NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Organisatie

2News.be / Trefwoorden / Organisatie

Organisatie European Open gaf Goffin wildcard: "Misschien niet slecht dat hij eerder underdog is"
Woensdag, 00:01 Skynet Belgie
David Goffin neemt dit jaar via een uitnodiging deel aan de European Open, het ATP250-toernooi in Antwerpen dat van 15 tot 22 oktober op de agenda staat in de Lotto Arena. Door zijn honderdste plaats op de ATP-ranking prijkt de Luikenaar niet meteen op de hoofdtabel.


Rechtbank Brussel - Proces tegen organisatie die miljoenen euro's zou hebben witgewassen, start op 7 september
5 September, 00:03 Skynet
Op donderdag 7 september gaat voor de Brusselse correctionele rechtbank het proces van start tegen een criminele organisatie die miljoenen euro's zou hebben witgewassen. Dertig natuurlijke personen en rechtspersonen moeten zich verantwoorden voor valsheid in geschriften en gebruik van valse stukken, voor witwassen en voor hun functie binnen de criminele organisatie. Daarnaast staan nog eens 26 rechtspersonen en 25 natuurlijke personen terecht die "klant" waren bij de organisatie. Dat meldt het parket Halle-Vilvoorde maandag.


Organisatie Zwarte Cross neemt nog strengere maatregelen tegen wangedrag
20 Juli, 00:02 NU.NL - Muziek
De Feestfabriek, de organisatie die het festival Zwarte Cross in de Achterhoek organiseert, gaat wangedrag op het evenement nog strenger aanpakken. Het gaat niet alleen om discriminatie, racisme, homofobie, geweld en vrouwonvriendelijk gedrag, maar ook om wildplassen en gooien met bier.


Iraanse veiligheidsdiensten schieten op manifestanten, meldt Koerdische organisatie
3 Juni, 00:04 Skynet Buitenland
Bij nieuwe protesten in de Koerdische regio van Iran hebben de veiligheidsdiensten het vuur geopend op demonstranten. Minstens 25 manifestanten zijn gewond geraakt, zo meldt de in Noorwegen gevestigde Koerdische mensenrechtenorganisatie Hengaw vrijdag.


Organisatie Coachella krijgt boete van 117.000 dollar voor uitgelopen concerten
23 April, 00:05 NU.NL - Muziek
Het Amerikaanse muziekfestival Coachella is afgelopen weekend te lang doorgegaan en daarom heeft de organisatie een boete van 117.000 dollar (106.600 euro) gekregen.


BBC boos dat Twitter de omroep een door staat gefinancierde organisatie noemt
16 April, 00:09 NU.NL - Tech
Twitter heeft de BBC aangemerkt als een door de overheid gefinancierde mediaorganisatie en daar is de Britse omroep niet blij mee. De BBC benadrukt dat de omroep altijd onafhankelijk is geweest en door het publiek wordt gefinancierd.


Oscar-organisatie onderzoekt campagnes na verrassende nominatie Riseborough
31 Januari, 00:09 NU.NL - Film
De organisatie achter de Oscars gaat de campagnevoering onderzoeken na verbazing over de nominatie van actrice Andrea Riseborough voor de film To Leslie. Ze stond namelijk niet op de lijst van grootste kanshebbers.


Organisatie Jumping van Mechelen pakt na twee jaar afwezigheid uit met spectaculair deelnemersveld
25 December 2022, 00:02 Skynet Belgie
De Jumping van Mechelen is op vrijdag 30 december terug. Na twee jaar gedwongen coronapauze kan de organisatie van de Kerstjumping haar veertigste verjaardag vieren. Dat doet het met een erg sterk deelnemersveld.


Deense reporter wordt tijdens live-uitzending in Qatar de mond gesnoerd door security, WK-organisatie biedt excuses aan
17 November 2022, 00:02 Gazet v. Antwerpen

De organisatoren van het wereldkampioenschap voetbal in Qatar hebben hun excuses aangeboden aan een Deense cameraploeg nadat beveiligingspersoneel per ongeluk een live-uitzending had onderbroken.
Strijd om organisatie Songfestival nog tussen twee steden: Glasgow en Liverpool
11 Oktober 2022, 00:05 NU.NL - Muziek
Het Eurovisie Songfestival vindt in 2023 zeker weten in Glasgow of Liverpool plaats. De overige vijf steden zijn officieel afgevallen in de strijd. De voorstellen van Glasgow en Liverpool waren het sterkst, schrijft BBC.


Van Rijthoven na tennissprookje in Rosmalen: 'Wat is er zojuist gebeurd?'
13 Juni 2022, 00:04 NU.NL - Sport
De emoties van Tim van Rijthoven gingen zondag alle kanten op. De onervaren tennisser, als kind jaarlijks toeschouwer op het Autotron, schreef tot ieders verbazing het grastoernooi van Rosmalen op zijn naam.


Cultuuromslag naar een hybride organisatie: zo pak je het aan
22 Mei 2022, 00:03 Emerce
Hoe je hybride werken precies inricht wisselt per organisatie. Belangrijk is dat het proces helder verloopt en dat er input vanuit de medewerkers is.


Laatste repetitie S10 voor Songfestival, organisatie deelt beelden
5 Mei 2022, 00:07 NOS nieuws

In haar eentje op het podium, met een grote lichtshow op de achtergrond: de eerste beelden van S10's optreden tijdens het Songfestival in Turijn zijn vrijgegeven. De zangeres had vandaag haar laatste repetitie van het nummer De Diepte.

Afgelopen zaterdag repeteerde ze voor het eerst. Iedere deelnemer heeft 20 minuten om te oefenen. S10 staat momenteel op de 9de plek bij de bookmakers.

De EBU-organisatie zette 30 seconden van de laatste repetitie online:

S10 vertegenwoordigt Nederland volgende week op het Eurovisie Songfestival in Turijn. Ze moet dinsdag aantreden in de eerste halve finale, als achtste deelnemer.

De Diepte is een rustig nummer, het gaat onder meer over angstgevoelens en donkere dagen. Bij de bekendmaking begin maart zei de 21-jarige zangeres heel trots te zijn. "Het komt van ver. Ik doe het voor al die S10'en die op die plek geweest zijn. Het raakt me heel erg. Het kan gewoon goedkomen", zei ze bij het radioprogramma Aan de Slag! op NPO Radio 2. De zangeres kampte in het verleden met een depressie.

Het Songfestival vindt plaats van 10 tot en met 14 mei.
Will Smith levert lidmaatschap Oscar-organisatie in: 'Vertrouwen geschonden'
5 April 2022, 00:10 NU.NL - Film
Will Smith heeft zijn lidmaatschap van The Academy of Motion Picture Arts and Sciences vrijdag opgegeven. Aanleiding is de klap die de Amerikaanse acteur tijdens de Oscar-uitreiking uitdeelde aan presentator Chris Rock. De Academy startte daarop een disciplinaire procedure tegen Smith.


Organisatie Razzies trekt award Bruce Willis in na nieuws over zijn ziekte
5 April 2022, 00:10 NU.NL - Film
De organisatie van de Razzie Awards, de tegenhanger van de Oscars, heeft besloten een speciale prijs in te trekken die Bruce Willis onlangs kreeg. Willis maakte woensdag bekend dat hij stopt met acteren omdat hij lijdt aan afasie. De Razzie Awards worden uitgereikt voor de slechtste filmprestaties van het jaar. Willis ontving een award die (eenmalig) speciaal naar hem was vernoemd voor de acht slechtste films die de acteur in 2021 maakte.


Will Smith biedt Chris Rock excuses aan voor klap
29 Maart 2022, 00:09 NU.NL - Film
Acteur Will Smith heeft maandag zijn excuses aangeboden aan Chris Rock voor de klap die hij hem gaf tijdens de Oscar-uitreiking van zondagavond, meldt Reuters. Smith noemde zijn eigen gedrag "onaanvaardbaar en onvergeeflijk".


VN-organisatie uit zorgen over behandeling arbeiders in Xinjiang
12 Februari 2022, 00:26 HLN.BE
Het Chinese beleid ten aanzien van arbeiders in de regio Xinjiang is ?discriminerend? en niet in lijn met wereldwijde standaarden. Een commissie van juristen van de Internationale Arbeidsorganisatie (ILO), een organisatie van de Verenigde Naties, heeft hierover ?diepe bezorgdheid? geuit. De Chinese regering in Beijing wordt opgeroepen de situatie te verbeteren.


Egypte vraagt organisatie Afrika Cup om finale tegen Senegal te verplaatsen
5 Februari 2022, 00:05 NU.NL - Sport
Egypte hoopt dat de organisatie van de Afrika Cup de eindstrijd tussen de zevenvoudig kampioen en Senegal verplaatst van zondag naar maandag. De Egyptenaren moesten op weg naar de finale al drie keer een verlenging spelen en willen meer rust.


Russisch gerecht ontbindt mensenrechtencentrum van organisatie Memorial
30 December 2021, 00:05 Skynet Buitenland
Een rechtbank in Moskou heeft woensdag de liquidatie bevolen van het mensenrechtencentrum van de ngo Memorial, daags na het verbod op de moederstructuur van de mensenrechtenorganisatie.


Travis Scott en Astroworld-organisatie moeten mogelijk miljardenbedrag betalen
25 November 2021, 00:05 NU.NL - Muziek
Rapper Travis Scott en de organisatie van het ernstig uit de hand gelopen Astroworld Festival, moeten mogelijk 2 miljard euro schadevergoeding betalen aan een groep bezoekers van het evenement. De advocaat van 282 vermeende slachtoffers heeft deze schadeclaim bij de rechter in Texas ingediend.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn