NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Niets


Van Bommel kwaad na verlies in Union: ?Ik zeg niets over arbitrage. Dat zegt genoeg? - Alderweireld: ?Dramatisch?
16 Januari, 00:02 HLN.BE
?Ik spreek normaal niet over arbitrage. En daarmee heb ik eigenlijk al genoeg gezegd?, zei Van Bommel. Veelzeggend is het wel. Scheidsrechter Nicolas Laforge maakte volgens die van Antwerp geen te beste beurt in de topper tegen Union.


Beruchte nonkel van vermoord meisje (11) wuift vanuit Dubai alle verdachtmakingen resoluut weg: ?Wij hebben niets met deze aanslag te maken?
11 Januari, 00:01 Gazet v. Antwerpen

?Met het hand op het hart: ik heb met de aanslag op mijn nichtje niets te maken.? Vermeend drugsbaas Othman El B. benadrukt vanuit Dubai dat er geen bloed aan zijn handen kleeft. ?Dit is niet tegen mij gericht. Ik voel mij niet schuldig.?
Dimitri Van den Bergh schrijft geschiedenis en is nog niets eens op z?n top: waarom een Belgische wereldtitel darts geen utopie is
2 Januari, 00:00 Gazet v. Antwerpen

Als er een podium en camera?s bij zijn, dan is Dimitri van den Bergh in zijn element. Dat bewees ?The DreamMaker? op nieuwjaarsdag voor de zoveelste keer door zich met bravoure te plaatsen voor de halve finales van het WK darts. En dan te weten dat hij zijn allerbeste niveau (nog) niet eens haalt.
Vinicius Junior kaart opnieuw racisme in Spaanse stadions aan: "En La Liga doet niets?
1 Januari, 00:19 HLN.BE
Real Madrid-spits Vinicius Junior was vrijdag tijdens de 0-2-zege bij Real Valladolid opnieuw het slachtoffer van racisme. ?Racisten mogen ongemoeid naar ?s werelds grootste voetbalclub blijven kijken. La Liga doet er niets aan?, deed de Braziliaanse winger zijn beklag op zijn sociale media.


Beschuldigden terreurproces ergeren zich aan transport en fouillering: ?Als het zo blijft, zeg ik niets meer?
6 December 2022, 00:02 HLN.BE
Zes en een half jaar nadat de bommen insloegen in Zaventem en Maalbeek, was het vanochtend eindelijk zover: het terreurproces ging van start, door velen ?het proces van de eeuw? genoemd. Het moest een eerste administratieve zittingsdag worden, tot Mohamed Abrini plots het woord nam. ?Ik voel mij al zeven jaar het slachtoffer van wraak?, klonk hij met verheven stem over de manier waarop hij opgesloten en getransporteerd wordt. Zijn uitspraken dreigen nu nog een staartje te krijgen.


Toezichthouder ziet niets in vergoeding voor internetverkeer door techbedrijven
5 December 2022, 00:08 NU.NL - Tech
De Europese telecomtoezichthouder BEREC ziet niets in de plannen van internetproviders om techbedrijven als Google en Netflix te laten betalen voor hun internetverkeer. De waakhond vindt zo'n vergoeding onnodig en zelfs gevaarlijk voor het internet.


Horeca ziet niets in lagere decibellimiet: 'Doen al veel om schade te voorkomen'
5 December 2022, 00:05 NU.NL - Muziek
Koninklijke Horeca Nederland (KHN) kan zich niet vinden in het advies van de Gezondheidsraad om de geluidslimiet in de horeca met 3 decibel te verlagen. De muziek zachter zetten zal alleen maar ten koste gaan van de beleving doordat bezoekers wegblijven, denkt de koepelorganisatie.


24 November 2022, 00:09 Volkskrant
Antwerp knokt zich uit het niets nog naar punt op bezoek bij Club Brugge
14 November 2022, 00:03 Skynet Belgie
In de opener van Super Sunday heeft Antwerp vandaag op de zeventiende speeldag van de Jupiler Pro League nog een onverhoopt punt uit de brand gesleept op bezoek bij Club Brugge. Het ging bij het ingaan van het slotkwartier op een handvol minuten van 2-0 naar 2-2. Antwerp blijft op die manier tweede in de tussenstand van de Belgische eerste klasse met 35 punten, Club is voorlopig derde met 33 punten.


Nieuwe auto's in de Europese Unie mogen vanaf 2035 niets meer uitstoten
1 November 2022, 00:09 NU.NL - Economie
Alle nieuwe auto's die in 2035 in de Europese Unie worden verkocht mogen geen CO2-uitstoot meer hebben. Daarover hebben de Europese Commissie, het Europees Parlement en de lidstaten donderdagavond overeenstemming bereikt.


28 Oktober 2022, 00:06 Volkskrant
Trump ziet niets in door Justitie voorgestelde arbiters
13 September 2022, 00:00 HLN.BE
Donald Trump heeft maandag bezwaar gemaakt tegen de twee kandidaten die het Amerikaans ministerie van Justitie heeft voorgesteld als arbiter in de zaak rond door de oud-president uit het Witte Huis meegenomen documenten. Deze zogenoemde 'special master' moet de inhoud beoordelen van het vertrouwelijke en mogelijk zeer geheime materiaal dat de FBI vorige maand op Trumps landgoed in Florida in beslag nam.


Overleg tussen bonden en NS levert niets op: treinverkeer ligt vrijdag definitief plat
12 September 2022, 00:02 NU.NL - Economie
Het NS-treinverkeer in ons land ligt vrijdag definitief plat door een staking. De vakbonden en NS hebben donderdag opnieuw aan tafel gezeten om tot een cao-akkoord te komen, maar dat overleg heeft niets opgeleverd.


Verkeerslichten op Zennebrug in Heffen zijn al dagen stuk, maar stad wist van niets
8 September 2022, 00:02 Gazet v. Antwerpen

Tot frustratie van de vele fietsers en voetgangers die er dagelijks de N16 oversteken, zijn de verkeerslichten op de Zennebrug in Heffen (Mechelen) al dagen stuk. Alleen was de stad daar niet van op de hoogte omdat niemand het meldde, tot vandaag.
1 September 2022, 00:03 Volkskrant
Seoul: Stoffel Vandoorne: "Ik wilde niets op tafel laten liggen"
20 Augustus 2022, 00:04 Autosport
Na een desastreus verlopen jaar in 2021 was het ditmaal eindelijk de beurt aan Stoffel Vandoorne. De Rumbekenaar behaalde zijn eerste titel sinds die in de GP2 in 2015 en mag zich voor een jaar wereldkampioen Formule E noemen. Tijdens de afsluitende persconferentie blikte Vandoorne terug naar zijn seizoen en liet hij opmerken er volgend jaar terug te staan, al hintte onze landgenoot wel naar een vertrek bij zijn huidig team, dat volgend seizoen overgenomen wordt door McLaren.

Lees meer: Seoul: Stoffel Vandoorne: "Ik wilde niets op tafel laten liggen"


Rusland zegt ruimtestation ISS na 2024 te verlaten, NASA weet van niets
1 Augustus 2022, 00:08 NU.NL - Tech
Rusland trekt zich na 2024 terug uit het internationale ruimtestation ISS. Dat heeft directeur Yuri Borisov van de Russische ruimteorganisatie Roscosmos gezegd tijdens een gesprek met president Vladimir Poetin, schrijft Bloomberg dinsdag. Volgens de Verenigde Staten heeft Rusland niet overlegd over het besluit.


28 Juli 2022, 00:06 Volkskrant
Red Flames-coach Ives Serneels heeft niets dan respect voor EK-tegenstander Frankrijk: ?Maar we moeten in onszelf geloven?
14 Juli 2022, 00:02 Gazet v. Antwerpen

De Red Flames staan in hun tweede wedstrijd op het EK in Engeland voor een hele uitdaging. Tegen groepsfavoriet Frankrijk moeten ze donderdagavond proberen een resultaat uit de brand te slepen. Bondscoach Ives Serneels beseft dat het een heel lastige opdracht wordt, maar geeft zich allerminst op voorhand gewonnen.
Charlotte (18) werd doodgereden door dronken man terwijl ze handsfree met moeder belde: ?Ik hoorde haar schrikken, en toen niets meer?
12 Juli 2022, 00:02 HLN.BE
De federale politie gaat de komende maanden nog amper alcohol- en snelheidscontroles uitvoeren. De politie moet besparen en heeft er onvoldoende middelen voor. Minder controles - dat betekent ook een (nog) kleinere pakkans. Dat komt hard aan bij mensen die iemand verloren door een dronken of te snel rijdende bestuurder. Johan Gysel en Griet Depreitere verloren drie jaar geleden hun dochter Charlotte doordat een dronken man haar aanreed. Ze was toen 18 jaar.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn