NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Ouders

2News.be / Trefwoorden / Ouders

21 April, 00:07 Volkskrant
Ouders toeslagenschandaal: 'Angst voor blauwe enveloppen is er nog steeds'
18 April, 00:02 NU.NL - Economie
Het gaat nog jaren duren voordat het toeslagenschandaal volledig is afgehandeld, zei premier Mark Rutte donderdagmiddag. Onacceptabel, vinden de getroffen ouders. In Rotterdam hielden ze zaterdagmiddag een manifestatie om opnieuw aandacht te vragen voor het handelen van de overheid.


Peruaanse politie sluit criminele piste in verdwijningszaak Natacha de Crombrugghe dan toch niet uit volgens ouders van toeriste
9 Maart, 00:01 HLN.BE
De Peruaanse politie zet het onderzoek naar de verdwijning van de Belgische vermiste toeriste Natacha de Crombrugghe voort en breidt het zoekgebied uit, aldus de lokale krant La Republica. In tegenstelling tot wat eerder werd aangekondigd, ?laat de politie de criminele piste niet los?. Dat hebben de ouders van de 28-jarige vrouw, die sinds 24 januari vermist is, aan het nieuwsagentschap Belga gezegd.


Dakbrand in woning van ouders ?Onder Vuur?-acteur Louis Talpe
18 Februari, 00:01 Gazet v. Antwerpen

In Kortemark ontstond donderdagavond rond 20.30 uur brand in de woning waar de ouders van de bekende acteur Louis Talpe, onder meer bekend als Mega Toby en van de fictiereeks over de brandweer ?Onder Vuur?. Het ging uiteindelijk om een beperkte dakbrand.
Zelfs ouders toekomstige Hertebos-kleuters stappen mee op in fakkeltocht: ?Investeer in deze school. Dit is niet langer een weduwenwijk?
14 Februari, 00:02 Gazet v. Antwerpen

Zo?n honderd ouders, grootouders, sympathisanten en zelfs ouders van toekomstige kleuters van Hertebos zijn zondagavond opgestapt in een fakkeltocht rond de school. ?Onze manier om de gemeenteraad van Schilde te smeken om ? zoals een recente studie aanbeveelt ? zo snel mogelijk over te gaan tot de overname van dit met sluiting bedreigde kleuterschooltje?, aldus initiatiefnemer Birgit Van Uffel.
Klaasje Meijer vertelt in ?Speeltijd? over K3: ?Mijn ouders waren er eigenlijk geen fan van?
15 Januari, 00:00 HLN.BE
In ?Speeltijd? keert Ann Van Elsen op Joe elke week met een bekende Vlaming, of Nederlander, terug naar de schooljaren om de fijne momenten uit de tienerjaren te herbeleven. Van toffe klasverhalen tot spannende eerste keren. Zaterdagochtend was ex K3'tje Klaasje Meijer (25) te gast en daar vertelde ze open over haar acteerambitie, haar ouders en de vriendschap met Hanne en Marthe: ?Ik heb zelf bewust wat afstand gedaan, maar we hebben wel nog veel contact .?


Vaccinaties voor jonge kinderen een goed idee? Drie ouders vertellen over hun overwegingen
12 December 2021, 00:06 Volkskrant
Ouders kunnen er vanaf volgende maand voor kiezen om hun kinderen tussen de 5 en 11 jaar oud te laten vaccineren tegen het coronavirus, werd vrijdag besloten. De Volkskrant vroeg ouders op straat naar hun overwegingen om hun kind wel of niet te laten vaccineren.


Wat doe je met verkouden kinderen van ongevaccineerde ouders? ?Dat is ongelooflijk lastig?
21 November 2021, 00:06 Volkskrant
Op de Gelderlandschool in Den Haag moesten vorige week tien leerkrachten in quarantaine. Vervanging was er niet, dus acht klassen kwamen thuis te zitten. ?Ouders spreken de taal niet, ze kunnen niet helpen met huiswerk.?


Lezersvraag: Welke auto hadden je ouders toen je klein was?
10 November 2021, 00:03 AutoBlog

Het is altijd leuk om te mijmeren over vroeger. Zo ook over de auto die je ouders hadden toen je klein was. En, ook niet onbelangrijk, heeft dat nog invloed gehad op jouw huidige autokeuze? Soms is het heerlijk om ‘vroeger’ een beetje op te rakelen. Al is ‘vroeger’ voor sommigen hier aanwezig nog niet […]

The post Lezersvraag: Welke auto hadden je ouders toen je klein was? appeared first on Autoblog.nl.
Coronavirus - Ouders hebben recht op klein verlet als minderjarig kind gevaccineerd moet worden
2 November 2021, 00:06 Skynet Economie
Ouders die hun minderjarige kinderen moeten vergezellen naar het vaccinatiecentrum, hebben daarvoor recht op klein verlet. De ministerraad heeft daarover vrijdagavond een voorontwerp van wet goedgekeurd. Het wetsvoorstel was afkomstig van minister van Werk Pierre-Yves Dermagne.


Ouders hebben recht op klein verlet als minderjarig kind gevaccineerd moet worden
30 Oktober 2021, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Ouders die hun minderjarige kinderen moeten vergezellen naar het vaccinatiecentrum, hebben daarvoor recht op klein verlet. De ministerraad heeft daarover vrijdagavond een voorontwerp van wet goedgekeurd. Het wetsvoorstel was afkomstig van minister van Werk Pierre-Yves Dermagne.
Ouders en een leerkracht over de nieuwe coronaregels op school: ?Frustrerend dat men beslissingen voortdurend terugdraait?
28 Oktober 2021, 00:02 HLN.BE
Kinderen die stiekem hoopten op een extra week herfstvakantie, zijn eraan voor de moeite. In de plaats daarvan moeten de leerlingen van het vijfde en zesde leerjaar hun mondmasker weer mee naar school nemen. Ze zullen ook minder getest worden: enkel leerlingen die symptomen vertonen, krijgen nog een wisser in de neus. Wat vinden ouders en leerkrachten daarvan? ?Hier word ik niet blij van, kinderen zijn nog te klein voor een mondmasker.?


Bent u basisschoolleraar? Doe mee aan ons onderzoek naar werkdruk en kritische ouders
2 Oktober 2021, 00:06 Volkskrant
Leraren op de basisschool hebben het druk. Toch willen veel ouders graag meer aandacht voor hun kind. Met liefst een zo hoog mogelijk schooladvies. Bezwijkt de leraar zo langzamerhand onder al die druk of valt het mee? En als de druk te hoog is, is deze trend dan te keren?


Kinderopvang staakt wegens werkdruk, maar lang niet alle ouders merken dat
15 September 2021, 00:03 NU.NL - Economie
Bij ruim 660 kinderopvanglocaties in heel Nederland leggen medewerkers dinsdag hun werk neer. Ze staken omdat ze betere afspraken over de werkdrukverlaging in de sector willen. Vakbond FNV verwacht dat minimaal vierduizend kinderopvangmedewerkers het werk neerleggen.


Ouders behouden kinderopvangtoeslag ondanks minder gewerkte uren
8 September 2021, 00:03 NU.NL - Economie
Ouders die dit jaar minder hebben gewerkt door de coronamaatregelen, komen niet in de problemen met de kinderopvangtoeslag. Zij houden recht op evenveel toeslag als wanneer ze hun normale aantal uren hadden gewerkt. Dat maakte het demissionaire kabinet maandag bekend.


Het Nieuwsblad: Vlaamse scholen vragen soms geld van ouders voor 'gratis laptop'
29 Augustus 2021, 00:00 Tweakers
Sommige Vlaamse scholen vragen ouders voor een bijdrage van enkele tientallen tot honderden euro's, ook al had de minister van Onderwijs gezegd dat het om gratis laptops zou gaan. Scholen kiezen voor een duurdere laptop, berekenen huur door of vragen geld voor infrastructuur.


Ouders kunnen foto's van kinderen uit zoekmachine van Google laten halen
11 Augustus 2021, 00:06 NU.NL - Tech
Google neemt verschillende maatregelen die de veiligheid van minderjarigen op Google en YouTube beter moet waarborgen. Het bedrijf schrijft in een blogbericht dat ouders voortaan onder meer een verzoek kunnen indienen om beeldmateriaal van hun kinderen uit de zoekmachine te laten verwijderen.


.Adv - Qustodio biedt ouders controle en toezicht op maat met parental control-app
1 Augustus 2021, 00:02 Tweakers
Tweakers met opgroeiende kinderen zal het dilemma bekend voorkomen: hoe zorg je ervoor dat je kids verantwoord met internet en social media omgaan? Aan welke online content wil je ze wel blootstellen en aan welke liever niet? Qustodio maakt een multiplatform-app voor ?parental control?. In hoeverre kan een dergelijke app je helpen en hoe regel je hem in? Vooral voor technisch wat minder onderlegde mensen is het handig om dat te weten.


24 Juli 2021, 00:05 Volkskrant
Willow Smith ervaart druk door prestaties ouders
21 Juli 2021, 00:05 NU.NL - Muziek
Zangeres Willow Smith (20) ervaart veel druk om in de voetsporen van haar ouders, acteur Will Smith en actrice Jada Pinkett Smith, te treden. Dit vertelt ze in een interview met Apple Music 1.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn