NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Nooit


Guido (62) ontsnapte als bij wonder aan ramp in Turnhout: ?Eindejaarsperiode zal nooit meer hetzelfde zijn?
3 Januari, 00:01 Gazet v. Antwerpen

?Ik zag pas later foto?s van de ravage. Toen dacht ik meteen: godverdoeme, hemmekik sjans gehad?. Guido Henderickx (62) is nog steeds aan het bekomen na de explosie. Hij woonde in het getroffen appartementsgebouw, maar als bij wonder bleef zijn appartement volledig gespaard. En dat terwijl zijn buurvrouw Diane pas na een reddingsactie van bijna vijftien uur vanonder het puin werd gehaald en de living van zijn bovenburen voor de helft werd weggeblazen.
Jack Osbourne is verloofd met zijn vriendin Aree Gearhart: ?Ik ben nog nooit zo gelukkig geweest?
1 Januari, 00:06 HLN.BE
Jack Osbourne (36), zoon van muzieklegende Ozzy Osbourne, sluit 2021 op een positieve manier af. Jack kondigde op Instagram aan dat hij verloofd is. Op donderdag onthulde hij dat zijn vriendin Aree Gearhart, met wie hij ondertussen twee jaar samen is, ?ja? gezegd heeft op zijn aanzoek.


Nog nooit zaten er zo veel fracties in de Tweede Kamer. Is dat iets typisch Nederlands?
26 December 2021, 00:06 Volkskrant
Nog nooit zaten er zo veel fracties in de Tweede Kamer. Is de Nederlandse politiek eerder versnipperd geweest? En hoe is de situatie in andere landen?


Kompany: 'Belangrijk om racisme nooit onder het tapijt te vegen'
23 December 2021, 00:06 NU.NL - Sport
Anderlecht-trainer Vincent Kompany hoopt dat het racisme-incident van zondag in het duel met Club Brugge ervoor zorgt dat er meer actie wordt ondernomen tegen discriminatie.


Nieuws: Studie: 1 Belg op 3 zegt ?nooit? tegen elektrische auto
22 December 2021, 00:00 Auto55
Op vraag van BNP Paribas Fortis bevroeg onderzoeksbureau iVOX tussen 2 en 6 december 2021 1000 Belgen over hun aankoopintenties van een elektrische auto. Het staal was representatief op taal, geslacht, leeftijd en diploma en de maximale foutenmarge bedraagt volgens de onderzoekers 3,02%. De resultaten laten het ergste vrezen voor het maatschappelijke draagvlak voor de veplichte omsc...

Lees meer


Bij Amalia?s verjaardagsfeest leken de Oranjes zich van geen coronaregels bewust: leren ze het dan nooit?
19 December 2021, 00:06 Volkskrant
Het ging zo goed met prinses Amalia bij de Raad van State, maar bij haar verjaardagsfeest leken de Oranjes zich weer van geen coronaregels bewust ? wat premier Rutte vervolgens moest verantwoorden. Leren ze het dan nooit?


Waarom de rijkste man ter wereld Elon Musk op 35 vierkante meter woont en nooit meer een huis wil bezitten
5 December 2021, 00:02 Gazet v. Antwerpen

Met een vermogen van liefst 300 miljard dollar is hij de rijkste man ter wereld en laat hij andere beroemde miljardairs als Jeff Bezos, Bill Gates en Warren Buffett zelfs ver achter zich. Het klinkt dan ook opmerkelijk als Elon Musk via sociale media verkondigt dat hij van plan is ?geen huizen meer te bezitten?. En dat hij dan ook nog eens daad bij het woord voegt. Dit zijn zijn drijfveren.
Nooit eerder in Nederland zo veel nieuwe coronabesmettingen als afgelopen week
17 November 2021, 00:05 Skynet Buitenland
Nog nooit zijn er in Nederland in een week tijd zo veel nieuwe coronagevallen geregistreerd als in de afgelopen zeven dagen. Het Nederlandse Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) kreeg in een week tijd 110.558 meldingen van positieve tests. Dat is bijna 44 procent meer dan in de week ervoor. Het is de zesde week op rij dat het aantal positieve tests met zo'n 40 procent toeneemt.


Castagne centraal: leuk experiment, maar de Esten hebben hem nooit getest
14 November 2021, 00:00 Gazet v. Antwerpen

Surprise van de chef: Timothy Castagne (25) als lid van de driemansdefensie. De Luxemburger deed het prima, al gooiden de matige Esten roet in het eten van het experiment. Op geen enkel moment werd hij echt getest. Dinsdag dan maar deel twee tegen Wales?
Henk Poort (65) heeft nooit eerder zo veel werk gehad als na Beste Zangers
11 November 2021, 00:05 NU.NL - Muziek
Henk Poort heeft een stampvolle agenda sinds hij twee jaar geleden meedeed aan Beste Zangers. De 65-jarige zanger vertelt in gesprek met De Telegraaf dat hij zelfs nog nooit eerder zo veel werk heeft gehad als nu.


In de supermarkten is de 1,5 meter formeel nooit losgelaten
11 November 2021, 00:03 NU.NL - Economie
Dat de mondkapjesplicht terug is van weggeweest in de supermarkten kan niemand zijn ontgaan. Her en der hebben winkelmedewerkers ook weer hesjes aan, met de tekst om afstand te houden. Stickers op de vloer bij de kassa's zijn nog zeldzaam, maar volgens supermarktkoepel CBL is de capaciteit in de winkels nog steeds afgestemd op 1,5 meter afstand.


Nog nooit zo veel miljardairs in Nederland als dit jaar
3 November 2021, 00:04 NU.NL - Economie
Nederland telt dit jaar 45 miljardairs, blijkt uit de maandag gepresenteerde Quote 500. Bovendien ligt een flink aantal ondernemers op koers om binnenkort miljardair te worden, valt te lezen in het jaarlijkse overzicht van zakenblad Quote. Charlene de Carvalho-Heineken voert met een vermogen van 13,5 miljard euro andermaal de ranglijst aan, gevolgd door vastgoedontwikkelaar en -belegger Remon Vos.


77-jarige zieke man wordt uit appartement gezet: ?Ik ben nog nooit zo ongelukkig geweest?
16 Oktober 2021, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Vorige woensdag moest Leo Keuten voor de vrederechter verschijnen. Het Sociaal Verhuurkantoor Antwerpen wil de 77-jarige kunstenaar uit zijn appartement zetten, terwijl hij geen andere plek heeft om te wonen. In afwachting van een oplossing kampeert hij tussen de verhuisdozen.
Van Dijk tevreden na 6-0 tegen Gibraltar: 'Je kan het nooit goed doen'
13 Oktober 2021, 00:05 NU.NL - Sport
Virgil van Dijk was in zijn nopjes met de probleemloze overwinning van het Nederlands elftal op Gibraltar. Mede door zijn eerste interlandgoal in ruim twee jaar tijd was Oranje maandagavond in De Kuip met 6-0 te sterk voor de voetbaldwerg, waarmee een nieuwe stap naar het WK van 2022 in Qatar werd gezet.


Acteurs Netflix-film: 'Nog nooit zoveel tijd gehad om rol voor te bereiden'
6 Oktober 2021, 00:10 NU.NL - Film
Op Nederlandse filmsets moet het vaak snel en goedkoop, zo zeggen acteurs al jaren. Maar op de set van de eerste Nederlandse Netflix Original-film Forever Rich ging het er volgens Sinem Kavus en Yootha Wong-Loi-Sing, die belangrijke bijrollen spelen, heel anders aan toe. Zij vonden het paradijselijk om te ervaren hoeveel tijd er werd gestoken in de achtergrond van hun personages.


Bolsonaro diep door het stof in plotwending: ?Aanval op rechtspraak was nooit mijn bedoeling?
11 September 2021, 00:06 Volkskrant
Twee dagen nadat hij ten overstaan van tienduizenden mensen dreigementen uitte richting het hooggerechtshof, gaat de Braziliaanse president Jair Bolsonaro in een brief diep door het stof.


Nog nooit werd er zoveel gegokt in Las Vegas als vorige maand
1 September 2021, 00:03 NU.NL - Economie
Casino's in Las Vegas hadden vorige maand meer inkomsten dan ooit. Bezoekers vergokten in juli in totaal 794 miljoen dollar (673 miljoen euro) bij de gokpaleizen aan de beroemde Las Vegas Strip. Dat blijkt uit gegevens van toezichthouder Nevada Gaming Control Board waarover zakenblad Forbes schrijft.


Nooit meer helemaal terug naar kantoor: vier bedrijven over hun oplossingen
28 Augustus 2021, 00:01 De Tijd
01:00 Thuiswerk is vanaf 1 september niet langer verplicht. Maar een massale terugkeer naar kantoor komt wellicht nooit meer terug. Werknemers beschouwen telewerk als een recht, werkgevers zoeken een nieuw ...


Nikki werd slachtoffer van sextortion: 'Zeg nooit: het is je eigen schuld'
25 Augustus 2021, 00:07 NU.NL - Tech
Nikki Lee Janssen (31) werd het slachtoffer van sextortion: een vorm van chantage waarbij een afperser dreigt iemands naaktbeelden online te zetten, tenzij het slachtoffer betaalt. "Mensen zeiden dat het mijn eigen schuld was. Dat maakte het alleen maar erger."


Directeur filmfestival verdedigt prijs Johnny Depp: 'Hij is nooit veroordeeld'
18 Augustus 2021, 00:07 NU.NL - Film
De directeur van het filmfestival van San Sebastian heeft vrijdag in een verklaring zijn steun betuigd aan Johnny Depp. De acteur krijgt tijdens het festival in september een oeuvreprijs uitgereikt, maar die beslissing stuitte op weerstand van de organisatie van Spaanse vrouwelijke filmmakers.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn