NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Ondersteuning

2News.be / Trefwoorden / Ondersteuning

Nintendo-accounts krijgen passkeys-ondersteuning voor wachtwoordloos inloggen
Vandaag, 00:02 Tweakers
Nintendo laat gebruikers sinds woensdag passkeys registreren voor hun account om dat extra te beveiligen. De passkeys kunnen worden gebruikt om in te loggen in plaats van met een e-mailadres, gebruikersnaam of wachtwoord.


Steam Deck krijgt ondersteuning voor HDR en VRR op externe monitors
17 September, 00:00 Tweakers
Valve heeft een preview update uitgegeven voor Steam Deck OS 3.5. De handheldconsole krijgt via deze update ondersteuning voor HDR en VRR op aangesloten externe monitors, die ondersteuning bieden voor de beeldtechnieken.


'Nintendo Switch-opvolger biedt ondersteuning voor DLSS en raytracing'
10 September, 00:01 Tweakers
De opvolger van de Nintendo Switch zou gebruikmaken van Nvidia's DLSS-upscalingtechnologie en 'geavanceerde raytracingeffecten' kunnen vertonen. De graphics zouden 'vergelijkbaar' zijn met die van de huidige consoles van Sony en Microsoft.


Microsoft stopt volgend jaar ondersteuning voor Visual Studio op macOS
3 September, 00:01 Tweakers
Microsoft stopt volgend jaar met de ondersteuning voor Visual Studio voor macOS. Het bedrijf geeft versie 17.6 nog twaalf maanden beveiligingsondersteuning, maar er komen geen feature-updates meer. Microsoft geeft geen reden voor het stoppen.


Vodafone zegt aan ondersteuning voor e-sim op smartwatches te werken
3 September, 00:01 Tweakers
Vodafone werkt aan ondersteuning voor e-sim op smartwartches. De provider erkent dat in een reactie aan Tweakers nadat een forummoderator dat al schreef, maar wil geen details over de releasedatum geven.


Google Home-app krijgt ondersteuning voor eerste generatie Nest Cam Indoor
27 Augustus, 00:00 Tweakers
Google gaat in de Google Home-app ondersteuning bieden voor de eerste generatie Nest Cam Indoor-beveiligingscamera's, die zijn uitgebracht in 2015. Deze apparaten moeten tussen nu en enkele weken te beheren zijn in de Public Preview-versie van de smarthome-app.


'Starfield bevat geen ondersteuning voor DLSS of XeSS'
20 Augustus, 00:00 Tweakers
Een X/Twitter-gebruiker heeft de preload-installatiebestanden van Starfield voor pc onderzocht en stelt dat daar geen verwijzingen naar de upscalingtechnieken Nvidia DLSS of Intel XeSS in terug te vinden zijn. Microsoft stelde eerder dat Starfield wel ondersteuning biedt voor AMD FSR 2.0.


Google werkt aan ondersteuning ultrawideband in ChromeOS
20 Augustus, 00:00 Tweakers
Google zou ondersteuning voor ultrawideband aan ChromeOS willen toevoegen. Dat menen ontwikkelaars die wijzigingen aan de broncode van het besturingssysteem kunnen inkijken. Volgens hen zou Google verschillende implementaties van de technologie aan het uittesten zijn.


Mozilla wil betere ondersteuning bieden aan makers van mobiele extensies
13 Augustus, 00:00 Tweakers
Mozilla wil ontwikkelaars beter gaan ondersteunen in het bouwen van extensies voor de Android-browser. Met die extra ondersteuning moet het ook makkelijker worden browserextensies te porten naar een mobiele variant.


Microsoft test ondersteuning voor hdr-achtergronden in Windows 11
6 Augustus, 00:01 Tweakers
Microsoft gaat ondersteuning voor hdr-achtergronden toevoegen aan Windows 11. Het bedrijf test die functionaliteit momenteel in een Windows 11 Insider Preview-build. De feature komt later beschikbaar voor alle gebruikers.


Zijbalk Microsoft Edge krijgt ondersteuning voor extensies en webapps
23 Juli, 00:00 Tweakers
De zijbalk van Edge krijgt ondersteuning voor extensies en webapps. Microsoft komt ook drie nieuwe modi voor de zijbalk die de gebruikerservaring verder moeten personaliseren. Het bedrijf publiceerde instructies waardoor ontwikkelaars de functionaliteiten kunnen implementeren.


Ondersteuning Drupal 7 verlengd tot 2025
24 Juni, 00:00 Emerce
Drupal versie 7 houdt ondersteuning van de makers tot 2025. Organisaties hebben hierdoor meer tijd om te upgraden.


Enermax toont eerste voeding met zowel ATX 3.0- als ATX12VO-ondersteuning
1 Juni, 00:01 Tweakers
Enermax toont zijn Platimax Gemini 1200W-voeding tijdens Computex. Dat is de eerste psu die de ATX 3.0- en ATX12VO-standaarden allebei ondersteunt. Enermax deelt geen releasedatum of adviesprijs van de Platimax Gemini.


Bitwarden krijgt deze zomer ondersteuning voor passkeys
25 Mei, 00:00 Tweakers
Wachtwoordmanager Bitwarden krijgt deze zomer ondersteuning voor passkeys. Vanaf dan kunnen gebruikers passkeys opslaan in hun Bitwarden-vault en ook bij Bitwarden zelf inloggen met passkeys. Het bedrijf deelt geen exacte releasedatum voor de functie.


Microsoft brengt iOS-ondersteuning uit voor Phone Link voor notificaties op pc
27 April, 00:00 Tweakers
De Phone Link-app voor Windows 11 krijgt vanaf woensdag een update voor iOS-ondersteuning. Met de update kunnen iPhone-gebruikers hun smartphone koppelen aan een Windows 11-pc, om op die pc notificaties te ontvangen, iMessage-berichten te sturen en om te bellen.


Google brengt Matter-ondersteuning uit voor recente Nest-thermostaten
20 April, 00:00 Tweakers
Google gaat Nest-thermostaten van Matter-ondersteuning voorzien. Het gaat alleen om de thermostaten die na 2020 zijn uitgekomen. De apparaten zijn daarmee compatibel met onder andere Apples Homekit. Er zijn momenteel nog weinig apparaten die Matter ondersteunen.


VLC krijgt ondersteuning voor Nvidia RTX Super Resolution
13 April, 00:01 Tweakers
Mediaspeler VLC krijgt woensdag een update waarmee de software RTX Super Resolution kan ondersteunen. Zo kan de mediaspeler de beeldkwaliteit van video's upscalen. Voor de functie is een Nvidia RTX 30- of RTX 40-kaart vereist.


PayPal komt met beperkte ondersteuning wachtwoordloos inloggen op Android
27 Maart, 00:02 Tweakers
PayPal brengt ondersteuning voor wachtwoordloos inloggen met passkeys naar Android, maar stelt daar wat voorwaarden aan. Gebruikers moeten minstens op Android 9 zitten en op de PayPal-website inloggen met Google Chrome.


Linux-kernel 6.2 met Apple M1-soc- en Intel Arc-ondersteuning is uit
21 Februari, 00:53 Tweakers
Versie 6.2 van de Linux-kernel is uit. De eerste kernelrelease van dit jaar heeft directe ondersteuning voor Intel Arc-graphics en voor Intels On-Demand-driver. Ook is ondersteuning voor Apples M1-processors nu in mainline en daarmee stabieler dan eerst.


Kwetsbare werkzoekenden krijgen vaak onvoldoende ondersteuning
19 Februari, 00:27 NU.NL - Economie
Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt krijgen vaak niet de hulp die ze nodig hebben. Medewerkers van gemeenten en uitkeringsinstantie UWV zijn vaak zo druk dat juist de mensen die hun ondersteuning het meest nodig hebben, deze niet krijgen. Dat blijkt donderdag uit onderzoek van de Arbeidsinspectie.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn