NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

Personeel

2News.be / Trefwoorden / Personeel

Eiffeltoren opent zondag weer voor toeristen na akkoord met stakend personeel
27 Februari, 00:03 NU.NL - Economie
De Eiffeltoren is vanaf zondag weer open voor toeristen. Het wereldberoemde bouwwerk in Parijs was vijf dagen gesloten vanwege een staking.


Brits recreatiebedrijf moet stoppen met verzamelen biometrische data personeel
24 Februari, 00:01 Tweakers
De Britse privacytoezichthouder heeft een recreatiebedrijf opgedragen om te stoppen met het gebruik van gezichtsherkenning en vingerafdrukscans om de werktijden van werknemers te monitoren. Volgens de waakhond was het gebruik van de technologie disproportioneel en illegaal.


Eiffeltoren dicht vanwege staking van personeel
20 Februari, 00:02 NU.NL - Economie
De Eiffeltoren is maandag gesloten omdat het personeel in staking is gegaan. De werknemers willen hiermee protesteren tegen de manier waarop het monument in Parijs financieel wordt beheerd.


Moederbedrijf Snapchat ontslaat tiende van personeel bij gebrek adverteerders
13 Februari, 00:09 NU.NL - Tech
Het Amerikaanse moederbedrijf achter de app Snapchat schrapt wereldwijd 10 procent van de banen. Daarmee sluit Snap zich aan bij andere techbedrijven die sinds het begin van dit jaar een bezuinigingsronde hebben aangekondigd.


Moederbedrijf Snapchat ontslaat tiende van personeel bij gebrek adverteerders
6 Februari, 00:03 NU.NL - Economie
Het Amerikaanse moederbedrijf achter de app Snapchat schrapt wereldwijd 10 procent van de banen. Daarmee sluit Snap zich aan bij andere techbedrijven die sinds het begin van dit jaar een bezuinigingsronde hebben aangekondigd.


Publicis maakt 100.000 AI-videobedankjes voor personeel
15 Januari, 00:00 Emerce
De Franse media- en marketingroep Publicis heeft unieke 100.000 gepersonaliseerde nieuwjaarswensen geproduceerd met AI voor elk van zijn medewerkers.


Discord ontslaat 17 procent van personeel
13 Januari, 00:01 Tweakers
Discord ontslaat 17 procent van zijn personeel. Het gaat om 170 mensen. Het bedrijf vervijfvoudigde in aantal medewerkers afgelopen jaren.


Bonden bereiken cao-akkoord voor NS-personeel, stakingen van de baan
10 Januari, 00:04 NU.NL - Economie
Vakbonden FNV en VVMC hebben een onderhandelingsakkoord bereikt over een nieuwe cao voor personeel van de Nederlandse Spoorwegen (NS). Dat betekent dat nieuwe stakingen waarschijnlijk van de baan zijn.


SpaceX beschuldigd van personeel onterecht te ontslaan nadat ze kritiek uiten op Elon Musk
4 Januari, 00:00 HLN.BE
Ruimtebedrijf SpaceX wordt ervan beschuldigd onterecht medewerkers te hebben ontslagen, nadat zij kritiek hadden geuit op oprichter en topman Elon Musk. Het zou gaan om acht werknemers die een brief hebben verspreid. Daarin werd Musk een ?afleiding en schande? genoemd. Over de zaak is een klacht ingediend bij het National Labor Relations Board (NLRB), een agentschap dat controleert of personeel wel vrij is om voor arbeidsrechten op te komen.


Eiffeltoren vandaag dicht: ontevreden personeel staakt op sterfdag van ontwerper
28 December 2023, 00:31 NU.NL - Economie
Het personeel van de Eiffeltoren staakt. Daarom is de iconische toren in Parijs woensdag gesloten. Medewerkers zijn het niet eens met de manier waarop het monument wordt beheerd, meldt de Franse vakbond CGT in een verklaring.


Personeel Kempense kringwinkels botst met directie
21 December 2023, 00:05 Skynet Economie
Een veertigtal personeelsleden van de kringwinkels in Turnhout, Retie en Meer heeft sinds vorige week het werk neergelegd. Vooral het ontslag van een directielid zorgde voor een aanvaring met de directie. Er is dinsdagavond verder sociaal overleg gepland.


Video | Voor het eerst neemt mensachtige robot taken logistiek personeel over
8 December 2023, 00:10 NU.NL - Tech
De medewerkers van een Amerikaans distributiecentrum hebben een nieuwe ?collega?: de robot Digit.


Twilio ontslaat rond de 5 procent van personeel
5 December 2023, 00:00 Tweakers
Cloudcommunicatiebedrijf Twilio ontslaat wederom een deel van zijn personeel. Het gaat dit keer om ongeveer 5 procent van het totale personeelsbestand, wat neerkomt op iets minder dan 300 personen. Begin dit jaar werd ook een flink deel van het personeel de laan uitgestuurd.


Europese tech start-ups nemen 40 procent minder personeel aan
27 November 2023, 00:08 Techzine
Europese start-ups in de techindustrie nemen ongeveer 40 procent minder personeel aan dan vorig jaar en brengen de salarisverhogingen omlaag. Behoud van personeel wordt dus belangrijker, schrijft Tech Europe op basis van een rapport van HR-techspecialist Ravio. Volgens het rapport is het aannemen van grote hoeveelheden nieuw personeel voor Europese tech start-ups iets uit het […]


Personeel IJsboerke staakt na weigering koopkrachtpremie
23 November 2023, 00:04 Skynet Economie
Het personeel van IJsboerke in Tielen heeft woensdag de hele dag gestaakt nadat de directie een koopkrachtpremie weigerde. Ook donderdag zullen de bonden staken. Dat bevestigt de christelijke vakbond ACV.


"Personeel Vlaamse woonzorgcentra dreigt 455 euro eindejaarspremie te verliezen", zegt ACV
15 November 2023, 00:07 Skynet Economie
De eindejaarspremie voor de werknemers in de Vlaamse woonzorgcentra dreigt dit jaar 455 euro lager uit te vallen dan die voor het personeel in de ziekenhuizen en de thuiszorg. Dat zegt de christelijke vakbond dinsdag. Hij roept de Vlaamse regering op om net als vorig jaar de eindejaarspremie gelijk te trekken.


Unity zegt 'waarschijnlijk' personeel te moeten ontslaan na ophef
13 November 2023, 00:01 Tweakers
Game-enginemaker Unity zegt in een brief aan de aandeelhouders dat er vanwege een aangepaste strategie waarschijnlijk ontslagen gaan vallen. Het bedrijf maakte in het derde kwartaal van 2023 ruim 125 miljoen dollar verlies, wat overigens de helft minder is dan in Q3 van 2022.


Patrick Lefevere probeert personeel in mail gerust te stellen na fusieberichten
26 September 2023, 00:03 Skynet
Patrick Lefevere, de CEO van Soudal Quick-Step, heeft zich maandag in een mail rechtstreeks tot zijn personeel gericht. De mail kwam in handen van het Britse wielerkanaal Global Cycling Network (GCN). Lefevere verontschuldigde zich in het uitgelekte bericht voor de onrust die zondag ontstond, nadat bekendraakte dat er fusiegesprekken liepen tussen Soudal Quick-Step en het Nederlandse Jumbo-Visma.


Politie arresteert personeel van wankele Chinese vastgoedreus Evergrande
20 September 2023, 00:02 NU.NL - Economie
De problemen van het noodlijdende Evergrande zijn nog groter geworden. Een deel van het personeel van de vermogensbeheertak is opgepakt door de Chinese politie. Om hoeveel mensen het gaat en wat de aanklachten zijn, is niet bekendgemaakt.


Immortals of Aveum-studio ontslaat ongeveer 45 procent van personeel
17 September 2023, 00:00 Tweakers
Ascendant Studios heeft bijna de helft van zijn personeel de laan uitgestuurd, kort nadat de ontwikkelaar zijn game Immortals of Aveum in de tweede helft van augustus heeft uitgebracht. Naar verluidt zijn de ontslagen te wijten aan de slechte verkoopcijfers van de game.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn