NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Onthult

2News.be / Trefwoorden / Onthult

Peugeot onthult nieuwe 5008
Maandag, 00:01 Autozine
Peugeot onthult de geheel nieuwe 5008. De nieuwe 5008 is een volledig elektrische SUV met interieurruimte voor zeven inzittenden en een elektrische actieradius tot 660 kilometer. Het model is gebaseerd op het STLA Medium-platform en uitgerust met een batterij die in Frankrijk wordt geproduceerd.


KNVB onthult nieuw tenue van Oranje met verwijzing naar EK van 1988
19 Maart, 00:06 NU.NL - Sport
De KNVB heeft maandag het nieuwe thuistenue van het Nederlands elftal onthuld. Het tenue dat komende zomer tijdens het EK in Duitsland gedragen zal worden, is gebaseerd op tenue waarin Oranje in 1988 Europees kampioen is geworden.


Microsoft onthult nieuwe Surface-laptops met AI op 21 maart
8 Maart, 00:07 Techzine
Microsoft presenteert de nieuwste Surface-laptops tijdens een ‘digitaal evenement’ op donderdag 21 maart om 18.00 uur Nederlandse tijd. Behalve een OLED-scherm voor de Surface Pro, een aangepast ontwerp en nieuwe processors is vermoedelijk de grootste vernieuwing dat dit de eerste AI-pc’s zullen zijn die het bedrijf op de markt brengt. Op deze website is het […]


MG onthult MG3 Hybrid
4 Maart, 00:01 Autozine
MG lanceert de geheel nieuwe MG3. De hybride van MG belooft een grotere batterij en een krachtigere elektromotor dan andere hybrides in het B-segment. De nieuwste versie van de hatchback van MG is ruimer dan het uitgaande model, maar behoudt de compacte voetafdruk die de MG3 in Engeland tot een bekend model heeft gemaakt. Ook voor deze nieuwe compacte MG geldt de kenmerkende garantie van zeven jaar of 150.000 km.


Salesforce onthult Marketing Cloud Growth voor mkb?ers
23 Februari, 00:07 Techzine
Salesforce wil kleine bedrijven ook laten profiteren van GenAI om hun marketing te automatiseren en te integreren met CRM, AI-oplossingen en data. Hiervoor introduceert het nu de Marketing Cloud Growth-editie van zijn bestaande Marketing Cloud-oplossing. Niet alleen grote bedrijven, maar ook mkb’ers moeten kunnen profiteren van het automatiseren van marketingactiviteiten, vindt Salesforce. Dat is zeker […]


Lancia onthult Ypsilon 2024
19 Februari, 00:00 Autozine
Het merk Lancia keer terug. Het eerste nieuwe model is de Ypsilon. De nieuwe, volledig elektrische Ypsilon is de eerste 100% elektrische auto van Lancia. Met een elektromotor met 115 kW (156 pk) vermogen en een batterij van 51 kWh capaciteit heeft de nieuwe Lancia Ypsilon een theoretische actieradius van 403 kilometer (WLTP, gecombineerde cyclus). De nieuwe Lancia Ypsilon verschijnt in de loop van 2024 bij de Ne


OpenAI onthult tool om video's te maken van tekstinput, nog niet voor gebruikers
17 Februari, 00:00 Tweakers
OpenAI heeft Sora onthuld, een tool om tekstprompts om te zetten in korte video's. De tool is vooralsnog alleen beschikbaar voor onderzoekers om zo feedback te verzamelen en de risico's van de tool in kaart te brengen.


Abarth onthult 600e
12 Februari, 00:01 Autozine
Abarth introduceert de 600e. De volledig elektrische Abarth 600e Scorpionissima heeft een vermogen van 176 kW (240 pk) en is daarmee de krachtigste in serie gebouwde Abarth tot nu toe. Om de rijstabiliteit, het weggedrag en tractie te optimaliseren is de Abarth 600e uitgerust met een mechanisch sperdifferentieel.


Alpine onthult kleuren van A424 Hypercar alsook de definitieve rijdersverdeling
11 Februari, 00:03 Autosport
Alpine presenteerde naast zijn nieuwe formule 1, de A524 ook de finale versie van de A424 Hypercar die dit jaar zal deelnemen aan het FIA WEC. De vorm van de wagen was al gekend, maar het was uitkijken naar het definitieve kleurenschema. Zoals verwacht voert blauw de boventoon dat echter achteraan de wagen overgaat in rood en wit. Ook de definitieve verdeling van de rijders over beide wagens werd bekend gemaakt.

Lees meer: Alpine onthult kleuren van A424 Hypercar alsook de definitieve rijdersverdeling


Ford onthult Transit Connect PHEV
5 Februari, 00:01 Autozine
Ford Pro presenteert de nieuwe compacte Transit Connect, waarmee het aanbod van ge?lektrificeerde Transit-bedrijfswagens in Europa wordt uitgebreid. De allereerste Transit Connect plug-in hybride is voorzien van een aandrijflijn met een verwachte volledig elektrische actieradius van 110 km. Ook kan de auto zowel AC-laden als DC-snelladen. De productie van de Transit Connect gaat in het tweede kwartaal van 2024 van start. Deze zomer start vervolgens de levering aan klanten. Dit gebeurt gefaseerd, met als eerste de dieselmodellen. De Transit Connect PHEV wordt voor het einde van het jaar aan het aanbod toegevoegd.


WRT onthult GT3-teams in Spa
4 Februari, 00:00 Autosport
W Racing Team heeft gebruikgemaakt van het kader van de Legend Boucles de Spa om zijn programma voor komend seizoen voor te stellen. De bemanningen op de twee Hypercars die debuteren in het WK Uithouding waren al gekend, de rijders op de BMW's M4 GT3 nog niet. Dries Vanthoor, Charles Weerts en Maxime Martin vormen daar opnieuw de Belgische delegatie.

Lees meer: WRT onthult GT3-teams in Spa


Toyota onthult Limited Editions GR Yaris
29 Januari, 00:00 Autozine
Toyota onthult twee exclusieve versies van de vernieuwde GR Yaris. De Limited Editions zijn ontwikkeld met persoonlijke inbreng van TOYOTA GAZOO Racing World Rally Team (TGR-WRT) kampioenen S?bastien Ogier en Kalle Rovanper?. De nieuwe uitvoeringen maken hun debuut op de eerste dag van Rallye-Monte Carlo, het openingsevenement in het FIA World Rally Championship (WRC) van 2024.


Hyundai onthult IONIQ 5 N NPX1
15 Januari, 00:00 Autozine
Hyundai heeft op de Tokyo Auto Salon 2024 de IONIQ 5 N NPX1 onthuld, een conceptmodel uitgerust met onderdelen van het label N Performance Parts. De IONIQ 5 N NPX1 is gebaseerd op de reguliere IONIQ 5 N, maar dan voorzien van tuning- en stylingaccessoires die het sportieve karakter van de elektrische sportauto moeten vergroten.


CES: Samsung onthult nieuwe Odyssey OLED Gaming Monitoren
9 Januari, 00:00 Emerce
Samsung onthult op CES 2024 in Las Vegas zijn nieuwste Odyssey OLED-gamingmonitoren. De line-up omvat de Odyssey OLED G9 (modelnaam: G95SD), de Odyssey OLED G8 (modelnaam: G80SD) en de Odyssey OLED G6 (modelnaam: G60SD).


Infographic: Dentsu Benelux onthult de Green Consumer Study
2 Januari, 00:00 Emerce
Dentsu Benelux onthult de Green Consumer Study, wat een representatief beeld geeft van de overwegingen van consumenten bij de aanschaf van (duurzame) producten en diensten.


Xiaomi toont met SU7 zijn eerste elektrische auto
31 December 2023, 00:02 Tweakers
Xiaomi heeft zijn eerste elektrische auto getoond. Het gaat om een sedan met de naam SU7 die maximaal een 101kWh-accu krijgt met 800V-laadarchitectuur. De sedan krijgt een actieradius van 800 kilometer op basis van een Chinese norm, die vaak hoger uitvalt dan de Europese norm.


LG onthult compacte en lichte 4k-laserprojector met handvat
31 December 2023, 00:00 Tweakers
LG heeft in aanloop naar de CES 2024-beurs de 4k-laserprojector CineBeam Cube onthuld. Het vierhoekige apparaat haalt een helderheid van 500 ansi-lumen en is bedoeld om handzaam te zijn. Daarom is de projector relatief licht en compact, en bevat deze een handvat.


Samsung onthult ?geavanceerde? AI-pc?s: Galaxy Book4 Ultra, Pro, Pro 360
18 December 2023, 00:08 Techzine
Samsung zegt de AI-pc-markt te betreden met de Galaxy Book4-serie. Mede dankzij de adoptie van de nieuwste Intel Core Ultra-processoren heeft de nieuwe Galaxy Book voor het eerst gespecialiseerde AI-hardware aan boord. Opvallend is dat Samsung op meer fronten al over AI is begonnen. De komende S24-telefoonreeks zou bijvoorbeeld de mogelijkheid krijgen om op basis […]


NU+ | Eerste trailer van GTA VI onthult meer dan je denkt: dit is wat we nu weten
8 December 2023, 00:09 NU.NL - Tech
Gamestudio Rockstar heeft maandagavond de eerste trailer van GTA VI gepubliceerd. In de video deelt de spelontwikkelaar verschillende details van het nieuwe spel. Dit is wat we weten over het nieuwste deel van Grand Theft Auto.


Kia onthult Uniwheel
7 December 2023, 00:01 Autozine
Kia heeft samen met Hyundai een gepresenteerd: het Universal Wheel Drive System, kortweg Uniwheel. Het aandrijfsysteem voor elektrische voertuigen verandert de ontwerpmogelijkheden van toekomstige Kia-modellen. Dat komt doordat Uniwheel het volledige aandrijfsysteem, inclusief de motoren, in de wielen integreert. Dat levert heel veel extra ruimte op die kan worden gebruikt ten behoeve van de inzittenden, of bijvoorbeeld een groter accupakket.





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn