegen neemt met de volle mep, analyseren NU.nl-verslaggevers Joost Nederpelt, Patrick Moeke en Bas Scharwachter in deze terugblik op de Grand Prix van Oostenrijk.


Trump op 37 punten aangeklaagd in zaak van geheime documenten uit Witte Huis
10 Juni 2023, 00:03 Skynet Buitenland
De aanklacht tegen Donald Trump in de zaak van de archieven die hij uit Witte Huis meenam, telt 37 punten, waaronder "het achterhouden van informatie over de nationale veiligheid" en "belemmering van de rechtsgang", zo blijkt uit de akte van beschuldiging die vrijdag bekendgemaakt is.


Heerenveen en Excelsior verdelen punten na kansarme wedstrijd
14 Mei 2023, 00:01 Skynet Sport
Heerenveen en Excelsior hebben elkaar zaterdagavond in evenwicht gehouden op de 32e speeldag van de Nederlandse Eredivisie. Beide ploegen scoorden niet in Friesland.


WBC Silver - Ryad Merhy verliest in Johannesburg op punten van Zuid-Afrikaan Kevin Lerena
14 Mei 2023, 00:00 Skynet Sport
Ryad Merhy is er zaterdag niet in geslaagd de WBC-Silvertitel bij de bridgergewichten (tussen 90,719 en 101,605 kilogram) te veroveren. Hij verloor in Johannesburg tegen de Zuid-Afrikaan Kevin Lerena op punten (18-110, 116-112, 115-113).


FC Emmen dankt hattrickheld Romeny en ziet concurrenten punten verspelen
23 April 2023, 00:02 NU.NL - Sport
FC Emmen heeft zaterdag uitstekende zaken gedaan in de strijd tegen degradatie uit de Eredivisie. Dankzij een hattrick van Ole Romeny boekte de ploeg van trainer Dick Lukkien een fraaie 2-3-zege op bezoek bij sc Heerenveen. Concurrenten Vitesse en Excelsior speelden doelpuntloos gelijk.


Napoli, AC Milan en Inter geven voorkeur aan CL en morsen punten met B-elftal
16 April 2023, 00:04 NU.NL - Sport
Napoli en AC Milan, tegenstanders in de kwartfinales van de Champions League, hebben zaterdag met een B-ploeg punten laten liggen in de Serie A. Koploper Napoli beet zich stuk op Hellas Verona (0-0) en AC Milan bleef bij het Bologna van Jerdy Schouten en Joshua Zirkzee op een 1-1-gelijkspel steken. Internazionale ging zelfs onderuit tegen Monza: 0-1.


Wat als AA Gent en Club evenveel punten hebben? En hoe wenden Oostende en Essevee degradatie alsnog af? De scenario?s van de slotspeeldagen op een rij
10 April 2023, 00:01 HLN.BE
De laatste rechte lijn van de Jupiler Pro League is ingezet. Met nog twee speeldagen te gaan is de spanning op alle fronten te snijden. Kan AA Gent de druk van Club Brugge afhouden richting play-off 1? Vermijdt Anderlecht een blamage? En kunnen Zulte Waregem en KV Oostende de wenkende degradatie nog afwenden? Een overzicht van alle scenario?s en programma?s.





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn