NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Poetin

2News.be / Trefwoorden / Poetin

Poetin beveelt nieuwe uitbreiding aantal soldaten in Russisch leger: 170.000 extra soldaten nodig
2 December, 00:03 HLN.BE
De Russische president Vladimir Poetin beveelt een nieuwe uitbreiding van het aantal soldaten in het Russische leger. Volgens een decreet dat hij vrijdag heeft ondertekend, moeten er 15 procent of 170.000 meer soldaten bijkomen.


KIJK. Gigantische tafel van Poetin leidt opnieuw tot grote hilariteit op sociale media: ?Lijkt wel een zwembad?
27 Oktober, 00:03 HLN.BE
Het internet lacht zich voor de zoveelste keer een bult met de meubelkeuze van Vladimir Poetin (71). Tijdens een bijeenkomst met religieuze leiders zat de Russische president opnieuw opvallend ver weg van zijn gasten, die aan de andere kant van een reusachtige rechthoekige tafel moesten plaatsnemen. Op sociale media zijn de memes over het komische beeld alvast niet meer bij te houden.


Poetin: ?Eerste deel Russische ISS-opvolger in 2027 de ruimte in?
27 Oktober, 00:00 HLN.BE
Rusland wil in 2027 het eerste deel van de Russische vervanger voor het Internationale Ruimtestation (ISS) in een baan rond de aarde brengen. Volgens de Russische president Vladimir Poetin is het de bedoeling dat het nieuwe station in de lucht is voor het land zich terugtrekt uit het ISS.


Erdogan heeft goede hoop op doorstart van graandeal na afspraak met Poetin
6 September, 00:03 NU.NL - Economie
De Turkse president Recep Tayyip Erdogan zegt vertrouwen te hebben in een snelle herstart van de graandeal. Hij sprak maandag met de Russische president Vladimir Poetin, die het akkoord in juli liet klappen.


29 Juli, 00:04 Volkskrant
Poetin en Ramaphosa willen samenwerking "accentueren", volgens Kremlin
13 Mei, 00:04 Skynet Buitenland
De Russische president Vladimir Poetin en zijn Zuid-Afrikaanse ambtsgenoot Cyril Ramaphosa hebben vrijdag tijdens een telefoongesprek de wil tot samenwerking tussen beide landen "geaccentueerd". Zo heeft het Kremlin meegedeeld, op het moment dat de Verenigde Staten Pretoria ervan beschuldigen wapens aan Moskou te leveren.


Met Poetin bevriende ijshockeyer Ovechkin breekt record van Gretzky in NHL
23 Maart, 00:04 NU.NL - Sport
IJshockeyer Alexander Ovechkin heeft dinsdag (lokale tijd) geschiedenis geschreven in de National Hockey League (NHL). De Russische sterspeler van Washington Capitals, die vaak wordt bekritiseerd vanwege zijn vriendschap met president Vladimir Poetin, is de eerste ijshockeyer die in dertien seizoenen minstens veertig doelpunten maakt in de NHL.


Poetin reist naar Krim voor ?Herenigingsevent?
19 Maart, 00:03 De Tijd
15:45 De Russische president Vladimir Poetin bracht zaterdag een onaangekondigd bezoek aan de Krim.


Syrische president ontmoet Poetin woensdag in Moskou
15 Maart, 00:05 Skynet Buitenland
De Syrische president Bashar al-Assad is dinsdagavond laat aangekomen in de Russische hoofdstad Moskou. Woensdag heeft hij er een ontmoeting met de Russische president Vladimir Poetin, meldt het kantoor van de Syrische president.


27 Februari, 00:07 Volkskrant
Hoe patriarch van Poetin werkte als spion en liederlijk leven leidde in Zwitserland
6 Februari, 01:13 HLN.BE
Patriarch Kirill (76) - het hoofd van de Russisch-orthodoxe Kerk en een belangrijke bondgenoot van de Russische president Vladimir Poetin - werkte in de jaren 70 als spion voor de KGB in Zwitserland en blijkt er een liederlijk leven te hebben geleid. Dat schrijft de Zwitserse krant ?Tages-Anzeiger?, die details geeft over wat er zich toen allemaal heeft afgespeeld.


Oud-speechschrijver van Kremlin: "Poetin heeft Wagner-baas te veel macht gegeven?
16 Januari, 00:03 HLN.BE
Volgens de voormalige speechschrijver van Poetin, Abbas Gallyamov, heeft de Russische president, een grote fout gemaakt. ?Poetin heeft te veel macht heeft gegeven aan Wagner-baas Jevgeni Prigozjin en daarmee zijn trouwste aanhangers afgeschrikt?, zo analyseert de politicoloog.


Poetin geeft nieuwjaarsboodschap omringd door soldaten en verwijt Westen leugens
1 Januari, 00:23 HLN.BE
De Russische president Vladimir Poetin heeft zijn nieuwjaarsboodschap dit keer omringd door soldaten laten opnemen. ?Het was een zwaar jaar met noodzakelijke beslissingen, belangrijke stappen voor het behoud van de volle soevereiniteit van Rusland en een geweldige consolidering in onze samenleving?, zei Poetin in de toespraak die zaterdag werd uitgezonden en eerst te zien was op het schiereiland Kamtsjatka in het uiterste oosten van Rusland, waar 2023 al begonnen was.


14 December 2022, 00:17 Volkskrant
Russen trekken zich terug uit Cherson: een zware klap voor Poetin, maar expert maakt een kanttekening
10 November 2022, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Waar wekenlang over werd gespeculeerd, is nu een feit: de Russen trekken zich terug uit de zuidelijke stad Cherson. Ernstig gezichtsverlies voor Poetin en co. Is dit een keerpunt in de oorlog? Majoor en militair historicus Tom Simoens geeft duiding. ?Het strafste is dat Zelensky had aangekondigd voor de winter Cherson in te nemen, en dat is nog gelukt ook.?
Partijcongres China - Poetin feliciteert Xi met derde ambtstermijn en hoopt op sterkere samenwerking
24 Oktober 2022, 00:03 Skynet Buitenland
De Russische president heeft zondag zijn Chinese ambtgenoot Xi Jinping "hartelijk gefeliciteerd" met zijn herverkiezing als leider van de Chinese Communistische Partij. Dat blijkt uit een mededeling van het Kremlin.


Snowden krijgt Russische nationaliteit van Poetin, maar komt niet in aanmerking voor gedeeltelijke mobilisatie
27 September 2022, 00:12 HLN.BE
Klokkenluider Edward Snowden heeft het Russische staatsburgerschap gekregen. Een decreet van president Vladimir Poetin daartoe werd maandag gepubliceerd.


22 September 2022, 00:08 Volkskrant
21 Juli 2022, 00:07 Volkskrant
Poetin belooft wederopbouw van de Donbas
21 Juli 2022, 00:02 Gazet v. Antwerpen

De Russische president Vladimir Poetin heeft beloofd dat de steden in de Donbas, die verwoest zijn door de oorlog, heropgebouwd zullen worden. Er is veel te doen in Loehansk en Donetsk en ?daarom zal ons land de volksrepubliek Loehansk en de volksrepubliek Donetsk helpen?, zei de president woensdag tijdens een videoconferentie met kinderen en jongeren.Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn