NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Nokia


Nokia schrapt tot veertienduizend banen om winst op peil te houden
26 Oktober 2023, 00:08 NU.NL - Tech
Nokia schrapt tot veertienduizend banen om kosten te besparen. Die ingreep moet de winstgevendheid op peil houden, meldt het Finse techbedrijf donderdag in een update over zijn strategie. Hoeveel banen in Nederland verdwijnen, is onduidelijk.


Repareerbare Nokia G42 5G onthuld in samenwerking met iFixit
29 Juni 2023, 00:05 Techzine
HMD Global heeft de Nokia G42 5G onthuld. Omdat telefoons nu eenmaal breekbaar zijn, wil het bedrijf samen met iFixit een gemakkelijke reparatie mogelijk maken. Daarnaast spreekt het over een accu die 3 dagen meegaat en kent het met 249 euro een bescheiden prijskaartje. De right to repair-beweging pleit al jaren voor een grootschalige adoptie […]


Prijzen onderdelen repareerbare Nokia G22-smartphone verschijnen bij iFixit
7 Maart 2023, 00:00 Tweakers
Reparatiesite iFixit heeft de prijzen van reserve-onderdelen van de repareerbare Nokia G22-smartphone van HMD Global online gezet. De onderdelen van de 199 euro kostende telefoon hebben prijzen tussen 20 en 50 euro.


MWC: Nokia test basisstation op de maan
2 Maart 2023, 00:00 Emerce
Netwerkbedrijf Nokia, niet te verwarren met HMD Global, die de merknaam gebruikt voor mobiele telefoons, is nog steeds van plan om een eerste mobiele netwerk op de maan te installeren. Dat maakte Thierry Klein van Nokia Bell Labs bekend op Mobile World Congress in Barcelona.


Nokia introduceert 'duurzame' G22-smartphone voor 199 euro
28 Februari 2023, 00:02 Tweakers
HMD Global introduceert de Nokia G22 voor 199 euro. De smartphone bevat een scherm, accu en USB-C-laadpoort die eenvoudiger te vervangen zijn en dus duurzamer is. Het bedrijf ging daarvoor een samenwerking met iFixit aan. Nokia introduceert ook de C32. Deze smartphone kost 149 euro.


Nokia introduceert 5G-analyticsplatform voor operators
21 Februari 2023, 00:47 Techzine
Nokia heeft het AVA Customer and Mobile Network Insights-platform aangekondigd. Dit is een analyticsplatform waarmee operators makkelijker data uit hun 5G-netwerk kunnen verzamelen voor optimalisatie. Het platform verzamelt alle informatie uit een 5G-netwerk. Dit om operators de mogelijkheid te bieden de operationele werking van 5G-netwerken, de netwerkprestaties en de gebruikerservaringen te verbeteren. De door het […]


Huawei verlengt mobiele patentenovereenkomst met Nokia
27 December 2022, 00:07 Techzine
Huawei heeft zijn patentlicentieovereenkomsten met Nokia verlengd, zo maken beide bedrijven bekend. Het gaat hierbij om mobiele telecompatenten waarmee de techgigant mogelijk onder de Amerikaanse sancties uitkomt, schrijft Bloomberg. Beide partijen hebben geen details bekendgemaakt over welke patentovereenkomsten zij hebben verlengd. Huawei heeft dit jaar al meerdere patentovereenkomsten gesloten of verlengd met een reeks van […]


Nokia's Circular-abonnement heeft stimulans om telefoon langer te gebruiken
2 September 2022, 00:01 Tweakers
Het Finse HMD Global heeft Nokia Circular aangekondigd, een abonnement voor enkele van zijn telefoons. Binnen het abonnement gaat er steeds meer geld naar initiatieven op gebied van duurzaamheid naarmate klanten de telefoons langer gebruiken.


HMD presenteert eerste Nokia-smartphone zonder adapter in de doos
2 September 2022, 00:00 Tweakers
HMD heeft twee telefoons en een tablet gepresenteerd. De duurste van de twee modellen, de X30, is de eerste smartphone van de fabrikant zonder adapter in de doos. Dat is volgens de fabrikant nodig om e-waste te verminderen.


Premier Rutte verstuurde gemiddeld rond 1340 berichten per maand via oude Nokia
1 Juli 2022, 00:01 Tweakers
De Nederlandse minister-president Mark Rutte verstuurde tussen 1 november en begin mei gemiddeld rond 1340 berichten per maand via zijn Nokia 301-telefoon. Dat blijkt uit metadata die de regering zelf heeft geopenbaard.


Oude Nokia van Rutte is niet per se veiliger dan een nieuwe iPhone
23 Mei 2022, 00:10 NU.NL - Tech
Premier Mark Rutte gebruikte een oude Nokia om te bellen en sms'en, onder meer vanwege de veiligheid. Maar zo'n oud toestel is niet per definitie veiliger dan een nieuwe smartphone.


Wat klopt er van het verhaal over sms'jes op de oude Nokia van premier Rutte?
20 Mei 2022, 00:01 Tweakers
Donderdag vindt in de Nederlandse Tweede Kamer het debat plaats over de sms'jes van minister-president Mark Rutte. Daarbij vliegen veel claims over tafel over wat een oude Nokia wel of niet kan. Tweakers probeerde te achterhalen wat daarvan klopt.


Nokia gaat weg uit Rusland
15 April 2022, 00:00 Tweakers
Netwerkleverancier Nokia vertrekt uit Rusland. Dat heeft het bedrijf bekendgemaakt. De stap heeft gevolgen voor de tweeduizend werknemers van het bedrijf in Rusland. Nokia was zijn activiteiten in het land al aan het afbouwen.


HMD moet verkoop meeste Nokia-smartphones staken vanwege rechtszaken
26 Februari 2022, 00:00 Tweakers
HMD Global verkoopt vanwege meerdere patentrechtszaken nog maar twee Nokia-smartphones in Duitsland en Zwitserland. Andere markten lijken ook getroffen te zijn; alle smartphones uit 2021 of ouder zijn op de Europese Nokia-webshops als 'niet op voorraad' bestempeld.


Kyndryl en Nokia gaan samenwerken voor private LTE- en 5G-oplossingen
18 Februari 2022, 00:09 Techzine
Kyndryl en Nokia gaan samenwerken op het gebeid van private LTE- en 5G-oplossingen. De hoogwaardige netwerkoplossingen moeten klanten van beide bedrijven helpen sneller hun digitale innovatietrajecten uit te voeren. De samenwerking bouwt voort op een recente samenwerking voor draadloze connectiviteit. Binnen de samenwerking werd onlangs het Digital Automation Cloud (DAC)-applicatieplatform van Nokia gekoppeld aan de […]


HMD brengt Nokia G11 en G21 met 90Hz-scherm uit voor onder 200 euro
15 Februari 2022, 00:00 Tweakers
Het Finse HMD Global brengt de Nokia G11 en G21 uit, twee vrijwel identieke telefoons die beide op de markt komen voor onder de 200 euro. De telefoons hebben een Unisoc-soc, een 90Hz-lcd en een 5050mAh-accu.


Community Update - Nokia-cadeau, moestuin, bandenwarmers
6 December 2021, 00:01 Tweakers
Wat gebeurde er in de afgelopen periode in de community? Wij lichten enkele opvallende en interessante zaken uit.


Nokia T20 tablet onthuld, belooft onderscheidende levensduur
9 Oktober 2021, 00:10 Techzine
HMD Global lanceert de Nokia T20. De 10,4″ tablet is vanaf midden oktober beschikbaar in Nederland. Volgens de fabrikant zelf voorziet het model in de “kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid waar Nokia om bekend staat.” Het scherm van 10,4″ voorziet in een 2K-resolutie. De T20 draait op Android 11 en wordt drie jaar lang maandelijks van […]


Nokia en Google Cloud werken samen rond 5G Core-oplossingen
15 Januari 2021, 17:25 Techzine
Nokia en Google Cloud gaan samenwerken om klanten cloudgebaseerde 5G Core-oplossingen te bieden. Hiermee kunnen telecomoperators bijvoorbeeld hun netwerkinfrastructuur makkelijker moderniseren en hun eigen klanten nieuwe op 5G gebaseerde diensten aanbieden. Binnen de samenwerking gaat Nokia samen met de public cloudomgeving van techgigant Google cloud-native netwerkfunctionaliteit valideren, optimaliseren en doorontwikkelen. Dit moet uiteindelijk leiden tot […]


Renders tonen komende midrangetelefoon Nokia
8 Januari 2021, 13:00 Tweakers
Er zijn renders verschenen van de aankomende smartphone Nokia 6.3 of 6.4 van het Finse HMD Global. De renders laten zien dat de telefoon een vingerafdrukscanner in de powerknop heeft zitten, in plaats van aan de achterkant.





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn