NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Nodig


14 jaar en plots maak je kans op een Oscar: ?We keken naar elkaar zoals in de film en hadden geen woorden nodig?
Woensdag, 00:52 HLN.BE
?We gaan naar de Oscars. Dit is insane.? Gustav De Waele (14) en Eden Dambrine (15), de twee jonge hoofdrolspelers in ?Close?, zijn dolblij na de Oscarnominatie die de film in de wacht sleepte. ?We zeggen normaal: ?daar droomde ik altijd als kind van?, maar ik ben nog een kind?, lacht Gustav.


Facebook heeft langer de tijd nodig om te beslissen of Trump mag terugkeren
6 Januari, 00:10 NU.NL - Tech
Facebook-moederbedrijf Meta heeft langer de tijd nodig om te beslissen of Donald Trump weer welkom is op het platform. De oud-president van de Verenigde Staten werd begin 2021 verbannen van het platform omdat hij de bestormers van het Capitool zou hebben opgehemeld.


Strengere inspectie nodig bij oude windmolens: 'Slager keurt eigen vlees'
6 Januari, 00:04 NU.NL - Economie
Er is beter toezicht op de veiligheid van oudere windmolens nodig, zeggen experts. Woensdag viel een bijna 25 jaar oude windturbine in Zeewolde om, waardoor duizenden kilo's aan staal op een (gelukkig verlaten) dijk belandden.


Copa del Rey - Barcelona heeft verlengingen nodig tegen derdeklasser Intercity
5 Januari, 00:04 Skynet
FC Barcelona is woensdag diep moeten gaan om zich te plaatsen voor de achtste finales van de Copa del Rey, het Spaanse bekertoernooi. De Catalanen haalden het na verlengingen met 3-4 bij derdeklasser CF Intercity.


27 December 2022, 00:07 Volkskrant
Matig Anderlecht heeft owngoal van Zorgane nodig om Charleroi en ex-coach Mazzu een hak te zetten
27 December 2022, 00:00 Gazet v. Antwerpen

De nul gehouden en een goal cadeau gekregen: zo pakte een bijzonder matig Anderlecht de drie punten tegen ex-coach Felice Mazzu. Slecht spelen, toch winnen, da?s alvast een stap vooruit, maar er zijn er nog veel te zetten.
Iran: "Geen goedkeuring nodig om relaties met Rusland te ontwikkelen"
19 December 2022, 00:01 HLN.BE
Iran heeft van niemand toestemming nodig om zijn betrekkingen met Rusland te ontwikkelen. Dat zegt een woordvoerder van het Iraanse ministerie van Buitenlandse Zaken nadat de Verenigde Staten hun bezorgdheid hadden geuit over het "grootschalige militaire partnerschap" tussen Teheran en Moskou.


Doorlichtingen toonden in 2020 en 2021 zwakke plekken in IT-systeem stad Antwerpen: ?Duidelijk nog stevige investeringen nodig?
14 December 2022, 00:07 Gazet v. Antwerpen

De stad Antwerpen was dit jaar begonnen met het wegwerken van de zwakke punten in het informaticasysteem. Dat gebeurde naar aanleiding van een audit door een extern bedrijf in 2020 en de Vlaamse cyberaudit in 2021. De stad Antwerpen investeerde 19,4 miljoen euro in het verhogen van de cyberveiligheid. ?Na deze cyberaanval is duidelijk dat er nog stevige investeringen nodig zullen zijn?, zegt Antwerps schepen Erica Caluwaerts (Open Vld).
Schiphol heeft nog achthonderd beveiligers nodig om normaal te kunnen draaien
5 December 2022, 00:02 NU.NL - Economie
Schiphol wil nog voor april achthonderd extra beveiligers aan het werk hebben. Dan zou volgens de luchthaven alles weer net zo moeten draaien als eerder, voordat de werkzaamheden spaak liepen door personeelstekorten.


Apple helpt mensen in nood: geen mobiel bereik meer nodig om SOS te versturen
14 November 2022, 00:10 NU.NL - Tech
Amerikaanse en Canadese iPhone 14-gebruikers kunnen vanaf later deze maand SOS-berichten versturen via een satelliet. De dienst wordt met een software-update geactiveerd, zo heeft Apple donderdag bekendgemaakt.


Cryptobeurs FTX heeft miljarden nodig om te overleven
14 November 2022, 00:04 NU.NL - Economie
Het noodlijdende handelsplatform FTX is hard op zoek naar financiering nu de deal met cryptobeurs Binance niet doorgaat. Ondertussen hebben klanten massaal hun ingelegde geld teruggehaald en hebben toezichthouders sommige bezittingen van het platform bevroren.


Midterms - Republikeinen hebben nog zeven zetels nodig voor herovering Huis, meldt Fox News
13 November 2022, 00:03 Skynet
De Republikeinse partij heeft nog zeven zetels nodig om de controle over het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden te heroveren, zo heeft Fox News zaterdag gemeld.


Tweede ronde nodig in Georgia: weten we pas volgende maand wie controle verwerft over Amerikaanse Senaat?
10 November 2022, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Wie wordt de volgende senator van de Amerikaanse staat Georgia: de Democraat Raphael Warnock of de Republikein Herschel Walker? We zullen het pas binnen een kleine maand weten. De strijd tussen beide mannen is ?too close to call? en er is een tweede ronde nodig.
3 November 2022, 00:06 Volkskrant
RIVM: volgend jaar tientallen extra ambulances nodig
3 November 2022, 00:05 NOS nieuws

Nederland heeft volgend jaar tientallen extra ambulances nodig om aan de vraag te kunnen voldoen. Dat zegt het RIVM. Het gezondheidsinstituut berekent elk jaar hoeveel ambulances in Nederland in het volgende jaar nodig zijn.

In 2023 zijn dat er op werkdagen overdag 692. Dat zijn er 40 meer dan in dit jaar. Ook op zaterdagen en zondagen zijn overdag meer ambulances nodig dan dat er voor 2022 was berekend, respectievelijk 40 en 35 meer.

Het RIVM berekende ook dat er over de hele week 10.104 ambulancediensten moeten worden gedaan, 666 meer dan nu. Een verklaring van het instituut voor de toename is dat ambulances op veel wegen minder snel rijden. Daarnaast vragen mensen de laatste jaren steeds vaker om een ambulance.

Naast meer ambulances zijn er ook twintig extra standplaatsen nodig. Een deel daarvan moet komen in relatief dunbevolkte gebieden. Het is volgens het RIVM de vraag of er voldoende geld en personeel beschikbaar is voor deze extra standplaatsen.
Zevende Mestactieplan - "Strategie nodig, geen provocatie"
31 Oktober 2022, 00:05 Skynet Economie
Ook Open VLD heeft zaterdag kritisch gereageerd op het eerste voorstel voor het nieuwe Mestactieplan. "Dit kan anders. We hebben een strategie nodig, geen provocatie", zo tweette Vlaams parlementslid Gwendolyn Rutten.


Anderlecht en Gent hebben overwinning nodig om te kunnen blijven hopen op kwalificatie
25 Oktober 2022, 00:01 Skynet Sport
Anderlecht en Gent staan donderdag voor twee cruciale wedstrijden op de vijfde speeldag van de groepsfase van de Conference League. De twee Belgische ploegen zijn beiden naar de derde plaats in hun groep gezakt en moeten winnen om uitzicht te houden op plaatsing voor de tweede ronde.


Activiste die soep over schilderij Van Gogh gooide reageert: ?Het is ridicuul, maar nodig?
19 Oktober 2022, 00:01 HLN.BE
De milieuactivisten die tomatensoep over een schilderij van Vincent van Gogh hebben gegooid, reageren op hun actie. Het gaat om het beroemde werk ?Zonnebloemen?, dat in het museum The National Gallery hangt. De twee activisten lijmden zichzelf na het gooien van de blikken soep vast aan de muur waar het kunstwerk hangt. Ze vragen met hun acties onder andere aandacht voor de schade die fossiele brandstoffen aanrichten aan het milieu.


Casa Di Mauro in Kontich heeft dringend een nieuwe omheining nodig
14 Oktober 2022, 00:02 Gazet v. Antwerpen

Wie helpt de bewoners Casa di Mauro in Kontich? De omheining rond de boerderij is verouderd waardoor de dieren steeds vaker ontsnappen.
29 September 2022, 00:04 VolkskrantGerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn