NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Plannen

2News.be / Trefwoorden / Plannen

Gamesoftwaremaker Unity stuurt plannen bij na opstand gamemakers
23 September, 00:00 De Tijd
00:36 De softwaremaker voor videogames Unity draait zijn nieuwe prijsbeleid op een aantal belangrijke punten terug. Dit nadat bij makers van videogames en ware opstand was uitgebroken en de aandelenkoers ke...


AMD schrapte plannen voor 12Vhpwr-connector op RX 7700 XT en RX 7800 XT
3 September, 00:01 Tweakers
AMD had plannen om de RX 7700 XT en RX 7800 XT te voorzien van een 12Vhpwr-connector. Het bedrijf heeft daar uiteindelijk vanaf gezien omdat het vond dat 'eindgebruikers niet de schuld moesten krijgen' van de problemen met de omstreden aansluiting.


Bloomberg: Spotify had plannen om 'white noise'-podcasts halt toe te roepen
20 Augustus, 00:00 Tweakers
Bloomberg meent dat Spotify op het punt heeft gestaan om geen nieuwe 'white noise'-podcasts meer toe te laten op het platform. Deze podcasts, waarin enkel ruis of omgevingsgeluid te horen is, zouden het bedrijf jaarlijks 35 miljoen euro brutowinst doen mislopen.


Keert Tom Holland terug als avonturier Nathan Drake? Plannen ?Uncharted 2? steeds concreter
17 Augustus, 00:01 HLN.BE
De Britse acteur Tom Holland (27) was in 2022 niet weg te slaan van het witte doek met blockbusters zoals de superheldenfilm ?Spider-Man: No Way Home? en de avonturenfilm ?Uncharted?. Die laatste was een onverwacht succes, en nu zou Sony plannen hebben voor een vervolgfilm.


Sociale onrust Ryanair - Ryanair-piloten in Charleroi plannen nieuwe staking op 14 en 15 augustus
8 Augustus, 00:05 Skynet Economie
Op 14 en 15 augustus zullen opnieuw Ryanair-piloten staken op de luchthaven van Charleroi. Dat hebben de vakbonden ACV Puls en CNE bekendgemaakt. Bij eerdere acties deze zomer moest de luchtvaartmaatschappij tientallen vluchten schrappen.


5 Augustus, 00:05 Volkskrant
22 Juli, 00:05 Volkskrant
NPO roept omroepen op om met plannen voor jazz en wereldmuziek te komen
3 Juli, 00:09 NU.NL - Muziek
NPO-voorzitter Frederieke Leeflang vindt dat omroepen programma's moeten ontwikkelen voor wereld- en jazzmuziek. Ook wil ze met de omroepen in gesprek gaan over het gebrek aan diversiteit in de muziekprogrammering.


Google kondigt grootse plannen aan voor AI in de zoekmachine
14 Mei, 00:09 NU.NL - Tech
Google heeft woensdag eindelijk bekendgemaakt welke plannen het bedrijf heeft met kunstmatige intelligentie (AI). Zo komen er grote veranderingen voor de zoekmachine, wordt de chatbot Bard beschikbaar voor iedereen en krijgen bestaande diensten zoals Gmail en Maps nieuwe AI-functies.


Orban vergelijkt Europaproject met Hitlers plannen voor wereldheerschappij
13 Mei, 00:04 Skynet Buitenland
De Hongaarse premier Viktor Orban heeft het Europese eenwordingsproject vergeleken met de plannen van Adolf Hitler voor wereldheerschappij. Al sinds het einde van het Romeinse Rijk zijn er pogingen om het rijk te herstellen, zei de rechtspopulist vrijdag in de Hongaarse stad Veszprem.


VRT-vakbonden plannen geen acties nadat CEO "spreekverbod" nuanceert
22 April, 00:04 Skynet Economie
De drie vakbonden bij de VRT (ACV, ACOD en VSOA) plannen voorlopig geen acties. VRT-CEO Frederik Delaplace ontkende vrijdag, na sociaal overleg een dag eerder, dat er een "spreekverbod" zou zijn ingevoerd voor het personeel.


Aan plannen geen gebrek, maar minister heeft hele klus aan woningbouwambities
2 April, 00:06 NU.NL - Economie
De ambities van het kabinet voor de woningbouw zijn torenhoog: over zeven jaar moet Nederland minimaal 900.000 extra woningen tellen. Aan plannen van minister Hugo de Jonge (Volkshuisvesting) geen gebrek, maar ook het aantal tegenslagen is niet mals.


Het Racing Projects team zit vol plannen voor het seizoen 2023
21 Maart, 00:02 Autosport
Wie op circuit wel eens vaker door de pitlane loopt, komt onvermijdelijk de rijzige figuur van Yves De Groote tegen, sinds eind jaren negentig manager bij verschillende kleinere en grote teams, en dus met meer dan een kwart eeuw ervaring in verschillende kampioenschappen.

Lees meer: Het Racing Projects team zit vol plannen voor het seizoen 2023


Nederland fel tegen Europese plannen voor een Netflix-taks
3 Maart, 00:09 NU.NL - Tech
Als het aan Europese telecom- en internetproviders ligt, gaan tech- en streamingbedrijven als Google en Netflix een vergoeding betalen voor hun internetverkeer. En dat is slecht nieuws voor abonnees, want die krijgen hoogstwaarschijnlijk de rekening gepresenteerd. Nederland is fel tegen de plannen, die zijn omgedoopt tot de Netflix-taks.


Vakbonden Aviapartner blijven praten met directie en plannen voorlopig geen acties
23 Februari, 00:05 Skynet
De vakbonden bij Aviapartner blijven "on speaking terms" met de directie, klinkt het vandaag na afloop van een ontmoeting met de directie. Er wordt voort onderhandeld, voorlopig komen er geen nieuwe acties of een stakingsaanzegging, bevestigen verschillende vakbondsbronnen.


Hogwarts Legacy-ontwikkelaar heeft 'momenteel geen plannen voor dlc'
20 Februari, 00:53 Tweakers
Avalanche Software, de ontwikkelaar van Hogwarts Legacy, heeft 'momenteel geen plannen' om dlc naar de game te brengen. Volgens game director Alan Tew hebben de ontwikkelaars vanwege de drukke voorbereidingen geen tijd gehad om over dlc na te denken.


Nederlandse boeren plannen "grootste demo aller tijden" op 11 maart
11 Februari, 00:10 Skynet Economie
De Nederlandse boeren van de Farmers Defence Force (FDF) houden op zaterdag 11 maart "de grootste demo aller tijden" op de Koekamp in Den Haag. Dat zegt Mark van den Oever, voorzitter van de actiegroep. "We hopen door de 100.000 mensen te gaan", aldus Van den Oever. Ook voorziet hij dat die dag meer dan 5.000 tractors naar Den Haag rijden.


Bank of England test plannen digitale pond
11 Februari, 00:01 Emerce
De Bank of England heeft plannen gepresenteerd voor een digitale pond. De digitale valuta, een zogenoemde central bank digital currency (CBDC), wordt door de Bank of England in de markt gezet als een nieuwe vorm van de sterling en ook zelf door de bank uitgegeven.


Meer dan veertig voetbalcompetities kraken 'schadelijke' plannen FIFA
18 December 2022, 00:05 NU.NL - Sport
Meer dan veertig professionele voetbalcompetities, verenigd in het World Leagues Forum (WLF), hebben vrijdag zware kritiek geuit op de uitbreidingsplannen van de FIFA. Ze noemen de besluiten over de internationale wedstrijdkalender "schadelijk voor de voetbaleconomie en het welzijn van de spelers".


Hyperloop-plannen bij Veendam krijgen vorm
27 November 2022, 00:01 Emerce
De bouw van het hyperloop-testtraject in Veendam begint vorm te krijgen. Initiatiefnemer European Hyperloop Center verwacht in maart volgend jaar te kunnen starten met de constructie van de 420 meter lange testbaan, schrijft RTVNoord.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn