NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Nvidia

2News.be / Trefwoorden / Nvidia

?Nvidia publiceert onderzoek hoe AI helpt chipontwerpen te verbeteren?
Donderdag, 00:21 Techzine
De chipmaker heeft een onderzoeksdocument uitgebracht waarin het toelicht hoe met AI betere chipontwerpen kunnen worden gemaakt. Deze week meldde Reuters dat Nvidia, dat beweert “wereldleider te zijn op het gebied van computertoepassingen met kunstmatige intelligentie“, een document heeft uitgebracht waaruit blijkt hoe AI kan worden gebruikt om chipontwerpen te verbeteren. Bij het chipontwerp wordt […]


Nvidia komt met plug-ins voor gemakkelijker implementeren DLSS 3 in games
20 Maart, 00:00 Tweakers
Nvidia brengt binnenkort plug-ins uit waarmee ontwikkelaars gemakkelijker DLSS 3 Frame Generation kunnen toevoegen aan hun games. De feature komt beschikbaar voor Unreal Engine 5.2 en via de Nvidia Streamline-framework. DLSS 3 komt ook naar een aantal nieuwe games.


Nvidia haalt GeForce RTX 30 Founders Edition-gpu's uit zijn eigen webwinkels
13 Maart, 00:01 Tweakers
Nvidia lijkt gestopt te zijn met het verkopen van zijn GeForce RTX 30-serie Founders Edition-gpu's. Het bedrijf heeft de videokaarten uit zijn webwinkel gehaald. Nvidia biedt nog wel RTX 30-videokaarten van andere fabrikanten in zijn eigen webshop.


Gerucht: Nvidia RTX 4070 is vanaf 13 april te koop
13 Maart, 00:00 Tweakers
Nvidia introduceert volgens een gerucht de RTX 4070 op 13 april. Eerdere geruchten wezen ook al op de introductie van de videokaart in de maand april. Het is nog niet duidelijk hoeveel de RTX 4070 uiteindelijk zal kosten.


Gerucht: Nvidia GeForce RTX 50- en AMD Radeon RX 8000-gpu's krijgen GDDR7-vram
10 Maart, 00:55 Tweakers
Nvidia's komende RTX 50-videokaarten en AMD's RDNA 4-tegenhangers krijgen mogelijk GDDR7-geheugen. Dat meldt Chinese techwebsite MyDrivers. Onlangs kondigde Cadence al aan dat het verificatietools voor GDDR7-geheugen heeft uitgebracht.


Gerucht: Nvidia GeForce RTX 50- en AMD Radeon RX 8000-gpu's krijgen GDDR7-vram
10 Maart, 00:55 Tweakers
Nvidia's komende RTX 50-videokaarten en AMD's RDNA 4-tegenhangers krijgen mogelijk GDDR7-geheugen. Dat meldt Chinese techwebsite MyDrivers. Onlangs kondigde Cadence al aan dat het verificatietools voor GDDR7-geheugen heeft uitgebracht.


Nvidia erkent bug in GeForce-driver 531.18 die resulteert in hoger cpu-verbruik
7 Maart, 00:00 Tweakers
Nvidia erkent een bug in zijn recentste GeForce-gpu-drivers, die resulteert in hoger cpu-verbruik. Het bedrijf heeft de bug toegevoegd aan zijn lijst met bekende problemen. Het is niet bekend wanneer Nvidia met een oplossing komt.


Microsoft Edge krijgt Video Super Resolution-upscaling voor AMD- en Nvidia-gpu's
7 Maart, 00:00 Tweakers
Microsoft voorziet Edge van Video Super Resolution, waarmee gebruikers online video's kunnen upscalen naar een hogere resolutie. De functie is beschikbaar voor gebruikers met bepaalde gpu's van AMD en Nvidia. De functie werkt in de Canary-build van Edge.


Microsoft tekent contract met Nvidia om toezichthouders te paaien
23 Februari, 00:03 Emerce
Microsoft heeft een tienjarige overeenkomst aangekondigd met Nvidia. Microsoft zal games voor de Xbox integreren in de GeForce Now clouddienst van Nvidia.


Nvidia Eye Contact houdt automatisch oogcontact in videoconferences
26 Januari, 00:11 Techzine
Nvidia lanceert een betaversie van Eye Contact. De AI-functie houdt ogen automatisch in het midden van het beeld — zelfs wanneer je wegkijkt van de camera. De functie wordt meegeleverd met de Nvidia Broadcast-app. Sommige gebruikers laten weten dat het effect onnatuurlijk en griezelig overkomt. Eye Contact vervangt je ogen met gesimuleerde ogen die rechtstreeks […]


Zotac publiceert specificaties drie Nvidia GeForce RTX 4070 Ti-videokaarten
3 Januari, 00:00 Tweakers
Zotac heeft vroegtijdig de specificaties van enkele RTX 4070 Ti-gpu's gepubliceerd. De videokaart is identiek aan de eerder aangekondigde RTX 4080 12GB, die na kritiek werd geannuleerd door Nvidia. De RTX 4070 Ti wordt naar verwachting op dinsdag officieel aangekondigd.


Nvidia noteert opnieuw omzetverlies door afnemende vraag naar videokaarten
18 November 2022, 00:00 Tweakers
Nvidia heeft het afgelopen kwartaal opnieuw minder omzet gedraaid dan een jaar eerder. Dat komt onder meer door de dalende vraag naar gpu's. Het bedrijf geeft wel aan dat de vraag naar zijn nieuwe RTX 40-videokaarten op dit moment het aanbod overtreft. Het bedrijf draaide ook winst.


Wall Street sluit lager | Gemengde kwartaalupdate bij Nvidia
17 November 2022, 00:02 De Tijd
22:30 In New York kreeg retailgigant Target een klap na een pessimistische update. In Brussel gingen Biocartis en VGP onderuit: ze organiseerden kapitaalrondes tegen een forse korting.


Wall Street: Nvidia dichtbij bodem?
21 Oktober 2022, 00:02 De Tijd
23:56 De Amerikaanse beurzen noteerden in het rood. De chipaandelen veerden op, waarbij analisten een bodembelletje rinkelen voor Nvidia. Tesla slipt na een misser.


Nvidia lijkt hashratebeperking RTX 30-serie opgeheven te hebben
15 Oktober 2022, 00:00 Tweakers
Nvidia heeft naar het schijnt de hashratebeperking op zijn RTX 30-serie gpu's verwijderd. Gebruikers melden hogere hashrates na het installeren van de nieuwe 522.25-drivers, ook wanneer software wordt gebruikt die de LHR-beperking niet kan omzeilen.


Nvidia annuleert RTX 4080 met 12GB ram, 16GB-variant komt op 16 november uit
15 Oktober 2022, 00:00 Tweakers
Nvidia annuleert de release van de aankomende GeForce RTX 4080 met 12GB ram, nog voordat de videokaart in de schappen ligt. Er komt alleen een variant met 16GB GDDR6X-geheugen op de markt. De GeForce RTX 4080 16GB komt op 16 november uit voor een adviesprijs van 1469 euro.


Mail Nvidia wijst op bestaan Tegra-soc voor mogelijke opvolger Nintendo Switch
23 September 2022, 00:00 Tweakers
Een Reddit-gebruiker is mailverkeer van een Nvidia-werknemer op het spoor gekomen waarin het bestaan van de Nvidia Tegra 239-soc wordt bevestigd. Deze soc zou volgens geruchten in ontwikkeling zijn voor de opvolger van de Nintendo Switch.


Nvidia houdt deze maand GeForce-presentatie, vermoedelijk voor nieuwe gpu's
9 September 2022, 00:00 Tweakers
Nvidia houdt tijdens GTC 2022 later deze maand een GeForce Beyond-evenement. Dat maakt het bedrijf bekend op zijn website. Vermoedelijk kondigt het bedrijf dan de eerste van zijn nieuwe GeForce RTX-videokaarten aan, op basis van de Lovelace-architectuur.


Nvidia en AMD mogen bepaalde AI-gpu's niet meer leveren aan China
2 September 2022, 00:00 Tweakers
Nvidia heeft van de Amerikaanse overheid een verbod gekregen om bepaalde AI-gpu's nog te leveren aan Chinese bedrijven. De gpu's zouden volgens de Amerikaanse overheid voor militaire doeleinden gebruikt kunnen worden. Concurrent AMD heeft een soortgelijk verbod gekregen.


Nvidia en Dell versterken virtualisatie-workloads met BlueField DPU?s
1 September 2022, 00:03 Techzine
Nvidia en Dell Technologies combineren de BlueField-2 DPU?s met Dell PowerEdge-systemen. Dit moet de prestaties van gevirtualiseerde workloads op basis van VMware vSphere 8 verbeteren. De introductie van VMware vSphere 8 leidt tot veel nieuwe oplossingen. Zo werken Nvidia en Dell samen voor Dell Validated Designs for AI ? Automatic Machine Learning VxRail-sytemen. Ze komen […]

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn