NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Openai

2News.be / Trefwoorden / Openai

AP vraagt OpenAI om opheldering over hoe ChatGPT omgaat met gebruikersgegevens
Donderdag, 00:00 Tweakers
De Autoriteit Persoonsgegevens vraagt OpenAI om opheldering over ChatGPT. De privacywaakhond heeft zorgen over de manier waarop het bedrijf omgaat met persoonsgegevens en onderneemt daarom 'verschillende acties'.


Microsoft haalt banden met OpenAI verder aan
24 Mei, 00:00 De Tijd
20:56 Bing, de zoekmachine van de Amerikaanse softwarereus Microsoft, komt standaard op ChatGPT, de conversatiebot van OpenAI. Dat werd bekendgemaakt op de ontwikkelaarsconferentie Build Microsoft.


OpenAI brengt AI-chatbot ChatGPT uit als app voor iPhone
21 Mei, 00:05 NU.NL - Economie
De op kunstmatige intelligentie gebaseerde chatbot ChatGPT is in de Verenigde Staten uitgebracht als app voor de iPhone. Later volgt een versie voor Android-toestellen en wordt de app in andere landen uitgebracht.


OpenAI lanceert ChatGPT-app voor iOS
20 Mei, 00:00 Emerce
ChatGPT is nu beschikbaar als een app voor iPhones en is bovendien te bedienen via spraakinvoer.


Elon Musk zet vraagtekens bij koerswijziging OpenAI
18 Mei, 00:01 Tweakers
Elon Musk, die ooit betrokken was bij de oprichting van OpenAI, heeft in een interview vraagtekens gezet bij de koerswijziging van het bedrijf. Het was bedoeld als non-profitorganisatie, maar het is nu een bedrijf met winstoogmerk.


Oprichter ChatGPT-maker OpenAI moet komen getuigen voor Amerikaanse Senaat
11 Mei, 00:00 Tweakers
Sam Altman, de oprichter van ChatGPT-maker OpenAI, moet volgende week komen getuigen voor een commissie van de Amerikaanse Senaat. De commissie wil het hebben over wetgeving rondom kunstmatige intelligentie.


?OpenAI betaalt menselijke mankracht maar 15 dollar per uur?
10 Mei, 00:04 Techzine
De AI-revolutie wordt alom geroemd om de schijnbaar eindeloze mogelijkheden van automatisering. De waarheid is dat menselijke input nog steeds hard nodig is om deze lerende systemen te sturen. Uit een artikel van NBC News blijkt dat OpenAI, de startup achter de populaire AI-chatbot ChatGPT, zwaar leunt op menselijke werknemers. Ingehuurde mankracht voert de cruciale […]


Box zet OpenAI-tech in bij Content Cloud
3 Mei, 00:04 Techzine
Cloud management-bedrijf Box komt met Box AI, dat gebouwd is op OpenAI-technologie. De tool zet generatieve kunstmatige intelligentie in op Box Content Cloud om bedrijven sneller inzichten te geven in hun data. Gebruikers kunnen met Box AI rekenen op twee nieuwe mogelijkheden. Allereerst helpt de tool om gebruikers de juiste vragen te laten stellen over […]


OpenAI geeft ChatGPT-gebruikers optie om chatgeschiedenis uit te zetten
27 April, 00:01 Tweakers
OpenAI geeft gebruikers de optie om hun chatgeschiedenis uit te zetten in ChatGPT. Gesprekken worden daarmee niet gebruikt voor het trainen van OpenAI's AI-modellen. Chats worden na dertig dagen permanent verwijderd van de systemen van het bedrijf.


OpenAI komt ?binnen enkele maanden? met ChatGPT Business
26 April, 00:07 Techzine
Nieuwe betaalde versie (naast ChatGPT Plus) van ChatGPT moet meer controle bieden voor gebruik in zakelijke omgevingen. Veel organisaties gebruiken ChatGPT tegenwoordig ongetwijfeld al voor allerlei doeleinden. Toch is dat op het gebied van dataprivacy wellicht niet het beste idee. Dat wil zeggen, er is behoorlijk wat onduidelijkheid over hoe, waar en wanneer ChatGPT data […]


OpenAI opent bugbountyprogramma voor kwetsbaarheden in GPT-api's
13 April, 00:01 Tweakers
ChatGPT-ontwikkelaar OpenAI heeft een bugbountyprogramma geopend. Beveiligingsonderzoekers kunnen maximaal 20.000 dollar als beloning verdienen met kwetsbaarheden in de kunstmatige intelligentie. Informatie uit prompts valt niet onder de scope.


Weer honderden miljoenen groeigeld voor OpenAI-concurrent
11 Maart, 00:21 Emerce
Slechts een maand nadat Google honderden miljoenen in Anthropic stak, haalt het bedrijf nog eens driehonderd miljoen dollar venture capital op voor zijn AI-platform.


Microsoft kondigt versies Bing en Edge met OpenAI-integratie aan
9 Februari, 00:00 Tweakers
Microsoft heeft een nieuwe versie van zijn zoekmachine Bing aangekondigd met integratie van OpenAI's GPT-technologie. De zoekmachine moet daardoor vragen van gebruikers beter beantwoorden dan een traditionele zoekmachine.


Gerucht: OpenAI werkt aan van Dall-E afgeleide videogenerator
4 Februari, 00:01 Tweakers
OpenAI zou werken aan een variant van Dall-E die video's maakt in plaats van foto's. Dat meldt Semafor. Ook zou er een app moeten komen van ChatGPT, de chatbot die nu alleen nog via het web te benaderen is.


OpenAI vraagt 42 dollar per maand voor betaalde versie ChatGPT
24 Januari, 00:11 Emerce
OpenAI rekent 42 dollar per maand te willen voor de betaalde versie van schrijfhulp ChatGPT. De optie voor het abonnement verscheen afgelopen weekend heel even op de site van ChatGPT, maar is inmiddels weer verdwenen.


?Microsoft wil 10 miljard dollar in ChatGPT-maker OpenAI investeren?
11 Januari, 00:05 Techzine
Microsoft overweegt ruim 9 miljard euro (10 miljard dollar) te investeren in OpenAI, de ontwikkelaar van ChatGPT. Dat stellen bronnen tegenover Bloomberg. Volgens de geruchten wil de techgigant 10 miljard dollar in een periode van meerdere jaren in OpenAI investeren. Of het daadwerkelijk om dit bedrag gaat is nog niet duidelijk. Volgens Bloomberg kan het […]


?OpenAI overweegt aandelenverkoop voor waardering van 28 miljard euro?
8 Januari, 00:50 Techzine
De Wall Street Journal laat weten dat OpenAI gesprekken voert over een investering dat het bedrijf zou waarderen op 29 miljard dollar (ongeveer 28 miljard euro). De krant vernam het nieuws van ingewijden. Elon Musk en Sam Altman richtten OpenAI in 2015 op als onderzoeksstichting. Later veranderde de organisatie in een winstgedreven bedrijf. De switch […]


OpenAI presenteert ChatGPT-AI-model waarmee gebruikers gesprekken kunnen voeren
2 December 2022, 00:00 Tweakers
OpenAI heeft een nieuw model genaamd ChatGPT getraind. Dat is een AI-model waarmee gebruikers kunnen chatten. Gebruikers kunnen onder meer vervolgvragen stellen aan het ChatGPT-model. OpenAI stelt een gratis demo van het chatmodel beschikbaar.


Microsoft wil meer investeren in OpenAI
24 Oktober 2022, 00:01 Emerce
Microsoft zou in vergevorderde gesprekken zijn met OpenAI over het vergroten van zijn belang via een investering.


OpenAI introduceert nieuwe AI-programmeertaal Triton
31 Juli 2021, 00:07 Techzine
AI-onderzoeksinstituut OpenAI heeft versie 1.0 van de nieuwe programmeertaal Triton gelanceerd. De programmeertaal moet een alternatief zijn voor Nvidia-software. Open AI hoopt met de introductie van Triton 1.0 AI-specialisten een eenvoudigere manier te bieden om snelle algoritmes op basis van machine learning te ontwikkelen. Vooral als zij hiervoor de GPU?s van Nvidia gebruiken. De programmeertaal […]

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn