NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Ouders

2News.be / Trefwoorden / Ouders

Ook jonge vrouwen en werkenden wonen steeds vaker bij hun ouders
22 December 2023, 00:04 NU.NL - Economie
Het aantal jongvolwassen vrouwen dat thuis blijft wonen is de afgelopen twintig jaar gestegen van 31 procent naar 40 procent. Ook jonge mannen en werkende twintigers wonen steeds minder vaak op zichzelf.


Lisa Marie Presley uitte bezwaar tegen film over ouders: 'Minachtend script'
9 November 2023, 00:06 NU.NL - Film
Voor haar overlijden heeft Lisa Marie Presley gezegd dat ze het niet eens was met het script van de film Priscilla, die het levensverhaal van haar moeder vertelt. In mails aan regisseur Sofia Coppola vroeg Presley het script te wijzigen.


Dries Roelvink denkt veel aan overleden ouders voor show in Concertgebouw
9 November 2023, 00:05 NU.NL - Muziek
Dries Roelvink staat een emotionele avond in Het Concertgebouw te wachten. De zanger geeft er voor het eerst in 29 jaar weer een concert. De vorige keer waren zijn inmiddels overleden ouders en zus daar nog bij.


Frankrijk treedt harder op tegen jonge daders na zware rellen: hogere boetes, ouders aansprakelijk voor schade en eventueel inzet leger
27 Oktober 2023, 00:01 HLN.BE
De Franse regering wil harder optreden tegen jonge daders, na de zware rellen die het land hebben opgeschrikt vier maanden geleden. Ouders moeten zo aansprakelijk zijn voor de schade die hun kinderen veroorzaken. Ook zullen er hogere boetes komen en moet onderzocht worden of het leger kan ingeschakeld worden om jonge daders discipline en waarden bij te brengen, zei premier Elisabeth Borne donderdag.


29 Juni 2023, 00:05 Volkskrant
Zorgen over wegvallen belastingvoordeel ouders nu kinderopvangtoeslag blijft
7 Mei 2023, 00:02 NU.NL - Economie
In de eindfase van de omstreden kinderopvangtoeslag wil het kabinet de toeslag tweemaal verhogen om de opvang goedkoper te maken. In diezelfde periode vervalt een belastingvoordeel voor kersverse ouders. Hoewel de plannen nog niet definitief zijn, maakt de opvangsector zich zorgen: "Ouders zijn echt de dupe."


NU+ | Ouders schenden op sociale media vaak onbewust privacy van kinderen
23 April 2023, 00:06 NU.NL - Tech
Veel ouders vinden het leuk om foto's en video's van hun kinderen op sociale media te delen. Sommige ouders gaan een stap verder en zetten hun kinderen in als influencer. Daarbij denken ouders vaak niet goed na over wat goed is voor de kinderen - of wat hun privacyrechten zijn.


19 April 2023, 00:06 Volkskrant
5 April 2023, 00:07 Volkskrant
26 Maart 2023, 00:08 Volkskrant
Wat doen Vlaamse comedians als er jonge kinderen in de zaal zitten? Alex Agnew: ?Ik waarschuw ouders met een grappige noot?
26 Maart 2023, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Vanaf welke leeftijd kan je een kind meenemen naar een comedy show? Moeten organisatoren jonge kinderen aan de ingang weren of ligt de verantwoordelijkheid bij de ouders? En wat doet dat met een comedian? Na het incident waarbij Theo Maassen een driejarige uit zijn show zette, spreken organisatoren en comedians zich uit. ?Een kind van tien is veel erger dan een kind van drie.?
20 Februari 2023, 00:44 Volkskrant
Ouders van ziek of gehandicapt kind krijgen automatisch dubbele kinderbijslag
19 Februari 2023, 00:27 NU.NL - Economie
Het kabinet maakt het eenvoudiger voor ouders van kinderen die langdurige zorg nodig hebben om dubbele kinderbijslag te krijgen. Ongeveer 30.000 gezinnen hebben daar recht op, maar een op de tien maakt er geen gebruik van.


Max Colombie openhartig over worsteling met angsten: ?Ik ben gevlucht in drank en drugs, mijn ouders hadden schrik dat ik zou sterven?
8 Februari 2023, 00:02 Gazet v. Antwerpen

Max Colombie (31) is helemaal terug met Oscar and the Wolf. Onlangs opende hij de MIA?s vanop de hoogste bol van het Atomium in Brussel: ?Ik heb enorme hoogtevrees, daar heb ik me zwaar moeten overzetten.? Deze zomer sluit hij Best Kept Secret af, staat hij op Rock Werchter en tourt hij in het Midden-Oosten. Maar vooral werd hij vorig jaar weer baas over zijn eigen hoofd, over zijn angsten die te fel woelden. ?Bij mij is het glas altijd halfleeg, ik denk in rampscenario?s.?
Ook na de ophef protesteren ouders met hun baby in het Vlaams Parlement: ?Gelieve geen pampers te verversen in de Koepelzaal?
26 Januari 2023, 00:03 Gazet v. Antwerpen

Een huilende baby deed Jean-Jacques De Gucht vorige week gepikeerd reageren in het Vlaams Parlement. Maar woensdag kwamen er opnieuw ouders met hun kleine kinderen protesteren tegen de problemen in de kinderopvang. Voor de negende week op rij al, en met meer dan ooit. ?Jean-Jacques heeft impact gehad, maar allicht niet zoals hij het wou?, zegt een ouder. ?Mag ik hier eigenlijk borstvoeding geven??
Het dilemma van ouders: hoe ga je om met de schermtijd voor je kind?
25 Januari 2023, 00:43 NU.NL - Tech
Veel kinderen willen niets liever dan bijvoorbeeld netflixen, gamen, tiktokken of YouTube-video's kijken. Dat stelt ouders voor een dilemma: hoeveel schermtijd geef ik mijn kind en wat laat ik ze wel of niet doen? Je moet niets verbieden, zeggen experts. Dat werkt averechts.


Ouders wachten al maanden op autopsieverslag van overleden zoontje Finn (4): ?Het is niet te vatten. Wat was er mis met ons ?manneke???
16 Januari 2023, 00:03 HLN.BE
Op 26 september overleed het energieke zoontje van Vicky Van Wallendael (34) en Stijn Philips (33) plotsklaps. De vierjarig Finn was opeens ziek geworden, kreeg drie hartstilstanden en een hersenbloeding en overleed de volgende ochtend. Omdat de doodsoorzaak niet duidelijk was, volgde een autopsie. De resultaten daarvan hebben de ouders drie maanden later nog steeds niet mogen ontvangen. ?Communiceer alsjeblieft met ons", zo smeken de ouders bij VTM Nieuws.


Kinderspaarrekening komt vrij als je kind 18 wordt: 'Spannend voor veel ouders'
15 Januari 2023, 00:02 NU.NL - Economie
Bij veel ouders staat het op het lijstje bij de geboorte: een spaarrekening openen voor je kind. Bijna elke bank heeft een speciale kinderspaarrekening. Ze zijn vaak gratis en hebben meestal een ietsje hogere rente dan reguliere rekeningen. Hoe werkt dat precies?


Canadese ouders kunnen makers Fortnite aanklagen om gameverslaving
12 December 2022, 00:02 NU.NL - Tech
Een Canadese rechter heeft de weg vrijgemaakt voor een collectieve rechtszaak tegen Epic Games, de maker van het populaire schietspel Fortnite. Kinderen zouden zichzelf hebben verwaarloosd omdat ze verslaafd waren aan de game, meldt BBC News.


Ouders nemen afscheid van Natacha de Crombrugghe (28): ?Je leefde voor 200%. Alsof je al wist dat je leven kort zou zijn?
1 December 2022, 00:02 Gazet v. Antwerpen

?Tot op het allerlaatste moment hebben we gehoopt om je levend terug te vinden, en om je in onze armen te kunnen sluiten. De gedachte dat we je nooit meer zouden terugzien, was ondraaglijk.? Op een emotionele plechtigheid hebben de ouders en broers van Natacha de Crombrugghe (28), samen met 500 vrienden, afscheid genomen van de jonge vrouw uit Linkebeek die om het leven kwam in Peru. ?Je leefde vol passie en je wilde overal van genieten. Alsof je wist dat je leven kort zou zijn.?Gerelateerde trefwoorden© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn