NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Overname

2News.be / Trefwoorden / Overname

Amazon blaast overname stofzuigerfabrikant iRobot af
13 Februari, 00:10 NU.NL - Tech
Webwinkelgigant Amazon ziet af van de overname van robotstofzuigermaker iRobot. Brussel weigert de overname goed te keuren uit angst voor oneerlijke concurrentie binnen de markt van robotstofzuigers.


Amazon blaast overname stofzuigerfabrikant iRobot af
30 Januari, 00:02 NU.NL - Economie
Webwinkelgigant Amazon ziet af van de overname van robotstofzuigermaker iRobot. Brussel weigert de overname goed te keuren uit angst voor oneerlijke concurrentie binnen de markt van robotstofzuigers.


Gerucht: Europese Commissie gaat iRobot-overname door Amazon blokkeren
20 Januari, 00:00 Tweakers
De Europese Commissie gaat de miljardenovername van Roomba-maker iRobot door Amazon blokkeren. Dat schrijft Reuters op basis van informatie van betrokkenen. Amazon heeft namelijk nog geen concessies gedaan aan de Europese Commissie.


Amazon doet geen concessies voor goedkeuring iRobot-overname
13 Januari, 00:01 Tweakers
Amazon heeft geen concessies gedaan aan de Europese Commissie om goedkeuring te krijgen voor de overname van robotstofzuigerfabrikant iRobot, bekend van zijn Roomba-stofzuigers. De beslissing over die overname valt in Europa volgende maand.


PagerDuty wekt overname-interesse
12 Januari, 00:05 Techzine
PagerDuty heeft de interesse gewekt van verschillende private investeringsmaatschappijen voor een mogelijke overname. Het bedrijf overweegt momenteel verschillende opties in reactie op deze interesse. Dat stellen bronnen van Bloomberg. De namen van de investeerders zijn niet onthuld. PagerDuty is gespecialiseerd in het voorspellen en voorkomen van software- en andere IT-incidenten. Met zijn cloudgebaseerde platform biedt […]


Centric wekt volop overname-interesse, Sanderink stribbelt tegen
25 December 2023, 00:07 Techzine
Volgens het bestuur van Centric tonen meerdere Nederlandse partijen interesse in de overname van het IT-bedrijf van eigenaar Gerard Sanderink. Sanderink is het echter oneens met de voorgenomen verkoop en wil graag meer inspraak in het proces. Tijdens een zitting van de Ondernemingskamer op donderdag werd meer duidelijk over de toekomst van Centric. Sanderink bezit […]


KPN tekent overeenkomst voor overname glasvezelbedrijf Kabeltex
5 December 2023, 00:00 Tweakers
KPN wil glasvezelaanlegger en internetprovider Kabeltex overnemen. De twee bedrijven hebben daarvoor een overeenkomst gesloten. Nadat de overname is afgerond, worden de aansluitingen van Kabeltex bij het KPN-netwerk gevoegd.


Brussel dreigt overname stofzuigermaker iRobot door Amazon te blokkeren
1 December 2023, 00:07 NU.NL - Tech
De Europese Commissie is bang dat de overname van stofzuigermerk iRobot door Amazon slecht is voor de concurrentie. De concurrentiewaakhond wil dat de bedrijven met oplossingen komen, anders wordt de overname geblokkeerd.


Air France-KLM krijgt groen licht voor overname vliegmaatschappij SAS
24 November 2023, 00:04 NU.NL - Economie
Air France-KLM wordt deels eigenaar van de noodlijdende Scandinavische branchegenoot SAS. Een rechtbank in New York heeft een reddingsplan met daarin een investering van AF-KLM goedgekeurd.


Europese Commissie uit bezwaren tegen Figma-overname door Adobe
21 November 2023, 00:00 Tweakers
De Europese Commissie vindt dat de voorgenomen overname van Figma door Adobe de concurrentie van interactieve productdesignsoftware vermindert. De bedrijven krijgen tot februari de tijd om concessies te doen.


Bank UBS lijdt voor het eerst in jaren verlies na overname Credit Suisse
9 November 2023, 00:03 NU.NL - Economie
UBS, de grootste bank van Zwitserland, heeft in het derde kwartaal van dit jaar zijn eerste kwartaalverlies geleden in bijna zes jaar. Het verlies van 785 miljoen dollar volgt op de samenvoeging met branchegenoot Credit Suisse.


NU+ | Een jaar na overname door Musk heet Twitter X en lopen gebruikers weg
2 November 2023, 00:10 NU.NL - Tech
Het is alweer een jaar geleden dat Elon Musk het gigantische bedrag van 44 miljard dollar neertelde om Twitter te kopen. Inmiddels is er veel veranderd, zoals de naam van de dienst. Ook ziet X het vertrouwen en het aantal gebruikers en adverteerders afnemen.


Overname van iDEAL en Payconiq International afgerond
1 November 2023, 00:00 Emerce
European Payments Initiative (EPI) rondt de eerder aangekondigde overnames van de Nederlandse betaaloplossing iDEAL en de Luxemburgse technologieleverancier Payconiq International af,


AMD rondt overname van opensource-AI-softwarebedrijf Nod.ai af
23 Oktober 2023, 00:01 Tweakers
AMD heeft de overname van Nod.ai afgerond. Door deze overname, die vorige week werd aangekondigd, komt het team van Nod.ai in AMD's Artificial Intelligence Group te vallen. Met de overname wil AMD meer AI-toepassingen voor AMD-hardware mogelijk maken.


Microsoft rondt overname Activision Blizzard af
15 Oktober 2023, 00:00 Tweakers
Microsoft heeft vrijdag de overname van Activision Blizzard afgerond. Eerder ging de Britse marktautoriteit CMA akkoord met de deal, waardoor de bedrijven zonder verdere obstakels door konden gaan met de overname.


Spaanse overname valantic
10 Oktober 2023, 00:00 Emerce
Digital bureau valantic koopt in Spanje het bedrijf SAPtools om zijn positie in de zuid-Europese IT-markt te verstevigen.


The Verge: Microsoft wil overname Activision Blizzard al op 13 oktober afronden
8 Oktober 2023, 00:01 Tweakers
Microsoft wil het afronden van de overname van gameontwikkelaar Activision Blizzard verplaatsen van 18 oktober naar 13 oktober. Dat schrijft The Verge op basis van een bron die betrokken is bij het proces. Microsoft heeft dit zelf nog niet bevestigd.


Conclusion breidt met overname Scone Consulting uit naar Portugal
30 September 2023, 00:07 Techzine
IT-dienstverlener Conclusion breidt uit naar Portugal via de overname van Scone Consulting. Met de overname van Scone Consulting kan Conclusion in Portugal meer ondersteuning bieden voor SAP-oplossingen binnen het zakelijke applicatiedomein. Niet alleen voor de Portugese klanten die de overname nu biedt, maar ook voor de andere internationale klanten van Conclusion. Meer mogelijkheden In een […]


Booking in verweer tegen geweigerde overname van eTraveli
26 September 2023, 00:00 Emerce
De Europese Commissie blokkeert de overname van eTraveli door Booking.com. Dat zegt het besluit van de Commissie te zullen aanvechten.


CMA keurt overname Activision-Blizzard door Microsoft voorlopig goed
24 September 2023, 00:02 Tweakers
De Britse Competition and Markets Authority heeft de overname van Activision Blizzard door Microsoft voorlopig goedgekeurd. De marktwaakhond gaat vooralsnog akkoord met de aangepaste voorwaarden van Microsoft.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn