NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Organisatie

2News.be / Trefwoorden / Organisatie

Van Rijthoven na tennissprookje in Rosmalen: 'Wat is er zojuist gebeurd?'
13 Juni, 00:04 NU.NL - Sport
De emoties van Tim van Rijthoven gingen zondag alle kanten op. De onervaren tennisser, als kind jaarlijks toeschouwer op het Autotron, schreef tot ieders verbazing het grastoernooi van Rosmalen op zijn naam.


Cultuuromslag naar een hybride organisatie: zo pak je het aan
22 Mei, 00:03 Emerce
Hoe je hybride werken precies inricht wisselt per organisatie. Belangrijk is dat het proces helder verloopt en dat er input vanuit de medewerkers is.


Laatste repetitie S10 voor Songfestival, organisatie deelt beelden
5 Mei, 00:07 NOS nieuws

In haar eentje op het podium, met een grote lichtshow op de achtergrond: de eerste beelden van S10's optreden tijdens het Songfestival in Turijn zijn vrijgegeven. De zangeres had vandaag haar laatste repetitie van het nummer De Diepte.

Afgelopen zaterdag repeteerde ze voor het eerst. Iedere deelnemer heeft 20 minuten om te oefenen. S10 staat momenteel op de 9de plek bij de bookmakers.

De EBU-organisatie zette 30 seconden van de laatste repetitie online:

S10 vertegenwoordigt Nederland volgende week op het Eurovisie Songfestival in Turijn. Ze moet dinsdag aantreden in de eerste halve finale, als achtste deelnemer.

De Diepte is een rustig nummer, het gaat onder meer over angstgevoelens en donkere dagen. Bij de bekendmaking begin maart zei de 21-jarige zangeres heel trots te zijn. "Het komt van ver. Ik doe het voor al die S10'en die op die plek geweest zijn. Het raakt me heel erg. Het kan gewoon goedkomen", zei ze bij het radioprogramma Aan de Slag! op NPO Radio 2. De zangeres kampte in het verleden met een depressie.

Het Songfestival vindt plaats van 10 tot en met 14 mei.
Will Smith levert lidmaatschap Oscar-organisatie in: 'Vertrouwen geschonden'
Will Smith heeft zijn lidmaatschap van The Academy of Motion Picture Arts and Sciences vrijdag opgegeven. Aanleiding is de klap die de Amerikaanse acteur tijdens de Oscar-uitreiking uitdeelde aan presentator Chris Rock. De Academy startte daarop een disciplinaire procedure tegen Smith.


Organisatie Razzies trekt award Bruce Willis in na nieuws over zijn ziekte
5 April, 00:10 NU.NL - Film
De organisatie van de Razzie Awards, de tegenhanger van de Oscars, heeft besloten een speciale prijs in te trekken die Bruce Willis onlangs kreeg. Willis maakte woensdag bekend dat hij stopt met acteren omdat hij lijdt aan afasie. De Razzie Awards worden uitgereikt voor de slechtste filmprestaties van het jaar. Willis ontving een award die (eenmalig) speciaal naar hem was vernoemd voor de acht slechtste films die de acteur in 2021 maakte.


Will Smith biedt Chris Rock excuses aan voor klap
Acteur Will Smith heeft maandag zijn excuses aangeboden aan Chris Rock voor de klap die hij hem gaf tijdens de Oscar-uitreiking van zondagavond, meldt Reuters. Smith noemde zijn eigen gedrag "onaanvaardbaar en onvergeeflijk".


VN-organisatie uit zorgen over behandeling arbeiders in Xinjiang
12 Februari, 00:26 HLN.BE
Het Chinese beleid ten aanzien van arbeiders in de regio Xinjiang is ?discriminerend? en niet in lijn met wereldwijde standaarden. Een commissie van juristen van de Internationale Arbeidsorganisatie (ILO), een organisatie van de Verenigde Naties, heeft hierover ?diepe bezorgdheid? geuit. De Chinese regering in Beijing wordt opgeroepen de situatie te verbeteren.


Egypte vraagt organisatie Afrika Cup om finale tegen Senegal te verplaatsen
5 Februari, 00:05 NU.NL - Sport
Egypte hoopt dat de organisatie van de Afrika Cup de eindstrijd tussen de zevenvoudig kampioen en Senegal verplaatst van zondag naar maandag. De Egyptenaren moesten op weg naar de finale al drie keer een verlenging spelen en willen meer rust.


Russisch gerecht ontbindt mensenrechtencentrum van organisatie Memorial
30 December 2021, 00:05 Skynet Buitenland
Een rechtbank in Moskou heeft woensdag de liquidatie bevolen van het mensenrechtencentrum van de ngo Memorial, daags na het verbod op de moederstructuur van de mensenrechtenorganisatie.


Travis Scott en Astroworld-organisatie moeten mogelijk miljardenbedrag betalen
25 November 2021, 00:05 NU.NL - Muziek
Rapper Travis Scott en de organisatie van het ernstig uit de hand gelopen Astroworld Festival, moeten mogelijk 2 miljard euro schadevergoeding betalen aan een groep bezoekers van het evenement. De advocaat van 282 vermeende slachtoffers heeft deze schadeclaim bij de rechter in Texas ingediend.


Advocaten bereiden nog eens 90 rechtszaken voor tegen organisatie Astroworld
18 November 2021, 00:09 NU.NL - Muziek
Advocaten die zo'n tweehonderd bezoekers van Astroworld Festival bijstaan, zijn bezig met het indienen van nog eens negentig aanklachten, meldt persbureau Reuters vrijdag.


Organisatie Astroworld Festival: 'Onze harten zijn bij mensen die we zijn verloren'
11 November 2021, 00:05 NU.NL - Muziek
De organisatie van het Astroworld Festival in Houston (Texas) leeft mee met de nabestaanden van de acht bezoekers die vrijdag (lokale tijd) in het gedrang zijn overleden. Dat laat de organisatie achter het evenement van oprichter Travis Scott zaterdag weten.


Organisatie Gouden Kalveren herkent zich niet in kritiek genderneutrale prijzen
6 Oktober 2021, 00:09 NU.NL - Film
Het Nederlands Film Festival (NFF) en de Dutch Academy For Film (DAFF) herkennen zich niet in de verontwaardiging die is ontstaan nu de eerste genderneutrale Gouden Kalveren voor acteurs enkel naar mannen zijn gegaan.


USB-organisatie toont logo's voor ondersteuning 240W-laden bij USB-C
3 Oktober 2021, 00:01 Tweakers
Het USB Implementers Forum heeft de logo's onthuld die fabrikanten op USB-producten kunnen zetten die laden met een vermogen van 240W ondersteunen. Het gaat om vijf logo's voor onder andere laders en kabels.


Organisatie Dutch Grand Prix: Evenementensector is niet tegen ons
8 September 2021, 00:07 NU.NL - Muziek
De evenementensector in Nederland heeft geen vijandelijke gevoelens ten opzichte van de organisatie van de Grand Prix in Zandvoort. In gesprek met de Volkskrant laat de organisatie van de Formule 1-race weten dat de grote festivals het autosportevenement zelfs toejuichen.


Mini-editie van Paaspop levert organisatie financieel nauwelijks iets op
8 September 2021, 00:06 NU.NL - Muziek
In Schijndel vindt dit weekend Paaspop XS plaats. Waar bij de grote editie normaal gesproken 35.000 bezoekers per dag worden verwacht, zijn er nu 750 festivalgangers welkom. Dat er aan het evenement nauwelijks iets verdiend wordt, was voor de organisatie geen reden om het niet te doen.


Tweedehands design marktplaats Whoppah versterkt organisatie
24 Augustus 2021, 00:03 Emerce
Whoppah, de marktplaats voor eersteklas tweedehands design en kunst, heeft het team verder uitgebreid met CFO Jelle Kooter. Daarnaast treden Daniel Gebler, co-founder en CTO van online supermarkt Picnic en Guido Fambach, Executive Vice President Sales bij Just Eat Takeaway, toe tot de Whoppah Steering Committee.


Organisatie Pukkelpop stilgelegd om onduidelijkheid rond testen op festival
28 Juli 2021, 00:07 NU.NL - Muziek
De opbouw van het Belgische festival Pukkelpop in Hasselt is stilgelegd. De organisatie wil van de overheid duidelijkheid over de werkwijze van het maandag aangekondigde Covid Safe Ticket, het bewijs waarmee gevaccineerde en negatief geteste bezoekers vanaf 13 augustus toegang krijgen tot grote evenementen.


Bandidos-leden veroordeeld voor deelname aan criminele organisatie, gericht tegen Hells Angels
10 Juli 2021, 00:05 Volkskrant
De rechtbank in Maastricht heeft vrijdag twaalf leden van motorclub Bandidos veroordeeld tot celstraffen voor deelname aan een criminele organisatie. De voornaamste doelstelling van de misdaadbende was het plegen van openlijk geweld en bedreiging, in het bijzonder tegen de Hells Angels en daaraan gelieerde clubs.


Organisatie van Lowlands begint met opbouw van festival
7 Juli 2021, 00:06 NU.NL - Muziek
Met nog vijftig dagen te gaan, worden in Biddinghuizen de eerste tekenen van Lowlands zichtbaar. De festivalorganisatie staat te popelen om het evenemententerrein gereed te maken voor de bezoekers die eind augustus naar Biddinghuizen afreizen.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn