NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Netflix

2News.be / Trefwoorden / Netflix

Netflix maakt vijfde en laatste seizoen van dramaserie You
Woensdag, 00:44 NU.NL - Film
Netflix voegt een vijfde en laatste seizoen toe aan de populaire thrillerserie You. Dat heeft de streamingdienst vrijdag bekendgemaakt.


Netflix lost eerste beelden van langverwachte spin-off ?To All The Boys I've Loved Before?
24 Maart, 00:01 HLN.BE
Goed nieuws voor alle fans van de ?To All The Boys?-saga. Netflix heeft de eerste beelden gelost van de spin-off reeks ?XO, Kitty?. De 10-delige serie volgt het avontuur van Katherine Song Covey, de zus van Lara Jean.


Rechercheur uit Making a Murderer verliest smaadzaak tegen Netflix
23 Maart, 00:08 NU.NL - Film
Andrew Colborn, een van de rechercheurs uit de docureeks Making a Murderer, heeft zijn smaadzaak tegen Netflix verloren. Dat meldtThe Hollywood Reporter donderdag.


Netflix laat gebruikers opmaak ondertitels aanpassen op tv
10 Maart, 00:55 Tweakers
Netflix heeft zijn apps voor tv's de mogelijkheid gegeven om de opmaak van ondertiteling aan te passen. Dat moest tot nu toe vanaf de browser. Zo kunnen gebruikers de grootte aanpassen en een schaduw toevoegen.


Netflix laat gebruikers opmaak ondertitels aanpassen op tv
10 Maart, 00:55 Tweakers
Netflix heeft zijn apps voor tv's de mogelijkheid gegeven om de opmaak van ondertiteling aan te passen. Dat moest tot nu toe vanaf de browser. Zo kunnen gebruikers de grootte aanpassen en een schaduw toevoegen.


Netflix komt met twee nieuwe Nederlandse films, hoofdrol voor Jandino Asporaat
9 Maart, 01:45 NU.NL - Film
Netflix heeft maandag tijdens een evenement in Amsterdam twee nieuwe Nederlandse films aangekondigd. Het gaat om de komediefilm The Dadchelor van makers Jon Karthaus en Daan van den Nouweland, en om de film Bad boa's, waarin Jandino Asporaat de hoofdrol speelt.


digimeter - Streamingplatform Netflix houdt stand bij Vlaming, Disney+ stijgt het meest
9 Maart, 00:06 Skynet
Netflix weet de Vlaming nog steeds te bekoren, al spendeert elke gebruiker individueel minder tijd aan de streamingdienst. Disney+ heeft de trouwste kijkers. Dat blijkt donderdag uit de Digimeter van onderzoekscentrum imec, een jaarlijks onderzoek dat naar de digitale gewoontes van de Vlaming peilt.


Nederland fel tegen Europese plannen voor een Netflix-taks
3 Maart, 00:09 NU.NL - Tech
Als het aan Europese telecom- en internetproviders ligt, gaan tech- en streamingbedrijven als Google en Netflix een vergoeding betalen voor hun internetverkeer. En dat is slecht nieuws voor abonnees, want die krijgen hoogstwaarschijnlijk de rekening gepresenteerd. Nederland is fel tegen de plannen, die zijn omgedoopt tot de Netflix-taks.


MWC: Netflix sterk gekant tegen ?fair share?
2 Maart, 00:00 Emerce
Netflix wil niet op voorhand meebetalen aan de telecominfrastructuur, zoals grote telecompartijen hebben voorgesteld. Dat vertelde co-CEO Greg Peters in Barcelona.


Guillermo del Toro maakt na Pinocchio opnieuw stop-motionfilm voor Netflix
25 Februari, 00:00 NU.NL - Film
Guillermo del Toro maakt na Pinocchio opnieuw een stop-motionfilm voor Netflix. De Oscar-genomineerde regisseur gaat het boek The Buried Giant van de Japans-Britse schrijver Kazuo Ishiguro bewerken, maakt de streamingdienst vrijdag bekend.


Matthew McConaughey spreekt stem Elvis in voor nieuwe Netflix-animatieserie
12 Februari, 00:12 NU.NL - Film
De Amerikaanse acteur en Oscarwinnaar Matthew McConaughey gaat de stem van Elvis Presley inspreken in de nieuwe animatieserie Agent Elvis op Netflix. Dat schrijft het Amerikaanse magazine Variety maandag.


Rufus Sewell speelt prins Andrew in Netflix-film over omstreden interview
12 Februari, 00:12 NU.NL - Film
Acteur Rufus Sewell kruipt in de huid van prins Andrew voor de Netflix-film Scoop. De film gaat over het interview dat de prins gaf aan BBC Newsnight over zijn banden met Jeffrey Epstein.


Apps van de week: Netflix krijgt een make-over
25 Januari, 00:43 NU.NL - Tech
De Netflix-app krijgt een make-over en de eerste functies van Grip komen naar de ABN AMRO-app. Dit zijn de apps van de week.


Hitseries helpen Netflix aan 7,7 miljoen nieuwe abonnees
25 Januari, 00:37 NU.NL - Film
Netflix heeft in het vierde kwartaal bijna 7,7 miljoen nieuwe abonnees verwelkomd. Dat zijn er fors meer dan de 4,5 miljoen die het bedrijf zelf had voorspeld. De streamingdienst profiteerde van onder meer de horrorcomedy Wednesday, de documentaireserie Monster: The Jeffrey Dahmer Story en de docureeks Harry & Meghan.


Reed Hastings stapt op als CEO van Netflix
20 Januari, 00:02 De Tijd
22:19 De streamingreus Netflix verbluft met een hoger dan verwachte abonneegroei, terwijl de medeoprichter Reed Hastings bekendmaakt dat hij opstapt.


Ondanks goede cijfers: topman Netflix zet stap opzij
20 Januari, 00:00 Gazet v. Antwerpen

Netflix-oprichter Reed Hastings zet een stap opzij bij de streamingdienst. Dat kondigde hij gisteren aan bij de bekendmaking van de nochtans uitstekende kwartaalcijfers. De 62-jarige Hastings leidde het bedrijf meer dan twee decennia. Met hem aan het roer zorgde Netflix voor een revolutie in de tv- en filmwereld.
Film van hitserie Luther verschijnt in maart op Netflix
15 Januari, 00:06 NU.NL - Film
Het vervolg op de populaire serie Luther verschijnt binnenkort op Netflix. De film Luther: The Fallen Sun is vanaf 10 maart bij de streamingdienst te zien.


Populaire Netflix-serie Wednesday krijgt tweede seizoen
8 Januari, 02:39 NU.NL - Film
De Netflix-serie Wednesday krijgt een vervolg. Er komt een tweede seizoen aan, heeft de streamingdienst vrijdag aangekondigd.


Grootste online veranderingen in 2023: betalen voor delen Netflix-account en meer
6 Januari, 00:10 NU.NL - Tech
Het nieuwe jaar brengt veranderingen met zich mee, ook op het internet. Zo moeten Netflix-gebruikers extra gaan betalen voor het delen van een abonnement buiten het gezin en komt er een toezichthouder voor algoritmes. NU.nl zet de belangrijkste veranderingen op een rij.


Britse overheid waarschuwt: Netflix-account buiten het gezin delen is strafbaar
25 December 2022, 00:08 NU.NL - Tech
Mensen in het Verenigd Koninkrijk zijn strafbaar als zij hun Netflix- of Disney+-account delen met mensen buiten het gezin. Die waarschuwing heeft korte tijd op een website van de Britse overheid gestaan, meldt de BBC.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn