NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Overname

2News.be / Trefwoorden / Overname

Musk: "Overname gaat door bij bewijs aantal echte Twitter-accounts"
Zondag, 00:08 Skynet Buitenland
De overname van Twitter door Elon Musk kan gewoon doorgaan. Dan moet Twitter wel met bewijzen komen over het aantal echte accounts dat de berichtendienst heeft, zo zegt Musk op Twitter.


Musk wil rechtszaak over Twitter-overname uitstellen
17 Juli, 00:06 Skynet Buitenland
Miljardair Elon Musk heeft een Amerikaanse rechtbank gevraagd de zaak die Twitter tegen hem aanspant over de afgeketste overname van de berichtendienst uit te stellen naar volgend jaar. Twitter zou volgens Amerikaanse media de rechtszaak in september van start willen laten gaan, maar Musk wil liever niet eerder dan februari in de rechtszaal verschijnen. Volgens zijn advocaten is dat nodig omdat het om complexe bewijslast gaat.


Twitter noemt stopzetten overname door Musk "ongeldig en onrechtmatig"
12 Juli, 00:00 HLN.BE
Twitter vindt dat miljardair Elon Musk de overname van het platform niet correct heeft stopgezet. Het bedrijf zegt dat het al zijn verplichtingen uit het akkoord met Musk heeft nageleefd. Twitter eist dat Musk zich aan zijn belofte houdt om het bedrijf voor 44 miljard dollar over te nemen, zo blijkt uit een brief die werd gepubliceerd op de website van de Amerikaanse beurswaakhond SEC.


Britten starten onderzoek naar overname Activision Blizzard
10 Juli, 00:03 Emerce
De Britse Competition and Markets Authority (CMA) is een onderzoek gestart naar de overname van gambedrijf Activision Blizzard door Microsoft voor 68,7 miljard dollar.


Twitter en Elon Musk: hoe kan de toekomst van het platform eruitzien?
10 Juli, 00:03 Emerce
De wispelturige Elon Musk ziet af van de overname van Twitter, waar hij een dorpsplein van vrije meningsuiting van wilde maken. Dat stond al op gespannen voet met de wensen van adverteerders. Voor uitbreiding van betaalde diensten zijn de mogelijkheden beperkt. Maar de ondernemer heeft eerder laten zien door het oog van de naald te kunnen gaan. Dus rijst de vraag: hoe kan Twitter eruitzien onder Musk?


Britse waakhond start onderzoek naar overname Activision Blizzard door Microsoft
8 Juli, 00:01 Tweakers
De Competition and Markets Authority (CMA) is een onderzoek gestart naar Microsofts overname van Activision Blizzard. Microsoft heeft in januari een overeenkomst bereikt met de gamegigant en wil 68,7 miljard dollar voor de overname betalen.


23 Juni, 00:02 De Tijd
Overname Makro en Metro - Staking bij Makro Machelen: winkel is gesloten
19 Juni, 00:10 Skynet Economie
Zoals verwacht is supermarkt Makro in Machelen zaterdag gesloten gebleven. De overgrote meerderheid van het personeel staakt uit onvrede met de geplande overname van de keten. Slechts een vijftal personen had zich zaterdag bereidwillig getoond om te komen werken, zo zegt Johan Van Loon, vakbondssecretaris bij ACV Puls.


Microsoft gaat desinformatie tegen met overname Miburo
16 Juni, 00:09 Techzine
Microsoft verstevigt zijn oplossingen voor het tegengaan van desinformatie met de overname van anti-desinformatiespecialist Miburo. Miburo specialiseert in social mediaonderzoek en het tegengaan van desinformatie. Microsoft gaat de technologie van Miburo gebruiken om desinformatiecampagnes op te sporen en zo snel mogelijk te beantwoorden. De techgigant focust op desinformatie die in de Verenigde Staten wordt verspreid […]


Kabinet had overname Sandd door PostNL niet mogen goedkeuren
6 Juni, 00:06 NU.NL - Economie
De vergunning die het kabinet in 2019 verleende aan PostNL om concurrent Sandd over te nemen, is ten onrechte verleend. Dat oordeelde het College van Beroep voor het bedrijfsleven (CBb) donderdag in hoger beroep. Daarmee bevestigt het CBb een eerdere uitspraak van de rechtbank Rotterdam.


Elon Musk verhoogt directe inbreng in overname van Twitter naar 33,5 miljard dollar
29 Mei, 00:07 Skynet Economie
De Amerikaanse miljardair Elon Musk heeft zijn directe inbreng en die van zijn investeerders in de overname van Twitter verhoogd naar 33,5 miljard dollar (31,3 miljard euro). Zo daalt het bedrag dat de miljardair leent van banken. Dat blijkt uit een document dat woensdag bij de Amerikaanse beurstoezichthouder Securities and Exchange Commission (SEC) is ingediend.


Elon Musk: ?Overname Twitter kan mogelijk voor lagere prijs?
17 Mei, 00:01 HLN.BE
Tesla-topman Elon Musk denkt dat een overname van berichtendienst Twitter mogelijk voor een lagere prijs kan. Musk heeft een overnamebod op Twitter gedaan van 44 miljard dollar (ruim 42 miljard euro), maar vrijdag zei hij dat die overname "tijdelijk gepauzeerd" is. Hij wil namelijk eerst meer duidelijkheid over het aantal spamaccounts op Twitter.


Elon Musk pauzeert Twitter-overname na berichtgeving over aantal spamaccounts
16 Mei, 00:14 NU.NL - Tech
Miljardair Elon Musk heeft de overname van Twitter "tijdelijk op pauze" gezet, schrijft hij in een tweet. Dat deed hij nadat persbureau Reuters recent een bericht had geschreven over het aantal spamaccounts op het platform. Daaruit bleek dat 5 procent van de 226 miljoen dagelijkse Twitter-gebruikers bestaat uit nepaccounts en spamaccounts.


Ondanks overname door Elon Musk keert Donald Trump niet terug naar Twitter
26 April, 00:02 HLN.BE
Voormalig president Donald Trump houdt de eer aan zichzelf en zal niet eens vragen om terug toegang te krijgen tot z'n Twitter-account. Dat schrijft Fox News nu Tesla-topman Elon Musk het sociaal netwerk heeft opgekocht voor 44 miljard dollar.


Elon Musk heeft 46,5 miljard dollar opgehaald voor overname Twitter
25 April, 00:09 NU.NL - Tech
Tesla-baas Elon Musk heeft 46,5 miljard dollar (bijna 43 miljard euro) aan financiering opgehaald voor de aankoop van Twitter. Dat blijkt volgens persbureau Bloomberg uit documenten die zijn ingediend bij de Amerikaanse beurstoezichthouder SEC.


Elon Musk betwijfelt of poging tot overname Twitter gaat lukken
Elon Musk betwijfelt of zijn poging om Twitter over te nemen zal slagen, zo zei de topman van Tesla en SpaceX op een evenement in Vancouver. Twitter-directeur Parag Agrawal benadrukt dat er nog geen beslissing is genomen.


ACM vreest dat overname Amsterdamse afvalverwerker tot hogere prijzen leidt
12 April, 00:04 NU.NL - Economie
De overname van de Amsterdamse afvalverwerker AEB door zijn Rotterdamse sectorgenoot AVR leidt mogelijk tot hogere prijzen en minder kwalitatieve afvalverwerking, meldt de Autoriteit Consument & Markt (ACM) maandag. De concurrentiewaakhond wil de overname verder onderzoeken voor hij groen licht kan geven.


Overname van Nederlandse tak van T-Mobile door investeringsbedrijven is afgerond
2 April, 00:01 Tweakers
De overname van de Nederlandse tak van T-Mobile door de investeringsbedrijven Apax en Warburg Pincus is op donderdag afgerond. De investeringsbedrijven gaan nu samenwerken met de directie van de provider en zeggen de groei van het aantal klanten te willen stimuleren.


Amazon rondt overname van filmbedrijf MGM af
19 Maart, 00:01 Tweakers
Amazon heeft de overname van filmbedrijf Metro-Goldwyn-Mayer afgerond. Daardoor is de catalogus met ruim 4.000 films en 17.000 tv-afleveringen in handen van Amazon. Naar verwachting komen er meer MGM-titels naar Amazons streamingdienst Prime Video.


Webshop Cd-rom-land gaat 31 maart offline na overname door Megekko
19 Maart, 00:01 Tweakers
Na 29 jaar valt het doek voor computerwinkel Cd-rom-land. Het was al bekend dat zusterbedrijf Megekko zou stoppen met het merk, maar op 31 maart gaat ook de webshop offline. De fysieke winkel in Breda wordt een pop-uplocatie van Megekko.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn