NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Optreden

2News.be / Trefwoorden / Optreden

Goldband keurde 'walgelijke speeches' af tijdens optreden slotfeest van corps
1 Augustus, 00:05 NU.NL - Muziek
De Haagse formatie Goldband trad maandagavond op tijdens het slotfeest van het Amsterdamse corps. De muziekgroep werd kort voor hun show op de hoogte gesteld van de omstreden seksistische speeches die zondag op hetzelfde lustrum werden gehouden en besloot zich hiertegen uit te spreken.


Amsterdamse shows Pearl Jam gaan volgens concertorganisator gewoon door
Concertorganisator MOJO heeft er vertrouwen in dat Pearl Jam zondag en maandag zoals gepland optreedt in de Amsterdamse Ziggo Dome. De Amerikaanse rockband annuleerde eerder de shows in Praag en Wenen vanwege stemproblemen van frontman Eddie Vedder.


Gitarist Carlos Santana wordt onwel tijdens optreden
11 Juli, 00:06 NU.NL - Muziek
Gitarist Carlos Santana is dinsdagavond tijdens een optreden in Michigan onwel geworden. De 74-jarige muzikant werd een tijdlang behandeld op het podium en uiteindelijk door ambulancepersoneel afgevoerd. Zijn manager heeft aan Peoplelaten weten dat het goed gaat met Santana.


Goldband blijft gewoon optreden ondanks gebroken been van zanger
11 Juli, 00:06 NU.NL - Muziek
De Haagse band Goldband zal in de zomermaanden gewoon blijven optreden. Dat het been van zanger Boaz Kok na een sprong van het podium op Rock Werchter in het gips zit, houdt de groep niet tegen. Dat beklemtoonde Kok dinsdag in het NPO Radio 1-programma De Nieuws BV.


Ellen ten Damme gaat weer optreden nu behandeling borstkanker goed verloopt
4 Juli, 00:07 NU.NL - Muziek
Ellen ten Damme kondigt aan vanaf 22 juli weer op te treden. De zangeres, die begin deze maand bekendmaakte dat er weer borstkanker bij haar is geconstateerd, zegt op Instagram dat haar herstel "volgens plan" verloopt.


30 Juni, 00:06 Volkskrant
Facebook, Google en Twitter moeten strenger optreden tegen nepnieuws
20 Juni, 00:12 NU.NL - Tech
Techbedrijven zoals Google, Facebook en Twitter lopen in de Europese Unie het risico om forse boetes te krijgen als ze te weinig doen tegen de verspreiding van desinformatie. De Europese Commissie heeft donderdag aangescherpte regels gepubliceerd waar de bedrijven zich aan moeten houden.


Gemeenten moeten van kabinet harder kunnen optreden bij misstanden verhuur
13 Juni, 00:03 NU.NL - Economie
Gemeenten moeten meer mogelijkheden krijgen om huurders te beschermen tegen misstanden bij het verhuren van woonruimte, zegt het kabinet donderdag. Zo moeten ze extra eisen kunnen stellen aan de verhuurder als het gaat om het onderhoud van de woning en de maximale huurprijs.


Waarom (en hoe) de zeventigers van ABBA digitaal als dertigers gaan optreden
30 Mei, 00:06 NU.NL - Muziek
ABBA staat vanaf vrijdag weer op het podium in Londen. De bandleden treden daar niet in levenden lijve op. In plaats daarvan betalen mensen om naar digitale en jongere versies van de Zweedse muzikanten te kijken. Niet alleen is de band van vroeger zijn tijd ineens weer vooruit met deze technologie, ook is het een manier om de ABBA-leden jong en relevant te houden.


Rechter: Buma/Stemra moet optreden tegen Spotify-gebruik in winkels en horeca
27 Mei, 00:02 Tweakers
Muziekrechtenorganisatie Buma/Stemra moet optreden tegen bedrijven die streamingdiensten als Spotify gebruiken in bedrijfsruimtes. Het gaat daarbij bijvoorbeeld om horeca en winkels. Dat blijkt uit een hoger beroep aangespannen door leveranciers van achtergrondmuzieksystemen.


Bevrijdingsfestivals 2022: wie kun je waar zien optreden?
9 Mei, 00:07 NU.NL - Muziek
Hoewel niet heel Nederland dit jaar een vrije dag heeft op Bevrijdingsdag, zijn er donderdag door het hele land wel weer genoeg festivals te bezoeken. NU.nl zet op een rij welke artiesten je in welke provincie live kunt bewonderen.


5 Mei, 00:08 Volkskrant
Ye mag niet meer optreden bij uitreiking Grammy's door zijn gedrag online
Ye mag niet optreden tijdens de uitreiking van de Grammy Awards op 4 april. Het optreden is door de organisatie geschrapt nadat de 44-jarige rapper afgelopen week even verbannen werd van Instagram door uitlatingen die hij op het platform deed.


Minister brengt Koning Toto eerste slag toe: BN?ers mogen niet meer optreden in gokreclames
18 Maart, 00:08 Volkskrant
Een tegenslag voor oud-voetballers en bekende Nederlanders die optreden in gokreclames: de minister voor Rechtsbescherming Franc Weerwind (D66) laat donderdag weten dat de aanwezigheid van ?rolmodellen? in commercials voor risicovolle kansspelen wordt verboden.


Harbour Club annuleert concert Glennis Grace vanwege geweldsincident
22 Februari, 00:06 NU.NL - Muziek
Het optreden dat Glennis Grace op 26 maart zou geven in The Harbour Club gaat niet door. Het Amsterdamse restaurant zet een streep door het optreden en komt daarmee terug op een eerdere verklaring, waarin het stelde eerst de ontwikkelingen rond de vorig weekend voor een geweldsincident opgepakte zangeres te willen afwachten.


LIVE (18u45). 18 jaar sinds laatste optreden moet Barcelona in Europa League aan de bak tegen Napoli
17 Februari, 01:47 HLN.BE
Een trofee die nog niet in het Museum te vinden is. Vanaf vandaag gaat vijfvoudig Champions League-winnaar FC Barcelona op zoek naar ontbrekend zilverwerk voor in het Museu del Futbol Club Barcelona: de Europa League.


Eminem noemt zijn Super Bowl-optreden van zondag 'zenuwslopend'
12 Februari, 00:12 NU.NL - Muziek
Eminem is erg nerveus voor zijn optreden tijdens de pauze van de Super Bowl komende zondag. De rapper zegt in een interview tijdens het radioprogramma van Sway Calloway op SiriusXM dat hij het "zenuwslopend" vindt dat de show live wordt uitgezonden.


Nora Gharib in tranen na optreden in ?DWTS? door overlijden Rayan: ?Familie en vrienden hebben mij aangemoedigd om door te gaan?
6 Februari, 00:01 HLN.BE
Nora Gharib danste in de halve finale samen met haar danspartner Adrian en jurylid Joffrey. Hun freestyle zag eruit als een waar feestje, maar na hun performance barstte Nora in tranen uit. Vlak voor ze aan haar optreden begon, had Nora namelijk vernomen dat Rayan, het 5-jarige jongetje dat op dinsdagavond in een waterput in Bab Berred is gevallen, het niet gehaald heeft.


Vier vragen over het drama dat zich voltrok op het festival van Travis Scott
11 November 2021, 00:05 NU.NL - Muziek
Travis Scott, Drake en Live Nation worden allemaal aangeklaagd voor het drama dat zich voltrokken heeft tijdens het Astroworld-festival in de Amerikaanse stad Houston in het eerste weekend van november. NU.nl beantwoordt vier vragen over wat er is gebeurd tijdens het muziekevenement.


Mart Hoogkamer is hersteld van longontsteking en kan weer optreden
20 Oktober 2021, 00:06 NU.NL - Muziek
Mart Hoogkamer is hersteld van de dubbele longontsteking die hij vorige week opliep. De 23-jarige zanger mag nu weer zingen en kan dus ook weer optreden, laat hij donderdag weten op Instagram.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn