NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Nummer

2News.be / Trefwoorden / Nummer

Glennis Grace kondigt nieuw nummer Zeg Niks aan
Dinsdag, 00:07 NU.NL - Muziek
Glennis Grace heeft maandag een nieuw nummer aangekondigd. De zangeres deelt op Instagram de cover van haar nieuwe single Zeg Niks. Het lied komt op 29 maart uit.


Dit is de songtekst van Joost Kleins nummer Europapa
5 Maart, 00:07 NU.NL - Muziek
Joost Klein gaat met Europapa naar het Eurovisie Songfestival. Het nummer is niet alleen een ode aan zijn vader, maar ook aan Europa. Dit is de songtekst.


Nabestaanden Donna Summer klagen Ye en Ty Dolla $ign aan om nieuw nummer
5 Maart, 00:07 NU.NL - Muziek
De erfgenamen van Donna Summer hebben de Amerikaanse rappers Ye en Ty Dolla $ign aangeklaagd voor het namaken van een nummer van de zangeres. Dat meldt entertainmentsite TMZ. De nabestaanden van Summer eisen een schadevergoeding.


FD en DPG kampen om nummer 2-plek podcastmarkt
19 Februari, 00:00 Emerce
De podcasts van FD Mediagroep genereren meer downloads, DPG Media heeft iets meer luisteraars. De twee kampen om de nummer 2-positie achter de NPO.


Rapper Ice Spice aangeklaagd voor plagiaat in nummer In Ha Mood
23 Januari, 00:06 NU.NL - Muziek
De Amerikaanse rapper Ice Spice wordt beschuldigd van plagiaat. Twee muzikanten uit New York hebben de 24-jarige rapper aangeklaagd omdat ze vinden dat haar nummer In Ha Mood te veel lijkt op hun eigen nummer.


Ed Sheeran wint eerste Emmy voor nummer in serie Ted Lasso
10 Januari, 00:13 NU.NL - Muziek
Ed Sheeran heeft een nieuwe prijs aan zijn collectie toegevoegd. De Britse muzikant won zaterdagavond bij de uitreiking van de Creative Arts Emmy Awards de Emmy voor beste originele muziek en tekst in een televisieprogramma.


0800-nummer voor melden discriminatie vertraagd: telecomleverancier gestopt
3 Januari, 00:02 NU.NL - Economie
Wie discriminatie wil melden via het gratis landelijk telefoonnummer 0800-0880 moet een paar dagen extra geduld hebben. De telecomleverancier die het nummer op 1 januari zou activeren, blijkt ermee te zijn opgehouden. Dat zegt het landelijk meldpunt Discriminatie.nl tegen NU.nl.


Brenda Lee troeft Mariah Carey af met kersthit en staat na 65 jaar op nummer 1
8 December 2023, 00:06 NU.NL - Muziek
Zo'n 65 jaar na het verschijnen van Rockin' Around the Christmas Tree van Brenda Lee staat de kerstklassieker eindelijk bovenaan de Amerikaanse Billboard Hot 100. Het liedje blijft daarmee All I Want For Christmas Is You van Mariah Carey voor.


Stiekem van Maan en Goldband meest beluisterde nummer van 2023 op Spotify
1 December 2023, 00:04 NU.NL - Muziek
Maan en Goldband hebben dit jaar het meest beluisterde nummer op Spotify in Nederland gescoord. Ze houden daarmee Flowers van Miley Cyrus, dat wereldwijd het meest beluisterde nummer is, achter zich. Taylor Swift is zowel in Nederland als wereldwijd de meest beluisterde artiest.


NU+ | 'Nieuw' nummer van The Beatles met AI afgerond, maar de zang is echt
9 November 2023, 00:05 NU.NL - Muziek
Een nieuwe single van The Beatles lag anno 2023 niet meer in de lijn der verwachting, maar met behulp van AI blijkt het toch mogelijk. Een oude opname van John Lennon is verder aangekleed, maar met zijn stem is niet gerommeld.


Coldplay vraagt fans stukje in te zingen voor nieuw nummer
9 November 2023, 00:05 NU.NL - Muziek
Coldplay vraagt fans om een stukje van het nieuwe nummer van de Britse band in te zingen en op te sturen. Het lied komt op het album Moon Music.


SZA had liever een hit gescoord met ander nummer dan Kill Bill
2 November 2023, 00:08 NU.NL - Muziek
SZA scoorde een internationale nummer 1-hit met Kill Bill. Het nummer, waarop ze zingt over het vermoorden van haar ex, staat in de Verenigde Staten al veertig weken in de hitlijsten. Toch had de zangeres liever gescoord met een ander nummer.


Zo vader, zo zoon: ook Cristiano Jr. tekent bij Al-Nassr en zal er met nummer 7 spelen
20 Oktober 2023, 00:03 HLN.BE
Cristiano Jr. (13) treedt (opnieuw) in de voetsporen van z'n vader. De zoon van Cristiano Ronaldo (38) heeft in navolging van zijn vader een contract getekend bij het Saoedische Al-Nassr. En uiteraard zal ook hij met rugnummer 7 spelen.


Herfstplaat levert Ed Sheeran zesde nummer 1-album in Nederland op
11 Oktober 2023, 00:08 NU.NL - Muziek
Ed Sheeran heeft voor de zesde keer de eerste plaats van de Nederlandse Album Top 100 veroverd. Autumn Variations, zijn nieuwe plaat vol herfstliedjes, debuteert een week na release bovenaan, meldt samensteller GfK.


*NSYNC brengt voor het eerst in twintig jaar nieuw nummer uit
20 September 2023, 00:05 NU.NL - Muziek
*NSYNC brengt voor het eerst in twintig jaar een nieuw nummer uit. Het nummer heet Better Place en is vanaf vrijdag 29 september beschikbaar. Het lied is al in de trailer van de derde Trolls-film te horen.


PSA World Tour - Nele Gilis plaatst zich in Parijs voor kwartfinale tegen nummer 1 van de wereld
30 Augustus 2023, 00:01 Skynet Belgie
Kersvers Europees kampioene Nele Gilis (PSA 7) heeft zich dinsdag geplaatst voor de kwartfinales van het PSA Platinum-squashtoernooi in de Franse hoofdstad Parijs (190.000 dollar).


Nile Rodgers boos om gebruik nummer door rechtse Zwitserse partij SVP
23 Augustus 2023, 00:07 NU.NL - Muziek
Muzikant Nile Rodgers heeft zich in een verklaring op sociale media uitgesproken tegen een nummer dat gebruikt wordt door de rechts-populistische partij SVP. Het nummer lijkt sterk op We Are Family dat Rodgers met de groep Chic maakte.


Record voor Taylor Swift: niet eerder had zangeres zo veel nummer 1-albums
20 Juli 2023, 00:02 NU.NL - Muziek
Taylor Swift blijft de records aaneenrijgen. De heruitgave van haar derde studioalbum uit 2010 is op de eerste plek binnengekomen in de Amerikaanse albumlijst. Tot vorige week deelde Swift dit record met Barbra Streisand.


Google Play gaat kwaadaardige apps met DUNS-nummer aanpakken
16 Juli 2023, 00:04 Techzine
Google Play gaat vanaf 31 augustus het uploaden van kwaadaardige apps naar zijn app store lastiger maken. Ontwikkelaars moeten straks eerst een Data Universal Numbering System (DUNS)-registratienummer voor identificatie aanleveren. Door zich vanaf 31 augustus te identificeren met dit nieuwe registratienummer bij het uploaden van apps in Google Play, kan de betrouwbaarheid makkelijker worden vastgesteld, […]


Taylor Swift past omstreden zin aan in nummer van heruitgebracht album
12 Juli 2023, 00:09 NU.NL - Muziek
Taylor Swift heeft een omstreden zin in haar nummer Better Than Revenge herschreven. Het lied staat op haar album Speak Now (Taylor's Version), waar vandaag een vernieuwde uitgave van uitkomt.





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn