NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Niets


Zoekactie naar vermiste Sumanta in Scharwoude levert niets op
9 Oktober, 00:05 NOS nieuws

De zoektocht naar het lichaam van de vermiste Sumanta Bansi uit Hoorn heeft niets opgeleverd. Agenten en vrijwilligers hebben deze week een laatste zoekactie gehouden in recreatiegebied De Hulk in Scharwoude, meldt NH Nieuws.

De studente uit Suriname verdween bijna vier jaar geleden. Sumanta was toen 22 en in verwachting. De politie ging er al snel van uit dat ze slachtoffer was van een misdrijf en vermoedelijk niet meer in leven was.

Haar ex-vriend Manodj B. uit Rijswijk is de hoofdverdachte. Hij zit sinds november vorig jaar vast. Volgens politie en justitie zijn er aanwijzingen dat het lichaam van Bansi door B. is opgelost in natriumhydroxide, dat ook wel bijtende soda wordt genoemd.
Hij was ons grootste exportproduct en toen bleef het uit het niets zes jaar stil: de comeback van Stromae
9 Oktober, 00:02 Gazet v. Antwerpen

Paul Van Haver (36) geeft zijn alter ego Stromae een doorstart. Na meer dan zes jaar, op enkele snippers na, maakt de Brusselaar zijn comeback op de grote podia. Daarmee komt een einde aan een lange periode van onzekerheid, nadat z?n bekendheid en een kwalijke reactie op malariapillen bij hem het licht uitdeden.
D66 wil ?evolutie? van artikel 23 om lhbti-scholieren te beschermen, CU wil er niets van weten
2 Oktober, 00:06 Volkskrant
?Hier scheiden onze wegen?, zegt CU-Kamerlid Bikker (in het Engels) tegen D66-Kamerlid Van Meenen als hij aankondigt artikel 23 van de Grondwet over de vrijheid van onderwijs te willen ?moderniseren?. Het debat wordt gevoerd op de dag dat beide partijen besluiten inhoudelijke formatiegesprekken te gaan voeren.


Lukaku, Sambi Lokonga en Leicester-Belgen bekeren verder, goal en assist Dendoncker leveren niets op
23 September, 00:00 HLN.BE
Heel wat Belgen in actie in de League Cup. Albert Sambi Lokonga won met Arsenal, invaller Romelu Lukaku stootte met Chelsea pas door na penalty?s. Ook de Belgen van Leicester City bekeren verder, terwijl een doelpunt en assist van Leander Denconcker niet baatten voor Wolverhampton.


Verstappen heeft geen vrees voor gridstraf in Sotsji: 'Er is nog niets verloren'
22 September, 00:04 NU.NL - Sport
Max Verstappen gelooft ondanks zijn gridstraf in een goed resultaat bij de Grand Prix van Rusland. De 23-jarige Nederlander wordt zondag in Sotsji drie plaatsen teruggezet op de grid, omdat de FIA hem schuldig acht aan de crash met Lewis Hamilton in Monza.


?Ik ga onze kinderen niet vertellen dat hun vader voor niets is gestorven?
21 Augustus, 00:07 Volkskrant
Het chaotische vertrek uit Afghanistan komt president Biden in de VS op zware kritiek te staan. Familieleden van gesneuvelde soldaten volgen bedroefd de ontwikkelingen. Ze willen een onderzoek naar het vertrek. ?Ik ga niet onze kinderen vertellen dat hun vader voor niets is gestorven.?


DOS-emulator verdwijnt uit App Store omdat ontwikkelaar niets wil aanpassen
28 Juli, 00:10 NU.NL - Tech
Apple heeft de maker van iDOS 2 gesommeerd een functionaliteit aan te passen, anders wordt de app uit de App Store gehaald. Dat schrijft ontwikkelaar Chaoji Li, die niet van plan is om de vereiste aanpassingen te maken.


Lowlands adviseert bezoekers zich te laten vaccineren, maar wil niets opdringen
7 Juli, 00:05 NU.NL - Muziek
Lowlands adviseert zijn bezoekers zich te laten vaccineren tegen COVID-19, omdat ze zich anders voor en tijdens het festival zullen moeten laten testen op het coronavirus. De organisatie wil de vaccinatie echter niet verplicht stellen.


App-ontwikkelaars hoeven vanaf 28 juli niets meer af te staan aan Microsoft
27 Juni, 00:01 Tweakers
Microsoft voert zijn nieuwe Store-beleid vanaf 28 juli door. Ontwikkelaars kunnen vanaf dan eigen betaalmethoden gebruiken in hun programma's en hoeven dan geen commissie af te staan. Games zijn uitgezonderd van die regeling.


"Zegt niets over koers van de partij"
8 Februari, 07:55 Skynet Belgie
De verkiezing van Valerie Van Peel en Lorin Parys als ondervoorzitters bij N-VA zegt volgens Parys zelf "niets over de koers van de partij". Dat heeft Parys maandag in De Ochtend gezegd. De verkiezing betekent volgens Parys ook niet dat hijzelf of Van Peel automatisch in "pole position" liggen om huidig voorzitter Bart De Wever op te volgen. Parys hoopt zelfs dat De Wever nog lang voorzitter blijft en niet in 2023 "op 1 jaar voor de verkiezingen" de fakkel doorgeeft.


Van Barneveld staat voor rentree als darter: 'Ik heb niets te verliezen'
7 Februari, 17:01 NU.NL - Sport
Raymond van Barneveld kijkt reikhalzend uit naar zijn rentree in het darts. De 53-jarige Hagenaar en vijfvoudig wereldkampioen komt vanaf maandag in actie op Q-School en hoopt daar een Tourkaart van de PDC te veroveren, waarmee hij definitief terug zou keren als professioneel darter.


Opening Corner Bakery nu al onder vuur: hoofdzetel weet van niets
5 Februari, 16:05 Gazet v. Antwerpen

Op de hoek van de Dokter van de Perrelei en de Luitenant Lippenslaan in Borgerhout kondigt een aangeplakte boodschap de komst van Corner Bakery aan. Helaas weet eigenaar Gerard Terwey nergens van. Hij stampte deze hippe zaak in Amsterdam uit de grond en seinde alvast zijn advocaat in.
Trump verlaat acteursvakbond, 29 jaar na rol in Home Alone 2: ?Jullie hebben niets voor mij gedaan?
5 Februari, 11:30 HLN.BE
Donald Trump heeft de uitslag van een onderzoek naar zijn mogelijke uitzetting bij entertainmentvakbond Sag-Aftra niet afgewacht. De oud-president zegde zijn lidmaatschap donderdag op.


Voorlopig verandert er helemaal niets aan de zomer- en wintertijd
2 Februari, 21:07 NOS nieuws

Er verandert voorlopig niets aan het twee keer per jaar verzetten van de klok. Minister Ollongren van Binnenlandse Zaken schrijft aan de Tweede Kamer dat het voorstel van de Europese Commissie om de zomertijd af te schaffen de ijskast in gaat.

De Europese Commissie deed in 2018 een voorstel om de klok niet meer te verzetten. Ook het Europees Parlement sprak zich uit voor het aanhouden van of alleen de wintertijd of alleen de zomertijd. Uit peilingen bleek dat ook veel Europese burgers ervanaf willen.

Het verzetten van de klok zou slecht zijn voor het bioritme van mensen. De uiteindelijke beslissing is aan de lidstaten in de Europese Raad.

Ollongren schijft dat de huidige voorzitter van de EU, Portugal, niet van plan is het voorstel van de commissie op de agenda te zetten. Ook de vorige voorzitter, Duitsland, liet het onderwerp ongemoeid.

Geen zicht op duur discussie

Op verzoek van het Europees Parlement heeft de Europese Raad laten weten nu "geen zicht te hebben op de duur en de uitkomst van de discussie". Verschillende landen willen eerst meer weten over de effecten van zo'n maatregel.

Nederland kent sinds 1977 zomertijd en in 1996 volgde de Europese Unie. De reden om ertoe besluiten was energiebesparing. Omdat het in de zomer zo vroeg licht wordt, gaat er veel daglicht verloren. Door de klok een uur vooruit te zetten, is het 's avonds een uur langer licht.
Coronavirus - Gesprekken tussen Biden en Republikeinen over steunpakket draaien op niets uit
2 Februari, 04:45 Skynet
Een ontmoeting tussen Amerikaans president Joe Biden en Republikeinse senatoren heeft niet tot een doorbraak geleid over een nieuwe stimuleringsmaatregelen wegens de coronacrisis. Hoewel er geen akkoord werd bereikt, verliepen de twee uur durende gesprekken volgens senator Susan Collins wel "uitstekend" en waren ze "zeer productief". Biden en de Republikeinen raakten het wel eens om de onderhandelingen later voort te zetten, zei ze.


Jongeren eerst vaccineren blijkt gevaarlijk spel met virus
2 Februari, 01:12 De Tijd
01:55 Om jongeren perspectief te geven wordt opgeroepen hen sneller te vaccineren of voor hen sneller te versoepelen. Maar dat staat haaks op de vaccinatiestrategie van de overheid. ?Het vergroot het risico...


Video: dronken Porsche bestuurder kan er niets van
1 Februari, 16:32 AutoBlog

Die alcohol-controles zijn zeer nuttig.

The post Video: dronken Porsche bestuurder kan er niets van appeared first on Autoblog.nl.
Corwin (18) stierf als passagier van dronken chauffeur: ?Dood van onze zoon mag niet voor niets geweest zijn?
30 Januari, 08:16 HLN.BE
?Denk aan Corwin?. Michel en Sandrine Van Volxem uit Lembeek hopen dat de woorden heel wat betrapte chauffeurs zullen raken. De naam van hun zoon en die van zeven jonge slachtoffers prijken dit jaar op de BOB-sleutelhangers die mensen onder invloed krijgen. ?We zijn Corwin voorgoed kwijt?, vertellen ze. ?Maar we hopen dat zijn verhaal nu levens kan redden.?


Niets slaat Robocop uit zijn lood: Hoe Brandon Mechele al negen seizoenen overleeft
29 Januari, 16:42 HLN.BE
Bekritiseerd door vriend en vijand, af en toe zelfs het mikpunt van spot. In zijn negende seizoen is Brandon Mechele (27) evenwel nog steeds op post - intussen de langst dienende speler van een G5-club. Geen concurrent die ?Robocop? uit zijn lood weet te slaan.


Sanne Cant start in Oostende zonder druk: "Niets moet"
29 Januari, 15:08 Skynet
Sanne Cant kroonde zich al drie keer tot wereldkampioene, maar de Belgische kampioene start zaterdag zonder druk. "Ik heb dit seizoen nog geen enkele keer op het podium gestaan tegen die vrouwen", zegt ze. "Dus ik moet nu niet vertellen dat ik op het podium mik. Ik voel me goed, maar ik start zonder stress. Niets moet."

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2021 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn