NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Ongeval

2News.be / Trefwoorden / Ongeval

Van Aert was "volledig van slag" na zwaar ongeval van ploegmaat Van Hooydonck
Woensdag, 00:01 Skynet Belgie
Wout van Aert heeft een bijzonder moeilijke week achter de rug. Vorige week dinsdag raakte zijn land- en ploeggenoot Nathan Van Hooydonck en diens partner immers betrokken bij een zwaar verkeersongeluk in Kalmthout, nadat hij onwel zou zijn geworden achter het stuur.


Vijftiger sterft op eigen landbouwterrein bij ongeval tussen tractor en sproei-installatie
12 September, 00:06 Skynet Economie
Een 55-jarige landbouwer is zaterdagavond op zijn terrein in Hechtel-Eksel om het leven gekomen. Er was iets misgelopen tussen zijn tractor en sproei-installatie. De man was gekneld komen te zitten. De hulpdiensten werden rond 20.15 uur verwittigd, maar voor de man kon geen hulp meer baten. Dat bevestigde persmagistraat Pieter Strauven van het parket van Limburg zondag.


Twaalf doden bij ongeval met reisbus in Turkije
22 Augustus, 00:05 Skynet Buitenland
Bij een zwaar ongeval met een reisbus zijn in Turkije twaalf mensen om het leven gekomen en negentien anderen gewond geraakt. Dat meldt staatspersagentschap Anadolu maandag. De bus raakte om iets na middernacht van de baan.


Motorrijder (37) overleden bij zwaar ongeval in Oostende
27 Juli, 00:01 HLN.BE
Een 37-jarige motorrijder uit Oostende is woensdagavond om het leven gekomen bij een zwaar verkeersongeval. De dertiger reed tegen een wagen die een manoeuvre uitvoerde en overleed ter plaatse.


Opnieuw spectaculair ongeval op rotonde: Poolse bestuurder vliegt tientallen meters door de lucht in Wachtebeke
12 Juni, 00:02 HLN.BE
Op de R4 in Wachtebeke gebeurde zondagavond een spectaculair ongeval. Een bestuurder miste er een rotonde en vloog enkele meters door de lucht. Hij raakte als bij wonder slechts lichtgewond, maar zat wel even gekneld in zijn voertuig. De twintiger werd afgevoerd naar het ziekenhuis.


Dodelijk ongeval op filmset - Rechter keurt schikking goed tussen producers 'Rust' en familie overleden cameravrouw
3 Juni, 00:03 Skynet Buitenland
Een rechter in New Mexico heeft donderdag een schikking goedgekeurd tussen de familie van de overleden cameravrouw Halyna Hutchins en de producenten van de western 'Rust', onder wie Alec Baldwin.


Zeker zestien doden bij ongeval tussen minibus en vrachtwagen in Kameroen
27 Mei, 00:02 Skynet
In Kameroen zijn zestien mensen om het leven gekomen bij een botsing tussen een minibus en een vrachtwagen. In de minibus zaten vijftien mensen die het lichaam van een familielid begeleidden naar zijn begrafenis, aldus de minister van Vervoer.


Dodelijk ongeval op filmset - Rechtszaak tegen Baldwin nu formeel ingetrokken
22 April, 00:02 Skynet
Nadat de advocaten van Alec Baldwin donderdag al lieten weten dat de acteur niet vervolgd wordt voor het fatale schietincident tijdens de opnames van de film 'Rust', heeft nu ook het Openbaar Ministerie in Sante Fe, in de staat New Mexico, vrijdag de zaak formeel ingetrokken. Dat gebeurde in het kader van "nieuwe feiten" die nader onderzoek rechtvaardigen.


Bestuurder (63) komt om bij ongeval met drie voertuigen op A12 in Meise
17 April, 00:01 HLN.BE
Drie bestuurders zijn zondagavond betrokken geraakt bij een ongeval op de A12 in Meise. Een 63-jarige kwam daarbij om het leven.


?Waarom heeft nonkel Benny dat ongeval met vluchtmisdrijf verzonnen??: familie rouwt om dood driejarige Milou in Brasschaat
3 April, 00:05 HLN.BE
Nonkel Benny H. (37) en zijn vriendin Lieve E. (43) zijn gearresteerd nadat zij de ouders van de driejarige Milou zaterdagavond hadden wijsgemaakt dat hun dochtertje op het zebrapad in Maria-ter-Heide was aangereden. De chauffeur had zogezegd vluchtmisdrijf gepleegd. ?Wij snappen niet dat Benny zo?n grove leugen kon vertellen. Wij willen hem nooit meer zien?, zeggen de ouders en grootouders van Milou. Een getuige op het marktplein zag in welke toestand Milou uit het huis van nonkel Benny kwam.


Dodelijk ongeval op filmset - Regieassistent krijgt voorwaardelijke straf voor rol dodelijk schietincident op set 'Rust'
1 April, 00:18 Skynet
Regieassistent David Halls heeft vrijdag een voorwaardelijke gevangenisstraf van zes maanden gekregen voor zijn aandeel in het dodelijk schietincident op de filmset van 'Rust', waarbij cameravrouw Halyna Hutchins om het leven kwam. Halls, die eerder al schuldig had gepleit, kreeg ook een boete.


Oudere man levensgevaarlijk gewond bij tragisch ongeval met fiets in Zandvoorde
4 Maart, 00:01 HLN.BE
Op de Zandvoordebrug in Zandvoorde bij Oostende gebeurde vrijdagavond een tragisch verkeersongeval met een fietser. De man - een zeventiger uit de buurt - kwam plots ten val en net op dat moment passeerde een vrachtwagen die aan aanrijding niet meer kon voorkomen.


Treinongeval Griekenland - "Tragische menselijke fout" lag aan de basis van dodelijk ongeval, zegt premier
2 Maart, 00:02 Skynet Buitenland
Het treinongeluk in Griekenland dat dinsdagavond 38 mensenlevens eiste, is te wijten aan een "tragische menselijke fout". Dat zegt de Griekse eerste minister, Kyriakos Mitsotakis, woensdagavond in een televisietoespraak.


Dodelijk ongeval op filmset - Alec Baldwin pleit onschuldig aan onvrijwillige doodslag
24 Februari, 00:00 Skynet Buitenland
De Amerikaanse acteur Alec Baldwin heeft donderdag onschuldig gepleit aan doodslag na de fatale schietpartij op de set van de film 'Rust' in 2021.


Ongeval tussen bestelwagen en vrachtwagen op Antwerpse Ring richting Nederland
21 Februari, 00:17 Gazet v. Antwerpen

Op de Antwerpse Ring richting Nederland Is maandagavond een ongeval gebeurd tussen een bestelwagen en een vrachtwagen. De bestuurder van de bestelwagen moest door de brandweer uit het voertuig ontzet worden en werd met verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.
Werken aan Budabrug in haven van Brussel gestart na ongeval
In de haven van Brussel zijn de werken gestart aan de Budabrug. Die raakte vrijdagavond beschadigd nadat ze geraakt werd door een boot. De brug is tot nader order afgesloten voor het verkeer, zowel voor schepen als voor wagens.


Belg (26) overleden bij ongeval aan havenloodsen in Valencia
29 November 2022, 00:01 HLN.BE
In Valencia is een 26-jarige Belg om het leven gekomen. Dat schrijft de Spaanse krant ?Levante?. De twintiger werd aangereden toen hij op een gevaarlijke plek de weg overstak, vlakbij enkele havenloodsen. Een motorrijder slaagde er niet meer in de twintiger te ontwijken.


Trucker in beroep tegen veroordeling na dodelijk ongeval met fietsster Kato (12) in Zwevegem: ?Een kaakslag voor de nabestaanden?
15 November 2022, 00:02 HLN.BE
De 56-jarige vrachtwagenchauffeur die op 18 september 2020 in Zwevegem betrokken was bij het dodelijke ongeval waarbij fietsster Kato Vandenbogaerde (12) uit Zwevegem het leven liet, gaat in beroep tegen zijn veroordeling. In eerste aanleg vond de trucker al dat hij geen schuld trof aan het ongeval omdat hij de fietsster niet raakte. De politierechter oordeelde toen anders.


Minstens negentien doden bij ongeval met minibus in Egypte
13 November 2022, 00:04 Skynet Buitenland
In Egypte zijn minstens negentien mensen omgekomen nadat een minibus was gekanteld op een weg in de Nijldelta. Dat meldt het ministerie van Volksgezondheid. Zes anderen raakten gewond.


Condroz: Hoei in rouw na dodelijk ongeval
12 November 2022, 00:08 Autosport
De Rally van de Condroz, de voorlaatste manche van het BRC, werd in de slotfase opgeschrikt door een dodelijk ongeval. Daarbij kwamen twee mensen om het leven.

Lees meer: Condroz: Hoei in rouw na dodelijk ongeval

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn