NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Probleem

2News.be / Trefwoorden / Probleem

Lil Nas X haalt op single uit naar BET Awards: 'Homofobie is het probleem'
27 Juni, 00:07 NU.NL - Muziek
Lil Nas X scoorde in 2021 een aantal van de grootste rap-hits van het jaar, maar dit leverde hem geen nominatie op bij de BET (Black Entertainment Television) Awards. De rapper uit zijn ongenoegen op zijn nieuwe single Late To The Party en sociale media. Volgens de artiest is homofobie in de zwarte gemeenschap het probleem.


24H Spa: Het probleem van de tracklimits blijft bestaan
25 Juni, 00:04 Autosport
Het was uitkijken gedurende de internationale testdagen of er nog zou afgeweken worden van de piste in de bochten nu het circuit op vele plaatsen aangepast werd en grindbakken de geasfalteerde uitloopzondes vervingen. De conclusie is, er wordt minder afgesneden in de bochten met grindbakken maar er stelt zich nu een nieuw probleem.

Lees meer: 24H Spa: Het probleem van de tracklimits blijft bestaan


Instagram heeft probleem waardoor gebruikers steeds dezelfde stories zien
20 Juni, 00:12 NU.NL - Tech
Instagram kampt met een probleem waardoor gebruikers steeds dezelfde stories te zien krijgen. Ze moeten steeds alles opnieuw bekijken voordat ze nieuwe verhalen kunnen zien.


16 Juni, 00:08 Volkskrant
EasyJet annuleert tweehonderd Europese vluchten vanwege IT-probleem
30 Mei, 00:03 NU.NL - Economie
Luchtvaartmaatschappij EasyJet heeft donderdag zo'n tweehonderd vluchten in Europa geannuleerd vanwege een IT-probleem. Het mankement is inmiddels verholpen, maar volgens het bedrijf kan het vliegschema nog de rest van de dag ontregeld blijven.


NASA noemt probleem met ruimtesonde Voyager 1 een mysterie
23 Mei, 00:10 NU.NL - Tech
NASA heeft een probleem met een van haar ruimtesondes. Het ruimtevaartuig lijkt naar behoren te werken, maar verstuurt gegevens waar de ruimteorganisatie helemaal niets van begrijpt.


Red Bull bevestigt probleem Verstappen in kwalificatie
22 Mei, 00:03 AutoBlog

Red Bull bevestigt het probleem dat Verstappen parten speelde in de kwalificatie van vanmiddag. Saaie F1 sessies bestaan officieel niet meer. Het was weer genieten vanmiddag in de kwalificatie voor de Grand Prix van Spanje. De verwachte tweestrijd tussen Red Bull en Ferrari werd extra interessant gemaakt door het voorzichtig aansluiten van Mercedes. Het Scandinavische […]

The post Red Bull bevestigt probleem Verstappen in kwalificatie appeared first on Autoblog.nl.
Tesla moet 127.000 Model 3's in China updaten vanwege probleem met halfgeleider
9 April, 00:00 Tweakers
Tesla moet ruim 127.000 Model 3-voertuigen updaten in opdracht van de Chinese marktwaakhond SAMR. Het gaat om een over-the-airupdate waarbij een kleine fabricagefout rechtgezet wordt. In extreme gevallen zou het probleem voor ongelukken kunnen zorgen.


Apple lost iPhone- en iPad-probleem met hoog accuverbruik op in iOS 15.4.1
2 April, 00:00 Tweakers
Apple heeft versie 15.4.1 van iOS en iPadOS uitgebracht. Deze update verhelpt onder meer een probleem waardoor de accu's van iPhones en iPads sneller dan verwacht konden leeglopen. Apple voert ook een beveiligingsupdate en enkele andere bugfixes door.


Als Rusland gastoevoer stopzet, heeft Europa wel een probleem
17 Februari, 01:10 NU.NL - Economie
De Europese Unie heeft weliswaar voorzorgsmaatregelen getroffen voor het geval dat Rusland de gaskraan dichtdraait, maar als dat gebeurt heeft Europa alsnog een probleem. Volgens voorzitter Ursula von der Leyen van de Europese Commissie (EC) zijn in de afgelopen maanden gesprekken gevoerd met zowel im- als exporteurs van vloeibaar gas (lng) om de schade zoveel mogelijk te beperken.


Als Rusland gastoevoer stopzet, heeft Europa wel een probleem
17 Februari, 01:10 NU.NL - Economie
De Europese Unie heeft weliswaar voorzorgsmaatregelen getroffen voor het geval dat Rusland de gaskraan dichtdraait, maar als dat gebeurt heeft Europa alsnog een probleem. Volgens voorzitter Ursula von der Leyen van de Europese Commissie (EC) zijn in de afgelopen maanden gesprekken gevoerd met zowel im- als exporteurs van vloeibaar gas (lng) om de schade zoveel mogelijk te beperken.


Stopzetten kopernetwerk Proximus geeft Scarlet-klanten probleem
25 Januari, 00:09 Techzine
De uitrol van het glasvezelnetwerk van de Belgische telecomoperator Proximus heeft onbedoelde gevolgen voor klanten van dochterbedrijf Scarlet. Scarlet-klanten moeten door de uitfasering van het kopernetwerk in wijken waar Proximus glasvezel heeft aangelegd, op zoek naar een nieuwe aanbieder. De Belgische telecomoperator Proximus is van plan vijf jaar nadat in een wijk glasvezel is aangelegd, […]


Firefox kampte met technisch probleem waardoor websites niet werden geladen
14 Januari, 00:09 NU.NL - Tech
Firefox kampte donderdag met een probleem waardoor de webbrowser niet naar behoren werkte. Websites werden na het invoeren van een URL niet geladen, meldden gebruikers op sociale media. De problemen zouden inmiddels opgelost moeten zijn, meldt Firefox op Twitter.


Gasprijs stijgt terwijl Russisch gas nog 'verkeerde' kant op sijpelt
De handelsprijs voor gas is woensdagochtend opgelopen tot boven de 90 euro per megawattuur. Zorgen over leveringen vanuit Rusland en kouder weer drijven de prijzen op. Nog steeds stroomt er Russisch gas vanuit Duitsland via een pijpleiding naar Polen, waar het normaliter juist de andere kant op gaat.


?Datamigratie tussen VS en EU wordt steeds groter probleem?
3 Januari, 00:05 Techzine
De blijvende onzekerheid over hoe straks datamigratie tussen de Verenigde Staten en de Europese Unie volgens de juiste wet- en regelgeving kan plaatvinden, vormt voor veel bedrijven een groeiend probleem. Dit stelt de Amerikaanse zakenkrant Wall Street Journal in een recent artikel. Volgens de zakenkrant worstelen steeds meer bedrijven met de vraag hoe zij in […]


Boostervaccin van een ander type dan oorspronkelijke prikken, is dat een probleem? Van Gucht: ?Dat is zeker geen nadeel?
24 December 2021, 00:02 HLN.BE
Ons land koos voor Moderna en Pfizer/BioNTech als boostervaccins. Maar veel mensen kregen als eerste prikken de coronavaccins van AstraZeneca of Johnson & Johnson. Moeten zij daar ongerust over zijn? Allesbehalve, volgens viroloog Steven Van Gucht in VTM NIEUWS.


Vuurwerkverbod lijkt geen echte verlichting voor de zorg, ?drank en drugs zijn groter probleem?
21 November 2021, 00:07 Volkskrant
Het kabinet kiest er toch voor om een vuurwerkverbod in te stellen. Daarmee wil het de zorg ontlasten. Maar maakt dat echt uit? ?Drank en drugs zijn een veel grotere belasting van de zorg.?


Nieuws: Mercedes roept bijna 20.000 EQC terug voor probleem met besturing
10 November 2021, 00:00 Auto55
Uit een onderzoek van de Duitse transportauthoriteit is gebleken dat de regeleenheid van de stuurbekrachting van de elektrische Mercedes EQC SUV onderhevig kan zijn aan waterinsijpeling. Het spreekt voor zich dat dat bij elektrische componenten niet wenselijk is. Mercedes zal getroffen exemplaren terug naar de dealer roepen voor een controle en eventuele vervanging van componenten....

Lees meer


Nieuws: Na chiptekort nog groter probleem: aluminiumschaarste
26 Oktober 2021, 00:00 Auto55
Het zijn moeilijke tijden voor de aankoopmanagers in de auto-industrie: terwijl ze nog steeds wanhopig op zoek zijn naar chips, dient er zich een veel groter probleem aan: een tekort aan aluminium.Aluminiumvoorraad slinktEr zijn nu al toeleveranciers en onderaannemers die aan de alarmbel trekken omdat hun aluminiumvoorraden wegsmelten. Sinds maart zou de mondiale aluminiumvoorraad b...

Lees meer


Het overvolle aanmeldcentrum Ter Apel moet vooral geen ?landelijk probleem? zijn
23 Oktober 2021, 00:07 Volkskrant
De gemeente Westerwolde is verbolgen over de zuinige beloften waarmee staatssecretaris Ankie Broekers-Knol het aanmeldcentrum denkt te gaan ontlasten. Laat het kabinet op andere plekken extra opvang van asielzoekers afdwingen, zegt voorzitter Schuiling van de veiligheidsregio nu. Waarom draait het in het debat steeds om Ter Apel?

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn