NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Problemen

2News.be / Trefwoorden / Problemen

Politie krijgt negen maanden om problemen met C2000-netwerk op te lossen
Woensdag, 00:08 NU.NL - Tech
De Nederlandse Arbeidsinspectie eist dat de korpsleiding de problemen met het C2000-communicatienetwerk voor 8 juni 2024 oplost. Door storingen en andere problemen kunnen agenten op straat niet op het netwerk vertrouwen. Daardoor kunnen ze niet altijd veilig hun werk doen.


Ook kledingketen Shoeby in de problemen door nasleep coronacrisis
6 September, 00:02 NU.NL - Economie
Modeketen Shoeby zit in de problemen en probeert een faillissement te voorkomen. Het bedrijf kwam in moeilijkheden tijdens de coronacrisis en wil tot een akkoord komen met schuldeisers.


2 September, 00:05 Volkskrant
24H Zolder: NGT Racing Porsche pakt na 15 jaar tweede zege
28 Augustus, 00:01 Autosport
August by NGT heeft de 24 Hours of Zolder 2023 gewonnen, precies 15 jaar na de laatste zege van het NGT-team. De Porsche 911 GT3 Cup #15 van Nicolas Saelens, Rodrigue Gillion, Nico Verdonck, Glenn van Parijs en Thomas Laurent reed een strategisch sterke race en veroverde de leiding in het 12de wedstrijduur, om die vervolgens nooit meer af te staan. Het werd overigens een totaalsucces voor de troepen van Marc Maton, want ook in GTB pakte het team de zege, dankzij een gedegen race van de TipTop Rent Porsche 718 Cayman GT4 van Kenny Herremans, Arthur Peters, Gunther Van Den Bergh, Koen De Mulder en Tom De Boever. De PK Carsport BMW M2 CS Racing van Tom Boonen, Koen de Wit, Alon Day en Matisse Lismont besloot als beste toerisme, op een verbluffende zevende plaats algemeen.

Lees meer: 24H Zolder: NGT Racing Porsche pakt na 15 jaar tweede zege


Big Bazar komt weer niet opdagen bij rechtszaak over ontruiming panden
23 Augustus, 00:03 NU.NL - Economie
Big Bazar heeft ook verstek laten gaan bij een rechtszaak die is aangespannen door twee verhuurders in Drenthe. Dat gebeurde eerder ook al in Alkmaar. Toen zei de winkelketen dat het om een fout in de agenda ging.


Nog steeds geen sneller 5G in NL - Inmarsat moet weg, maar er blijven problemen
20 Augustus, 00:01 Tweakers
Inmarsat moet weg uit Friesland en volgend jaar februari in Griekenland zitten. Zo moet er in Nederland ruimte komen voor 3,5GHz-5G, ofwel sneller mobiel internet.


Enzo Ide komt door elektronische problemen niet tot scoren in thuiswedstrijd EK Rallycross
14 Augustus, 00:01 Autosport
Dit weekend was het Europese rallycrosskampioenschap in het Belgische Mettet te gast en op eigen bodem stond Enzo Ide in het kader van de ?World RX of Benelux? voor de taak om de strijd om de Europese titel open te houden. Op het Circuit Jules Tacheny zette de West-Vlaming de aanval in op de leidersplaats in Euro RX1 en dat aan het stuur van zijn Audi S1. Het was de vijfde en meteen voorlaatste manche voor de rijders in Euro RX1, een afspraak die dus niet gemist mocht worden. Echter een aaneenschakeling van pech, maakte dat het weekend voor de Belg niet verliep zoals verhoopt en dat hij tijdens de finale in Duitsland, over goed twee weken, vooral met het oog op de zilveren medaille zal strijden, al is de Europese titel mathematisch nog niet verloren.

Lees meer: Enzo Ide komt door elektronische problemen niet tot scoren in thuiswedstrijd EK Rallycross


Red Panthers winnen zonder problemen van Verenigde Staten
3 Juli, 00:04 Skynet Belgie
De Belgische hockeyvrouwen hebben zondag in Antwerpen hun veertiende wedstrijd (op zestien) in de Hockey Pro League winnend afgesloten. De Red Panthers (FIH 4) versloegen de Verenigde Staten (FIH 16) met 4-0. Zaterdag gingen de Panthers nog met 0-2 de boot in tegen Nederland (FIH 1).


Problemen bij ING voorbij, klanten boos vanwege zoveelste storing in korte tijd
4 Juni, 00:04 NU.NL - Economie
ING is vrijdagmiddag opnieuw door een storing getroffen. Klanten van de bank kregen geen toegang tot de app en internetbankieren. Daardoor konden zij niet bij hun bankrekening en dus geen geld overboeken. De bank meldt iets voor 17.00 uur aan NU.nl dat de problemen verholpen zijn.


Ook KLM moet in de zomer vluchten schrappen door technische problemen
14 Mei, 00:03 NU.NL - Economie
KLM moet de komende maanden vluchten schrappen. Het gaat om een "beperkt aantal" vluchten met de Cityhopper-toestellen, die binnen Europa vliegen.


Nog meer kleinere banken in de VS in de problemen
7 Mei, 00:02 NU.NL - Economie
Nadat onlangs al drie banken in de Verenigde Staten kopje-onder waren gegaan, staan nu opnieuw enkele banken onder druk. Zo verloor PacWest donderdag meer dan de helft van zijn beurswaarde.


Na Transavia annuleert ook RyanAir vluchten van en naar Eindhoven Airport
RyanAir annuleert komende zondag en maandag zes vluchten van en naar Eindhoven Airport. Transavia schrapte eerder zeker twintig vluchten in de meivakantie waardoor duizenden vakantiegangers werden gedupeerd.


Opnieuw Amerikaanse bank diep in de problemen
26 April, 00:01 NOS nieuws

De bankencrisis in de Verenigde Staten lijkt nog niet bezworen: voor de derde keer in een maand tijd dreigt een middelgrote bank ineen te storten. Op de beurs van New York is het aandeel van de First Republic Bank als een kaartenhuis ineengezakt nadat bleek dat spaarders de afgelopen maand maar liefst 100 miljard dollar hebben weggehaald bij de bank uit San Francisco.

De First Republic Bank kwam vorige maand al in ernstige problemen, nadat stadgenoot Silicon Valley Bank (SVB) en de Signature Bank uit New York failliet waren gegaan. Elf andere banken schoten de derde probleembank toen te hulp met een kapitaalinjectie van ruim 30 miljard dollar. Zonder die steun was ook de First Republic Bank direct omgevallen, bleek vandaag uit nieuwe kwartaalcijfers.

Voor klanten is dat dus geen geruststelling geweest. De uitstroom van spaargeld is zo groot, dat geschrokken analisten beleggers adviseerden hun aandelen in de First Republic Bank te verkopen. Ook de plannen om kosten te besparen door een kwart van het personeel te ontslaan en slecht renderende leningen te verkopen namen de zorgen niet weg.

Vooral vermogende klanten

Na sluiting van de beurs verloor het aandeel bijna de helft van zijn waarde. Het aandeel was nabeurs met 9,19 dollar nog slechts een fractie waard van de bijna 150 dollar ruim twee maanden geleden.

De First Republic Bank werd in 1985 opgericht en kent vooral vermogende klanten. Onder meer Facebook-oprichter Mark Zuckerberg zou er bankieren. Klanten maken zich zorgen omdat tegoeden van meer dan 250.000 dollar buiten het Amerikaanse depositogarantiestelsel vallen. Als mensen spaargeld boven deze limiet hebben gaat dat bij een faillissement van de First Republic Bank allemaal in rook op.
Nieuwe NS-intercity rijdt donderdag weer testritten na problemen met deur
23 April, 00:01 NU.NL - Economie
De nieuwe, snellere trein van NS wordt vandaag opnieuw getest op het traject tussen Amsterdam Centraal en Rotterdam Centraal. De zogeheten Intercity Nieuwe Generatie reed woensdag ook al wat testritjes, maar moest daarmee stoppen omdat er problemen waren met de deuren.


'Verplichting voor weergave echte naam zorgt voor problemen vinkje Instagram'
13 April, 00:02 Tweakers
Meta verplicht accounthouders die betalen voor een Meta Verified-account om bij hun profiel hun echte naam weer te geven. Dat zorgt voor problemen voor accounthouders die wel een vinkje willen, maar hun echte identiteit voor de buitenwereld geheim willen houden.


Scheepvaart langer in problemen bij Nieuwe Waterweg door fout bij tunnelwerk
2 April, 00:06 NU.NL - Economie
De scheepvaart heeft zeker tot zondagochtend nog problemen bij de Nieuwe Waterweg in de Rotterdamse haven. Rijkswaterstaat meldt dat schepen tot in ieder geval 7.00 uur geen doorgang krijgen vanwege een fout bij tunnelwerkzaamheden.


Eerste ge-3D-printe raket gelanceerd, motorstoring zorgt voor problemen
Het Amerikaanse ruimtevaartbedrijf Relativity Space heeft donderdagochtend voor het eerst een ge-3D-printe raket gelanceerd. Door een motorstoring kwam de Terran 1-raket niet hoger dan 16 kilometer. Toch noemt het bedrijf de missie een succes, meldt persbureau Reuters.


Champions League - Real Madrid en Napoli komen niet meer in problemen op weg naar kwartfinales
Real Madrid heeft woensdagavond in de terugmatch van de achtste finales van de Champions League tegen Liverpool de kwalificatie voor de laatste acht moeiteloos over de streep getrokken. De Koninklijke juichte met 1-0, nadat het drie weken geleden al een riante 2-5 bonus had verworven op Engelse bodem.


Problemen Silicon Valley Bank - Wall Street Journal: Aanklagers in VS onderzoeken bankroet Silicon Valley Bank
15 Maart, 00:06 Skynet Economie
Openbaar aanklagers in de Verenigde Staten zijn een onderzoek naar de failliete Silicon Valley Bank begonnen. Ook de Amerikaanse toezichthouder voor beurshandel, de Securities and Exchange Commission (SEC), onderzoekt de Californische bank die vorige week vrijdag werd overgenomen door Amerikaanse autoriteiten. Dat meldt The Wall Street Journal op basis van ingewijden.


Adidas in de problemen na vertrek Kanye West: een pijnlijk verlies van 724 miljoen euro
11 Maart, 02:27 HLN.BE
De harde breuk met rapper Kanye West (45) dendert na bij het Duitse sportmerk Adidas. Voor het eerst in 30 jaar lijdt de onderneming verlies. De voormalig CEO van rivaal Puma moet het bedrijf redden.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn