NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
President

2News.be / Trefwoorden / President

Salman Rushdie neergestoken - President Biden is "geschokt en bedroefd" over "wrede aanval"
Vandaag, 00:06 Skynet
Een dag nadat auteur Salman Rushdie neergestoken werd in de Amerikaanse staat New York, heeft president Joe Biden zijn afschuw uitgesproken over de aanval. "Jill (zijn echtgenote, red.) en ik waren geschokt en bedroefd toen we hoorden van de wrede aanval", zegt de president in een verklaring. "Samen met alle Amerikanen en mensen over de hele wereld bidden we voor zijn gezondheid en herstel."


FBI doet inval in resort oud-president Trump in Florida
Dinsdag, 00:00 HLN.BE
De voormalige Amerikaanse president Donald Trump zegt dat FBI-agenten zijn huis in Palm Beach in de staat Florida zijn binnengevallen. ?Mijn prachtige huis, Mar-a-lago in Palm Beach, wordt op dit moment belegerd, overvallen en bezet door een grote groep FBI-agenten?, schrijft Trump in een verklaring die hij op zijn eigen sociale netwerk Truth Social plaatste. Het is niet duidelijk waar de FBI-agenten naar op zoek zijn, maar ze zouden ook Trumps kluis hebben doorzocht.


4 Augustus, 00:06 Volkskrant
4 Augustus, 00:06 Volkskrant
Coronavirus - Amerikaanse president Joe Biden opnieuw in isolatie na positieve coronatest
31 Juli, 00:06 Skynet Buitenland
Joe Biden moet opnieuw in isolatie nadat hij nog eens positief heeft getest op corona. Het is de tweede keer in anderhalve week tijd dat de Amerikaanse president een positieve test aflegt. Dat meldt het Witte Huis zaterdag.


Coronavirus - Amerikaanse president Joe Biden opnieuw in isolatie na positieve coronatest
31 Juli, 00:06 Skynet
Joe Biden moet opnieuw in isolatie nadat hij nog eens positief heeft getest op corona. Het is de tweede keer in anderhalve week tijd dat de Amerikaanse president een positieve test aflegt. Dat meldt het Witte Huis zaterdag.


Overlijden Abe - Chinese president "diep bedroefd" door plotse dood Abe
10 Juli, 00:07 Skynet Buitenland
De Chinese president Xi Jinping heeft zaterdag een boodschap van medeleven gestuurd naar de Japanse premier Fumio Kishida na de dood van ex-premier Shinzo Abe. Dat melden Chinese staatsmedia.


Rwanda moet volgens president geen lessen in mensenrechten krijgen
26 Juni, 00:06 Skynet
Rwanda heeft "geen enkele les nodig van wie dan ook" over mensenrechten. Dat zegt althans president Paul Kagame, bij afloop van de Commonwealth-top die de voorbije dagen in hoofdstad Kigali gehouden werd. Die top kwam er tegelijkertijd met een felle polemiek over de Britse plannen om migranten uit te wijzen naar het Oost-Afrikaanse land.


23 Juni, 00:07 Volkskrant
23 Juni, 00:07 Volkskrant
Dader van aanslag op oud-president Reagan na 41 jaar helemaal op vrije voeten
16 Juni, 00:00 Gazet v. Antwerpen

John Hinckley Jr., de man die in 1981 probeerde de Amerikaanse president Ronald Reagan te vermoorden, is woensdag onvoorwaardelijk vrijgelaten.
2 Juni, 00:08 Volkskrant
Ferdinand Marcos Jr., zoon van ex-dictator, wordt nieuwe Filipijnse president
10 Mei, 00:00 HLN.BE
Ferdinand Marcos Junior, de zoon van de vroegere Filipijnse dictator Ferdinand Marcos, heeft een verpletterende overwinning behaald bij de Filipijnse presidentsverkiezingen. De zege betekent een opsteker van formaat voor de familie Marcos, die na de opstand van 1986 uit het land verjaagd werd maar de voorbije jaren al enkele belangrijke posities in handen kreeg. Volgens waarnemers kon Marcos Jr. de publieke opinie in zijn voordeel ombuigen dankzij een enorme desinformatiecampagne.


Ex-president Trump hangt dwangsom van 10.000 dollar per dag boven het hoofd
26 April, 00:02 HLN.BE
Een rechter in New York heeft maandag de Amerikaanse oud-president Donald Trump in een burgerrechtelijke zaak rond zijn groep een dwangsom van 10.000 dollar (9.330 euro) per dag opgelegd als hij blijft weigeren de rechtbank boekhoudkundige en fiscale documenten voor te leggen.


8 April, 00:09 Volkskrant
President heft uitgaansverbod in Lima op
6 April, 00:00 HLN.BE
De Peruaanse president Pedro Castillo heeft aangekondigd dat het uitgaansverbod in hoofdstad Lima wordt opgeheven. Na dagenlange protesten tegen de stijgende prijzen van levensmiddelen en brandstof had Castillo gisteren een uitgaansverbod opgelegd. Inwoners van Lima en de aangrenzende havenstad Callao mochten hun huizen tijdelijk niet verlaten.


Duitse president noemt vasthouden aan Nord Stream 2 'duidelijke fout'
5 April, 00:02 NU.NL - Economie
De Duitse president Frank-Walter Steinmeier heeft maandag voor het eerst toegegeven dat er op het beleid ten aanzien van Rusland het nodige viel aan te merken. Hij zei dat het vasthouden aan de nieuwe gaspijpleiding Nord Stream 2 "een duidelijke fout" was.


Ministers Sri Lanka bieden ontslag aan bij president en premier
4 April, 00:05 Skynet
Alle ministers van de Sri Lankaanse regering behalve premier Mahinda Rajapaksa hebben hun ontslag aangeboden aan president Gotabaya Rajapaksa, de broer van de premier. Dat heeft de minister van Onderwijs zondag bekendgemaakt. Het is nog niet duidelijk of de president het ontslag heeft geaccepteerd.


25 Maart, 00:06 Volkskrant
Populariteit president Biden in VS nooit zo laag als nu
23 Maart, 00:01 HLN.BE
De populariteit van de Amerikaanse president Joe Biden in eigen land was nog nooit zo laag als nu. Veertien maanden na zijn aantreden staat nog maar 40 procent van de Amerikanen achter het beleid van de Democraat, blijkt uit een opiniepeiling.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn