NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

Plannen

2News.be / Trefwoorden / Plannen

In Zeeland zijn de Haagse plannen voor nieuwe kerncentrales een splijtzwam
12 Maart, 00:04 NU.NL - Economie
Het demissionair kabinet houdt vast aan het idee om twee nieuwe kerncentrales te bouwen, mogelijk naast de bestaande reactor in Borssele. Maar in Zeeland zit niet iedereen te wachten op de plannen van Den Haag. "Niemand hier weet wat het voor ons gaat betekenen."


Plannen Europese digitale identiteit goedgekeurd
4 Maart, 00:00 Emerce
Het Europees Parlement is afgelopen week akkoord gegaan met de plannen voor een Europese digitale identiteit. Daarmee kunnen burgers zich in de gehele Europese Unie identificeren.


FTC beschuldigt Microsoft van onjuiste voorstelling Activision Blizzard-plannen
10 Februari, 00:01 Tweakers
De Federal Trade Commission vindt dat Microsoft zijn belofte niet is nagekomen om Activision Blizzard onafhankelijk te laten opereren. De beschuldiging volgt op het bericht dat Microsoft 1900 werknemers heeft ontslagen bij Activision Blizzard, Xbox en ZeniMax.


"Het is 5 voor 12": protest in provinciehoofdsteden tegen nieuwe plannen De Lijn
9 Januari, 00:08 Skynet Economie
In de vijf provinciehoofdsteden is vandaag/zaterdag actiegevoerd tegen de nieuwe vervoersplannen van openbaarvervoermaatschappij De Lijn. Exact om 5 voor 12 's middags luidden de actievoerders symbolisch luide bellen. In Leuven lokte het protest een vijftigtal personen.


Opel ontvouwt plannen voor 2024
15 November 2023, 00:00 Autozine
Opel CEO Florian Huettl maakte drie belangrijke speerpunten voor 2024 bekend op het Automobilwoche Congress in Berlijn. In de eerste plaats is dat de viering van 125 jaar automobielproductie. Verder zal er eind volgend jaar binnen elke modellijn van Opel een 100 procent elektrisch aangedreven auto zijn.


Vakbonden plannen stakingen en blokkades voedseldepots
12 November 2023, 00:00 De Tijd
10/11 Vakbonden plannen deze maand twee stakingsdagen bij depots die leveren aan supermarkten. De onderhandelingen over een koopkrachtpremie in de voedingsector zitten in het slop. 'Dit ondermijnt de toeko...


NU+ | Dit is hoe ChristenUnie, Volt, JA21 en SGP hun plannen willen betalen
9 November 2023, 00:02 NU.NL - Economie
VVD, D66, GroenLinks-PvdA, CDA, ChristenUnie, Volt, JA21 en SGP hebben hun plannen voor de komende kabinetsperiode laten doorrekenen door het Centraal Planbureau. Een samenvatting van de plannen van ChristenUnie, Volt, JA21 en SGP.


Vakbonden plannen betoging in Brussel "tegen bezuinigingen van EU"
8 November 2023, 00:05 Skynet Economie
Maandag vindt in Brussel een vakbondsbetoging plaats tegen Europese besparingsmaatregelen. Het gaat om een initiatief van de Europese vakbondsfederatie ETUC waaraan ook de drie grote Belgische vakbonden zullen deelnemen.


Nieuwe EU-plannen moeten extreme stroomprijzen voorkomen
19 Oktober 2023, 00:01 NU.NL - Economie
De lidstaten van de Europese Unie hebben een akkoord bereikt over nieuwe regels voor de stroommarkt. Zo moet voorkomen worden de prijzen voor elektriciteit weer zo hoog oplopen als in de voorbij twee jaar.


Gamesoftwaremaker Unity stuurt plannen bij na opstand gamemakers
23 September 2023, 00:00 De Tijd
00:36 De softwaremaker voor videogames Unity draait zijn nieuwe prijsbeleid op een aantal belangrijke punten terug. Dit nadat bij makers van videogames en ware opstand was uitgebroken en de aandelenkoers ke...


AMD schrapte plannen voor 12Vhpwr-connector op RX 7700 XT en RX 7800 XT
3 September 2023, 00:01 Tweakers
AMD had plannen om de RX 7700 XT en RX 7800 XT te voorzien van een 12Vhpwr-connector. Het bedrijf heeft daar uiteindelijk vanaf gezien omdat het vond dat 'eindgebruikers niet de schuld moesten krijgen' van de problemen met de omstreden aansluiting.


Bloomberg: Spotify had plannen om 'white noise'-podcasts halt toe te roepen
20 Augustus 2023, 00:00 Tweakers
Bloomberg meent dat Spotify op het punt heeft gestaan om geen nieuwe 'white noise'-podcasts meer toe te laten op het platform. Deze podcasts, waarin enkel ruis of omgevingsgeluid te horen is, zouden het bedrijf jaarlijks 35 miljoen euro brutowinst doen mislopen.


Keert Tom Holland terug als avonturier Nathan Drake? Plannen ?Uncharted 2? steeds concreter
17 Augustus 2023, 00:01 HLN.BE
De Britse acteur Tom Holland (27) was in 2022 niet weg te slaan van het witte doek met blockbusters zoals de superheldenfilm ?Spider-Man: No Way Home? en de avonturenfilm ?Uncharted?. Die laatste was een onverwacht succes, en nu zou Sony plannen hebben voor een vervolgfilm.


Sociale onrust Ryanair - Ryanair-piloten in Charleroi plannen nieuwe staking op 14 en 15 augustus
8 Augustus 2023, 00:05 Skynet Economie
Op 14 en 15 augustus zullen opnieuw Ryanair-piloten staken op de luchthaven van Charleroi. Dat hebben de vakbonden ACV Puls en CNE bekendgemaakt. Bij eerdere acties deze zomer moest de luchtvaartmaatschappij tientallen vluchten schrappen.


5 Augustus 2023, 00:05 Volkskrant
22 Juli 2023, 00:05 Volkskrant
NPO roept omroepen op om met plannen voor jazz en wereldmuziek te komen
3 Juli 2023, 00:09 NU.NL - Muziek
NPO-voorzitter Frederieke Leeflang vindt dat omroepen programma's moeten ontwikkelen voor wereld- en jazzmuziek. Ook wil ze met de omroepen in gesprek gaan over het gebrek aan diversiteit in de muziekprogrammering.


Google kondigt grootse plannen aan voor AI in de zoekmachine
14 Mei 2023, 00:09 NU.NL - Tech
Google heeft woensdag eindelijk bekendgemaakt welke plannen het bedrijf heeft met kunstmatige intelligentie (AI). Zo komen er grote veranderingen voor de zoekmachine, wordt de chatbot Bard beschikbaar voor iedereen en krijgen bestaande diensten zoals Gmail en Maps nieuwe AI-functies.


Orban vergelijkt Europaproject met Hitlers plannen voor wereldheerschappij
13 Mei 2023, 00:04 Skynet Buitenland
De Hongaarse premier Viktor Orban heeft het Europese eenwordingsproject vergeleken met de plannen van Adolf Hitler voor wereldheerschappij. Al sinds het einde van het Romeinse Rijk zijn er pogingen om het rijk te herstellen, zei de rechtspopulist vrijdag in de Hongaarse stad Veszprem.


VRT-vakbonden plannen geen acties nadat CEO "spreekverbod" nuanceert
22 April 2023, 00:04 Skynet Economie
De drie vakbonden bij de VRT (ACV, ACOD en VSOA) plannen voorlopig geen acties. VRT-CEO Frederik Delaplace ontkende vrijdag, na sociaal overleg een dag eerder, dat er een "spreekverbod" zou zijn ingevoerd voor het personeel.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn