NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Nummers

2News.be / Trefwoorden / Nummers

Billie Eilish brengt onverwachts twee nummers uit
25 Juli, 00:07 NU.NL - Muziek
Zangeres Billie Eilish heeft donderdag onverwachts twee liedjes uitgebracht. Het nieuwe nummer TV had Eilish al tijdens concerten in Europa gezongen. Het is akoestisch, net als het vandaag verschenen The 30th.


NCSC mag CVE-nummers toekennen aan kwetsbaarheden
22 Juli, 00:00 Tweakers
Het Nederlandse Nationaal Cyber Security Centrum is geautoriseerd als CVE Numbering Authority. Daarmee mag de organisatie CVE-nummers toekennen aan kwetsbaarheden en beveiligingslekken, zonder daarvoor te moeten wachten op andere organisaties.


Drie nummers van Michael Jackson verwijderd na twijfel over echtheid
11 Juli, 00:06 NU.NL - Muziek
Drie liedjes van Michael Jackson zijn van Spotify en andere streamingdiensten gehaald. Het gaat om tracks van het in 2010 verschenen album Michael, schrijft Entertainment Weekly woensdag. De nummers zijn verwijderd omdat Jackson er vermoedelijk niet op te horen is.


ACM trekt nummers van dure doorschakeldiensten voor Belastingtelefoon in
23 Mei, 00:11 NU.NL - Tech
De Autoriteit Consument & Markt (ACM) heeft twee 0906-nummers ingetrokken. Mensen werden via deze telefoonnummers tegen betaling doorverbonden met de Belastingtelefoon.


Naast Costello deden Rolling Stones en Lady Gaga eigen nummers in de ban
14 Januari, 00:06 NU.NL - Muziek
Net als Elvis Costello hebben The Rolling Stones en Lady Gaga eigen nummers vanwege een controverse in de ban gedaan. De Britse band besloot de hit Brown Sugar de komende tijd niet meer te spelen. En Gaga heeft in 2019 haar nummer met R. Kelly Do What U Want van de streamingdiensten verwijderd, nadat de zanger van seksueel misbruik was beschuldigd.


Foo Fighters nemen Bee Gees-nummers op onder de naam Dee Gees
30 Juni 2021, 00:07 NU.NL - Muziek
Foo Fighters gaan vier liedjes coveren van de Bee Gees. Het resultaat wordt uitgebracht op de LP Hail Satin, die ook een cover van een solonummer van Andy Gibb zal bevatten, het jongere broertje van de bandleden van de Bee Gees.


Waarover moet Adele nu zingen? Contract met ex verbiedt nieuwe nummers over hun relatie
2 Februari 2021, 08:00 Gazet v. Antwerpen

Na twee jaar onderhandelen is de breuk van Adele en haar ex eindelijk rond. Opvallend: volgens het echtscheidingscontract zou op haar nieuwe album geen enkel nummer mogen staan over haar relatie met Simon Konecki (47). Voor de 32-jarige superster moet dat een zware dobber zijn. Want waar moet Adele nu inspiratie uit putten?
Adele zal geen nummers over ex-echtgenoot schrijven: ?Uit respect?
31 Januari 2021, 15:25 HLN.BE
Als Adele (32) ergens haar handelsmerk heeft gemaakt, dan zijn het wel nummers over liefdesverdriet. Maar volgens insiders zullen er op haar nieuwe album geen liedjes over haar ex-man Simon Konecki te horen zijn. Dat schrijft The Sun.


ABBA brengt voor het eerst in 35 jaar nieuwe nummers uit
27 April 2018, 12:54 NOS nieuws

ABBA komt na 35 jaar met twee nieuwe nummers. Dat maakte de Zweedse band bekend op Instagram.

"Na zo'n 35 jaar voelden we alle vier dat het leuk zou zijn om de krachten weer te bundelen en de opnamestudio in te gaan", zo valt in het bericht te lezen. "Het was alsof de tijd had stilgestaan en dat we slechts een korte vakantie hadden gehad."

De opnamesessies hebben geleid tot twee nieuwe nummers. Van een daarvan is de naam bekendgemaakt: I still have faith in you. De bandleden Agnetha, Björn, Benny en Anni-Frid zullen het als hologrammen zingen in een productie van de Amerikaanse zender NBC. De BBC zendt de productie in december uit.

In de jaren 70 was ABBA wereldwijd ongekend populair. In 1982 ging de band uit elkaar. In 2016 besloten de leden van de popgroep weer te gaan samenwerken: niet met een reeks optredens, maar in een digitaal experiment.
Meer dan 200.000 nummers toegevoegd aan bel-me-niet-meer-lijst
11 April 2018, 11:24 Skynet Belgie
In 2017 zijn meer dan 200.000 Belgische nummers toegevoegd aan de bel-me-niet-meer-lijst. Dat meldt minister van Consumenten Kris Peeters (CD&V). Via de bel-me-niet-meer-lijst kunnen consumenten en bedrijven aangeven dat ze niet willen gebeld worden voor reclame.


Bijna niets klinkt zo mooi als de stilte tussen twee nummers in een stampvol Paradiso
22 Maart 2018, 22:12 Volkskrant
Volkskrantpoprecensent Gijsbert Kamer komt nu al tientallen jaren in Paradiso. Zijn jonge jaren en zijn arbeidzame leven zijn met de plek vergroeid. Te midden van al die optredens en avonden doemen er een paar op die een onuitwisbare indruk op hem maakten. Honderden, nee duizenden keren ben ik het trapje van Paradiso opgelopen. Langs de portiers, de hal in. Altijd hing die aangename spanning in de


Gemeenten stuurden bsn-nummers kandidaat-raadsleden naar NOS
8 Maart 2018, 20:00 NOS nieuws

Drie gemeenten hebben per ongeluk de burgerservicenummers en andere privégegevens van kandidaat-raadsleden bij de gemeenteraadsverkiezingen naar de redactie van de NOS gestuurd. Het gaat om de gemeenten Woerden, Leiderdorp en Deventer. Dat gebeurde bij het verzamelen van kieslijsten door de NOS.

De gemeente Woerden heeft zelf een verklaring naar buiten gebracht en alle kandidaat-raadsleden geïnformeerd; de gemeente Leiderdorp informeert getroffen raadsleden ook. De gemeente Deventer heeft ervoor gekozen om dat niet te doen.

De NOS heeft de gegevens van de gemeenten gedeeld met onderzoekers waarmee wordt samengewerkt, voordat bleek dat er bsn-nummers aanwezig waren. Nadat de redactie dit had ontdekt, zijn de gegevens verwijderd.

De drie gemeenten zeggen morgen melding te zullen maken van een datalek bij de Autoriteit Persoonsgegevens. "Het kan grote gevolgen hebben als je bsn in verkeerde handen terechtkomt", zegt Pauline Gras van de Autoriteit Persoonsgegevens. "Het bsn is een uniek en tot de persoon herleidbaar nummer. Daarom is het een zogeheten bijzonder persoonsgegeven. Voor het gebruik van bijzondere persoonsgegevens gelden extra strenge regels."

Menselijke fout

Oorzaak was een "menselijke fout", zegt Stef Nicolasen, de functionaris gegevensbescherming van de gemeente Woerden. "Er is een lijst met kandidaat-raadsleden geëxporteerd uit de stemlijsten-software die gemeenten gebruiken", zegt Nicolasen.

De NOS had alleen de openbare gegevens moeten ontvangen, zoals naam en woonplaats, maar kreeg in plaats daarvan ook gevoelige gegevens zoals adressen, geboortedata en bsn-nummers.

Datzelfde gebeurde bij de gemeente Deventer. "Wij hebben de softwareleverancier gevraagd om de software aan te passen, zodat de bsn-nummers niet meer worden vermeld", laat de gemeente weten in een schriftelijke reactie.

De gemeente Leiderdorp spreekt ook van een fout. "Jullie vroegen om de data in Excel-formaat, en die stuurden we toen", laat de gemeente weten. Daarbij is niet gecontroleerd of er gevoelige informatie aanwezig was.Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn