NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Nooit


31 Mei, 00:06 Volkskrant
CEO JPMorgan zegt nooit contact te hebben gehad met Jeffrey Epstein
28 Mei, 00:02 NU.NL - Economie
Jamie Dimon, CEO en bestuursvoorzitter van bankconcern JPMorgan Chase, heeft onder ede verklaard dat hij nooit contact heeft gehad met zedendelinquent Jeffrey Epstein. De zaak was door de Amerikaanse Maagdeneilanden en slachtoffers van Epstein aangespannen tegen het bedrijf.


Nooit eerder zoveel deelnemers voor het Franco Fun Festival!
19 Mei, 00:00 Autosport
Het succes van de Fun Cup powered by Hankook liegt niet! Het bewijs wordt geleverd door een nieuw record van bijna 120 deelnemers aan het Franco Fun Festival, een samenwerking tussen Kronos Events en de Franse organisator M3. Op het Circuit de Spa-Francorchamps worden komend weekend, tijdens een confrontatie van acht uur, de laatste voorbereidingen getroffen op de 25ste editie van de Hankook 25 Hours Fun Cup.

Lees meer: Nooit eerder zoveel deelnemers voor het Franco Fun Festival!


10 Mei, 00:04 Volkskrant
3 Mei, 00:04 Volkskrant
26 April, 00:07 Volkskrant
26 April, 00:07 Volkskrant
5 April, 00:07 Volkskrant
5 April, 00:07 Volkskrant
Historicus en stadsgids Marcel Kocken geeft op 87-jarige leeftijd zijn (voorlopig) laatste lezing: ?Maar zeg nooit nooit?
19 Maart, 00:02 Gazet v. Antwerpen

In het Cultuurcentrum in Mechelen hield de bekende historicus en stadsgids Marcel Kocken (87) zaterdag zijn voorlopig laatste lezing. Op vraag van de Koninklijke Kring voor Oudheidkunde, Letteren & Kunst van Mechelen vertelde hij over de dingen die hij tijdens zijn leven zag veranderen in de Dijlestad.
?Ik ben nog nooit zo onzeker geweest als nu?: trailer Netflixdocu over Lewis Capaldi gelost
17 Maart, 00:02 HLN.BE
Na heel wat grote sterren, waaronder Taylor Swift en Jennifer Lopez, krijgt ook de Schotse singer-songwriter Lewis Capaldi (26) zijn eigen documentaire op Netflix. De streamingdienst volgde de geliefde muzikant, wat een intieme en eerlijke docu over zijn leven opleverde. Hoewel het nog even wachten is op de release, op 5 april, krijgen de fans alvast een voorsmaakje in bovenstaande trailer.


Koeienboer Jef Herrygers doet mee aan ?Boer zkt vrouw?: ?Ik voel me nooit eenzaam, misschien de reden dat ik nog geen vrouw heb?
27 Februari, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Boer zkt vrouw trekt dit voorjaar naar Arendonk. Dina Tersago hoopt koeienboer Jef Herrygers (34) aan een vrouw te helpen, want die is al vier jaar single. Al is dat voor hem geen groot struikelblok. ?Ik was altijd tevreden op mijn eentje?, zegt hij.
Riemer euforisch na waanzinnige strafschoppenreeks: "Zoiets nog nooit gezien"
24 Februari, 00:02 Skynet Sport
Anderlecht-coach Brian Riemer was euforisch na de kwalificatie voor de achtste finales van de Conference League. Een opsteker in een bijzonder moeilijk seizoen voor paars-wit, maar vooral de manier waarop sprak tot de verbeelding.


Lichaam van verdwenen Nicola Bulley (45) teruggevonden: ?Je was het middelpunt van onze wereld, we vergeten je nooit?
21 Februari, 00:17 Gazet v. Antwerpen

Het lichaam dat Britse speurders zondag aangetroffen hebben in de rivier de Wyre, nabij het noordwest-Engelse Blackpool, is dat van Nicola Bulley. De 45-jarige moeder van twee kinderen verdween op 27 januari niet ver van de vindplaats tijdens een ochtendlijke wandeling met haar hond Willow. Haar familie is er het hart van in.
Amerikaanse buitenlandminister waarschuwt China voor verdere ?ballonincidenten?: ?Zoiets mag nooit meer gebeuren?
19 Februari, 01:26 HLN.BE
De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Antony Blinken heeft zijn Chinese ambtgenoot Wang Yi tijdens een zeldzame ontmoeting duidelijk gemaakt dat een incident zoals dat met de Chinese ballon die werd neergeschoten door het Amerikaanse leger ?nooit meer mag plaatsvinden?. Dat heeft het Amerikaanse buitenlandministerie laten weten.


Doomsday Clock nooit eerder zo dicht bij middernacht
25 Januari, 00:06 Skynet Buitenland
De wijzers van de beruchte Doomsday Clock, die symbolisch aangeeft hoe dicht de wereld bij een apocalyptisch einde staat, zijn 10 seconden dichter naar middernacht gezet. De klok staat vanaf nu op 23 uur 58 minuten en 30 seconden. De klok heeft in zijn 76-jarige bestaan nog nooit zo dicht bij middernacht gestaan. Dat heeft het Bulletin of the Atomic Scientists in Chicago bekendgemaakt.


Hamilton bescheiden: ?nog nooit een coureur geweest zoals ik?
24 Januari, 00:12 AutoBlog

Vertrouwen in jezelf hebben, Hamilton heeft het. Sir Hamilton is natuurlijk een coureur van formaat. Dat kan niemand ontkennen en daarom doet niemand het. Hij is een van de snelste […]

Dit artikel Hamilton bescheiden: ?nog nooit een coureur geweest zoals ik? verscheen eerst op Autoblog.nl.
Basisscholen klopten nog nooit zo vaak aan voor armoedesteun kinderen
6 Januari, 00:04 NU.NL - Economie
Basisscholen hebben niet eerder zo veel aanvragen gedaan bij het Jeugdeducatiefonds als in het laatste kwartaal van vorig jaar. Daarbij ging het om eerste levensbehoeften zoals eten, onderbroeken en winterjassen, meldt het fonds.


Meer dan 100 miljoen mensen wereldwijd op de vlucht: "Nog nooit zo'n hoog aantal"
31 December 2022, 00:02 Skynet Belgie
Het aantal mensen dat op de vlucht is voor oorlog, conflicten en vervolging, is nog nooit zo hoog geweest. Dat blijkt uit cijfers van de UNHCR, de vluchtelingenorganisatie van de Verenigde Naties. Momenteel bedraagt het aantal gedwongen ontheemden wereldwijd ongeveer 103 miljoen mensen.


Broncode nooit uitgebrachte 3d-platformgame Rayman 4 lekt uit
28 December 2022, 00:01 Tweakers
De broncode van Rayman 4 is uitgelekt. De game, die nooit is uitgekomen, zou een nieuwe mainline Rayman-titel worden, maar in plaats daarvan kwam de partygame Rayman Raving Rabbids op de markt. De broncode gaat gepaard met een leveleditor, tussenfilmpjes en meer.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn