NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Personeel

2News.be / Trefwoorden / Personeel

Schiphol zoekt opnieuw extra personeel om lange wachtrijen te voorkomen
Woensdag, 00:21 NU.NL - Economie
Schiphol organiseert volgende week zaterdag opnieuw een banenmarkt om extra personeel te werven. De luchthaven is op zoek naar beveiligers en platform- en bagagemedewerkers om te voorkomen dat er lange wachtrijen ontstaan in de zomer.


Vakbond kondigt nieuwe stakingen door personeel van regionale treinen aan
Woensdag, 00:20 NU.NL - Economie
Medewerkers van regionale treinen gaan binnenkort opnieuw staken voor betere arbeidsvoorwaarden in de kleinere cao voor het streekvervoer. Dat meldt vakbond VVMC dinsdagavond. Wanneer de nieuwe stakingen gaan plaatsvinden is nog niet bekend.


Personeel geeft Ryanair-directie ultimatum
8 Januari, 02:20 Skynet Economie
De directie van Ryanair krijgt tot eind januari de tijd om met een bevredigend voorstel te komen om de sociale onrust bij de luchtvaartmaatschappij op te lossen. Dat heeft het personeel vandaag beslist tijdens een algemene vergadering in Charleroi. Tot die tijd worden de stakingen opgeschort, maar als een oplossing uitblijft wil het personeel daarna twee dagen per maand het werk neerleggen.


Thuisbezorgd.nl zet extra personeel in wegens verwachte topdrukte Nieuwjaardag
31 December 2022, 00:02 NU.NL - Economie
Maaltijdbezorger Thuisbezorgd.nl verwacht op Nieuwjaarsdag opnieuw topdrukte, mede omdat 1 januari 2023 op een zondag valt. Het bedrijf zet dan ook extra bezorgers in.


Etos-winkels gesloten vanwege stakingen personeel
25 December 2022, 00:02 NU.NL - Economie
De stakingen bij drogisterijketen Etos duren voort, omdat een nieuwe branche-cao uitblijft. In Haarlem waren woensdag maar liefst twintig filialen gesloten, aangezien een deel van de werknemers actievoert.


Vervoerders zochten nog nooit zoveel personeel als nu
11 December 2022, 00:06 NU.NL - Economie
Transportbedrijven komen maar liefst 22.000 mensen tekort. Sinds het begin van de statistieken in 1997 is het gebrek aan personeel nog nooit zo groot geweest. De bedrijven zijn op zoek naar onder meer chauffeurs, conducteurs en administratieve krachten.


Wat de Twitter-ontslagronde betekent voor EU-personeel is nog een groot raadsel
28 November 2022, 00:10 NU.NL - Tech
De nieuwe Twitter-eigenaar Elon Musk kondigde begin deze maand een grote ontslagronde aan waarbij 3.700 werknemers hun baan verliezen. Ook in Europa vallen ontslagen, lijkt het. Maar dat is niet zo eenvoudig als de nieuwe eigenaar doet voorkomen.


Kantoor van Twitter in Brussel gesloten na vertrek overgebleven personeel
28 November 2022, 00:09 NU.NL - Tech
Het kleine maar vitale kantoor van Twitter in Brussel is gesloten, meldt de Financial Times donderdag. Op het kantoor werkten mensen die een belangrijke rol hadden in het contact tussen het sociale netwerk en de Europese autoriteiten.


Elon Musk ontslaat nog meer personeel op verkoopsafdeling Twitter
22 November 2022, 00:01 HLN.BE
Elon Musk heeft nog meer werknemers van de verkoopsafdeling van Twitter ontslagen. Volgens bronnen van persbureau Bloomberg kregen die medewerkers vanaf zondag bericht over hun ontslag. De ontslagen volgen op eerdere ingrepen door Musk bij Twitter sinds zijn overname van het sociale mediaplatform.


Stil protest onder Twitter-personeel dwingt Musk om zijn toon te matigen
21 November 2022, 00:07 NU.NL - Tech
Het verbod op thuiswerken en de verplichting "lange dagen op hoge intensiteit" te werken, zijn bij werknemers van Twitter niet in goede aarde gevallen. Veel van de nog resterende medewerkers zeggen dat ze willen vertrekken. Hun nieuwe baas Elon Musk heeft zijn toon daarom flink gematigd, meldt persbureau Bloomberg.


Donderdagfile verdwijnt niet vanzelf: 'Lok personeel op woensdag naar kantoor'
21 November 2022, 00:03 NU.NL - Economie
Steeds vaker zijn er op donderdagen zeer lange files. Nu we deels thuis en deels buitenshuis werken, gaan werkenden vooral op dinsdagen en donderdagen de weg op. En dat heeft lange files tot gevolg. Werkgevers moeten ingrijpen om een wekelijks verkeersinfarct te voorkomen, vindt hoogleraar mobiliteit Henk Meurs. "Verleid mensen om juist op woensdag naar kantoor te gaan."


Activistische investeerder roept Alphabet op om personeel te ontslaan
17 November 2022, 00:07 Techzine
Activistische investeerder TCI Fund Management roept Alphabet op om kosten te besparen door personeel te ontslaan en salarissen te verminderen. “De kostenbasis van Alphabet is te hoog”, schreef de aandeelhouder in een brief aan Alphabet CEO Sundar Pichai. “Het management moet agressieve actie ondernemen.” “Het bedrijf heeft te veel werknemers en de kosten per werknemer […]


17 November 2022, 00:07 Volkskrant
17 November 2022, 00:07 Volkskrant
Verhoogde Makro prijzen eerst, om daarna ?korting? te geven? Personeel stelt zich openlijk vragen, CEO ontkent
17 November 2022, 00:02 Gazet v. Antwerpen

De start van de uitverkoop van hypermarkt Makro in Deurne is een groot succes. Het is jaren geleden dat er op een woensdagnamiddag nog zo?n mensenmassa in de winkel was. Maar volgens enkele personeelsleden heeft de directie de prijzen van sommige producten eerst verhoogd, om zo een korting van 20% te kunnen geven. De directie ontkent dat.
Facebook-moederbedrijf Meta ontslaat 13 procent van personeel
14 November 2022, 00:10 NU.NL - Tech
Facebook-moederbedrijf Meta ontslaat ongeveer 13 procent van zijn personeel. Meer dan elfduizend medewerkers moeten vertrekken, heeft oprichter Mark Zuckerberg woensdag aangekondigd.


Musk kondigt massaontslagen bij Twitter aan in e-mail aan personeel
7 November 2022, 00:07 NU.NL - Tech
De nieuwe eigenaar Elon Musk heeft donderdag in een e-mail aan het personeel van Twitter aangekondigd dat er massaontslagen gaan vallen. De e-mail is in handen van The Washington Post. Daarin staat dat vrijdag bekend wordt gemaakt wie hun baan kwijtraken.


Overname Twitter - Musk van plan om personeel te ontslaan, zeggen bronnen
31 Oktober 2022, 00:05 Skynet Buitenland
Elon Musk, de nieuwe eigenaar van Twitter, is van plan om vanaf zaterdag (plaatselijke tijd) personeel te ontslaan. Dat melden verschillende media op basis van ingewijden.


Musk laat personeel Twitter in onzekerheid
31 Oktober 2022, 00:01 Emerce
Werknemers van Twitter hebben nog niets gehoord van hun nieuwe eigenaar Elon Musk. Die stelde zich vrijdag na de overname nog niet voor. Het personeel verkeert in onzekerheid omdat Musk heeft laten doorschemeren dat hij de organisatie wil afslanken.


Elon Musk wil na overname Twitter drie kwart van het personeel ontslaan
25 Oktober 2022, 00:06 NU.NL - Tech
Zodra hij eigenaar van Twitter is, wil Elon Musk drie kwart van het personeel ontslaan, meldt The Washington Post. Dat betekent dat ruim 5.600 mensen hun baan verliezen en slechts 2.000 medewerkers mogen blijven.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn