NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Omlaag

2News.be / Trefwoorden / Omlaag

Ajax omlaag en omhoog op Amsterdamse beurs na chaos van zondag
Dinsdag, 00:04 Skynet Economie
Het aandeel Ajax is maandag in de vroege handel op de beurs in Amsterdam meer dan 5 procent in waarde gezakt. Maar het aandeel herstelde zich snel en na enkele minuten was sprake van plus van bijna 2 procent. Beleggers verwerken de chaotische taferelen van zondag bij de beursgenoteerde voetbalclub.


Explainer | Hoe Europa gezamenlijk de gasprijs omlaag duwt
28 Mei, 00:03 NU.NL - Economie
De gasprijs blijft de laatste maanden maar dalen. Die daling heeft meerdere oorzaken. Nieuw is dat EU-landen, samen met een aantal andere Europese landen, gezamenlijk gas kunnen inkopen. Dat werkt zo.


Gasprijs op laagste punt sinds 2021, energierekening mogelijk verder omlaag
14 Mei, 00:03 NU.NL - Economie
De prijs voor gas is de afgelopen dagen verder gezakt. Voor een megawattuur betalen handelaren nu minder dan 35 euro. Eind 2021 was gas voor het laatst zo goedkoop.


Energiecrisis duwde uitstoot van broeikasgassen flink omlaag in 2022
16 Maart, 00:03 NU.NL - Economie
Nederland heeft vorig jaar 9 procent minder broeikasgassen uitgestoten dan in 2021. Dat heeft vooral te maken met de energiecrisis, die ervoor zorgde dat burgers en bedrijven minder aardgas gebruikten. Wel ging de uitstoot van de luchtvaart omhoog door groeiende passagiersaantallen.


Beurzen omlaag en obligatierentes omhoog na ECB-besluit
17 December 2022, 00:06 Skynet Economie
De Europese beurzen duiken diep in het rood na het rentebesluit van de Europese Centrale Bank. Die gaf aan dat de rentes nog een stuk omhoog moeten.


Balkenendenorm ging in tien jaar omhoog, omlaag en is nu bijna terug bij af
28 November 2022, 00:03 NU.NL - Economie
Het maximum dat topfunctionarissen in de (semi)publieke sector mogen verdienen is voor 2023 vastgesteld op 223.000 euro. Daarmee is de balkenendenorm weer bijna terug op het niveau waar hij in 2013 begon, blijkt uit gegevens die NU.nl opvroeg bij het ministerie van Binnenlandse Zaken. In de tussentijd ging het bedrag eerst omhoog, vervolgens hard omlaag en toen weer langzaam omhoog.


21 Oktober 2022, 00:08 Volkskrant
22 September 2022, 00:08 Volkskrant
Kans is groot dat aantal reizigers vanaf Schiphol nog verder omlaag moet
19 September 2022, 00:03 NU.NL - Economie
De kans is groot dat Schiphol het aantal reizigers dat vanaf de luchthaven kan vertrekken nog verder moet beperken. Dat heeft een woordvoerder van Schiphol laten weten.


Inflatie in Turkije is nu 80 procent, toch gaat rente nog verder omlaag
22 Augustus 2022, 00:05 NU.NL - Economie
De centrale bank van Turkije heeft de rente donderdag verrassend verlaagd, hoewel de inflatie in het land bijna 80 procent is. Normaal gesproken verhogen centrale banken hun rentes bij een hoge inflatie.


Stikstofuitstoot moet in sommige gebieden in Nederland met 70 procent omlaag
12 Juni 2022, 00:08 Skynet Buitenland
In veel delen van Nederland moet de stikstofuitstoot met 70 procent worden teruggedrongen, zo meldt de Nederlandse openbare omroep NOS online. Het gaat om 131 gebieden vlakbij kwetsbare natuur. Dat betekent dat niet alle boeren kunnen doorgaan met hun bedrijf, zo staat volgens de openbare omroep in de stikstofplannen die de Nederlandse regering vrijdag naar buiten heeft gebracht.


2 Juni 2022, 00:08 Volkskrant
Industrie krijgt uitstoot maar niet omlaag, ondanks stijgende CO2-heffing
18 April 2022, 00:03 NU.NL - Economie
De CO2-uitstoot van de Nederlandse industrie is vorig jaar iets gestegen ten opzichte van 2020. De sector stoot nog altijd evenveel uit als zes jaar geleden, blijkt uit nieuwe cijfers van de Nederlandse Emissieautoriteit. Dat terwijl de uitstoot juist flink omlaag moet om de Nederlandse klimaatdoelen te halen.


Accijnzen op brandstof per april omlaag, 600 euro meer naar laagste inkomens
15 Maart 2022, 00:06 NU.NL - Economie
De accijnzen op brandstoffen als benzine en diesel worden al per april verlaagd, meldt minister Karien van Gennip (Sociale Zaken) vrijdag na de ministerraad. De verlaging van het btw-tarief gaat wel vanaf juli in. Ook wordt de compensatie voor de laagste inkomens verhoogd. In totaal trekt het kabinet 2,8 miljard euro uit voor het koopkrachtherstelpakket.


Prijzen aan de pomp gaan zaterdag opnieuw licht omlaag
15 Maart 2022, 00:05 NU.NL - Economie
Automobilisten zijn dit weekend weer ietsje goedkoper uit aan de pomp. De gemiddelde adviesprijs voor 1 liter benzine gaat zaterdag waarschijnlijk met zo'n 2 cent naar beneden en komt uit op ongeveer 2,46 euro. Dat meldt consumentencollectief UnitedConsumers. Ook vrijdag zijn de prijzen al iets omlaaggegaan. De prijs van diesel blijft min of meer gelijk.


Nieuws: Brandstofprijzen moeten dringend omlaag, maar regering doet niets
28 Februari 2022, 00:01 Auto55
De brandstofprijzen rijzen al maanden de pan uit en dat weegt zwaar op de gezinsbudgetten. Hoewel er een eenvoudige oplossing bestaat die meteen effect zou hebben, kijkt de federale regering besluiteloos toe. Mobiliteitsorganisatie Touring start daarom een petitie. Automobilisten betalen zich al maandenlang blauw aan de pomp. Diesel kost (op 18/02/2022) 1,8380 euro per liter, benzi...

Lees meer


Aantal vluchten op Schiphol moet mogelijk fors omlaag
9 December 2021, 00:03 NU.NL - Economie
Schiphol voldoet niet aan de regels voor overlast en de uitstoot van stikstof, zo stellen adviseurs van het demissionaire kabinet. Zij zeggen dat de luchthaven stevige maatregelen moet nemen en dat anders het aantal vluchten mogelijk fors omlaag moet, zo meldt een bron aan NU.nl na berichtgeving van de NOS.


Amazon en Apple omlaag op Wall Street na tegenvallende cijfers
2 November 2021, 00:06 Skynet Economie
De grote technologieconcerns Amazon en Apple zijn vrijdag omlaaggegaan op de aandelenbeurzen in New York na tegenvallende kwartaalresultaten. De hoofdgraadmeters op Wall Street lieten op de laatste handelsdag van oktober kleine koerswinsten zien.


Techaandelen omlaag op Wall Street in afwachting cijfers Apple
3 Augustus 2021, 00:05 Skynet Economie
Techaandelen zijn dinsdag duidelijk omlaag gegaan op de beurzen in New York. Amerikaanse beleggers pakten hun winst en waren duidelijk voorzichtig in afwachting van de kwartaalcijfers van onder meer Apple, Google-moeder Alphabet en Microsoft die na de slotbel naar buiten komen. Tegelijkertijd werden Chinese bedrijven met een notering in New York lager gezet als gevolg van een voortdurende Chinese aanpak van techbedrijven.


Hypotheekrente kan in veel gevallen omlaag bij stijgende WOZ-waarde
5 Februari 2021, 14:44 NU.NL - Economie
Veel huiseigenaren ontvangen binnenkort de nieuwe woningwaardering die de gemeente heeft opgesteld inclusief de aanslag voor gemeentelijke woonlasten. Dit jaar is de WOZ-waarde waarschijnlijk een stuk hoger dan vorig jaar en dat kan woningeigenaren voordeel opleveren.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn