NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Podcast

2News.be / Trefwoorden / Podcast

Tweakers Podcast #229 - Review-nda's, OnePlus-problemen en vouwbare concurrenten
Gisteren, 00:01 Tweakers
Deze week praten Arnoud Wokke, Jurian Ubachs, Eric van Ballegoie en Donovan Kerssenberg over een sensor voor het meten van je core-temperatuur, wasmachinereparaties, reviewembargo's, de verkoopstop van OnePlus in Duitsland en Samsungs nieuwe producten.


Tweakers Podcast #228 - Raketpuin, cameradeurbellen en de problemen van Facebook
5 Augustus, 00:01 Tweakers
Deze week praten Wout Funnekotter, Jurian Ubachs, Tijs Hofmans en Jasper Janssen over uitgestelde games, de Valve Steamdeck, het einde van magazine PCM, neervallende raketten en de staat van social media.


HBO brengt in augustus Game of Thrones-podcast uit
1 Augustus, 00:06 NU.NL - Film
Game of Thrones krijgt een eigen podcast. The Official Game of Thrones Podcast: House of the Dragon wordt in augustus door HBO gelanceerd.


Tweakers Podcast #227 - Goedkope gpu's, een digitale euro en de val van OnePlus
29 Juli, 00:02 Tweakers
Deze week praten Wout Funnekotter, Tomas Hochstenbach, Tijs Hofmans en Mark Hendrikman over de prijsdalingen van videokaarten, het ontbreken van de alertslider op de aankomende OnePlus 10T, de AVG-zaak rondom VoetbalTV en de digitale euro.


Tweakers Podcast #226 - Giphy, smartwatchchips en cyberplannen van het kabinet
22 Juli, 00:00 Tweakers
Deze week praten Wout Funnekotter, Tijs Hofmans en Hayte Hugo over de geplande overname van Giphy door Meta, data afluisteren via SATA-kabels, de nieuwe smartwatchchips van Qualcomm en de cyberplannen van het kabinet.


Tweakers Podcast #225 - Warmtepompen, nostalgische games en oordopjestelefoons
15 Juli, 00:01 Tweakers
Deze week praten Wout Funnekotter, Jurian Ubachs, Arnoud Wokke en Jeroen Horlings over rts-games, gamebeurzen zoals E3 en GamesCom, de mogelijkheid van telefoons met ingebouwde oordopjes, F1 in VR en warmtepompen.


Tweakers Podcast #224 - 5G-frequenties, video-joligheden en tv-verbeteringen
8 Juli, 00:01 Tweakers
Deze week praten Wout Funnekotter, Jurian Ubachs, Arnoud Wokke en Eric van Ballegoie over nieuwe video's voor Tweakers, 5G op mmWave-frequenties, auto's die hard tegen een heuvel op rijden, Xiaomi's telefoon met 1"-camerasensor en QD-oled-tv's.


Tweakers Podcast #223 - Dall E-Mini-lolletjes, Netflix-advertenties en afscheid
1 Juli, 00:01 Tweakers
Deze week praten Wout Funnekotter en Arnoud Wokke met Julian Huijbregts en Olaf van Miltenburg, die afscheid nemen als Tweakers-redacteurs, over Dall E-Mini, advertenties bij streamingdiensten, Blade Runner en verhalen maken voor Tweakers.


Tweakers Podcast #222 - Metaverse-standaarden, bluetooth-namen en cpu-upgrades
24 Juni, 00:01 Tweakers
Deze week praten Arnoud Wokke, Jurian Ubachs, Reinoud Dik en Tomas Hochstenbach over het einde voor AMD Threadripper, de abodag, metaverse-standaarden, Bluetooth Auracast en recente en toekomstige processors van Intel en AMD.


Tweakers Podcast #221 - AI-gevoelens, datingbetalingen en gamebespiegelingen
17 Juni, 00:01 Tweakers
Deze week praten Wout Funnekotter, Arnoud Wokke, Jurian Ubachs en Daan van Monsjou over Googles LaMDA-AI, boeken over jaren 90-games, het conflict tussen ACM en Apple, de Tweakers Abodag en Developers Summit en de aankondigingen rond gamebeurs E3.


Tweakers Podcast #218 - AMD-sockets, nepplaatjes en sms-verhalen
27 Mei, 00:01 Tweakers
Deze week praten Wout Funnekotter, Arnoud Wokke, Julian Huijbregts en Tomas Hochstenbach over Love, Death & Robots, mini-pc's in elkaar zetten op video, de nasleep van de verwijderde sms'jes van Rutte, Google Imagen en de Computex, waar AMD Ryzen 7000 aankondigde.


Tweakers Podcast #217 - Sms-archieven, influencerregels en ingamebetalingen
20 Mei, 00:01 Tweakers
Deze week praten Wout Funnekotter, de 37-jarige Jurian Ubachs, Arnoud Wokke en Julian Huijbregts over de sms'jes van de Nederlandse premier Mark Rutte, het boek over Apple na Steve Jobs, de dood van de iPod en Lightning, regels voor influencers, kleine Android-telefoons en ingamebetalingen.


Tweakers Podcast #216 - Providerprijzen, routerkooien en podcast-Excelletjes
13 Mei, 00:00 Tweakers
Deze week praten Wout Funnekotter, Jurian Ubachs, Arnoud Wokke en Olaf Weijers over de Excel-sheet met eerste highlights, het boek over Gerard Sanderink en Rian van Rijbroek, tuinen, zelf ambilight maken, routers testen en de prijsverhogingen van providers.


Tweakers Podcast #215 - Trackingvrije Tweakers, luide keyboards en podcastapps
6 Mei, 00:09 Tweakers
In deze aflevering praten Arnoud Wokke, Tijs Hofmans, Wout Funnekotter en Jelle Mol over Rocket Lab die een raket opving met een helikopter, mechanische toetsenborden, versplintering van het podcastlandschap, Apple Self Service Repair en de stap om Tweakers thirdpartytrackingvrij te maken.


Tweakers Podcast #214 - Elon Musk, Formule 1 in VR en de Pixel Watch
29 April, 00:02 Tweakers
Deze week praten Wout Funnekotter, Jurian Ubachs, Tijs Hofmans en Joris Jansen over de aanstaande Digital Services Act, VR-ondersteuning in de nieuwe F1-game, uploadfilters, de Pixel Watch en de overname van Twitter door Elon Musk.


Podcast The Brief: Rutger Tuit (YouTube) over de toekomst van YouTube
24 April, 00:03 Emerce
The Brief is een podcast van Wayne Parker Kent over content, marketing en creatie. Deze keer een interview met Rutger Tuit van YouTube.


Tweakers Podcast #213 - Ombouwfietsen, btw-vrije zonnepanelen en groene gpu's
22 April, 00:00 Tweakers
Deze week praten Wout Funnekotter, Arnoud Wokke, Willem de Moor en Reinoud Dik over het einde van CoronaMelder, de afschaffing van de btw op zonnepanelen, ombouwen van fietsen tot e-bikes, het weglaten van een laadkabel bij Tesla's en stroomverbruik van componenten.


Tweakers Podcast #212 - Laadpaallimieten, fomo-investeringen en Meta-sprookjes
15 April, 00:01 Tweakers
Deze week praten Wout Funnekotter, Jurian Ubachs, Arnoud Wokke en Stephan Vegelin over de rechterlijke uitspraak dat elektrische auto's snel bij laadpalen weg moeten, de Steam Deck, Gelijk Oversteken op Marktplaats, metaverse-investeringen en het Meta-datacenter bij Zeewolde.


Podcast De Boordradio | 'Verstappen had snelheid voor de winst'
22 Maart, 00:06 NU.NL - Sport
Red Bull en Max Verstappen kenden een valse start van het Formule 1-seizoen door een dure uitvalbeurt. Met de snelheid zat het in ieder geval wel goed en zonder problemen in de slotfase was een zege best binnen handbereik, vertellen NU.nl-verslaggevers Joost Nederpelt, Patrick Moeke en Bas Scharwachter in deze terugblik op de Grand Prix van Bahrein.


Baas Spotify: "We staan niet achter uitspraken van Rogan in podcast"
4 Februari, 00:04 Skynet
Spotify-oprichter Daniel Ek heeft zijn werknemers verteld dat zijn bedrijf niet achter elke uitspraak staat die de Amerikaanse comedian Joe Rogan in zijn podcast The Joe Rogan Experience doet. "Dat is absoluut niet het geval", aldus Ek in een verklaring. De muziekstreamingdienst ligt momenteel onder vuur omdat Rogan in zijn podcast regelmatig onwaarheden over het coronavirus en vaccinaties zou verspreiden.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn