NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Nintendo

2News.be / Trefwoorden / Nintendo

Nintendo-accounts krijgen passkeys-ondersteuning voor wachtwoordloos inloggen
Zondag, 00:02 Tweakers
Nintendo laat gebruikers sinds woensdag passkeys registreren voor hun account om dat extra te beveiligen. De passkeys kunnen worden gebruikt om in te loggen in plaats van met een e-mailadres, gebruikersnaam of wachtwoord.


Luigi's Mansion 2 HD komt volgende zomer naar de Nintendo Switch
17 September, 00:01 Tweakers
Luigi's Mansion 2 HD verschijnt in de zomer van volgend jaar voor de Nintendo Switch. Dat bevestigde de ontwikkelaar op donderdag tijdens zijn Direct-presentatie. Nintendo kondigde de remaster van Luigi's Mansion 2 eerder al aan.


Nintendo brengt Princess Peach: Showtime op 22 maart uit voor de Switch
17 September, 00:01 Tweakers
Nintendo heeft op donderdag meer details gedeeld over zijn komende Princess Peach-game. Het spel heet Princess Peach: Showtime en krijgt een theaterthema. De game komt op 22 maart uit voor de Nintendo Switch.


'Nintendo Switch-opvolger biedt ondersteuning voor DLSS en raytracing'
10 September, 00:01 Tweakers
De opvolger van de Nintendo Switch zou gebruikmaken van Nvidia's DLSS-upscalingtechnologie en 'geavanceerde raytracingeffecten' kunnen vertonen. De graphics zouden 'vergelijkbaar' zijn met die van de huidige consoles van Sony en Microsoft.


Iconische stem van It's-a me, Mario en Mamma mia stopt bij Nintendo
23 Augustus, 00:04 NU.NL - Economie
De iconische uitspraken "It's-a me, Mario" en "Mamma mia" in Super Mario zullen binnenkort wellicht anders klinken. De stem achter Mario, Charles Martinet, houdt er namelijk mee op.


Super Mario-film en nieuwe Zelda-game bezorgen Nintendo een recordwinst
9 Augustus, 00:11 NU.NL - Tech
Nintendo maakte nog nooit zoveel winst als in het afgelopen kwartaal. Het Japanse bedrijf scoorde volop met The Super Mario Bros. Movie en het populaire spel The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom.


Nintendo behaalt recordwinst dankzij nieuwste Zelda-game, Switch en Mario-film
6 Augustus, 00:02 Tweakers
Nintendo heeft het afgelopen kwartaal een recordwinst van omgerekend bijna 1,19 miljard euro behaald. Dit schrijft het Japanse bedrijf onder meer toe aan het succes van The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom voor de Nintendo Switch en de film The Super Mario Bros. Movie.


Nintendo brengt 2d-game Super Mario Bros Wonder in oktober uit voor Switch
22 Juni, 00:01 Tweakers
Nintendo komt met een nieuwe 2d-Mario-game aan. Super Mario Bros Wonder betreft een traditionele sidescrollinggame en krijgt onder meer nieuwe power-ups en 'wonderbloemen'. De titel verschijnt op 20 oktober voor de Nintendo Switch.


Apple koopt start-up die AR-headsets leverde voor Mario Kart in Nintendo World
8 Juni, 00:00 Tweakers
Apple heeft de Amerikaanse start-up Mira gekocht. Het bedrijf is vooral bekend vanwege het leveren van de headsets voor de Mario Kart-achtbaan in Nintendo World. Daarnaast levert Mira aan het Amerikaanse leger.


Nintendo Switch-emulator Yuzu komt naar Android
1 Juni, 00:01 Tweakers
Yuzu, een emulator voor Nintendo Switch-games, krijgt een Android-versie. De emulator is per direct beschikbaar via de Play Store in twee verschillende versies. Later komen de Android-releases ook beschikbaar op GitHub.


Nieuwste Legend of Zelda-computerspel snelst verkopende Nintendo-game ooit
21 Mei, 00:06 NU.NL - Economie
De nieuwe game The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom is in drie dagen tijd tien miljoen keer verkocht. Volgens Nintendo is het de snelst verkopende Nintendo-game ooit in zowel de Benelux als in Europa.


Zelda: Tears of the Kingdom is snelst verkopende Nintendo-game ooit in Europa
18 Mei, 00:00 Tweakers
The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom is in de eerste drie dagen meer dan tien miljoen keer verkocht. Ook is het spel volgens de fabrikant de snelst verkopende Nintendo-game ooit in de Benelux en Europa, al worden er geen specifieke verkoopcijfers voor deze markten gegeven.


Nintendo Switch Online-game Pac-Man 99 gaat in oktober offline
18 Mei, 00:00 Tweakers
Nintendo stopt in oktober met Nintendo Switch Online-game Pac-Man 99. Dan gaan de onlinediensten van dat spel offline. Gebruikers die de Mode Unlock- of Deluxe Pack-dlc aanschaffen voor 8 september, kunnen na de eol-datum de offlinemodi blijven spelen.


Nintendo Switch lijkt over hoogtepunt heen: vijfde minder spelcomputers verkocht
14 Mei, 00:09 NU.NL - Tech
Nintendo verkocht in het afgelopen jaar bijna achttien miljoen Switch-spelcomputers. Dat zijn er 22 procent minder dan een jaar eerder. Eerder wees Nintendo op chiptekorten, maar ook de populariteit van de Switch is tanende.


Nintendo-hacker Gary Bowser is vervroegd vrijgelaten
20 April, 00:00 Tweakers
Nintendo-hacker Gary Bowser is vervroegd vrijgelaten. In een interview met een youtuber zegt Bowser dat hij nog steeds tien miljoen dollar aan Nintendo moet betalen en dat hij denkt dat hij daar de rest van zijn leven aan vastzit.


Nintendo gaat Switch-controllers ook buiten garantieperiode gratis repareren
9 April, 00:11 NU.NL - Tech
Nintendo gaat kapotte Switch Joy-Con-controllers ook buiten de garantieperiode gratis repareren. Het Japanse gameconcern heeft dat besloten na tienduizenden klachten en druk van de Europese Commissie.


Dolphin-emulator voor Nintendo Wii- en GameCube-games komt naar Steam
30 Maart, 00:26 Tweakers
Dolphin, een bekende emulator voor het spelen van games van de Nintendo GameCube en de Wii, komt in het tweede kwartaal van dit jaar beschikbaar op Steam. Daarmee is de emulator ook te gebruiken op de pc en de Steam Deck.


Nintendo toont nieuwe gameplaybeelden The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom
30 Maart, 00:26 Tweakers
Nintendo heeft een video gepubliceerd waarin het bedrijf zo'n tien minuten aan nieuwe gameplaybeelden van The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom toont. Deze game wordt de opvolger van Breath of the Wild uit 2017.


Nintendo toont nieuwe trailer The Super Mario Bros. Movie
13 Maart, 00:01 Tweakers
Nintendo heeft een nieuwe trailer getoond van The Super Mario Bros. Movie. Daarin is ook weer de stem van acteur Chris Pratt te horen als de bekende Italiaanse loodgieter. De film is vanaf 5 april te zien in Nederlandse bioscopen.


Nintendo kondigt Direct-evenement aan voor presentatie games
9 Februari, 00:00 Tweakers
Nintendo heeft zijn eerste Direct-evenement van dit jaar aangekondigd. In de 40 minuten durende livestream zal het Japanse bedrijf de games laten zien die in de eerste helft van dit jaar zullen uitkomen.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn