NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Peter


Verdachten moord Peter R. de Vries blijven vastzitten
20 Juli, 00:04 Skynet Buitenland
De twee mannen die worden verdacht van de moord op de Nederlandse misdaadverslaggever Peter R. de Vries, blijven de komende negentig dagen in de cel zitten. Dat heeft de raadkamer van de rechtbank Amsterdam maandag bepaald. De rechter vond de verdenking tegen de twee zwaar genoeg om de hechtenis te verlengen.


Jan Kooijman en Peter Paul Muller in film over bevriende danseressen
14 Juli, 00:09 NU.NL - Film
Dana Nechushtan, de regisseur van successeries als Hollands Hoop en Dunya & Desie, is begonnen met het draaien van haar nieuwe film Piece of My Heart. Onder anderen Jan Kooijman en Peter Paul Muller hebben rollen gekregen in het project.


25H Fun Cup: Peter Guelinckx en Stienes Longin nemen leiding in handen
12 Juli, 00:03 Autosport
Dit weekend werd in het voorprogramma van de 25 Uur VW Fun Cup de derde van vijf manches van de BMW M2 CS Racing Cup Beneluxverreden. In de drie races finishten Peter Guelinckx en Stienes Longin twee keer op het podium, wat ze respectievelijk de leiding in de Am-klasse en Pro-klasse oplevert.

Lees meer: 25H Fun Cup: Peter Guelinckx en Stienes Longin nemen leiding in handen


Verdachten aanslag Peter R. de Vries blijven langer vastzitten
10 Juli, 00:04 NOS nieuws

De verdachten van de aanslag op Peter R. de Vries blijven langer vastzitten. De rechter-commissaris heeft het voorarrest van de 35-jarige Pool Kamil E. uit Maurik en de 21-jarige Rotterdammer Delano G. met twee weken verlengd.

Ze mogen nog steeds geen contact hebben met de buitenwereld, behalve met hun advocaat.

De politie ziet G. als de vermoedelijke schutter en E. als de vermoedelijke bestuurder van de vluchtauto. Beide verdachten werden dinsdagavond aangehouden op de A4 bij Leidschendam, kort na de aanslag op de misdaadverslaggever.

G. en E. kwamen eerder in aanraking met de politie. G. werd als 17-jarige tot tien maanden jeugddetentie veroordeeld vanwege onder meer woninginbraken en gewelddadige straatroven. E. stond in zijn thuisland Polen bekend als veelpleger, zeggen Poolse media.

Bloemen op De Dam

Op de Dam in Amsterdam werden vanmiddag 4000 rozen neergelegd als steunbetuiging aan De Vries, een initiatief van een groep burgers. Op het bord staat een foto van De Vries met daarboven geschreven: "Aanval op persvrijheid? Nee het is een aanval op zijn rol als vertrouwenspersoon in het Marengo-proces!". Een familielid van Nabil B. steunt de bloemenactie.

De Vries ligt sinds dinsdagavond met zware verwondingen in een ziekenhuis in Amsterdam. Burgemeester Halsema zei diezelfde avond dat hij "vecht voor zijn leven".

De laatste update over De Vries is van gisteravond. De familie en de partner van de misdaadverslaggever lieten aan RTL Boulevard weten dat zijn gezondheidstoestand ongewijzigd is. Ook zeiden ze dat het nog enige tijd zal duren voordat er meer duidelijkheid komt.
Peter Lusse begrijpt populariteit van oude serie Vrienden voor het Leven niet
7 Juli, 00:06 NU.NL - Film
Peter Lusse begrijpt niet dat mensen nog steeds naar de herhalingen van Vrienden voor het Leven kijken, vertelt de acteur die tussen 1991 en 1993 in de komische serie op RTL 4 te zien was aan het AD.


3M-directeur Peter Vermeulen over PFOS-vervuiling: ?Mogelijk ook verspreiding via de lucht?
1 Juli, 00:04 HLN.BE
Het is niet ondenkbaar dat de PFOS-vervuiling op het terrein van 3M in Zwijndrecht niet alleen via de bodem en het grondwater is verspreid, maar ook via de lucht. Dat heeft Peter Vermeulen, directeur van de chemiereus in onder meer Europa, woensdagavond verklaard in Terzake. Hij blijft er wel bij dat er geen aangetoond oorzakelijk verband is tussen PFOS en gezondheidsproblemen bij mensen.


Peter Koelewijn verzon verhaal rond hit om van journalisten af te zijn
24 Juni, 11:40 NU.NL - Muziek
Peter Koelewijn verzon een verhaal rond zijn grote hit Kom Van Dat Dak Af omdat hem telkens weer werd gevraagd waar het nummer over gaat. Dat vertelt de tachtigjarige zanger in Nieuwe Revu.


Peter Sagan test positief op coronavirus

Wielrenner Peter Sagan (Bora-Hansgrohe) heeft positief getest op het coronavirus. Dat maakte zijn ploeg Bora-Hansgrohe zaterdagochtend bekend.
Grote stijlverandering op Disney+: honderden nieuwe titels voor volwassenen en geen ?Peter Pan? meer voor kinderen
28 Januari, 08:48 HLN.BE
Disney+ is niet langer alleen voor kinderen. Vanaf 23 februari zal ook het merk Star aan de streamingzender worden toegevoegd. Daarbij horen populaire reeksen zoals ?Grey?s Anatomy? en ?Scandal?, maar ook films zoals ?Deadpool? en ?Die Hard?. Kinderen krijgen wel hun eigen ?veilige zone?: films die volgens Disney te gewelddadig of te racistisch zijn worden daar verwijderd. Opvallend: ook klassiekers zoals ?Peter Pan? en ?Dumbo? haalden de selectie niet.


25 Januari, 15:24 De Tijd
Peter Thyssen herstelt van corona: ?Die schade, die pijn aan de longen, dat valt met geen woorden te beschrijven?
25 Januari, 09:36 HLN.BE
Peter Thyssen (56), de acteur die Herman Van As speelt in ?De Zonen van Van As?, werd eind vorig jaar twee weken opgenomen in het ziekenhuis met een coronabesmetting. ?Ik was er slecht aan toe?, zegt Peter, die op 5 januari uit het ziekenhuis werd ontslagen. ?Als je zoiets meemaakt, dan ga je compleet anders tegen geluk aankijken, geloof me. Maar het komt goed?, vertelt hij in Primo.


Onze huisanalist Marc Degryse praat met Peter Croonen: ?Gaan we nu niet mee in BeNeLiga, dan worden we lilliputtercompetitie?
23 Januari, 08:18 HLN.BE
Op de dag van de inauguratie van Joe Biden als 46ste president van de Verenigde Staten trok onze huisanalist Marc Degryse naar Peter Croonen. President van de Pro League en Racing Genk. Een gesprek over de sportieve ambities van Genk, vier jaar voorzitterschap en de BeNeLiga.


Peter (59) werkt dertig jaar lang aan zijn eerste roman en hij is nog niet klaar met schrijven
23 Januari, 05:42 Gazet v. Antwerpen

Peter Knapen (59) heeft zijn eerste roman uit. Opmerkelijk? Peter werkte goed dertig jaar aan zijn boek De Meester van het Leven en liet zich inspireren door de vele mensen die hij in zijn loopbaan ontmoette.
MNM-presentatoren Wanne en Kawtar zeggen samen met Peter Van de Veire ?ja? op alles
22 Januari, 04:06 Gazet v. Antwerpen

Een duik in de Noordzee van 6 graden? Een volledig nummer in elkaar steken op drie dagen tijd? Toch zaken waar je even over wil nadenken. Pech voor MNM-presentatoren Kawtar Ehlalouch (23), Wanne Synnave (24) en Peter Van de Veire (49). Tijdens JAnuari in de ochtendshow moeten ze een maand lang op elke vraag van de luisteraar en bekende Vlamingen ja zeggen.
Tom Holland maakte computer stuk na toekenning rol Peter Parker
21 Januari, 10:13 Skynet
De Britse acteur Tom Holland verklaarde onlangs dat hij zijn computer per ongeluk had stukgemaakt toen hij ontdekte dat hij de rol van Peter Parker zou spelen in de nieuwe Spider-Manfilm. Holland zou zijn computer in de lucht hebben gegooid uit enthousiasme.


PORTRET. Brugse politierechter Peter Vandamme: geen blad voor de mond en geen ?gepamper?
20 Januari, 19:00 HLN.BE
Snoeihard in toga, flamboyant eens hij de rechtszaal uitstapt. De Brugse politierechter Peter Vandamme (59) haalde dinsdag opnieuw alle kranten, nadat hij onverbiddelijk was voor de corona-overtreders die zich bezondigden aan lockdownfeestjes. ?Kluchtigaards als jullie kunnen in de gevangenis gaan feesten?, zei hij. Vandamme: een rechter, operafanaat en kleinzoon van een burgemeester.


LIVE. KV Kortrijk maakt kansen niet af, Suzuki zet STVV net voor rust op 0-2
20 Januari, 16:54 HLN.BE
? Guldensporenstadion (16u30) ? Ref: Lawrence Visser ? Kortrijk heeft 29 punten, STVV 23 ? Kanaries op zoek naar zes op zes


Niels Destadsbader heeft nog een goede band met al zijn exen: ?Ik was getuige op een trouwfeest, en ben peter van een kind?
18 Januari, 13:06 HLN.BE
Niels Destadsbader (32) is geen ruziemaker, zo blijkt. In tegendeel. Hij heeft nog steeds een goede band met al zijn ex-vriendinnen, zo vertelt hij in ?De Rotonde? op Radio 2.


Innovatiegoeroe Peter Hinssen wordt bestuurder bij Belfius
15 Januari, 13:54 De Tijd
11:50 Met de benoeming van techondernemer Peter Hinssen tot nieuwe bestuurder zet de staatsbank Belfius haar digitale ambities nog eens dik in de verf. Ze maakt de al erg uitgebreide bestuursraad er wel nie...


INTERVIEW. Topviroloog Peter Piot ging bijna ten onder aan corona, maar kreeg nu een vaccin: ?Ik ben geen doemdenker, maar dit zal allemaal vaker gebeuren?
15 Januari, 13:00 HLN.BE
?Volhouden nu.? Peter Piot (71) - onze bekendste viroloog - heeft vanuit het geteisterde Londen niet veel woorden nodig om tot de kern te komen. ?Als dit een boksmatch was, dan hebben we Covid al in de verdediging gedrongen, maar met die mutanten heeft het virus ons nu op een flinke punch getrakteerd. De volgende maand goed doorkomen is cruciaal. We mogen nu onze dekking niet zakken of we riskeren een uppercut.?

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2021 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn