NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Premie

2News.be / Trefwoorden / Premie

Nieuw op 1 september - Premie voor wie opleiding volgt voor knelpuntberoep
29 Augustus, 00:04 Skynet Economie
Wie een opleiding volgt met het oog op een knelpuntberoep krijgt kan daar vanaf 1 september een premie voor krijgen. De nieuwe knelpuntpremie moet de vele vacatures voor knelpuntberoepen helpen invullen.


Premie autoverzekering verschilt per straat
22 Augustus, 00:02 AutoBlog

Ga je verhuizen binnen je eigen wijk? Dan kan je autoverzekering duurder worden. Het is logisch dat je in de grote stad meer premie moet betalen dan in een dorpje. Er wordt simpelweg meer schade gereden en/of ingebroken in steden, dus het risico voor de verzekeringsmaatschappijen is hoger. En dat berekenen ze natuurlijk door aan […]

Dit artikel Premie autoverzekering verschilt per straat verscheen eerst op Autoblog.nl.
Premie voor werkgevers voor herintegratie langdurig arbeidsongeschikten
Een werkgever die zijn organisatie aanpast om een langdurig zieke gedeeltelijk aan de slag te laten gaan, kan voortaan rekenen op een werkhervattingspremie van 1.000 euro. De ministerraad heeft daarvoor vrijdag het licht op groen gezet.


26 April, 00:07 Volkskrant
Nieuwe premie voor wie knelpuntopleiding gaat volgen
22 April, 00:04 Skynet Economie
De Vlaamse regering voert een nieuwe premie in voor wie een knelpuntopleiding gaat volgen. Dat meldt minister van Werk Jo Brouns vrijdag.


Wijnbouwers in Bordeaux vragen premie om wijngaarden stop te zetten
11 December 2022, 00:04 Skynet Economie
Enkele honderden wijnbouwers hebben dinsdag in Bordeaux betoogd. Ze eisen een premie om wijngaarden stop te zetten, omdat de Bordeaux-wijnen door overproductie in een diepe crisis zitten.


Vlaams Parlement keurt extra premie van 100 euro voor jobbonus goed
24 Oktober 2022, 00:04 Skynet Economie
Het Vlaams Parlement heeft woensdag het licht op groen gezet voor de extra premie van 100 euro voor werknemers die dit jaar recht hebben op de jobbonus. Dat staat in een voorstel van decreet dat Robrecht Bothuyne (CD&V), Axel Ronse (N-VA) en Tom Ongena (Open VLD) hebben ingediend en dat unaniem werd goedgekeurd. Het voorstel machtigt de regering ook om - zoals aangekondigd in de Septemberverklaring - de loongrenzen aan te passen en de doelgroep uit te breiden tot bijna 900.000 werknemers.


Krijgen leerkrachten ook maaltijdcheques? Kan je nog tijdskrediet opnemen voor je kind van 7? Krijg je een premie als je verwarmt met pellets? Alle antwoorden op uw begrotingsvragen
12 Oktober 2022, 00:02 HLN.BE
De federale regering raakte het dinsdag net voor de middag, na meer dan 24 uur aan een stuk onderhandelen, eens over de meerjarenbegroting 2023-2024. Lezers hadden na afloop meteen veel vragen rond de maatregelen over tijdskrediet, energie en koopkracht. We zetten de antwoorden op de belangrijkste vragen op een rij.


OFFICIEEL. Galatasaray kondigt komst van Dries Mertens aan en verklapt ook dat hij 2,9 miljoen euro netto plus premie van 1,1 miljoen zal verdienen
9 Augustus 2022, 00:01 HLN.BE
Zijn nieuw avontuur bij Galatasaray kan beginnen. Met een beetje vertraging. Nadat Dries Mertens (35) maandagvoormiddag in het Liv Hospital slaagde voor zijn medische tests, kondigde de club om 20.15 uur zijn transfer officieel aan. Ho? geldin. Welkom in de hel van Istanboel. ?In Napels zijn de fans ook gek?, zegt Mertens. ?Maar tegelijk hangt er ook een familiale sfeer. Daarom ben ik naar hier gekomen. Ik wil hier een legende worden.? Hij gaat er 2,9 miljoen netto verdienen en krijgt ook een tekenpremie van 1,1 miljoen.


Premie autoverzekering beperkt casco stijgt ondanks minder schade en diefstal
15 September 2021, 00:03 NU.NL - Economie
In tegenstelling tot voorgaande jaren hebben autoverzekeraars dit jaar de premies voor de WA beperkt casco-verzekering verhoogd. Die voor WA en WA volledig casco-verzekeringen zijn vrijwel gelijk ten opzichte van 2020, meldt vergelijkingssite Autoverzekering.nl dinsdag na eigen onderzoek.


Beinvloedt je leeftijd de premie van je autoverzekering?
4 Februari 2021, 10:30 HLN.BE
Uit cijfers van het Kenniscentrum verkeersveiligheid (2012) blijkt dat meer dan een derde van alle letselongevallen wordt veroorzaakt door 18- tot 31-jarige bestuurders. Ligt dit aan roekeloos rijgedrag of het ontbreken van ervaring? Ervaring speelt in elk geval een grote rol. Welke impact heeft je leeftijd dan op de premie van je autoverzekering? Independer.be legt het je uit.


Ook zelfstandige verpleegkundigen en werknemers van wijkgezondheidscentra krijgen premie
29 Januari 2021, 13:44 Skynet
Ook de zelfstandige verpleegkundigen en de werknemers van de wijkgezondheidscentra krijgen een aanmoedigingspremie van maximaal 985 euro bruto. Dat is vandaag goedgekeurd op de federale ministerraad.


29 Januari 2021, 13:24 De Tijd
Britse regering wil mensen betalen voor positieve coronatest
22 Januari 2021, 10:18 Gazet v. Antwerpen

De Britse regering overweegt mensen te betalen als ze positief testen op het coronavirus. Het zou gaan om een bedrag van 500 pond (562 euro), berichten vrijdag meerdere Britse media. Bedoeling is burgers aan het moedigen om zich te laten testen als ze klachten hebben.
Premie voor wie tijdelijk werkloos is door coronacrisis
7 Januari 2021, 18:24 Gazet v. Antwerpen

Het gemeentebestuur van Sint-Katelijne-Waver geeft een toelage van maximum 200 euro aan personen die tijdens de tweede coronagolf in het najaar getroffen werden door tijdelijke werkloosheid. Voor de premies reserveert de gemeente een totaalbedrag van 10.000 euro uit het tweede coronafonds. ?De premie bedraagt 50 euro per week werkloosheid, met een maximum van vier weken?, zegt schepen van Sociale Zaken An Coen (N-VA). ?Wie denkt in aanmerking te komen voor de premie, kan zich registreren op de website van de gemeente. Om in aanmerking te komen voor de toelage moet je minimaal vier vijfde van de tijd werkloos zijn, mag je bovenop de werkloosheidsvergoeding geen extra vergoedingen gekregen hebben en mag je geen inkomen hebben uit toegelaten arbeid in de land- en tuinbouwsector.?
N-VA: ?Schaf premie voor langdurig werkzoekenden af?
23 Mei 2018, 16:12 Gazet v. Antwerpen

Als het van N-VA-parlementslid Axel Ronse afhangt, moet de Vlaamse regering de tewerkstellingspremie voor langdurig werkzoekenden afschaffen. De premie wordt weinig gebruikt en het zou beter zijn om die middelen te investeren in opleidingen, meent Ronse. Minister van Werk Philippe Muyters (N-VA) is zelf ook nooit een voorstander geweest van de premie. ?Ik heb nooit in de premie geloofd. Ik geloof er nog niet in en zal ze met veel plezier evalueren?, aldus minister Muyters.
Axel Ronse (N-VA): "Schaf premie voor langdurig werkzoekenden af"
23 Mei 2018, 16:00 Skynet Belgie
Als het van N-VA-parlementslid Axel Ronse afhangt, moet de Vlaamse regering de tewerkstellingspremie voor langdurig werkzoekenden afschaffen. De premie wordt weinig gebruikt en het zou beter zijn om die middelen te investeren in opleidingen, meent Ronse. Minister van Werk Philippe Muyters (N-VA) is zelf ook nooit een voorstander geweest van de premie. "Ik heb nooit in de premie geloofd. Ik geloof er nog niet in en zal ze met veel plezier evalueren", aldus minister Muyters.


N-VA blokkeert hogere premie vakbondsleden
24 April 2018, 20:42 De Tijd
22:29 Vlaams-nationalisten willen bijdrage die werkgevers betalen belasten


Hoekstra: als jongeren veilig rijden, daalt de premie vanzelf
3 April 2018, 15:36 NOS nieuws

Als jongeren een lagere premie willen voor hun autoverzekering, moeten ze schadevrij rijden en geen ongelukken veroorzaken. Dan gaat de premie uiteindelijk naar beneden. Dat advies heeft minister Hoekstra voor jonge automobilisten tussen de 18 en 25 jaar.

Hoekstra reageerde hiermee op het Kamerlid Azarkan (DENK) die zei dat jongeren te maken hebben met hoge studiekosten en woonlasten en dat ze nu ook in snel tempo de verzekeringspremie voor de auto zien stijgen.

'Geen rol voor minister'

De premie voor een WA-verzekering ging voor de leeftijdsgroep tussen 18 en 25 jaar in twee jaar tijd omhoog met gemiddeld 437 euro tot 1266 euro per jaar, heeft vergelijkingswebsite Independer berekend. Voor automobilisten van 65-plus steeg de premie tussen 2016 en 2018 van 285 naar 368 euro.

De minister geeft toe dat jonge automobilisten een fors bedrag betalen, maar hij ziet geen rol voor zichzelf weggelegd om bij verzekeraars een lagere premie te bepleiten.

Vechtmarkt

Volgens hem komen de hoogte van de premies en de acceptatienormen van verzekeraars tot stand op basis van statische gegevens. Jongeren veroorzaken meer ongelukken en de hoogte van de schade per ongeval loopt op, onder meer doordat de waarde van auto's is toegenomen.

Daarnaast is de markt voor autoverzekeringen zeer concurrerend, zegt de minister. "Die wordt soms ook getypeerd als vechtmarkt; de prijzen zijn laag en de winstmarges klein." De snelle premiestijging van de afgelopen jaren ziet Hoekstra als een correctie op de prijs.

Volgens de minister is het goede nieuws dat iedereen er zelf wat aan kan doen. "Als je lang genoeg geen schade rijdt, dan vertaalt zich dat in lagere premies."
Jongeren - 'een risicogroep' - betalen 53% meer premie voor een autoverzekering dan twee jaar geleden
2 April 2018, 19:12 Volkskrant
Autoverzekeringen worden steeds duurder, vooral voor jongeren. Zij betalen nu gemiddeld 53 procent meer voor de verplichte WA-verzekering dan twee jaar geleden. Dat is fors meer dan de gemiddelde premiestijging voor autobezitters (38 procent). Verzekeraars beschouwen jongeren als risicogroep en dat vertaalt zich - steeds duidelijker - in de premie. Voor jongeren (18 tot 25 jaar) is de premie voor

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn