NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Plots


Arts die Russische oppositieleider Navalny behandelde, plots overleden
5 Februari, 21:58 Volkskrant
Een van de artsen die de Russische oppositieleider Aleksej Navalny behandelde nadat hij was vergiftigd met zenuwgif, is deze week plots overleden. Officieel is de doodsoorzaak van 55-jarige Sergej Maksimisjin onbekend, maar een naaste medewerker van Navalny zegt dat de arts mogelijk moedwillig om het leven is gebracht.


Gitarist George Kooymans van Golden Earring stopt met optreden vanwege ziekte
5 Februari, 10:38 Volkskrant
George Kooymans is ernstig ziek en kan niet meer optreden. Dat laat de manager van de Golden Earring-oprichter weten aan De Telegraaf.


Ponkey, het ezelpaardje met dwerggroei, plots overleden: ?Een zwaar verlies?
3 Februari, 21:12 HLN.BE
Het bijzonder schattige veulentje met dwerggroei Ponkey is woensdagavond overleden in Essen. Een steeds groter wordend hart werd het shezeltje, een kruising tussen een ezel en een shetlander, fataal. Baasjes Mirten Mertens (19) uit Brasschaat en Noah Poos (18) uit Oud-Turnhout zijn ervan onder de voet. ?Onverwacht, want met haar x-beentjes ging het de goede kant uit?, reageert Mirten.


Kristof Calvo stopt als fractievoorzitter van Ecolo-Groen

Midden februari geeft Kristof Calvo de fakkel als fractievoorzitter van Ecolo-Groen door. Hij zal zich als kamerlid focussen op inhoudelijk werk en gaat aan de slag op het wetenschappelijk bureau van GroenLinks in Nederland. Dat laat Groen weten in een persbericht.
Waarom was het bord plots half vernield door Whitlock? En hebben profs een vast inkomen? Al uw dartsvragen beantwoord
1 Februari, 11:24 HLN.BE
Jonny Clayton pakte gisteravond laat de oppergaai op de Masters darts. Hoe kwam de vroege uitschakeling aan bij Dimitri Van den Bergh? Hoe zit het met de opvolging van de grote ?Belgische Twee?? En hoe lang doet een profspeler met een setje pijlen? Jullie vragen, die jullie massaal instuurden via de Twitterpagina van VTM2, beantwoord door analist Erik Clarys en Belgisch profspeler Kim Huybrechts (PDC-38).


Plots met Zlatan aan tafel en optimist zonder kapsones: wie is Tahith Chong, de ?nieuwe Robben? van Club Brugge?
1 Februari, 08:42 HLN.BE
Veelbelovend in Manchester, ontgoochelend in Bremen. Nu hoopt Tahith Chong (21) zijn naam als talent waar te maken bij Club Brugge. Een kennismaking met Chong - al de vijfde Nederlander voor Club.


Peeters (Westerlo) schrikt van eigen speler: "Plots ging het licht uit en werd hij een gevaar voor z'n eigen ploeg"
1 Februari, 08:31 Skynet
KVC Westerlo won zondagavond de derby tegen Lierse Kempenzonen en blijft zo foutloos in 2021. De Kempenaars speelden een sterke eerste helft, maar moesten na de pauze toch heel wat gas terugnemen. Coach Bob Peeters zag dan ook een wedstrijd met twee gezichten.


Dader van mesaanval op 15-jarige geeft zich aan: ?Hij liep hier met zijn vriendin en stortte zich plots op dat groepje?
30 Januari, 20:30 HLN.BE
De tiener, die vrijdagavond een 15-jarige jongen uit Waterloo neerstak in het centrum van Halle, heeft zichzelf diezelfde avond nog aangegeven. Dat deed hij in aanwezigheid van zijn ouders. De neergestoken jongen mocht het ziekenhuis intussen verlaten.


Plots wil iedereen luitenant van De Wever zijn
30 Januari, 19:48 HLN.BE
Tot zes kandidaten bieden zich straks aan om ondervoorzitter te worden van N-VA. De kaarten liggen het best voor Kamerlid Valerie Van Peel. Voor de andere plaats gaat het allicht tussen ex-staatssecretaris Theo Francken en ontslagnemend ondervoorzitter Lorin Parys, weet De Morgen.


Plots wil iedereen een stukje koe online kopen: het gaat loeihard voor deeleenkoe.be
28 Januari, 05:18 HLN.BE
Het gaat loeihard voor deeleenkoe.be. Op die webshop kun je een deel van een biokoe, -varken, -schaap of -kip kopen. In het voorbije coronajaar ging de omzet liefst drie keer hoger. Intussen voorziet de spin-off petfret.be nu ook huisdieren van verse varkenssnuiten, rundsharten en kippenmaagjes. "Zodat er van het geslachte dier niets meer verspild hoeft te worden", zegt oprichter David De Keyser.


Britse ?Dancing on Ice? loopt fout: deelneemster valt plots flauw en smakt tegen de piste
22 Januari, 15:42 HLN.BE
De Britse Myleene Klass (42) - zangeres, presentatrice, model en een bekendheid in het UK - zal zich haar deelname aan het nieuwe seizoen van ?Dancing on Ice? nog lang (aan den lijve) kunnen herinneren. Tijdens de repetities voor de show, die nu zondag wordt uitgezonden, kwam ze namelijk zwaar ten val op het ijs, nadat ze plots het bewustzijn verloor tijdens de oefeningen.


'Plots moesten we een opgezette alpaca naar Frankrijk verzenden'
22 Januari, 06:07 De Tijd
06:45 De lockdown gaf taxidermist Jeroen Lemaitre een duwtje om zijn creaties ook via het internet te promoten en verkopen. ?De verkoop in mijn winkel is om te wenen, maar Facebook en Instagram hebben me do...


Brand mikt op wereldtitel: "Maar lukt dat niet, dan is het niet plots een slecht seizoen"
19 Januari, 17:37 Skynet
Lucinda Brand gaat op het WK veldrijden in Oostende (30-31 januari) voor het hoogste. "Maar als dat niet lukt, is het niet plots een slecht seizoen", zo zei de 31-jarige Nederlandse op een virtueel persmoment van de Baloise Trek Lions.


Plots 312 verdachten in onderzoeken dankzij Britse DNA-databank
18 Januari, 06:37 Skynet
Speurders staan voor een mogelijke doorbraak in 312 Belgische strafdossiers, omdat onze DNA-databank voor het eerst vergeleken is met de databank uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor is er nu eindelijk ook een spoor in vier onopgeloste moorden in ons land, schrijft Het Laatste Nieuws vandaag.


Betoging Ibrahima - "De veiligheid van de koning is nooit in het gedrang gekomen"
14 Januari, 14:25 Skynet
Tijdens rellen na een manifestatie voor de overleden Ibrahima Barrie gisterenavond kwam ook koning Filip even in het gewoel terecht. In een reactie laat Sarah Frederickx, woordvoerder van de federale politie, weten dat "de koning en zijn escorte op geen enkel ogenblik in de buurt van de betogers zijn geweest". Ze benadrukt ook dat "de veiligheid van de Koning nooit in het gedrang is gekomen". Op videobeelden is te zien dat het voertuig met een projectiel bekogeld werd.


Plots lijkt Trump wel vieze ziekte: Republikeinse burcht rond president kalft snel af
8 Januari, 04:30 Gazet v. Antwerpen

Donald Trump heeft de rellen uitgelokt. Zo klonk het haast unisono na de bestorming van het Capitool. De beschuldigende vinger kwam niet alleen van de media, of uit Democratische hoek. Maar ook van Republikeinen, zelfs zij die trouw aan de zijde van de president hebben gestaan. De meerderheid binnen de conservatieven lijkt het nu definitief te hebben gehad met de uittredende president. De aanval op ?de kathedraal van de democratie? is het moment om zich van de smet te verlossen.
Wat als er plots een bijenzwerm op je auto zit? ?Vooral afblijven, ze zijn gewoon aan het verhuizen?
29 Mei 2018, 12:12 Gazet v. Antwerpen

Voor de eigenaar van de BMW die dinsdagochtend aan zijn auto kwam in de Eyendijkstraat in Deurne was het even schrikken, die enorme zwerm bijen op zijn motorkap. Maar in feite is het een heel normaal fenomeen, toch in deze periode van het jaar. ?De bijen zijn op zoek naar een nieuwe woning?, legt stadsimker Micha De Herdt uit. ?Tijdens hun zoektocht houden ze even rust, in dit geval op een auto, zodat ?speurbijen? naar een geschikte locatie kunnen gaan zoeken.?
Plots gaat het fout tijdens F1-race in Monaco ...
Thuisrijder Charles Leclerc zijn GP van Monaco kwam abrupt tot een einde toen het plots mis ging ... zijn remmen begaven het en de Monegask knalde op collega Brendon Hartley.


En plots stond dit model in haar onderbroek op de rode loper in Cannes
22 Mei 2018, 10:36 Gazet v. Antwerpen
Het Russische model met een maatje meer Yulia Rybakova zakte dit weekend af naar het filmfestival in het Franse Cannes. En ook haar jurk zakte af - letterlijk. Plots stond de roodharige schone in haar onderbroek op de rode loper in de mondaine badstad.


Marc?s medicijn wordt plots niet meer terugbetaald: ?Zonder kan hij amper uit bed komen?
20 Mei 2018, 08:48 Gazet v. Antwerpen

Marc Wouters uit Essen lijdt aan myelofibrose, een zeldzame en ongeneeslijke ziekte van het ruggenmerg. Afgelopen week kreeg hij het bericht dat zijn medicatie niet meer terugbetaald wordt door de ziekteverzekering. Marc?s dochters schreven een open brief aan minister van Volksgezondheid Maggie De Block.Gerelateerde trefwoorden© 2000-2021 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn