NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Procent

2News.be / Trefwoorden / Procent

Vaccin Pfizer/BioNTech werkt na half jaar 84 procent, volgens nieuw onderzoek
Gisteren, 00:00 HLN.BE
De effectiviteit van het coronavaccin van Pfizer/BioNTech daalt na zes maanden naar 84 procent. Op het hoogtepunt ligt de werkzaamheid op 96 procent. Onderzoekers schrijven dat in een voorpublicatie van hun onderzoek, waaraan wereldwijd meer dan 44.000 vrijwilligers meedoen.


IN KAART. Nog geen 35 procent is gevaccineerd in Molenbeek, burgemeester spreekt over "alternatieve publieke opinie, vijandig voor vaccin"
15 Juli, 00:01 HLN.BE
De vaccinatiecampagne in Sint-Jans-Molenbeek gaat vooruit, maar slaagt er niet in door te dringen in een deel van de gemeenschap. Dat heeft Catherine Moureaux (PS), de burgemeester van de Brusselse gemeente, verklaard tijdens een bezoek van Eurocommissaris voor Gezondheid Stella Kyriakides en ministers Frank Vandenbroucke (Vooruit) en Alain Maron (Ecolo). Molenbeek telt de laagste vaccinatiegraad van het land. Volgens Moureaux is er sprake van een "tweede publieke opinie die vijandig staat tegenover het vaccin, gevoed door tegenstanders op sociale media".


20 procent meer omzet voor snack- en frisdrankenfabrikant PepsiCo
14 Juli, 00:03 NU.NL - Economie
Het Amerikaanse bedrijf PepsiCo heeft in het tweede kwartaal van 2021 een omzetgroei van 20,5 procent gerealiseerd ten opzichte van dezelfde periode een jaar eerder. Gemeten over de eerste zes maanden boekte het bedrijf achter merken als Pepsi, Tropicana, Lay's en Quaker 14,1 procent meer omzet vergeleken met de eerste helft van 2020.


44 procent minder dossiers overgemaakt aan controledienst VDAB
6 Juli, 00:07 Skynet Economie
Vorig jaar zijn 17.539 dossiers overgemaakt aan de controledienst van VDAB. Dat zijn er 44 procent minder dan de 31.104 dossiers in 2019. Dat blijkt uit cijfers die Vlaams parlementslid Axel Ronse (N-VA) heeft opgevraagd bij minister van Werk Hilde Crevits. "De coronacrisis had ongetwijfeld een belangrijke impact. Toch vragen we aan de minister om het controle- en sanctioneringsbeleid goed te monitoren en op te volgen", zegt Ronse.


Vrees voor ?gedoe? houdt toeristen deze zomer in Nederland: slechts 40 procent boekte reis
3 Juli, 00:08 Volkskrant
Nederlanders zijn ondanks versoepelingen nog huiverig om buitenlandse vakanties te boeken. Inreisvoorwaarden, die voor elk land anders zijn, veroorzaken onduidelijkheid. Wie wel op vakantie gaat, boekt last-minute of blijft in eigen land. Reisbureaus vrezen voor hun omzet.


RIVM: 72 procent van de jongeren wil een prik, meer weerstand bij ouders
3 Juli, 00:07 Volkskrant
Zo?n 72 procent van de 12- tot 18-jarige deelnemers aan een RIVM-onderzoek zegt zich te willen laten vaccineren. 21 procent stelt dit niet te willen, en 8 procent twijfelt nog.


Duits coronavaccin van CureVac uiteindelijk 48 procent effectief
1 Juli, 00:00 HLN.BE
Het Duitse coronavaccin van biofarmaceut CureVac is slechts voor 48 procent effectief, blijkt uit de definitieve onderzoeksresultaten die het bedrijf heeft gepresenteerd. Uit eerdere proeven bleek al dat het coronavaccin voor 47 procent effectief was. Het bedrijf verwachtte aan het einde van het jaar vaccins te gaan leveren, maar met deze resultaten gaat dat niet door.


8 Februari, 08:06 De Tijd
Aantal ziekenhuisopnames met coronavirus in week tijd met 11 procent gestegen

Het aantal ziekenhuisopnames wegens Covid-19 in ons land is in een week tijd met 11 procent gestegen. Dat blijkt maandag uit voorlopige cijfers van het gezondheidsinstituut Sciensano.
Britse export naar EU daalt met 68 procent, vervoerders woedend op minister
7 Februari, 18:27 Volkskrant
De export vanuit Britse havens naar de Europese Unie is in januari met 68 procent gedaald ten opzichte van januari vorig jaar. De oorzaak moet voornamelijk worden gezocht in de problemen die de Brexit veroorzaakt. Dat meldt de zondagkrant The Observer. De vervoersbond is woedend.


Britse export naar EU daalt met 68 procent in januari
De Britse export naar de Europese Unie is in januari met meer dan twee derde gedaald in vergelijking met dezelfde maand in 2020. Dat blijkt uit data van de vrachtvervoerdersorganisatie Road Haulage Association (RHA), waarover de krant The Observer zondag bericht.


64 procent van Republikeinse kiezers bereid om Trump te volgen naar nieuwe partij
5 Februari, 22:26 HLN.BE
Mocht voormalig Amerikaans president Donald Trump een nieuwe partij oprichten, dan is een meerderheid van de Republikeinse kiezers bereid zich daarbij aan te sluiten. Dat blijkt uit een peiling van nieuwswebsite The Hill en opinieonderzoeksbureau HarrisX.


5 Februari, 18:08 De Tijd
Steven Van Gucht: ?16% van besmettingen veroorzaakt door Britse variant?

In de laatste twee weken van januari werden zowat 16 procent van de coronabesmettingen veroorzaakt door de Britse variant. Dat zei viroloog Steven Van Gucht vrijdag op de persconferentie van Sciensano. De gemuteerde versie is daarmee nog wel in opkomst, maar de toename lijkt te vertragen in vergelijking met de eerste weken.
Coronavirus - Twintig procent van toekomstige specialisten overweegt opleiding stop te zetten
5 Februari, 00:08 Skynet
Bijna 2 op 10 van de arts-specialisten in opleiding overweegt zijn opleiding stop te zetten. Dat blijkt uit een bevraging van de Vlaamse vereniging voor arts-specialisten in opleiding (VASO) over de impact van COVID-19 op het persoonlijke en professionele leven van de toekomstige specialisten. De resultaten worden vrijdag toegelicht op een hoorzitting van de federale bijzondere commissie belast met de evaluatie van de aanpak van de COVID-19-pandemie.


Ruim vijf procent van Europese autoverkoop was in 2020 volledig elektrisch
4 Februari, 19:59 Tweakers
Vorig jaar zijn er in de Europese Unie 538.772 volledig elektrische auto's en waterstofauto's verkocht, een ruime verdubbeling ten opzichte van 2019. In Duitsland zijn de meeste elektrische auto's en waterstofauto's verkocht, met 194.474 auto's.


Elon Musk tweet koers cryptomunt Dogecoin omhoog
4 Februari, 12:46 Skynet
Tesla-topman Elon Musk heeft de koers van cryptomunt Dogecoin de hoogte in getwitterd. Musk stuurde vanochtend (Nederlandse tijd) het woord 'Doge', waarna de koers van de digitale munteenheid met bijna 50 procent omhoog ging.


WOZ-waarde valt dit jaar gemiddeld 7,3 procent hoger uit
4 Februari, 11:03 NU.NL - Economie
Dezer dagen vallen de enveloppen met de WOZ-waarde weer op de mat. Die zal dit keer gemiddeld 7,3 procent hoger uitkomen, blijkt uit cijfers van toezichthouder de Waarderingskamer. De Vereniging Eigen Huis (VEH) roept huiseigenaren donderdag op goed te kijken naar de waarde, omdat er nadelen kleven aan zowel een te hoge als een te lage waarde.


Coronavirus - Werknemers spendeerden 40 procent minder tijd aan opleidingen in 2020
4 Februari, 04:37 Skynet Belgie
Het aantal opleidingsuren per werknemer daalde het afgelopen jaar met 40 procent. Dat laat het sociaal secretariaat van Securex donderdag weten.


Luchtvaartbranche verwacht dat aantal passagiers dit jaar 50 procent groeit
3 Februari, 16:14 NU.NL - Economie
IATA, de branchevereniging van de luchtvaart, voorspelt woensdag dat er dit jaar 50 procent meer vraag zal zijn naar vliegreizen dan in 2020. Dat jaar was het slechtste jaar ooit voor de vliegtuigsector door de coronacrisis.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2021 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn