NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Netwerk

2News.be / Trefwoorden / Netwerk

NU+ | Hyves was grootste sociale netwerk van Nederland, tot Facebook kwam
Vrijdag, 00:10 NU.NL - Tech
Het is vandaag tien jaar geleden dat Hyves stopte als sociaal netwerk. De Nederlandse vriendensite werd na de oprichting in 2004 groot met krabbelen, tikken, het uitdelen van respect en natuurlijk het plaatje van de dansende banaan.


Crimineel netwerk opgerold dat via drones Franse en Belgische gevangenissen "bevoorraadde"
Vrijdag, 00:01 Skynet Belgie
In Frankrijk is een netwerk van dronebezorgers ontmanteld dat actief was in ruim vijftien Franse en Belgische gevangenissen. Drie personen zijn in voorlopige hechtenis geplaatst, meldt het parket van het Franse Tulle donderdag.


NIO breidt netwerk schadeherstel uit
15 November, 00:00 Autozine
NIO zet een stap voorwaarts in de landelijke dekking van zijn netwerk van Approved Body Repair Centers. De twee bestaande vestigingen in Heemstede en Capelle aan den IJssel worden nu uitgebreid met zes nieuwe Repair Centers, waarmee een landelijk dekkend netwerk van schadeherstellocaties ontstaat.


TriNed biedt 2,5Gbit/s-abonnement aan op netwerk van ODF voor 54 euro per maand
6 November, 00:02 Tweakers
TriNed biedt als eerste provider op Open Dutch Fibers glasvezelnetwerk een symmetrische internetsnelheid aan van 2,5Gbit/s. Eerder gingen Delta en KPN snelheden boven de 1Gbit/s-snelheden aanbieden. Bij ODF-hoofdhuurder Odido is 1Gbit/s nog steeds de maximale snelheid.


Politie krijgt negen maanden om problemen met C2000-netwerk op te lossen
20 September, 00:08 NU.NL - Tech
De Nederlandse Arbeidsinspectie eist dat de korpsleiding de problemen met het C2000-communicatienetwerk voor 8 juni 2024 oplost. Door storingen en andere problemen kunnen agenten op straat niet op het netwerk vertrouwen. Daardoor kunnen ze niet altijd veilig hun werk doen.


Storing C2000-netwerk zorgt voor onveilige situatie, agenten teruggeroepen
6 September, 00:11 NU.NL - Tech
Het C2000-communicatienetwerk kampt donderdagmiddag met een landelijke storing. Het netwerk wordt gebruikt door de politie en veel andere hulpdiensten. Agenten op straat krijgen geen verbinding met de meldkamers, wat tot onveilige situaties leidt.


Wereldwijd netwerk gehackte computers onschadelijk gemaakt door OM en FBI
30 Augustus, 00:03 NU.NL - Economie
Opsporingsdiensten van zeven landen, waaronder Nederland, hebben vrijdag en zaterdag samen een groot crimineel netwerk van gehackte computers ontmanteld. Met het netwerk van 700.000 gehackte computers konden hackers fraude plegen of bedrijven afpersen.


KPN heeft beste mobiele netwerk dankzij 100 nieuwe locaties
22 Juli, 00:05 Techzine
KPN maakt vandaag bekend dat het zijn mobiele netwerk de afgelopen 2,5 jaar flink heeft verbeterd om nog betere dekking te bieden. In totaal zijn er op 100 plekken in Nederland nieuwe zendmasten geplaatst om de capaciteit en dekking te verbeteren. Uit onafhankelijk onderzoek van OOKLA (speedtest.net) blijkt dat KPN op dit moment het beste […]


Internetleverancier Rodin is failliet verklaard en zoekt naar koper voor netwerk
8 Juni, 00:00 Tweakers
Internetprovider Rodin Broadband Groningen is failliet verklaard. Volgens het bedrijf moet dat geen invloed hebben op klanten die internet afnemen van de groep. RBG is op zoek naar een koper van zijn internetnetwerk, zodat het 'Snel Internet Groningen'-project door kan gaan.


Binance wil Lightning-netwerk implementeren
13 Mei, 00:00 Emerce
Cryptovalutabeurs Binance wil het Lightning-netwerk implementeren om het bitcoinverkeer soepeler te laten verlopen. Het bedrijf neemt die maatregelen nadat het afgelopen zondag ruim twee uur lang alle transacties moest pauzeren vanwege extreme drukte.


FBI legt netwerk Russische Snake-malware die al twintig jaar actief is plat
11 Mei, 00:00 Tweakers
De FBI heeft een manier gevonden om het netwerk van de Snake-malware af te sluiten. Volgens de VS is die malware afkomstig van de Russische FSB en wordt deze al bijna twintig jaar gebruikt om onder meer te proberen gevoelige gegevens te stelen.


T-Mobile stopt per 1 juni definitief met 2G-netwerk
3 Mei, 00:04 Techzine
T-Mobile heeft aangekondigd dat zijn 2G-netwerk volledig uit zal schakelen op 1 juni van dit jaar. Voor consumenten raadt het bedrijf aan om over te schakelen naar 3G, 4G of 5G waar mogelijk. Niet alle apparatuur kan deze switch echter maken. Sommige sensoren ter automatisering van verkeer en energieverbruik zijn bijvoorbeeld alleen werkzaam op 2G-technologie. […]


Storing in mobiel netwerk Vodafone opgelost, klanten kunnen ook weer 112 bellen
De storing in het mobiele netwerk van Vodafone is vrijdag rond 15.30 uur verholpen. Klanten hadden sinds 7.00 uur problemen met mobiel bellen. Daardoor konden ze ook alarmnummer 112 niet bereiken.


Cyberinbraak geconstateerd op IT-netwerk van KNVB
5 April, 00:07 Techzine
Voetbalbond KNVB heeft laten weten dat het hoofdkantoor is getroffen door een cyberinbraak. De cybercriminelen hebben persoonlijke gegevens van KNVB-medewerkers buitgemaakt, maar het is nog onduidelijk hoe ernstig de inval is. Voetbal gaat door Volgens de KNVB-directie is de bedrijfsvoering niet in gevaar door de inbraak. “Het voetbal gaat dus gewoon door zoals gepland,” laat […]


Meta werkt aan decentraal sociaal netwerk 'op basis van ActivityPub-protocol'
13 Maart, 00:01 Tweakers
Meta bevestigt een losstaand decentraal sociaal netwerk 'te onderzoeken', waarbij het delen van tekstberichten centraal staat. Volgens Moneycontrol gaat het platform hiervoor het ActivityPub-protocol gebruiken, een open source protocol dat onder meer Mastodon ook gebruikt.


Umlaut: mobiele netwerk KPN krijgt hoogste score ooit gemeten
28 Februari, 00:00 Tweakers
Het mobiele netwerk van KPN krijgt van benchmarkorganisatie umlaut de hoogste score die ooit uitgegeven werd. De Nederlandse provider scoorde 980 van in totaal 1000 mogelijke punten. T-Mobile en Vodafone scoorden respectievelijk 969 en 963 punten.


21 Februari, 00:47 Volkskrant
Petals ontwikkelt gratis netwerk voor AI-modellen als ChatGPT
21 December 2022, 00:07 Techzine
De technologie stelt elke gebruiker van een AI-model in staat om hardwarecapaciteit bij te dragen, waardoor de hostingkosten van het model worden verspreid. De wereld maakte in de afgelopen weken kennis met natural language processing (NLP). De tak van artificial intelligence focust op spraak en tekst. NLP-modellen zijn al jaren algemeen beschikbaar, maar ChatGPT van […]


VodafoneZiggo legt 1Gbit/s-netwerk aan in laatste gemeente van Nederland
15 December 2022, 00:01 Tweakers
VodafoneZiggo heeft Soest aangesloten op zijn 1Gbit/s-netwerk, de laatste gemeente in Nederland die het bedrijf nog moest aansluiten. Daarmee is de laatste gemeente in Nederland aangesloten op het netwerk.


Storing in mobiel netwerk van T-Mobile is opgelost
5 December 2022, 00:08 NU.NL - Tech
Het mobiele netwerk van T-Mobile is dinsdagmiddag getroffen door een storing. Daardoor hadden klanten van onder andere T-Mobile en Tele2 anderhalf uur lang problemen met hun mobiele internetverbinding. De storing was rond 17.40 uur opgelost.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn