NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Nodig


28 November, 00:06 Volkskrant
Zij zijn als jong queer/non-binair ouderpaar erg gelukkig, en: ?het is nodig dat te vertellen?
28 November, 00:06 Volkskrant
Acteur Thorn de Vries en presentator Mandy Woelkens zijn een queer koppel, wat nogal eens vragen oproept. Dus besloten ze al hun antwoorden te bundelen in een boek, FAQ Gender. ?Hoe meer kennis er is, hoe meer mensen kunnen snappen dat, of je nou trans, gay, of iets anders uit de lhbti-paraplu bent, het geen probleem hoeft te zijn.?


Macron: ?Lockdown voor ongevaccineerden niet nodig door coronapas?
19 November, 00:00 HLN.BE
Frankrijk hoeft geen lockdown in te voeren voor ongevaccineerden, omdat de Franse coronapas succesvol is gebleken bij het terugdringen van het coronavirus. Dat zegt president Emmanuel Macron in een interview met de krant La Voix du Nord.


'Geen vaccinatie nodig' duikt op als lokkertje in Amerikaanse vacatures
18 November, 00:05 NU.NL - Economie
Ook in de Verenigde Staten is sprake van een krappe arbeidsmarkt waarbij werkgevers van alles van stal halen om werknemers aan te trekken. Volgens de Amerikaanse nieuwszender CNN is schermen met 'geen vaccinatie nodig' een nieuw wapen in de strijd.


Hebben we nucleaire energie eigenlijk wel nodig?
14 November, 00:06 Volkskrant
Kerncentrales liggen op de formatietafel, ergens tussen de koekjes en de thee. Als VVD en CDA hun tafelgenoten D66 en ChristenUnie zover krijgen hun aarzelingen opzij te zetten, kan de voorgenomen bouw van een of twee nieuwe Nederlandse kerncentrales zomaar in het dunne regeerakkoord terechtkomen.


In Glasgow gaan ze verlengen: ?Zo?n akkoord heeft altijd wat drama nodig?
14 November, 00:06 Volkskrant
Vrijdagmiddag om 18.00 uur komt de klimaattop in Glasgow officieel ten einde. Maar de onderhandelingen zullen komend weekend hoe dan ook moeten doorgaan, denkt onze verslaggever ter plaatse Marc Peeperkorn. ?De verschillen zijn te groot, armere landen willen meer geld.?


Belgische beloften willen feilloze EK-kwalificatie voortzetten tegen Turkije: ?Grinta en inzet nodig om te winnen?
12 November, 00:01 HLN.BE
?Het was niet zo eenvoudig als het resultaat laat uitschijnen.? Aan het woord: Jacky Mathijssen, trainer van de nationale beloftenploeg. Dat z?n spelers twee maanden terug Turkije met 0-3 oprolden is voor hem geen garantie dat het morgen voor de return in EK-voorronde een walkover wordt.


Tot 10.000 extra installateurs nodig voor doorbraak e-auto
10 November, 00:07 Skynet Economie
De federale en Vlaamse overheden zetten volop in op de elektrische auto. Daardoor zijn er de komende jaren niet alleen veel nieuwe e-auto's nodig, maar moet er ook infrastructuur aangelegd worden. Tegen het einde van het decennium zijn daarvoor 8.000 tot 10.000 extra installateurs nodig, zegt EV Belgium, de sectorfederatie voor elektrische mobiliteit, vandaag in De Tijd.


Wereld heeft meer vrouwenstemmen nodig in strijd tegen klimaat (Nancy Pelosi)
10 November, 00:06 Skynet Buitenland
Nancy Pelosi, de democratische voorzitter van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden, heeft op de Klimaatconferentie in Glasgow de bijzondere rol van vrouwen bij de aanpak van de klimaatcrisis benadrukt. De wereld heeft meer vrouwenstemmen nodig, klonk het.


Zonnepanelen: wat heb je nodig? Een overzicht voor 'gratis stroom'
8 November, 00:00 Tweakers
We volgen de stappen die je moet doorlopen bij de installatie van zonnepanelen. Daarbij kijken we niet alleen naar nieuwe, maar maken we ook een uitstapje naar gebruikte panelen.


De boeren hebben een plan nodig
23 Oktober, 00:07 Volkskrant
Hoe moet het verder met de boeren in Nederland? Dat is een vraag die met een uitroepteken op de formatietafel ligt van het nieuwe kabinet. Dat er iets moet gebeuren is duidelijk, want de Nederlandse landbouw zit aan zijn grenzen.


Amazon heeft 150.000 extra medewerkers nodig voor de feestdagen
20 Oktober, 00:03 NU.NL - Economie
Webwinkel Amazon zoekt in de VS naar maar liefst 150.000 nieuwe werknemers. Dat is bijna net zoveel als het aantal inwoners van de gemeente Den Bosch. Met het legertje nieuwe medewerkers hoopt het bedrijf de verwachte drukte rond de feestdagen aan te kunnen.


Europese Commissie: 'Facebook-storing signaal dat meer beteugeling nodig is'
6 Oktober, 00:11 NU.NL - Tech
De urenlange storing van Facebook, WhatsApp en Instagram maandagavond laat zien dat de wereld niet afhankelijk moet zijn van een klein aantal grote techbedrijven, vindt de Europese Commissie. "We hebben alternatieven en keuzes nodig op de techmarkt", schrijft Eurocommissaris voor Mededinging Margrethe Vestager dinsdag op Twitter.


Mbaye Leye geeft vlijmscherp interview in Mechelen: ?Deze club heeft een persoon nodig waarvan de spelers schrik hebben?
2 Oktober, 00:00 Gazet v. Antwerpen

Vrijdagavond ging Standard pijnlijk onderuit Achter De Kazerne. Na 18 minuten stonden de Rouches al 3-0 in het krijt tegen Malinwa, uiteindelijk eindigde de wedstrijd op 3-1.
Nieuws: BMW over rijbereik EV?s: ?meer dan 600km is niet nodig?
28 September, 00:00 Auto55
Het aanbod elektrisch auto?s neemt hand over hand toe. Er is een heuse EV-boom, waarbij het aanbod veel sneller de hoogte in gaat dan de eveneens (zij het veel minder spectaculair) stijgende vraag. Autobouwers bekampen elkaar in dit jonge segment bij voorkeur met flitsende prestaties, toptechnologie en een steeds groter rijbereik. BMW lijkt echter niet van plan mee te doen met het o...

Lees meer


Wereldwijd zou 6 biljoen nodig zijn om klimaatdoel te halen
15 September, 00:04 NU.NL - Economie
Om de opwarming van de aarde binnen de 1,5 graad te houden, is wereldwijd onder meer een investering van zeker 6 biljoen euro in hernieuwbare energie nodig. Dat berekende advies- en ingenieursbureau Arcadis. Het geld moet onder meer worden gestoken in uitbreiding van de netwerken, maar ook in energietechnologie.


Coronavirus - "Tijdelijke werkloosheid corona tot eind 2022 nodig in luchtvaart"
7 September, 00:07 Skynet Economie
Het systeem van tijdelijke werkloosheid wegens het coronavirus moet voor de luchtvaartsector ook na 30 september blijven bestaan, tot eind 2022. Daarvoor pleit de kersverse topman van het Waalse luchtvaartbedrijf Sonaca, Yves Delatte, zaterdag.


Van Quickenborne: ?Nog altijd toestemming nodig om tuin van buren te betreden?
26 Augustus, 00:02 HLN.BE
Er zal nog steeds toestemming nodig zijn om de tuin van de buren te betreden. Dat verduidelijkt minister van Justitie Vincent Van Quickenborne.


Voorlopig geen mensen naar Mars: er is meer geld en onderzoek nodig
18 Augustus, 00:09 NU.NL - Tech
Eerst gaan 'we' als mensheid nog eens naar de maan, maar daarna reizen we eindelijk naar Mars. Technisch zijn we er klaar voor, maar hoelang het nog duurt voordat de eerste mens voet op de rode planeet zet, blijkt toch vooral een geldkwestie.


Conflict Afghanistan - Biden zegt het gebruik van geweld niet te schuwen indien nodig
17 Augustus, 00:03 Skynet
De Amerikaanse president Joe Biden heeft maandag gedreigd met represailles tegenover de taliban, wanneer die de evacuaties die aan de gang zijn in de luchthaven van Kaboel belemmeren. Hij zei dat maandag tijdens een toespraak naar aanleiding van de herovering van Afghanistan door de jihadisten.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2021 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn