NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Organisatie

2News.be / Trefwoorden / Organisatie

Organisatie Gouden Kalveren herkent zich niet in kritiek genderneutrale prijzen
6 Oktober, 00:09 NU.NL - Film
Het Nederlands Film Festival (NFF) en de Dutch Academy For Film (DAFF) herkennen zich niet in de verontwaardiging die is ontstaan nu de eerste genderneutrale Gouden Kalveren voor acteurs enkel naar mannen zijn gegaan.


USB-organisatie toont logo's voor ondersteuning 240W-laden bij USB-C
3 Oktober, 00:01 Tweakers
Het USB Implementers Forum heeft de logo's onthuld die fabrikanten op USB-producten kunnen zetten die laden met een vermogen van 240W ondersteunen. Het gaat om vijf logo's voor onder andere laders en kabels.


Organisatie Dutch Grand Prix: Evenementensector is niet tegen ons
8 September, 00:07 NU.NL - Muziek
De evenementensector in Nederland heeft geen vijandelijke gevoelens ten opzichte van de organisatie van de Grand Prix in Zandvoort. In gesprek met de Volkskrant laat de organisatie van de Formule 1-race weten dat de grote festivals het autosportevenement zelfs toejuichen.


Mini-editie van Paaspop levert organisatie financieel nauwelijks iets op
8 September, 00:06 NU.NL - Muziek
In Schijndel vindt dit weekend Paaspop XS plaats. Waar bij de grote editie normaal gesproken 35.000 bezoekers per dag worden verwacht, zijn er nu 750 festivalgangers welkom. Dat er aan het evenement nauwelijks iets verdiend wordt, was voor de organisatie geen reden om het niet te doen.


Tweedehands design marktplaats Whoppah versterkt organisatie
24 Augustus, 00:03 Emerce
Whoppah, de marktplaats voor eersteklas tweedehands design en kunst, heeft het team verder uitgebreid met CFO Jelle Kooter. Daarnaast treden Daniel Gebler, co-founder en CTO van online supermarkt Picnic en Guido Fambach, Executive Vice President Sales bij Just Eat Takeaway, toe tot de Whoppah Steering Committee.


Organisatie Pukkelpop stilgelegd om onduidelijkheid rond testen op festival
28 Juli, 00:07 NU.NL - Muziek
De opbouw van het Belgische festival Pukkelpop in Hasselt is stilgelegd. De organisatie wil van de overheid duidelijkheid over de werkwijze van het maandag aangekondigde Covid Safe Ticket, het bewijs waarmee gevaccineerde en negatief geteste bezoekers vanaf 13 augustus toegang krijgen tot grote evenementen.


Bandidos-leden veroordeeld voor deelname aan criminele organisatie, gericht tegen Hells Angels
10 Juli, 00:05 Volkskrant
De rechtbank in Maastricht heeft vrijdag twaalf leden van motorclub Bandidos veroordeeld tot celstraffen voor deelname aan een criminele organisatie. De voornaamste doelstelling van de misdaadbende was het plegen van openlijk geweld en bedreiging, in het bijzonder tegen de Hells Angels en daaraan gelieerde clubs.


Organisatie van Lowlands begint met opbouw van festival
7 Juli, 00:06 NU.NL - Muziek
Met nog vijftig dagen te gaan, worden in Biddinghuizen de eerste tekenen van Lowlands zichtbaar. De festivalorganisatie staat te popelen om het evenemententerrein gereed te maken voor de bezoekers die eind augustus naar Biddinghuizen afreizen.


Regering VS: Houthi-rebellen geen terroristische organisatie meer
6 Februari, 04:02 NOS nieuws

De regering van de Amerikaanse president Biden bestempelt de Houthi-rebellen in Jemen niet langer als terroristische organisatie. Daarmee draait de nieuwe regering een van de laatste besluiten, van nog geen maand geleden, uit de regeerperiode van oud-president Trump terug.

De Houthi's vechten in Jemen al jarenlang een burgeroorlog uit met de regering in de hoofdstad Sanaa. De strijd heeft grote impact op de bevolking. De situatie in Jemen wordt ook wel de grootste humanitaire crisis ter wereld genoemd. Bijna tachtig procent van de bevolking heeft hulp nodig en veel mensen, onder wie kinderen, zijn zwaar ondervoed.

Door de Houthi's officieel het stempel terroristen te geven, werd het volgens de Verenigde Naties en hulporganisaties moeilijker om voedsel en andere hulpmiddelen naar de belegerde Jemenitische bevolking te brengen.

De Amerikaanse regering hoopt met zijn besluit het einde van de crisis een stapje dichterbij te brengen. Wel benadrukt een anonieme functionaris tegenover persbureau AP dat de VS niets wijzigt in zijn standpunt tegenover de Houthi's, een groep die burgers heeft aangevallen en Amerikanen heeft ontvoerd.

Deze week kondigde Biden aan te stoppen met het steunen van het Saudi-Arabische offensief tegen de Houthi's. De regering-Obama gaf in 2015 goedkeuring aan het offensief en wilde ervoor zorgen dat er minder burgerslachtoffers zouden vallen. Desalniettemin zijn sindsdien tal van Jemenieten om het leven gekomen door Amerikaanse bommen, onder wie schoolkinderen in een bus en vissers op hun boten.
Democraten en Republikeinen bereiken overeenkomst over organisatie Senaat
3 Februari, 18:56 Skynet
Democraten en Republikeinen hebben in de Amerikaanse Senaat een akkoord bereikt over de organisatie van de nieuw samengestelde hoogste kamer van het Congres. Dat heeft de Democratische meerderheidsleider Chuck Schumer bekendgemaakt. Zowel de Democraten als de Republikeinen hebben 50 zetels in de Senaat, waardoor de besprekingen langer aansleepten dan gewoonlijk.


Uitbundig Eurovisiesongfestival definitief van de baan: organisatie kondigt 3 mogelijke scenario's aan
3 Februari, 13:06 HLN.BE
Binnen een dikke drie maanden gaat het Eurovisiesongfestival door in Rotterdam en momenteel is de organisatie het evenement volop aan het voorbereiden. Eerder maakten ze al bekend dat het Songfestival hoe dan ook doorgaat en vandaag leggen ze de drie mogelijke scenario?s op tafel.


Organisatie Eurovisie Songfestival sluit wedstrijd in traditionele vorm uit
3 Februari, 12:28 NU.NL - Muziek
Het Eurovisie Songfestival gaat er dit jaar qua aanwezigheid van deelnemende artiesten en publiek zeker niet uitzien als tijdens de afgelopen edities. De organisatie heeft woensdag definitief een streep gezet door dat scenario, al houdt zij opties open om hier en daar op te schalen.


WK-organisatie past gevaarlijke trap aan na kritiek van onder meer Sven Nys
30 Januari, 17:12 Gazet v. Antwerpen

Na het wereldkampioenschap veldrijden bij de beloften was er wat discussie over de trap op het parcours in het gedeelte op de hippodroom. Daar maakten verschillende renners - waaronder topfavoriet Ryan Kamp - een schuiver. De organisatie greep nog niet in voor de wedstrijd van de vrouwen elite, maar bevestigde wel dat er voor de wedstrijden van zondag een grastapijtje op de trap zal liggen.
Organisatie Awakenings verplaatst festival van juni naar september
28 Januari, 17:56 NU.NL - Muziek
Awakenings gaat sowieso niet door op 26 en 27 juni, kondigt de festivalorganisatie donderdag aan. Als nieuwe data worden 11 en 12 september genoemd.


EU-organisatie wil dat Nintendo Joy-Con-drift-probleem van Switch adresseert
27 Januari, 17:00 Tweakers
De Europese consumentenorganisatie BEUC roept de EU-Commissie op nationale autoriteiten te bewegen een onderzoek te starten naar de Nintendo Switch. Het draait om de problemen in de vorm van de Joy-Con-drift. BEUC wil dat Nintendo verplicht wordt de issues te adresseren.


Organisatie Australian Open wijzigt planning voorbereidingstoernooien voor tennissers in isolatie
24 Januari, 11:30 HLN.BE
De organisatie van de Australian Open heeft wijzigingen aangebracht in de planning van de week voor de start van het grandslamtoernooi, op 8 februari. Zo moeten de 72 tennissers die momenteel in strikte quarantaine verblijven zich beter kunnen voorbereiden.


Organisatie geannuleerd Glastonbury mikt op klein evenement in september
22 Januari, 14:56 NU.NL - Muziek
De organisatoren achter Glastonbury onderzoeken of er aan het einde van de zomer alsnog een evenement georganiseerd kan worden. Festivalbaas Michael Eavis mikt op een kleinschalig evenement in september, vertelde hij op de Britse radiozender LBC.


Organisatie achter Blues Peer failliet verklaard
22 Januari, 13:31 Skynet Belgie
De ondernemingsrechtbank in Hasselt heeft gisteren de vzw Break-Away uit het Limburgse Peer, organisator van het festival Blues Peer, failliet verklaard. Dat schrijft Het Belang van Limburg en het nieuws wordt door de aangestelde curatoren aan Belga bevestigd.


Organisatie Paaspop overweegt festival naar september te verplaatsen
22 Januari, 12:08 NU.NL - Muziek
De organisatie van Paaspop, traditiegetrouw in april de opener van het festivalseizoen, overweegt de komende editie naar september te verschuiven.


Organisatie Eurovisiesongfestival: "Het gaat hoe dan ook door"
20 Januari, 09:43 Skynet
Door de coronapandemie kon het Eurovisiesongfestival vorig jaar in Rotterdam niet doorgaan, maar wat zijn de plannen voor het evenement in 2021? Presentatrice Edsilia Rombley liet in een interview met NPO radio 1 weten dat een stampvolle evenementenhal geen optie is. "Een festival zoals voorgaande jaren, met veel mensen, dat gaat 'm niet worden. Maar het gaat hoe dan ook door."

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2021 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn