NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Onverwachte

2News.be / Trefwoorden / Onverwachte

Kate Bush bedankt makers Stranger Things voor onverwachte nummer 1-hit
27 Juni, 00:07 NU.NL - Muziek
Kate Bush heeft de makers van de serie Stranger Things bedankt voor het gebruiken van haar nummer Running Up That Hill. Dankzij het vierde seizoen van de Netflix-serie staat het nummer uit 1985 nu op de eerste plaats in de hitlijst van het Verenigd Koninkrijk.


Onverwachte maar verhoopte kus in ?Thuis?, al wordt het niet makkelijk
23 Juni, 00:02 Gazet v. Antwerpen

Een onverwacht beeld woensdagavond in ?Thuis?, maar wel eentje waar de fans blij mee zullen zijn. Twee legendarische personages hadden het zo gezellig samen dat er zelfs een kus viel.
BMW 7 Serie concurrent uit heel onverwachte hoek
1 December 2021, 00:02 AutoBlog

Deze originele BMW 7 Serie concurrent is een geweldige luxe sloep. Ziet er ook erg fraai uit! In het hogere segment is de Mercedes-Benz S-Klasse al jaren lang heer en meester. De concurrentie heeft soms leukere aanbiedingen, maar de S-Klasse is nog altijd De Maatstaf. Het is het verschil tussen Real Madrid en Real Betis […]

The post BMW 7 Serie concurrent uit heel onverwachte hoek appeared first on Autoblog.nl.
Spa Racing Festival: Onverwachte zege voor Willem Meijer en Jamie Vandenbalck
18 Oktober 2021, 00:01 Autosport
Willem Meijer en Jamie Vandenbalck (Xwift Racing Events) hebben op het circuit van Spa Francorchamps een nochtans catastrofaal gestart weekend op prachtige wijze afgesloten. Problemen met hun wagen tijdens de vrije sessie resulteerden er in dat ze de wagen niet verder konden gebruiken tijdens het weekend, maar gelukkig wist Willem Meijer nog een reservewagen op de kop te tikken. Met die bolide moesten ze de kwalificatie en de beide races van de VRM BMW M2 Cup rijden. Niettegenstaande dat ze ver op de grid startten wisten ze toch nog de tweede race te winnen.

Lees meer: Spa Racing Festival: Onverwachte zege voor Willem Meijer en Jamie Vandenbalck


7 Februari 2021, 22:55 HLN.BE
Vreugde en verdriet bij Big Brother: een nieuwe huismeester en de onverwachte exit van Danielle, Nathalie en Jowi
1 Februari 2021, 22:54 HLN.BE
Een nieuwe week, een nieuw rondje verrassingen bij ?Big Brother?. Na een spelletje heeft de bende met Naomi een nieuwe huismeester. Het resultaat van een duel dat Naomi speelde tegen Jill.


Ik hoop dat Wuhan ooit wordt gezien voor wat ze is: een stad van onverwachte schoonheid
29 Januari 2021, 19:44 Volkskrant
De grootste schoonheid is onverwachte schoonheid. Schoonheid die je overvalt. Zoals op een doorsneezaterdagmiddag door een onbekende stad lopen, een hoek omslaan en even niet geloven wat je ziet. Voor je strekt zich een brede boulevard uit, links staat een monumentaal stadspaleis met sierlijke zuilen, rechts een pareltje van art-decoarchitectuur.


Mandy Moore over haar onverwachte zwangerschap: ?Pas toen die eerste 12 weken voorbij waren, kon ik weer opgelucht ademhalen?
27 Januari 2021, 17:24 HLN.BE
In september vorig jaar liet Mandy Moore (36) op Instagram weten dat ze in verwachting was van haar eerste kindje. Ondertussen is de zangeres al meer dan 34 weken zwanger en praat ze in een interview met Romper uitgebreid over de nakende geboorte van haar zoontje.


Planckendael moet onverwacht afscheid nemen van olifant Qiyo

In Planckendael is in de nacht van zondag op maandag de Aziatische olifant Qiyo geheel onverwacht gestorven. Qiyo werd net geen drie jaar.
Onverwachte wending in Italië: Berlusconi maakt regering mogelijk
10 Mei 2018, 08:06 NOS nieuws

Na een politieke patstelling van twee maanden komt er mogelijk toch een nieuwe regering in Italië. Oud-premier en leider van Forza Italia Silvio Berlusconi kondigde aan dat zijn partij niet in de weg zal staan als de Vijfsterrenbeweging (M5S) en Lega een regering willen vormen.

Het gaat om de grootste doorbraak sinds de verkiezingen van afgelopen maart. Het leek er lang op dat de Italianen opnieuw naar de stembus zouden moeten: de drie genoemde eurosceptische partijen wonnen de verkiezingen, maar anti-establishmentpartij M5S weigerde samen te werken met Forza Italia van Berlusconi, die zij als corrupt beschouwen. Aangezien Forza Italia en Lega bondgenoten zijn, leek samenwerking met alleen Lega lang geen optie.

Doorbraak

Dat veranderde gisteren. Berlusconi liet in een verklaring weten dat zijn partij weliswaar niet het vertrouwen zal uitspreken over een regering met M5S, maar dat hij Lega niet zal tegenhouden de samenwerking wel aan te gaan. In maart opende Lega al de deur voor samenwerking met M5S.

"We dachten dat we hier deze zomer weer nieuwe verkiezingen zouden krijgen", zegt correspondent Mustafa Marghadi in het NOS Radio 1 Journaal. "Berlusconi heeft uit eigen beweging een stap opzij gezet. De officiële reden daarvoor is het landsbelang, maar hij lijkt zich vooral te willen beschermen tegen nieuwe verkiezingen, waarbij zijn partij mogelijk zou zijn gedecimeerd."

Volgens Marghadi zijn er geruchten dat Berlusconi met Lega heeft afgesproken dat de regering in ruil voor zijn terugtrekking zijn zakenimperium met rust laat. Als hij bij nieuwe verkiezingen zijn politieke invloed zou hebben verloren, had Berlusconi zijn zakenimperium minder goed kunnen beschermen.

Premier

Wie de nieuwe premier wordt is nog maar de vraag, zegt Marghadi. "Dat is juist het compromis dat ze hebben gesloten. Lega-leider Matteo Salvini wilde graag met Berlusconi samenwerken omdat hij dan premier kon worden. Nu Berlusconi wegvalt, is M5S ineens de grootste partij en mogen zij eigenlijk de premier leveren. Omdat Lega dat absoluut niet wil, hebben ze nu afgesproken een nieuw persoon te zoeken."

Omdat M5S en Lega beide sterk anti-Brussel zijn, stevent Italië af op de meest eurosceptische regering die een oprichter van de EU ooit heeft gekend, zegt Marghadi. "Ze gaan zich niet aan de begrotingsregels houden en M5S begon deze week zelfs over een referendum om uit de euro te stappen. Er breken onzekere tijden aan wat betreft de toekomst van Italië in Europa."

Ondanks de handreiking van Berlusconi is het volgens Marghadi na de afgelopen twee maanden nog lang niet zeker dat de nieuwe regering er ook komt. "Ze kunnen er vandaag uitkomen, morgen of helemaal niet en dan gaan we alsnog stemmen."
Zes voetbalsupporters blijven aangehouden na vechtpartij: ?Zeer onverwachte beslissing?
30 April 2018, 14:42 Gazet v. Antwerpen

De zes voetbalsupporters die vorige week werden aangehouden in het onderzoek naar voetbalhooliganisme, blijven allemaal aangehouden. Dat heeft de raadkamer maandag beslist.
Schrijvers van onverwachte horrorhit 'A Quiet Place' broeden al op vervolg
10 April 2018, 13:42 Skynet
John Krasinski's 'A Quiet Place' staat op de eerste plaats in de Noord-Amerikaanse box-office. De inventieve horrorfilm overtrof met 50 miljoen dollar alle verwachtingen en scoort daarmee het op één na beste openingsweekend van 2018, na de 202 miljoen dollar die superheldenfilm 'Black Panther' opbracht. Scenaristen Bryan Woods en Scott Beck hebben volgens filmsite Screenrant al enkele ideeën voor een sequel, die er zo goed als zeker aan zit te komen.


Parijs-Nice - Soler is de onverwachte eindwinnaar: "Kan het zelf ook niet geloven"
11 Maart 2018, 18:00 Skynet
Marc Soler is nog maar 24 jaar en heeft zijn eerste eindzege in een rittenkoers in de WorldTour beet. "Ik kan het zelf nog altijd niet geloven", zei hij na afloop, "zeker niet na het tijdverlies dat ik zaterdag opliep. Maar ik pak hier toch de eindzege. Geweldig."


Belgian Tornados blikken terug op onverwachte topprestatie: ?Perfect voor ons zelfvertrouwen?
5 Maart 2018, 17:54 Gazet v. Antwerpen

De Belgian Tornados zijn maandag terug in België aangekomen na hun bronzen medaille van zondag op het WK atletiek indoor in Birmingham. Het Belgische 4x400m-team verbeterde op het WK ook het Belgisch record indoor tot 3:02.51.
Belgian Tornados komen thuis na onverwachte topprestatie in Birmingham
5 Maart 2018, 17:06 Skynet Sport
De Belgian Tornados zijn terug in België aangekomen na hun bronzen medaille op het WK atletiek indoor in Birmingham. Het Belgische 4x400m-team verbeterde op het WK ook het Belgisch record indoor tot 3:02.51.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn