NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Nintendo

2News.be / Trefwoorden / Nintendo

Nintendo verkoopt minder Switch-consoles door aanhoudend chiptekort
Maandag, 00:11 NU.NL - Tech
De wereldwijde chiptekorten hebben ervoor gezorgd dat Nintendo in het afgelopen kwartaal een miljoen minder Switch-consoles heeft verkocht dan in dezelfde periode vorig jaar. Het verkocht er ruim 3,4 miljoen, wat neerkomt op een daling van 23 procent, maakt het Japanse bedrijf bekend in zijn kwartaalcijfers (pdf).


Nintendo verkoopt aanzienlijk minder Switch-consoles, maar de winst stijgt flink
5 Augustus, 00:01 Tweakers
Nintendo heeft in het eerste kwartaal van het boekjaar 2023 grofweg 1,32 miljoen reguliere Nintendo Switch-consoles verkocht. Dat is weer ruim 25 procent minder dan afgelopen kwartaal. Ook het aantal verkochte Switch OLED-uitvoeringen liep met 16 procent terug.


Nintendo Switch Online-app laat gebruikers vriendschapsverzoeken sturen
29 Juli, 00:02 Tweakers
Het is nu mogelijk om via de mobiele Nintendo Switch Online-app vriendschapsverzoeken te sturen naar andere spelers. Eerst kon dit alleen via de Nintendo Switch zelf. Ook kunnen gebruikers hun eigen vriendcode delen via een url of opslaan als een qr-code.


Nintendo onthult tweede lading dlc-circuits voor Mario Kart 8 Deluxe
29 Juli, 00:00 Tweakers
Nintendo heeft de tweede lading circuits die naar de betaalde Mario Kart 8 Deluxe Booster Course Pass komen bekendgemaakt. Op 4 augustus komen er acht nieuwe tracks naar het Nintendo Switch-spel, waaronder een volledig nieuw circuit.


Bayonetta 3 verschijnt op 28 oktober voor Nintendo Switch
15 Juli, 00:01 Tweakers
Platinum Games meldt dat Bayonetta 3 op 28 oktober verschijnt voor de Nintendo Switch. Het was al bekend dat het spel dit jaar ging uitkomen, maar de ontwikkelaar had tot nu toe nog geen datum genoemd.


Nintendo koopt animatiestudio en noemt hem Nintendo Pictures
15 Juli, 00:00 Tweakers
Nintendo neemt Dynamo Pictures volledig over en wijzigt de naam in Nintendo Pictures. De animatiestudio moet dan focussen op de 'ontwikkeling van visuele content op basis van Nintendo-eigendommen'. Eerder zei Nintendo meer films te willen uitbrengen.


Nintendo zet Wii Shop Channel en DSi Shop weer online
8 Juli, 00:01 Tweakers
De Wii Shop Channel en DSi Shop zijn weer online. Nintendo haalde beide downloadwinkels in maart offline voor onderhoud, maar ze zijn nu weer bereikbaar. De winkels maken het alleen mogelijk om al gekochte items opnieuw te downloaden. Nieuwe aankopen doen blijft onmogelijk.


No Man's Sky komt 7 oktober uit op Nintendo Switch
24 Juni, 00:00 Tweakers
De Switch-versie van No Man's Sky verschijnt op 7 oktober. Eerder zei ontwikkelaar Hello Games dat het spel deze zomer zou uitkomen, maar de release is nu opgeschoven naar de herfst.


Remedy: Alan Wake Remastered verschijnt dit najaar op Nintendo Switch
13 Mei, 00:00 Tweakers
De vorig jaar uitgebrachte remaster van Alan Wake zal dit najaar op de Switch verschijnen. Dat stelt gamestudio Remedy. De game verscheen oorspronkelijk enkel op pc en de huidige en vorige generaties Playstation- en Xbox-consoles. Een precieze releasedatum werd niet meegedeeld


Nieuwe Splatoon-game verschijnt in september voor Nintendo Switch
25 April, 00:09 NU.NL - Tech
Splatoon 3 wordt op 9 september uitgebracht, meldt Nintendo vrijdag op Twitter. Het schietspel verschijnt voor de Nintendo Switch.


Bugsnax komt op 28 april naar Steam, Xbox-consoles, Game Pass en Nintendo Switch
15 April, 00:01 Tweakers
Bugsnax komt op 28 april uit op Steam, de Xbox-consoles, Nintendo Switch en Game Pass voor Xbox en PC. Op dezelfde dag krijgt het spel een grote gratis update dat het verhaal ?met drie tot vier uur? uitbreidt. De update komt beschikbaar voor alle versies van Bugsnax.


Sony en Nintendo passen automatische verlenging abonnementen in VK aan
15 April, 00:01 Tweakers
Sony en Nintendo passen hun voorwaarden voor automatische verlenging van abonnementen in het Verenigd Koninkrijk aan. Microsoft deed dat al in januari. De bedrijven maken aanpassingen na onderzoek van de toezichthouder.


Hogwarts Legacy komt voor het einde van het jaar uit, ook voor Nintendo Switch
19 Maart, 00:01 Tweakers
De aanstaande rpg in de wereld van Harry Potter, Hogwarts Legacy, komt rond de feestdagen dit jaar uit, en zal behalve op de PS5, PS4, Xbox Series, Xbox One en pc, ook op Nintendo Switch uitkomen. De game speelt zich zo'n 200 jaar voor de boekenreeks van Harry Potter af.


Super Nintendo World opent in 2023 in Universal Studios-pretpark Hollywood
12 Maart, 00:01 Tweakers
Volgend jaar opent Super Nintendo World zijn deuren in Universal Studios Hollywood. Sinds vorig jaar is er al een gelijknamig themapark open in het Universal Studios-pretpark in Japan. De precieze inhoud van het Amerikaanse themapark is nog niet bekend.


Nintendo laat video's over Switch-emulatie op Steam Deck verwijderen
5 Maart, 00:00 Tweakers
Nintendo is begonnen met het offline laten halen van YouTube-video's over het mogelijk maken van Switch-emulatie op de Steam Deck. Video's over Switch-emulatie worden door YouTube offline gehaald op gronden van copyrightclaims.


Anime-streamingdienst Crunchyroll verschijnt voor Nintendo Switch
19 Februari, 00:01 Tweakers
Makers van de animestreamingdienst Crunchyroll hebben een app uitgebracht voor de Nintendo Switch. De app is gratis te downloaden in de Nintendo eShop. De laatste maanden verschenen er meer streamingdiensten voor de Switch.


Nintendo sluit in 2023 zijn online gamewinkel voor Wii U en 3DS
17 Februari, 01:42 NU.NL - Tech
Vanaf eind maart 2023 is het niet meer mogelijk om via de Nintendo eShop games te kopen voor de Wii U en de Nintendo 3DS. Dat heeft Nintendo bekendgemaakt op zijn website.


Nintendo werkt aan opvolger van Wii Sports voor de Switch
12 Februari, 00:19 NU.NL - Tech
Nintendo heeft woensdag de opvolger van Wii Sports aangekondigd tijdens een online presentatie. Het spel heet Nintendo Switch Sports en bevat games uit het eerdere deel, zoals bowlen en tennis. Ook zijn er nieuwe sporten toegevoegd, zoals voetbal, badminton en volleybal.


Hacker Bowser cel in wegens gadget die je illegaal Nintendo-games laat spelen
12 Februari, 00:19 NU.NL - Tech
De Canadese hacker Gary Bowser is veroordeeld tot een celstraf van veertig maanden, omdat hij een gadget verkocht waarmee illegaal games voor de Nintendo Switch en de Nintendo 3DS te spelen waren. Dat maakt het Amerikaanse ministerie van Justitie bekend.


Nintendo verwacht nog minder Switch-consoles te verkopen door chiptekort
5 Februari, 00:08 NU.NL - Tech
Nintendo denkt nog minder Switch-consoles te kunnen verkopen door het aanhoudende chiptekort. Het Japanse bedrijf verlaagde voor de tweede keer in korte tijd zijn verkoopprognose voor de spelcomputer.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn