NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Nina


EK gewichtheffen - Nina Sterckx pakt brons in categorie tot 55 kilogram
30 Mei 2022, 00:01 Skynet Belgie
Nina Sterckx heeft zondag tijdens de Europese kampioenschappen gewichtheffen in het Albanese Tirana de bronzen medaille gewonnen in de categorie tot 55 kilogram.


Michael Somers en Nina Lauwaert verlengen hun titel op de Ten Miles in Antwerpen
25 April 2022, 00:03 Skynet Belgie
Michael Somers en Nina Lauwaert hebben zondag de Ten Miles in Antwerpen, met 30.000 deelnemers het grootste loopevenement van het land, gewonnen. Ook vorig jaar waren ze al de beste.


Nina Lauwaert en Lisa Rooms stellen atletiekbond in gebreke
2 December 2021, 00:00 Skynet Sport
Nina Lauwaert en Lisa Rooms, afgelopen weekend de nummers een en twee van de CrossCup in Roeselare, zijn het niet eens met hun niet-selectie voor het EK veldlopen (12 december in Dublin) en hebben daarom beslist de Belgische atletiekbond (KBAB) in gebreke te stellen. Dat meldden hun advocaten Ruben Vispoel en Wahib El Hayouni.


Nina Derwael mag zich ereburger van Sint-Truiden noemen
26 Oktober 2021, 00:04 Skynet
Olympisch turnkampioene Nina Derwael en voetballegende Lon Polleunis mogen zich voortaan ereburger van Sint-Truiden noemen. De gemeenteraad heeft beide Truienaars maandagavond officieel erkend als ereburgers.


Nina Derwael en Lon Polleunis voorgedragen als ereburgers Sint-Truiden
31 Augustus 2021, 00:03 Skynet
De gemeenteraad van Sint-Truiden heeft olympisch turnkampioene Nina Derwael en voetballegende Lon Polleunis maandagavond officieel voorgedragen als ereburgers van de stad. Daarvoor moest eerst het bestaande reglement van de stad worden aangepast dat inhield dat enkel niet-inwoners ereburger kunnen worden.


ANNO 2021. Nina De Man (45): ?De deining die hoorde bij mijn tienerjaren is weg?
29 Januari 2021, 04:28 HLN.BE
Elke dag gaat ?Het Laatste Nieuws? op zoek naar hoe het leven van een Belg die ooit in de schijnwerpers stond er anno 2021 uitziet. Vandaag: Nina De Man (45), jurylid allereerste ?Idool?, dj en presentatrice. Nu copywriter en schrijfster.


ANNO 2021. Nina De Man (45): ?De deining die hoorde bij mijn tienerjaren is weg?
29 Januari 2021, 04:28 HLN.BE
Elke dag gaat ?Het Laatste Nieuws? op zoek naar hoe het leven van een Belg die ooit in de schijnwerpers stond er anno 2021 uitziet. Vandaag: Nina De Man (45), jurylid allereerste ?Idool?, dj en presentatrice. Nu copywriter en schrijfster.


Nina Derwael: ?Als mijn coach stappen moet ondernemen, dan ben ik mee?
21 Januari 2021, 04:18 Gazet v. Antwerpen

Ondanks haar nog jonge leeftijd is Nina Derwael (20) een mondige dame. In De Thuismatch - de podcast van Sporza - legt ze bij Ruben Van Gucht haar ziel bloot. Met daarbij enkele verrassende uitspraken, vooral in verband met het onderzoek naar mentaal misbruik in de Belgische turnwereld. ?Dat blijft ons achtervolgen?, aldus Derwael.
Oostenrijkse skiester Nina Ortlieb loopt zware knieblessure op
20 Januari 2021, 18:30 Gazet v. Antwerpen

De Oostenrijkse skiester Nina Ortlieb heeft woensdag tijdens de trainingen voor de Wereldbekermanche afdaling bij de vrouwen in het Zwitserse Crans-Montana bij een valpartij een zware kwetsuur aan de rechterknie opgelopen, zo maakte de Oostenrijkse federatie bekend.
Nina Vandenbempt, eigenaar van de meest excentrieke auto ooit: ?Dit is gewoon de binnenkant van mijn brein?
20 Januari 2021, 13:24 HLN.BE
Ze stond ergens in de file deze zomer en had toevallig wat stiften in de auto liggen. En dus begon ze te tekenen op het dashboard naast haar stuur. Zes maanden later is het interieur van de auto van Nina Vandenbempt (31) een explosie van pluche, glitter en kleur. ?Het is mijn eigen magisch, rijdend altaar?, zegt ze. ?En het is ook een kunstproject waar ik na corona mee aan de slag ga.?


OPROEP. Mag NINA je relatie redden, met de hulp van een professional?
19 Januari 2021, 12:54 HLN.BE
Zit je relatie in een dip? Is een ex opgedoken en zijn oude passies weer aangewakkerd? Heb je het moeilijk als single? Of als nieuw samengesteld gezin? Zit je partner met seksuele verlangens waar jij niet aan tegemoet wilt komen? Brengen de donkere dagen andere liefdesproblemen aan het licht?


COLUMN. Lara Switten (34), mama van 3 en ongeneeslijk ziek, over haar fotoshoot voor NINA: ?Het idee van foto?s zonder bed of rolstoel deed me spontaan glimlachen?
17 Januari 2021, 08:24 HLN.BE
Lara Switten is mama van drie, sinds ze een maand geleden beviel van haar zoontje Gabriel. Maar Lara heeft ook baarmoederhalskanker en is ongeneeslijk ziek. Ze vertelt wekelijks in NINA hoe het met haar gaat, nu ze tegelijk haar droom en haar ergste nachtmerrie beleeft. Deze week siert ze ook de cover van het magazine, inclusief een fotoshoot met Steffen en de meisjes erbij. Ze schrijft neer hoe ze die ervoer. ?Al kon ik mijn meisjes niet stevig omarmen of de lucht in zwieren, we schitterden in onze twinning T-shirts.?


Nina Derwael en Noah Kuavita zijn Belgische turnkampioenen
27 Mei 2018, 08:36 Skynet Sport
Nina Derwael en Noah Kuavita hebben zich zaterdag in Izegem tot Belgisch turnkampioen gekroond. De 18-jarige Derwael (Sta Paraat Hasselt) verzamelde 53,050 punten en verwees daarmee Axelle Klinckaert (GymMax/51.000) en Senna Deriks (Gymgroep A.S/49.550) naar de ereplaatsen.


Nina Derwael en Noah Kuavita zijn Belgische turnkampioenen

Nina Derwael en Noah Kuavita hebben zich zaterdag in Izegem tot Belgisch turnkampioen gekroond. De 18-jarige Derwael (Sta Paraat Hasselt) verzamelde 53,050 punten en verwees daarmee Axelle Klinckaert (GymMax/51.000) en Senna Deriks (Gymgroep A.S/49.550) naar de ereplaatsen.
Tracks van de week: Dua Lipa en Calvin Harris, Kali Uchis en Tame Impala, Nina Kinert
13 April 2018, 07:24 Volkskrant
De drie liedjes die u deze week volgens Robert van Gijssel moet hebben gehoord. Alles wat Dua Lipa aanraakt, verandert in goud. Dus ook dit vrij basale dancetrackje, dat dankzij de groovy en onmiskenbare zanglijnen van de Engels-Albanese zangeres hitvleugels krijgt. De r&b-zangeres Kali Uchis is gloeiend heet, en iedereen wil met haar samenwerken. Luister naar dit psychedelische Tomorrow, dat Uchi


Nina is ook megacool zonder drugs of bier
13 April 2018, 01:24 Gazet v. Antwerpen

In alle dokterskabinetten en apotheken in Arendonk wordt binnenkort een coole affiche opgehangen tegen drugs, alcohol, sigaretten en pillen. ?Be smart, don?t start?, staat er te lezen. De poster werd ontworpen door een 11-jarig meisje uit het dorp.
Als wat Jneid doet geen haatzaaien is, wat dan wel?
26 Maart 2018, 16:48 Volkskrant
Dagblad De Telegraaf bracht gisteren het nieuws dat de radicale Haagse imam Fawaz Jneid de Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb op Facebook had omschreven als 'een afvallige moslim', 'vijand van de islam' en 'dom en slap'. De termen waren uit het Arabisch vertaald door een 'beëdigde tolk', dus mogen we uitgaan van de authenticiteit van de kwalificaties. Aboutaleb reageerde gisteren bij RTV Rij


Nina Derwael wint gouden medaille op WB turnen in Doha
23 Maart 2018, 16:48 Gazet v. Antwerpen

Nina Derwael heeft vrijdag op de World Cup in het Qatarese Doha het goud veroverd aan de brug met ongelijke leggers. Met 15,300 punten deed de Europese kampioene ruim beter dan de Russische Uliana Perebinosova (14.566) en de Française Mélanie de Jesus dos Santos (14.400). Rune Hermans strandde met 13,833 punten net naast het podium.
23 Maart 2018, 16:36 Skynet Sport
Nina Spijkers: 'Ik zoek altijd naar dingen die ik nog niet kan, zo groei ik'
15 Maart 2018, 01:36 Volkskrant
Geen noot kunnen lezen en toch een opera op de planken brengen. Toneelregisseur Nina Spijkers waagt zich voor het eerst aan opera, met muziek van Ligeti en Cendo. Uit een tas haalt regisseur Nina Spijkers de partituren. De bladmuziek van de opera Avventure di anima e di corpo van Raphaël Cendo en György Ligeti ziet er ontmoedigend complex uit, vol lijnen, pijlen en vreemde woorden. Daags voor de p

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn