NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Ondersteuning

2News.be / Trefwoorden / Ondersteuning

Tien extra games krijgen Intel Application Optimization-ondersteuning
16 Maart, 00:01 Tweakers
Intel kondigt Application Optimization-ondersteuning voor tien extra games aan, waaronder Red Dead Redemption 2 en Final Fantasy XIV. De optimalisatietechnologie is beschikbaar voor twaalf spellen en moet zorgen voor verbeterde gameprestaties op bepaalde 14th Gen-processors.


Zoom test ondersteuning AI Companion in het Nederlands voor meetings
9 Maart, 00:00 Tweakers
De AI Companion-functie van Zoom ondersteunt voortaan in de zogenoemde previewmodus gedeeltelijk de Nederlandse taal. Tijdens online meetings kunnen gebruikers een gesprek door de AI Companion laten samenvatten en vragen aan de bot stellen.


Microsoft wil IPv6-ondersteuning in Windows 11 uitbreiden
9 Maart, 00:00 Tweakers
Microsoft gaat de ondersteuning voor IPv6 in Windows 11 uitbreiden. Het besturingssysteem gaat voortaan ook CLAT gebruiken op niet-mobiele netwerken. Daarmee zouden IPv6-verbindingen ook kunnen worden afgedwongen voor apparaten met een wifi- of ethernetverbinding.


ChatGPT krijgt ondersteuning voor tweetrapsauthenticatie
9 Maart, 00:00 Tweakers
OpenAI voegt tweetrapsauthenticatie toe aan ChatGPT. Gebruikers kunnen een totp-code toevoegen aan hun account en api-toegang.


Microsoft Copilot krijgt deze of volgende maand ondersteuning voor Nederlands
2 Maart, 00:00 Tweakers
Microsofts Copilot-assistent gaat Nederlands ondersteunen. Dat gebeurt in maart of april. Ook komt Copilot beschikbaar voor het onderwijs en brengt Microsoft een tool uit waarmee gebruikers prompts kunnen delen en trainingsvideo's kunnen kijken.


Apple blijft in Europa toch ondersteuning aanbieden voor web-apps in iOS
2 Maart, 00:00 Tweakers
Apple draait de beslissing om web-apps niet meer aan te bieden voor Europese gebruikers terug. Dat gebeurt in de definitieve versie van iOS 17.4, die later deze maand uit moet komen. Progressive web apps of pwa's gaan dan weer werken met WebKit.


Testversie Windows 11 bevat ondersteuning voor Wi-Fi 7
24 Februari, 00:01 Tweakers
Microsoft heeft een nieuwe testversie van Windows 11 uitgebracht. Deze build bevat ondersteuning voor Wi-Fi 7. De softwaregigant heeft via Insider Preview Build 26063 ook enkele bugs gerepareerd.


MSI geeft DDR5-moederborden ondersteuning voor maximaal 256GB geheugen
24 Februari, 00:01 Tweakers
MSI gaat bepaalde moederborden ondersteuning geven voor maximaal 256GB DDR5-geheugen. Met een bios-update is het mogelijk vier modules van 64GB te gebruiken. De update is inmiddels beschikbaar voor de eerste moederborden.


Philips Hue krijgt in 2024 ondersteuning voor meerdere Bridges per account
24 Februari, 00:01 Tweakers
Philips Hue krijgt later dit jaar ondersteuning voor meerdere Bridges op accounts. Details daarover ontbreken nog, maar fabrikant Signify vermeldt de functie op de Hue-productpagina.


Evernote stopt op 23 maart met ondersteuning legacy-apps
24 Februari, 00:00 Tweakers
Evernote stopt op 23 maart met ondersteuning voor oudere legacy-apps. Het bedrijf achter de notitiedienst raadt gebruikers aan om de recentste appversie te downloaden. Oudere versies van de Evernote-apps zouden beveiligingsrisico?s met zich meebrengen.


Meta Quest-headsets krijgen ondersteuning voor Apples Spatial Video
3 Februari, 00:01 Tweakers
De Meta Quest Pro, Meta Quest 2 en Meta Quest 3 kunnen Spatial Video-opnames afspelen. Dat kan door Spatial Video-opnames te uploaden naar de headsets via de Meta Quest-app op een iPhone 15 Pro of iPhone 15 Pro Max.


Call of Duty Modern Warfare III en Warzone krijgen ondersteuning voor FSR 3
20 Januari, 00:01 Tweakers
Call of Duty Modern Warfare III en Warzone hebben door middel van een update ondersteuning gekregen voor AMD's FSR 3-upscalingtechniek met framegeneration. Daarmee kunnen extra frames worden gegenereerd voor hogere framerates.


Espressif brengt ESP32-C61-domoticacontroller met Wi-Fi 6-ondersteuning uit
13 Januari, 00:01 Tweakers
Espressif brengt een nieuwe ESP32-module uit die Wi-Fi 6- en Matter-ondersteuning heeft. Ook heeft de soc ondersteuning voor psram-geheugenuitbreiding, waarmee de domoticacontroller volgens de makers toekomstvaster is.


Linux Mint 21.3 met Cinnamon 6.0 en experimentele Wayland-ondersteuning is uit
13 Januari, 00:00 Tweakers
Linux Mint 21.3 is uitgebracht. De LTS-distributie krijgt de naam Virginia, wordt geleverd met een experimentele versie van Wayland als displayserver en bevat standaard de Cinnamon 6.0-desktopomgeving.


ASRock start ondersteuning native rgb-controls Windows voor moederborden
26 December 2023, 00:02 Tweakers
ASRock begint met het ondersteunen van Microsofts Dynamic Lighting voor de native aansturing van rgb-componenten en -accessoires in Windows 11 op enkele moederbordseries. Dankzij deze Windows-functie zijn er geen verschillende programma's van derden nodig om rgb aan te sturen.


'Igpu van Intel Arrow Lake bevat XMX-ondersteuning voor snellere XeSS-upscaling'
28 November 2023, 00:01 Tweakers
De Intel Arrow Lake-processors krijgen naar verluidt een 'Xe-LPG Plus'-igpu. Dat zou gaan om een verbeterde variant van de Xe-LPG-architectuur van de Meteor Lake waarbij XMX-ondersteuning is toegevoegd. Daarmee kunnen onder meer snellere XeSS-berekeningen uitgevoerd worden.


NPO stopt ondersteuning native Start-app voor onder meer Philips- en Sony-tv's
23 Oktober 2023, 00:01 Tweakers
De NPO stopt vanaf 1 december met de ondersteuning van de native Start-app voor bepaalde smart-tv's. De streamingapp wordt technisch volledig vernieuwd en is daarna beschikbaar voor alle platformen waar Start nu ook al op te gebruiken is.


Google: Pixel 8 en 8 Pro krijgen ondersteuning voor lossless audio via USB
15 Oktober 2023, 00:00 Tweakers
Google heeft bij monde van topman Dave Burke aangegeven dat de Pixel 8- en 8 Pro-smartphones ondersteuning krijgen voor lossless audio via een USB-verbinding. Het is nog niet duidelijk wanneer de functie daadwerkelijk aan beide toestellen zal worden toegevoegd.


Google stopt ondersteuning voor 5000 euro kostende Jamboard en app
1 Oktober 2023, 00:01 Tweakers
Google stopt vanaf volgend jaar met de ondersteuning van de Jamboard-app en de fysieke whiteboards. Die touchscreenapparaten kwamen in 2016 te koop voor 5000 dollar, maar die zullen op termijn niet meer werken of onveilig zijn. Google wijst gebruikers op alternatieven als Miro.


Nintendo-accounts krijgen passkeys-ondersteuning voor wachtwoordloos inloggen
24 September 2023, 00:02 Tweakers
Nintendo laat gebruikers sinds woensdag passkeys registreren voor hun account om dat extra te beveiligen. De passkeys kunnen worden gebruikt om in te loggen in plaats van met een e-mailadres, gebruikersnaam of wachtwoord.





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn