NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Procent

2News.be / Trefwoorden / Procent

T-Mobile verhoogt abonnementsprijzen per januari met 8,6 procent
Maandag, 00:07 NU.NL - Tech
T-Mobile voert op 1 januari 2023 een inflatiecorrectie door. Daardoor stijgen de meeste abonnementen 8,6 procent in prijs, maakt de provider bekend op zijn website.


Benchmarks Apple M2 Max wijzen op 20 procent prestatiewinst tegenover M1 Max
Vrijdag, 00:01 Tweakers
Er zijn benchmarks van de M2 Max van Apple opgedoken. De geteste soc beschikt over twaalf cores, in plaats van tien cores zoals bij de M1 Max. De singlecorescore is bijna 10 procent hoger dan die van de M1 Max. De multicorescore zou bijna ongeveer 20 procent hoger zijn.


T-Mobile verhoogt abonnementskosten per 1 januari 2023 met 8,6 procent - update
Vrijdag, 00:01 Tweakers
T-Mobile verhoogt de abonnementskosten van praktisch alle abonnementen vanaf 1 januari 2023 met 8,6 procent. Deze inflatiecorrectie vindt ieder jaar in januari plaats en was begin dit jaar nog 12,6 procent voor de betreffende provider.


MessageBird uit Amsterdam schrapt 31 procent van de banen
Donderdag, 00:07 Techzine
De Nederlandse klantcontactsoftwaleverancier MessageBird gaat flink snijden in zijn personeelsbestand. In totaal gaat 31 procent van de banen verloren. Volgens CEO Robert Vis is de reductie van het medewerkersbestand een gevolg van de verwachte recessie in 2023. Het aantal medewerkers is de afgelopen jaren te hard gegroeid en om het bedrijf voor te bereiden op […]


Premier De Croo: "De politie heeft voor honderd procent onze steun"
20 November, 00:07 Skynet Economie
Premier Alexander De Croo (Open VLD) heeft donderdagochtend voorafgaand het overleg met de politievakbonden duidelijk gemaakt dat de regering volledig achter de politie staat. De veelbesproken nultolerantie voor geweld tegen politie, wordt volgens de eerste minister wel degelijk toegepast.


Facebook-moederbedrijf Meta ontslaat 13 procent van personeel
14 November, 00:10 NU.NL - Tech
Facebook-moederbedrijf Meta ontslaat ongeveer 13 procent van zijn personeel. Meer dan elfduizend medewerkers moeten vertrekken, heeft oprichter Mark Zuckerberg woensdag aangekondigd.


Energie-update: We verbruiken bijna 40 procent minder gas
14 November, 00:04 NU.NL - Economie
Elke week geeft NU.nl een overzicht van de ontwikkeling van de gasprijs, het verbruik en de vulling van de gasopslagen in Nederland. Dit zijn de cijfers van de afgelopen week in drie grafieken.


ACV-Puls: "70 procent van werknemers luchthaven heeft het werk neergelegd" (2)
13 November, 00:04 Skynet Economie
Zowat zeventig procent van de werknemers in de luchthaven Brussels Airport heeft het werk neergelegd. Dat meldt Hans Elsen, secretaris van ACV-Puls Luchtvaart en Logistiek, aan Belga. "Dit betekent dat de actie draagvlak heeft", aldus Elsen.


?IT-uitgaven stijgen met bijna vier procent in 2023?
10 November, 00:07 Techzine
Gartner voorspelt dat consumenten en bedrijven in de EMEA-regio volgend jaar 3,7 procent meer uitgeven aan IT. Volgens de organisatie komt het totaalbedrag uit op 1,3 biljoen euro. De verwachting lijkt positief, maar de bedragen zijn bruto. Wisselkoersen zijn van invloed op internationale uitgaven. Hoewel Gartner verwacht dat de IT-budgetten van bedrijven stijgen, neemt de […]


Parijs streeft naar 40 procent publieke woningen tegen 2035
7 November, 00:02 Skynet Belgie
Parijs wil tegen 2035 40 procent publieke woningen in de stad, zo maakte het stadsbestuur bekend. Van die 40 procent zou 30 procent sociale woningen moeten zijn, en 10 procent betaalbare woningen, met een lagere huurprijs dan het marktgemiddelde.


Statcounter: 15 procent van alle Windows-computers draait Windows 11
4 November, 00:00 Tweakers
Ongeveer 15,44 procent van alle pc?s die op Windows draaien, doen dat met Windows 11. Dat zegt Statcounter. In ongeveer 71 procent van de gevallen draait een pc Windows 10. Windows blijft wereldwijd het populairste besturingssysteem met 75,96 procent marktaandeel.


Nasdaq sluit ruim 3 procent lager
3 November, 00:02 De Tijd
21:55 Fed-voorzitter Jerome Powell temperde de hoop op een snelle 'pivot' van de Federal Reserve. Daardoor doken de Amerikaanse beurzen fors lager.


Inflatie eurozone bereikt recordhoogte van 10,7 procent
De prijzen in de eurozone zijn ook deze maand zeer hoog. De inflatie kwam volgens statistiekbureau Eurostat in oktober uit op 10,7 procent. Dat is het hoogste niveau ooit.


?IT-uitgaven stijgen in 2023 met 5 procent?, voorspelt Gartner
21 Oktober, 00:08 Techzine
Gartner verwacht dat de wereldwijde IT-uitgaven in 2023 met 5,1 procent stijgen naar 4,7 biljoen euro. Gartner maakte de voorspelling bekend op het recente Gartner IT Symposium/Xpo-evenement. De onderzoeksorganisatie stelt dat de groei van IT-uitgaven wordt gedreven door hogere investeringen in software, datacenterapparatuur en technische diensten. John-David Lovelock, vice-president van onderzoek bij Gartner, beweert dat […]


NU+ | Estland zet knop om: binnen 8 jaar 100 procent duurzame elektriciteit
18 Oktober, 00:03 NU.NL - Economie
Het parlement van Estland ging afgelopen week akkoord met een radicaal nieuw plan voor duurzame energie. Hoe pakt het Baltische land dat aan en wat kan Nederland ervan leren?


Nederlandse game-industrie groeide tijdens coronajaren met 18 procent
11 Oktober, 00:07 NU.NL - Tech
Gamebedrijven in Nederland boekten in de afgelopen drie jaar gemiddeld 18 procent meer omzet per jaar. Dat blijkt uit cijfers van de Dutch Games Monitor, een grootschalig onderzoek naar de Nederlandse game-industrie.


?20 procent van nieuwe domeinnamen is kwaadaardig?
29 September, 00:04 Techzine
Volgens onderzoekers van Akamai werd 20 procent van alle nieuwe domeinnamen (79 miljoen) in het afgelopen halfjaar geregistreerd voor kwaadaardige doeleinden. Akamai beweert dat zijn securitysoftware in staat is om kwaadaardige domeinnamen binnen minuten te identificeren. De meeste cybercriminelen zijn afhankelijk van domeinnamen. Organisaties kunnen malware- en phishing-aanvallen voorkomen door verdachte domeinnamen te herkennen. Het […]


Wall Street schudt rentevrees even van zich af
29 September, 00:03 De Tijd
22:13 Dalende obligatierentes lokten opnieuw kopers op Wall Street. De farmareus Biogen werd beloond voor sterke onderzoeksresultaten met zijn kandidaat-geneesmiddel tegen de ziekte van Alzheimer.


Werknemers van VDL, DAF en ASML krijgen loonsverhoging van 9 procent
26 September, 00:04 NU.NL - Economie
Zo'n 150.000 werknemers in de grootmetaal krijgen een loonsverhoging van 9 procent. Verder nemen werkgevers als Fokker, ASML, DAF, VDL, Siemens, Scania, Thales en Damen Shipyard gedurende de looptijd van de cao maandelijks 60 euro pensioenpremie over van de werknemers.


Fed zal rente blijven verhogen totdat inflatie 2 procent bedraagt
25 September, 00:15 Skynet Economie
Fed-topman Jerome Powell heeft verklaard dat de Amerikaanse centrale bank "vastbesloten" is om de inflatie naar 2 procent te doen dalen. "We zullen doorgaan tot de klus geklaard is", verklaarde hij na de nieuwe forse renteverhoging met 75 basispunten.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn