NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Overname

2News.be / Trefwoorden / Overname

Donderdag, 00:20 Volkskrant
Britse mededingingsautoriteit toont meer vertrouwen in overname Activision
Maandag, 00:02 Tweakers
De Britse Competition and Markets Authority, het overheidsorgaan dat namens het VK de aankoop van Activision-Blizzard door Microsoft moet keuren, staat positiever tegenover de deal. Zorgen over concurrentie op de consolemarkt zijn verminderd, maar wat cloudgaming betreft nog niet.


Chaos rond overname: ook Finse zakenman Thomas Zilliacus brengt bod uit op Manchester United
24 Maart, 00:02 HLN.BE
De Finse zakenman Thomas Zilliacus heeft bevestigd dat hij een bod heeft uitgebracht om Manchester United te kopen. Zilliacus, oprichter en voorzitter van investeringsmaatschappij Mobile FutureWorks, staat aan het hoofd van de derde groep die publiekelijk belangstelling toont voor een overname van de Engelse topclub, na Sir Jim Ratcliffe en Sjeik Jassim bin Hamad Al Thani zoals persbureau PA woensdagavond meldde.


Europese Commissie schuift deadline beslissing Activision-overname een maand op
20 Maart, 00:01 Tweakers
De Europese Commissie heeft de deadline voor een besluit over de overname van Activision Blizzard door Microsoft opgeschoven. Die deadline was 25 april en is nu 22 mei geworden. Microsoft heeft in de tussentijd meerdere overeenkomsten gesloten om autoriteiten tevreden te stellen.


Apple kondigt app aan voor klassieke muziek na overname Nederlands bedrijf
10 Maart, 00:55 Tweakers
Apple heeft een aparte streamingdienst aangekondigd voor klassieke muziek. De dienst komt over een paar weken uit en klanten kunnen die gebruiken in een aparte app voor iOS die dan uitkomt. De release volgt na een overname van een Nederlands bedrijf enkele jaren geleden.


?EU keurt overname Activision door Microsoft waarschijnlijk goed?
6 Maart, 00:08 Techzine
De overname van Activision door Microsoft van 69 miljard dollar (65 miljard euro) zal naar verwachting door de EU worden goedgekeurd. De overname, die in januari 2022 werd aangekondigd, is Microsofts grootste ooit en zal het bedrijf in staat stellen te concurreren met Tencent en Sony in de markt voor videogames. De Europese Commissie moet […]


Broadcom en VMware nemen meer tijd voor overname
21 Februari, 00:47 Techzine
Broadcom en VMware nemen meer tijd voor de afronding van de overname. Dit melden de bedrijven aan de Amerikaanse beurstoezichthouder SEC. De definitieve overname van VMware door Broadcom moet nu zijn beslag krijgen op 26 mei 2024, volgens de verklaring aan de SEC. Dit is 12 maanden later dan de eerder overeengekomen datum van 23 […]


Financial Times: EU gaat overname Roomba-maker iRobot door Amazon onderzoeken
16 Februari, 00:00 Tweakers
De Europese Unie gaat een concurrentieonderzoek starten naar de overname van Roomba-stofzuigermaker iRobot door Amazon. Dat zeggen ingewijden tegen de Financial Times. Amazon zegt tegen Reuters dat het momenteel 'in gesprek is met relevante toezichthouders'.


Britse concurrentiewaakhond is tegen overname Activision Blizzard door Microsoft
12 Februari, 00:12 NU.NL - Tech
Microsoft mag gamestudio Activision Blizzard nog niet overnemen. De Britse toezichthouder CMA is bang dat Microsoft na een overname te machtig wordt op de gamingmarkt.


Britse toezichthouder: Activision-overname door Microsoft kan gamers schaden
9 Februari, 00:00 Tweakers
De Competition and Markets Authority, een Britse toezichthouder, heeft voorlopige bevindingen gepubliceerd over de overname van Activision door Microsoft. De toezichthouder toont zich kritisch. Bobby Kotick, de ceo van Activision, is niet te spreken over de Britse conclusies.


NU+ | GIPHY tien jaar oud: van gifjesprobeersel tot mislukte Facebook-overname
6 Februari, 01:12 NU.NL - Tech
Van een popcorn etende Michael Jackson tot Homer Simpson die langzaam in de bosjes verdwijnt: zoek je weleens een bewegende afbeelding, oftewel gifje, dan ben je sowieso uitgekomen bij GIPHY. Tien jaar geleden werd het platform opgetuigd als een probeersel. Hoe is dat dat in de loop der jaren veranderd?


NU+ | GIPHY tien jaar oud: van gifjesprobeersel tot mislukte Facebook-overname
6 Februari, 01:12 NU.NL - Tech
Van een popcorn etende Michael Jackson tot Homer Simpson die langzaam in de bosjes verdwijnt: zoek je weleens een bewegende afbeelding, oftewel gifje, dan ben je sowieso uitgekomen bij GIPHY. Tien jaar geleden werd het platform opgetuigd als een probeersel. Hoe is dat dat in de loop der jaren veranderd?


VK start officieel onderzoek naar overname Broadcom-VMware
26 Januari, 00:11 Techzine
De markttoezichthouder van het Verenigd Koninkrijk (CMA) start een officieel onderzoek naar de overname van VMware. Broadcom wil de organisatie voor 61 miljard dollar opkopen, maar toezichthouders vrezen dat de overname concurrenten tegenwerkt. De CMA liet in november 2022 weten dat de overname zorgen opriep. De toezichthouder startte een voorlopig onderzoek om te bepalen of […]


EU werkt aan lijst met bezwaren over Activision Blizzard-overname
25 Januari, 00:43 NU.NL - Tech
De Europese Commissie (EC) gaat een lijst met bezwaren naar Microsoft sturen, schrijft persbureau Reuters. Daarin zet de toezichthouder alle zorgen over de geplande overname van gameontwikkelaar Activision Blizzard op een rij.


Zaak overheid VS tegen Microsoft om overname Activision Blizzard begint dinsdag
3 Januari, 00:00 Tweakers
Dinsdag is de eerste hoorzitting in de rechtszaak van de Amerikaanse toezichthouder FTC tegen Microsoft om de overname van Activision Blizzard. De FTC vraagt de rechter de overname van de game-uitgever tegen te houden.


Overname Activision Blizzard is volgens Microsoft goed nieuws voor gamers
25 December 2022, 00:08 NU.NL - Tech
Microsoft is al bijna een jaar bezig met de overname van Call of Duty-maker Activision Blizzard. Toezichthouders hebben er ernstige twijfels over. In een nieuw verweer stelt Microsoft dat de overname "goed voor alle gamers is", meldt persbureau Reuters vrijdag.


FTC onderzoekt privacy- en securitybeleid bij Twitter na overname door Elon Musk
22 December 2022, 00:02 Tweakers
De Amerikaanse Federal Trade Commission doet onderzoek naar het privacy- en securitybeleid bij Twitter. De toezichthouder zou een nieuw onderzoek gestart zijn naar het beleid van Twitter na de overname door Elon Musk.


Groepje gamers klaagt Microsoft aan 'om overname Activision Blizzard te stoppen'
22 December 2022, 00:01 Tweakers
Een groep van tien personen heeft een rechtszaak aangespannen tegen Microsoft om naar eigen zeggen de overname van Activision Blizzard te stoppen. Volgens de aanklagers krijgt Microsoft te veel macht als de overname doorgaat.


Toezichthouder VS wil overname Activision Blizzard door Microsoft stoppen
12 December 2022, 00:02 NU.NL - Tech
De Amerikaanse concurrentiewaakhond FTC wil de overname van gameontwikkelaar Activision Blizzard door Microsoft tegenhouden. De toezichthouder vreest dat de techgigant de concurrentie zal beperken.


Microsoft wil Call of Duty naar Nintendo-consoles brengen na Activision-overname
8 December 2022, 00:45 Tweakers
Microsoft heeft bij monde van Xbox-topman Phil Spencer laten weten dat het zich heeft 'gecommitteerd' om Call of Duty naar Nintendo-consoles te brengen, voor een periode van tien jaar. Dit zal pas aan de orde zijn als de overname van Activision Blizzard King doorgaat.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn