NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Orde


Infrastructuur in Berlaars asielcentrum wordt aangepakt na rellen: ?Opschaling aantal asielzoekers is niet meer aan de orde?
3 Februari, 00:02 Gazet v. Antwerpen

De rellen in het tijdelijke asielcentrum van Berlaar, die ontstonden nadat een kind een bal in het gezicht had gekregen, blijven niet zonder gevolgen. De infrastructuur waarin de asielzoekers worden opgevangen wordt deels aangepast en het aantal asielzoekers zal niet langer stijgen.
Iterative Model Registry schept orde in machine learning-projecten
28 Juli 2022, 00:06 Techzine
Iterative lanceert Model Registry. De tool helpt data scientists aan een overzicht van versies en statussen van machine learning-modellen. Iterative ontwikkelt softwaretools voor data scientists en machine learning (ML) engineers. De nieuwste introductie is Model Registry. De tool houdt een automatisch overzicht bij van de statussen, wijzigingen en versies van ML-modellen. Teamleden hoeven niet meer […]


Moederdagreclames soms confronterend, maar online filteren is niet aan de orde
9 Mei 2022, 00:09 NU.NL - Tech
Het is bijna Moederdag, dus komt dat onderwerp veelvuldig in online reclames terug. Zo regent het mails van bloemisten en geven websites en sociale media tips om moeder in de watten te leggen. Moederdagadvertenties kunnen ook confronterend zijn, bijvoorbeeld voor moeders die een kind zijn verloren of juist voor kinderen van wie de moeder is overleden. Filteren is geen optie, zeggen Google en Facebook. En dat hoeft ook niet, zegt een rouwdeskundige.


Ruim derde gecontroleerde winkels heeft prijsaanduidingen niet op orde
24 April 2022, 00:09 Skynet Economie
Ruim een derde van de handelszaken die vorig jaar een inspecteur over de vloer kregen afficheerde de prijzen niet correct. Dat blijkt uit cijfers van staatssecretaris voor Consumentenbescherming Eva De Bleeker (Open Vld).


De Croo: "Belangrijkste doelstelling om in Mali terug te keren naar democratische orde"
17 Februari 2022, 01:55 HLN.BE
Voor premier Alexander De Croo (Open Vld) is het prioritair om in Mali terug te keren naar de democratische en grondwettelijke orde. Dat zegt hij naar aanleiding van het overleg over de situatie in de Sahel in Parijs, dat woensdagavond plaatsvindt op uitnodiging van de Franse president Emmanuel Macron.


Werkvergunning Bony nog niet op orde: spits moet debuut bij NEC uitstellen
5 Februari 2022, 00:04 NU.NL - Sport
Wilfried Bony kan zaterdag nog niet zijn debuut maken voor NEC. De spits is nog niet speelgerechtigd en zit daarom niet in de selectie voor het duel met PEC Zwolle van zaterdag.


Vaccinatiecampagne zoals die van bedrijven in Duitsland hier niet aan de orde
9 December 2021, 00:03 NU.NL - Economie
In Nederland actieve bedrijven hebben vooralsnog geen plannen voor een gezamenlijke campagne om de vaccinatiegraad omhoog te krijgen. In Duitsland spreken zeker 150 grote bedrijven en merken zich uit voor vaccinatie tegen COVID-19. Uit een rondgang langs Nederlandse divisies van diezelfde ondernemingen blijkt dat een dergelijk initiatief hier niet aan de orde is, ook al staat een aantal firma's daar niet onwelwillend tegenover.


Telenet Giants Antwerp stelt ook in BNXT-League orde op zaken
23 Oktober 2021, 00:00 Gazet v. Antwerpen

Overtuigende en collectieve overwinning van Telenet Giants Antwerp in Luik (75-100). Dat maakt dat de Sinjoren na Europees succes nu ook in de BNXT League en met 4 op 6 weer back on track zijn.
Alderweireld stond 2 wedstrijden aan de kant met coronabesmetting: "Fysiek terug in orde"
6 Oktober 2021, 00:01 Skynet Sport
Toby Alderweireld miste de voorbije twee wedstrijden bij zijn club Al-Duhail en vandaag werd ook duidelijk waarom: de 116-voudige international had besmetting met het coronavirus opgelopen.


Zijn veiligheidsregio werd gehackt: ?Denk nooit dat je je digitale veiligheid op orde hebt?
14 Augustus 2021, 00:06 Volkskrant
Op crises als een grote brand of een dijkdoorbraak is Diemer Kransen voorbereid. Maar een hack is andere koek, leerde hij toen de Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland waarvan hij directeur is, werd aangevallen.


Stel niet uit! Vijf stappen om je first-party datastrategie op orde te brengen
20 Juli 2021, 00:02 Emerce
Google stelt het cookieloze tijdperk uit, maar dat is geen reden om je 1st-party datastrategie uit te stellen: 5 stappen om klaar te zijn voor de toekomst.


Heeft Nederland zijn zaakjes wel op orde in de strijd tegen het water?
17 Juli 2021, 00:07 Volkskrant
Na drie dagen extreme regenval stroomden in Limburg straten over en stortte een brug bij Valkenburg in. Heeft Nederland zijn zaakjes wel op orde in de strijd tegen het water? ?Er ligt een koele economische kosten-batenanalyse aan ten grondslag.?


Tienduizenden bedrijven nog altijd niet in orde met registratie begunstigden
4 Februari 2021, 14:30 De Tijd
15:04 Het aantal bedrijven, stichtingen en vzw?s dat zijn begunstigden heeft geregistreerd in het UBO-register is opgelopen tot 635.189. Toch zijn nog altijd tienduizenden bedrijven hun verplichte registrat...


LIVE. In rusthuizen wordt volop geprikt, maar versoepelen is nog niet aan de orde: ?Te vroeg om spelregels aan te passen?
2 Februari 2021, 16:00 HLN.BE
De vaccinatie van de brede bevolking zal volgens leeftijd gebeuren. Dat heeft Vlaams minister van Welzijn Wouter Beke (CD&V) in de commissie Welzijn gezegd. ?We werken volgens het leeftijdsprincipe. Dus de oudste mensen eerst en dan de volgende groepen?, zei Beke. Volg alle ontwikkelingen over het coronavirus in onze liveblog.


Twintigers voorrang geven op dertigers bij vaccinaties? ?Nog niet aan de orde?
28 Januari 2021, 14:48 Gazet v. Antwerpen

Wanneer krijg ik mijn coronaspuitje? Die vraag zullen velen zich de komende maanden wellicht nog vaak stellen. Dat rusthuisbewoners, medisch personeel en 65+-ers als eerste aan de beurt komen, daarover bestaat weinig onenigheid. Maar wie mag zich vervolgens naar de vaccinatiecentra begeven? Iets meer respondenten van de wekelijkse Grote Coronastudie vinden alleszins dat twintigers voorrang moeten krijgen op dertigers.
Ruim 16 procent bedrijven niet in orde bij flitscontroles op telewerk
26 Januari 2021, 11:03 HLN.BE
Ruim 16 procent van de bedrijven in de dienstensector die afgelopen maand flitscontroleurs over de vloer kregen, bleek zich niet volledig te houden aan de telewerkverplichting. Dat zei minister van Werk Pierre-Yves Dermagne (PS) dinsdag in de Kamercommissie Sociale Zaken.


Zo maken we van derde golf een golfje: strengere maatregelen waarschijnlijk, lockdown nog niet aan de orde
25 Januari 2021, 20:06 HLN.BE
Nu zowel het aantal ziekenhuisopnames als het aantal infecties met de besmettelijkere Britse variant in de lift zitten, neemt ook de kans op strengere maatregelen toe. ?Met gerichte maatregelen kunnen we van de derde golf een golfje maken. Nu meteen alles op slot doen, is geen optie?, zegt viroloog Steven Van Gucht.


Van der Poel maakt zich geen zorgen: ?Wout is dik in orde, maar ik had niets anders verwacht?
24 Januari 2021, 17:06 HLN.BE
Geen vijfde zege voor Mathieu van der Poel in Overijse. De wereldkampioen reed lek op een slecht moment en moest de overwinning aan een sterke Wout van Aert laten. Toch maakt MVDP zich geen zorgen met oog op het WK over zeven dagen: ?Volgende week is een nieuwe wedstrijd.?


Stad wil orde scheppen voor Den Tir
18 Januari 2021, 21:00 Gazet v. Antwerpen

Het kruispunt van de Sint-Bernardsesteenweg en de Abdijstraat op het Kiel, vlak voor shoppingcenter Den Tir, is een warboel. De stad wil dat met aanpassingswerken tijdens de zomervakantie verhelpen. Er komt een grote oversteekzone van tien meter breed voor voetgangers. Fietsers gaan de rijweg op, op een manier die geen conflicten zou opleveren.
Moreel gezag Verenigde Staten op apegapen
7 Januari 2021, 21:24 De Tijd
21:58 Na bestorming van het Capitool door trumpisten blijft voor de Verenigde Staten weinig morele autoriteit over om in de rest van de wereld democratie en mensenrechten te prediken. Dat beseffen autoritai...

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn