NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Ontwikkeling

2News.be / Trefwoorden / Ontwikkeling

.Adv - Van zero naar hero: de ontwikkeling van de TOPdesk Asset Management-module
24 Juni, 00:01 Tweakers
Sinds 1993 ontwikkelt TOPdesk software voor het beheren van meldingen, en een totaaloplossing voor Enterprise Service Management. ?Wij maken ticketing-software en digitaliseren bedrijfsprocessen. Dat is de meest korte en eenvoudige manier om te vertellen wat we bij TOPdesk doen?, aldus Max Veenhof, technisch consultant en inmiddels alweer negen jaar werkzaam bij hij het bedrijf. TOPdesk bestaat uit verschillende modules.


Meta zet ontwikkeling van eigen smartwatch met camera's in de ijskast
13 Juni, 00:11 NU.NL - Tech
Facebook-moederbedrijf Meta is naar verluidt gestopt met het maken van een smartwatch met twee camera's, schrijft Bloomberg donderdag. Het bedrijf zou nog wel andere apparaten voor om de pols ontwikkelen.


Ontwikkeling Marvel-mmo van makers DC Universe Online is stopgezet
27 Mei, 00:02 Tweakers
De ontwikkeling van de Marvel-mmo, waar Daybreak Games aan werkte, is stopgezet. Moederbedrijf Enad Global 7 wil dat de studio zich meer gaat focussen op hun bestaande spellen, zoals The Lord of The Rings Online en DC Universe Online.


Ontwikkeling opensource-e-mailapp FairEmail gaat toch door
27 Mei, 00:01 Tweakers
De ontwikkeling van opensource-e-mailapp FairEmail gaat toch door en is mogelijk binnenkort weer beschikbaar in de Play Store. De app is vorige week om onduidelijke redenen door Google uit de appwinkel gehaald. Wanneer FairEmail weer in de Play Store verschijnt, is nog niet bekend.


Apple legt laatste hand aan ontwikkeling van slimme bril
23 Mei, 00:10 NU.NL - Tech
Apple is zo goed als klaar met het ontwikkelen van zijn slimme bril, waarmee je virtuele objecten boven op de werkelijkheid kunt zien. Het apparaat wordt vermoedelijk binnenkort officieel aangekondigd, meldt Bloomberg donderdag.


Noord-Korea claimt belangrijke test voor ontwikkeling verkenningssatelliet
2 Maart, 00:03 HLN.BE
Noord-Korea heeft een test "van groot belang" uitgevoerd voor de ontwikkeling van een verkenningssatelliet, zo melden de staatsmedia.


'Nissan stopt grotendeels met ontwikkeling verbrandingsmotoren'
9 Februari, 00:00 Tweakers
Nissan Motor stopt met de ontwikkeling van verbrandingsmotoren in Japan en China, volgens de Japanse krant Nikkei. Het bedrijf zou nog wel voor de VS blijven ontwikkelen en hybride motoren verder blijven ontwikkelen, ondanks de toegenomen focus op elektromotoren.


Europese Unie start ontwikkeling van Web3-technologie
8 Februari, 00:08 Techzine
Gaia-X, een initiatief van Europese overheden, start een samenwerking met Vereign en DAASI International om ‘Self-sovereign Identity’-technologie (SSI) te ontwikkelen. Gebruikers van SSI-technologie ontvangen een ‘wallet’ waarin hun persoonsgegevens worden opgeslagen. Elke verwerking van persoonsgegevens wordt in een blockchain geregistreerd. Het concept lijkt opvallend veel op Web3. Gavin Wood, medeoprichter van Ethereum, gebruikte de term […]


Gerucht: Sony brengt ontwikkeling Twisted Metal-reboot onder bij nieuwe studio
11 Januari, 00:00 Tweakers
Volgens bronnen van VGC is de ontwikkeling van een vermeende Twisted Metal-reboot ondergebracht bij een Sony-firstpartystudio in Europa. Eerder werd verwacht dat het Britse Lucid Games, de maker van Destruction All-Stars voor de PS5, aan een dergelijke titel werkte.


Ontwikkeling Final Fantasy XVI half jaar vertraagd door coronavirus
31 December 2021, 00:08 NU.NL - Tech
Fans moeten langer wachten op Final Fantasy XVI. Door het coronavirus is de ontwikkeling van de game met ongeveer een half jaar vertraagd, meldt producer Naoki Yoshida maandag op Twitter.


Urenlang gamen kan ook goed zijn voor de sociale ontwikkeling van kinderen
31 December 2021, 00:08 NU.NL - Tech
Nu we door het coronavirus steeds meer aan huis gekluisterd zijn, spelen kinderen steeds vaker videogames. Niet alle ouders zijn daar blij mee, maar gamen kan ook goed zijn voor de sociale ontwikkeling van jongeren.


Ontwikkeling van Final Fantasy XVI loopt bijna half jaar achter op planning
28 December 2021, 00:00 Tweakers
De ontwikkeling van Final Fantasy XVI loopt een half jaar achter op planning. Door de coronapandemie werken de ontwikkelaars van Square Enix veel thuis, wat voor communicatieproblemen heeft gezorgd. In de lente maakt de ontwikkelaar meer bekend.


Shell schrapt plan voor ontwikkeling olieveld in Noordzee
3 December 2021, 00:01 HLN.BE
Shell schrapt de plannen voor de ontwikkeling van een olieveld in de Noordzee. De plannen van het olie- en gasconcern voor de opening van het olieveld Cambo ten westen van de Shetlandeilanden werden eerder fel bekritiseerd door klimaatactivisten. Zij vinden dat het initiatief niet past bij het streefdoel van de Britse regering om in 2050 geen broeikasgassen meer uit te stoten.


Juniper Networks en Intel werken samen aan ontwikkeling OpenRAN
4 September 2021, 00:07 Techzine
Juniper Networks en Intel gaan werken aan het ontwikkelen van OpenRAN-netwerken. Beide partijen willen telecomoperators meer keuzevrijheid geven en de investeringskosten in RAN-appratuur laag houden. Binnen de telecomwereld is OpenRAN (ORAN) de nieuwe manier van werken voor de opbouw van de Radio Acces Network (RAN)-infrastructuur. In plaats van dat iedere netwerkleverancier zijn eigen technologie hiervoor […]


Gerucht: GTA Trilogy Remaster is in ontwikkeling en verschijnt later dit jaar
15 Augustus 2021, 00:01 Tweakers
Rockstar Games zou in de laatste fase van ontwikkeling zitten voor het uitbrengen van een remaster van drie Grand Theft Auto-titels. Kotaku sprak met verschillende bronnen die de komst van een remaster bevestigen.


Mercedes gestopt met ontwikkeling huidige F1 auto!
29 Juni 2021, 00:03 AutoBlog

Mercedes is gestopt met de ontwikkeling van hun W12. Red Bull teambaas Horner kan dat nauwelijks geloven. Gisteren konden we kijken naar twee compleet verschillende wedstrijden. Een ontketende 23-jarige coureur die ondanks alle faam erg nuchter blijft. Aan de andere kant heb je elf volgevreten zoutzakken die niet eens een paar zeer matige Tsjechische houthakkers […]

The post Mercedes gestopt met ontwikkeling huidige F1 auto! appeared first on Autoblog.nl.
Vier grote groepen dingen mee voor nieuwe ontwikkeling op site oud ziekenhuis
2 Februari 2021, 11:18 Gazet v. Antwerpen

Vier grote groepen dingen mee voor een nieuwe ontwikkeling op de site van het oude ziekenhuis op de Zwartzustersvest in Mechelen. Ze kwamen uit een selectie van de stad en mogen een offerte opmaken. Naast een nieuw woonzorgcentrum is er onder andere ruimte voor vijftig tot zestig woningen.
Google sluit eigen videospellenstudio en richt zich op ontwikkeling Stadia-technologie
2 Februari 2021, 11:06 HLN.BE
Het Amerikaanse technologiebedrijf Google sluit zijn eigen videospellenstudio en rekent op onafhankelijke uitgevers om nieuwe spelletjes voor Stadia te ontwikkelen. Dat is het platform van Google om spelletjes op te streamen.


'Amazon geeft 500 miljoen dollar per jaar uit aan ontwikkeling eigen games'
1 Februari 2021, 11:41 Tweakers
Amazon stopt jaarlijks bijna 500 miljoen dollar in zijn gamedivisie, zeggen anonieme medewerkers in een interview met Bloomberg. Amazon werkt al jaren aan games, maar dat heeft tot nu toe nog geen succes opgeleverd.


Google maakt vr-schilderapp Tilt Brush opensource en staakt de ontwikkeling
26 Januari 2021, 20:18 Tweakers
Google stopt met het ontwikkelen van Tilt Brush, een programma die mensen in VR laat tekenen en schilderen. Het bedrijf zegt de ontwikkeling nu in handen van de gebruikers te willen leggen en maakt de software daarom opensource.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn