NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Optreden

2News.be / Trefwoorden / Optreden

Video | Goldband vermaakt publiek tijdens technisch probleem bij optreden
16 Maart, 00:06 NU.NL - Muziek
Tijdens een optreden van Goldband in Antwerpen viel zaterdag de muziek plotseling uit. Volgens de muzikanten kwam dat door bier dat op de kabels was gemorst.


Gerard Joling gaat minder optreden: 'Ben altijd maar doorgegaan'
9 Maart, 01:30 NU.NL - Muziek
Gerard Joling heeft meer behoefte aan vrije tijd. De 62-jarige zanger en presentator bekijkt een stuk kritischer welke klussen hij aanneemt.


Krezip-drummer gaat optreden met U2: fans maken het hem nu al niet makkelijk
19 Februari, 00:42 NU.NL - Muziek
Van Krezip naar U2. Drummer Bram van den Berg gaat optreden met de Ierse band van Bono, nadat hij jarenlang op het podium heeft gestaan met Jacqueline Govaert. Hij vervangt een van de oprichters van U2 en daar wrijft het bij de fans.


Ten Hag roemt United-optreden en snapt frustratie van City over gelijkmaker
15 Januari, 00:03 NU.NL - Sport
Erik ten Hag is uiteraard in zijn nopjes met de 2-1-zege van Manchester United op Manchester City. De manager zag zijn team zaterdag een vrijwel foutloze derby spelen op Old Trafford.


Mel C annuleert optreden in Polen vanwege behandeling lhbtiq+-gemeenschap
31 December 2022, 00:05 NU.NL - Muziek
Melanie Chisholm heeft een streep gehaald door haar optreden in Polen op Oudejaarsavond. De Spice Girl meldt dit in een bericht op Twitter, en laat daarin doorschemeren dat het besluit te maken heeft met de manier waarop het land omgaat met de lhbtiq+-gemeenschap.


FLEMMING heeft duidelijk doel voor 2023: vier nieuwe singles en veel optreden
31 December 2022, 00:05 NU.NL - Muziek
Voor singer-songwriter FLEMMING is 2022 het jaar van optreden voor een groot publiek geweest. Als het aan hem ligt blijft hij tot na zijn vijftigste op het podium staan, zegt hij in gesprek met het ANP. "Ik heb dit jaar geproefd hoe het is om je droom te leven, en ik wil dat voor geen goud kwijtraken."


YouTube gaat harder optreden tegen kwetsende reacties onder video's
18 December 2022, 00:09 NU.NL - Tech
YouTube-accounts die meerdere keren ongewenste reacties onder video's plaatsen krijgen een time-out van 24 uur. Het videoplatform heeft aangekondigd dat het actiever gaat optreden in het geval van kwetsende reacties en spam.


Elton John zegt dat optreden op Glastonbury zijn laatste show in VK is
5 December 2022, 00:05 NU.NL - Muziek
Elton John is volgend jaar headliner op het Glastonbury-festival. Volgens de 75-jarige zanger is dit zijn laatste optreden in het Verenigd Koninkrijk.


ACM gaat streng optreden tegen oplichting via doorschakeldiensten
28 November 2022, 00:10 NU.NL - Tech
De Autoriteit Consument & Markt (ACM) gaat harder optreden tegen misleidende doorschakeldiensten. In de afgelopen maanden heeft de toezichthouder verschillende telefoonnummers van deze diensten ingetrokken omdat consumenten werden opgelicht.


Alanis Morissette zag af van optreden Rock & Roll Hall of Fame door seksisme
14 November 2022, 00:07 NU.NL - Muziek
Alanis Morissette heeft een optreden bij de Rock & Roll Hall of Fame op het laatste moment afgezegd. Het productieteam heeft zich volgens de zangeres vrouwonvriendelijk gedragen, schrijft ze dinsdag op Instagram.


Overheid moet strenger optreden tegen verkoop van filtersigaretten
7 November 2022, 00:02 NU.NL - Economie
De overheid moet meer doen tegen de verkoop van filtersigaretten. De manier om te meten hoeveel schadelijke stoffen rokers binnenkrijgen klopt niet, oordeelt de rechtbank in Rotterdam.


K-popgroep BTS mag tijdens dienstplicht toch ook af en toe optreden
25 Oktober 2022, 00:05 NU.NL - Muziek
Leden van de populaire K-popband BTS mogen tijdens hun diensttijd optreden, heeft het Zuid-Koreaanse ministerie van Defensie laten weten. The Korean Times meldt dat de leden dit alleen mogen doen in het geval van speciale evenementen.


Optreden Robbie Williams in Ziggo Dome met twee weken uitgesteld
18 Oktober 2022, 00:07 NU.NL - Muziek
Het concert dat Robbie Williams op 30 januari 2023 in de Amsterdamse Ziggo Dome zou geven, is met twee weken uitgesteld vanwege "onvoorziene productionele redenen". Dat maakt concertorganisator MOJO donderdag bekend.


Recensieoverzicht Bob Dylan: 'Mooie momenten, maar gebrekkig optreden'
18 Oktober 2022, 00:07 NU.NL - Muziek
Voor het eerst in decennia staat Bob Dylan weer op het podium met een nieuw album. Het 81-jarige muziekicoon is in Amsterdam voor twee optredens rondom Rough and Rowdy Ways, dat in 2020 verscheen. Nederlandse recensenten omarmen zijn nieuwe platen, maar zijn ook kritisch op Dylans performance.


Lil Kleine treedt op in Belgische club na geannuleerd optreden in Nederland
26 September 2022, 00:07 NU.NL - Muziek
Lil Kleine heeft in de nacht van zaterdag op zondag opgetreden in een club in het Belgische Sint-Niklaas. Eerder deze maand werd een optreden van de rapper op een Rotterdams festival geannuleerd, nadat veel ophef ontstond over zijn komst.


Tim Akkerman gaat weer optreden met band
19 September 2022, 00:05 NU.NL - Muziek
Tim Akkerman is terug van weggeweest, vertelt hij in gesprek met Den Haag FM. De Haagse zanger liet in november weten even helemaal te stoppen met optreden omdat "zijn positieve bron van optimisme leeg was".


Justin Bieber stopt voorlopig met optreden wegens gezondheid
12 September 2022, 00:06 NU.NL - Muziek
Justin Bieber ziet zichzelf genoodzaakt zijn wereldtour voorlopig te staken vanwege gezondheidsproblemen. De Canadese popster meldt op Instagram dat hij kampt met fysieke en mentale problemen door het syndroom van Ramsay-Hunt.


Britney Spears zingt weer, maar optreden lijkt er nog niet in te zitten
29 Augustus 2022, 00:06 NU.NL - Muziek
Elton John geeft fans van Britney Spears waar zij al sinds 2016 op wachten: nieuwe muziek van de zangeres. Voor het eerst sinds ze niet meer onder curatele staat, is Spears te horen op een nieuw nummer. Het is een voorzichtige terugkeer, als achtergrondzangeres van John. Maar het roept de vraag op: gaat ze ook weer optreden?


Lowlands annuleert optreden Noord Nederlands Orkest door uitloop Stromae
22 Augustus 2022, 00:08 NU.NL - Muziek
Het optreden dat het Noord Nederlands Orkest (NNO) zondagmiddag op Lowlands zou geven, is op het laatste moment afgezegd. In de nacht van zaterdag op zondag bleek dat de voorbereidingen van headliner Stromae onverwachts uitliepen. Daardoor zag de festivalorganisatie geen andere mogelijkheid dan het optreden te annuleren.


Adele vreesde voor boegeroep bij eerste optreden na annuleren Vegas-reeks
22 Augustus 2022, 00:08 NU.NL - Muziek
Adele was lange tijd bang voor de reacties nadat ze haar concerten in Las Vegas begin dit jaar op het laatste moment had afgezegd. Toen de zangeres voor het eerst sinds die beslissing weer optrad, vreesde ze te worden uitgejouwd door het publiek.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn