NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Nederlandse

2News.be / Trefwoorden / Nederlandse

Turks-Nederlandse rapper Murda mag Turkije na nacht in de cel niet verlaten
De in Turkije opgepakte Turks-Nederlandse rapper Murda is inmiddels vrijgelaten. Hij mag het land echter nog niet verlaten, zegt zijn management dinsdag tegen de NOS.


Debutante Geurts eerste Nederlandse turnster in WK-sprongfinale sinds 2013
Vandaag, 00:05 NU.NL - Sport
In navolging van Naomi Visser heeft ook Elze Geurts zich bij de WK turnen in Japan geplaatst voor de finale. De debutante plaatste zich met een score van 14,350 als tweede voor de finale op het onderdeel sprong, waarin de top acht zaterdag in actie komt.


Nederlandse bedrijven verdubbelen hun groene investeringen
Vandaag, 00:03 NU.NL - Economie
Bedrijven in Nederland hebben vorig jaar voor ruim 2,1 miljard euro aan milieu-investeringen gedaan, zoals investeringen in windmolens en katalysators. Dat is 931 miljoen euro meer dan in het jaar ervoor, blijkt woensdag uit cijfers van statistiekbureau CBS.


?Bijna de helft van Nederlandse bedrijven gebruikt AI?
Zaterdag, 00:06 Techzine
Bijna de helft van de grotere Nederlandse bedrijven gebruikt AI-oplossingen voor zijn bedrijfsvoering. Dit blijkt uit recent onderzoek van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Vooral machine learning wordt veel ingezet. Uit het onderzoek van het CBS, gebaseerd op gegevens uit 2019, komt naar voren dat 45 procent van de grotere Nederlandse bedrijven met […]


Meerderheid van Nederlandse gezinnen heeft Netflix-abonnement
13 Oktober, 00:08 NU.NL - Tech
Ongeveer 58 procent van de Nederlandse gezinnen heeft een abonnement op Netflix, zo blijkt uit eigen onderzoek van Telecompaper, dat maandag is gepubliceerd. Ook bij andere streamingdiensten, zoals Disney+, Videoland en Amazon Prime Video, zijn huishoudens met kinderen grote afnemers.


Zo schopte Do Not Hesitate het tot Nederlandse Oscar-inzending
13 Oktober, 00:08 NU.NL - Film
Do Not Hesitate van regisseur Shariff Korver is geselecteerd om namens Nederland een gooi te doen naar de Oscar in de categorie International Feature Film, zo werd dinsdag bekend. Hoe verloopt zo'n selectieproces en hoe bijzonder is het dat deze (nog) onbekende film werd gekozen?


Serie over 'Nederlandse' atoomspion Abdul Khan in de maak
13 Oktober, 00:07 NU.NL - Film
Filmproducent Le Boxeur Films maakt een dramaserie over atoomspionage door de zaterdag overleden Abdul Qadeer Khan. De titel van de serie over de 'vader van de Pakistaanse kernbom' heet The man who stole the bomb.


Nederlandse pianobroers missen prestigieuze shows in VS door visumproblemen
13 Oktober, 00:06 NU.NL - Muziek
De pianobroers Lucas en Arthur Jussen zijn enorm ontdaan nu ze door visumproblemen niet naar het Amerikaanse Boston kunnen om op te treden met het Boston Symphony Orchestra (BSO).


Nederlandse maker van Gazelle-fietsen voegt Cannondale aan stal toe
13 Oktober, 00:03 NU.NL - Economie
Het Nederlandse Pon Holdings, onder meer de maker van Gazelle-fietsen, neemt het Amerikaanse Dorel Sports over. Dat bedrijf is bekend van de Cannondale-fietsen. Door de samensmelting ontstaat een fietsenbedrijf met een omzet van zo'n 2,5 miljard euro. Voor Pon is de overname de opstap naar toegang tot de Amerikaanse markt.


2.000 Nederlandse jongeren mogen volgend jaar gratis door Europa treinen
13 Oktober, 00:03 NU.NL - Economie
Voor het Europese Jaar voor de Jeugd kunnen 2.036 Nederlandse jongeren vanaf maart 2022 een maand lang gratis per trein door Europa reizen. Ze kunnen zich daarvoor vanaf dinsdag 12.00 uur aanmelden bij de Europese Commissie, die in totaal 60.000 gratis treinpassen aan Europese jongeren ter beschikking stelt.


Regisseur Nederlandse Netflix-film wil obsessie met uiterlijke rijkdom bevragen
6 Oktober, 00:10 NU.NL - Film
Regisseur Shady El Hamus, die eerder succes boekte met De Libi, wil met zijn nieuwe film Forever Rich vooral een vraag voorleggen aan zijn publiek.


Do Not Hesitate geselecteerd als Nederlandse Oscar-inzending
6 Oktober, 00:09 NU.NL - Film
De film Do Not Hesitate van regisseur Shariff Korver is geselecteerd om namens Nederland te worden ingezonden voor de Oscars in de categorie International Feature Film.


Ook 108-voudig international Pheninckx stopt bij Nederlandse hockeysters
6 Oktober, 00:08 NU.NL - Sport
Na Caia van Maasakker en Lauren Stam stopt ook Malou Pheninckx bij de Nederlandse hockeysters. De dertigjarige middenvelder van Kampong speelde 108 interlands voor Oranje en maakte deel uit van de ploeg die afgelopen zomer in Tokio olympisch goud veroverde.


Nederlandse provincie Groningen getroffen door drie aardbevingen op een dag
5 Oktober, 00:02 Skynet
In Nederland heeft de provincie Groningen maandag te maken gekregen met drie aardbevingen. Maandagavond werd de derde en voorlopig laatste gemeten, met een kracht van 2,2 in de buurt van Zeerijp, meldt het Koninklijk Nederlands Meteorologisch Instituut (KNMI). Aanvankelijk werd 2,3 als kracht gemeld.


Gorillas schaft Nederlandse bakfietsen aan
5 Oktober, 00:02 Emerce
De Europees werkende flitsbezorger van boodschappen Gorillas gaat de elektrische bakfietsen van het Nederlandse DOCKR huren.


D-day in Nederlandse regeringsvorming levert nog geen doorbraak op: ?Doorstart huidig kabinet is serieuze optie?
30 September, 00:03 HLN.BE
In Nederland is er nog geen doorbraak gekomen in de moeizame onderhandelingen om een nieuwe regering te vormen. Morgen wordt er verder gepraat. Informateur Johan Remkes had negen partijen uitgenodigd, waaronder zelfs de kleine oerconservatieve Staatkundig Gereformeerde Partij (SGP). Het christendemocratische CDA, het linksliberale D66 en de rechtsliberale VVD voerden intern beraad nadat een doorbraak in zicht leek, maar witte rook bleef alsnog uit.


Nederlandse Teslarijder vindt dat ?ie te hard mag rijden
28 September, 00:02 AutoBlog

Waarschijnlijk is deze Nederlandse Teslarijder een geweldige aanwinst om je barbecue te vergallen. Kennen jullie allemaal de South Park-aflevering nog waarin het hele dorp rondrijdt in een Prius? Tip: siezoen 10, episode 2. Sinds elektrische auto’s in Nederland het enige is dat goedkoop is in de bijtelling, zijn we massaal voorvechters voor een beter milieu. […]

The post Nederlandse Teslarijder vindt dat ‘ie te hard mag rijden appeared first on Autoblog.nl.
Nederlandse gamestudio brengt in 2022 fps uit met veranderende spelwereld
26 September, 00:01 Tweakers
De Nederlandse gamestudio Stickylock heeft de eerste beelden laten zien van multiplayer-fps Histera: Fall of Human. De game moet begin volgend jaar als Early Access op Steam uitkomen. Histera is een arenashooter met een constant veranderende spelwereld.


Aantal Nederlandse wijngaarden in afgelopen vijf jaar bijna verdubbeld
15 September, 00:03 NU.NL - Economie
Nederland telt steeds meer wijnboeren. Waren er vijf jaar geleden nog 94, inmiddels is dat aantal gegroeid naar 171. Dat blijkt dinsdag uit cijfers van de Kamer van Koophandel. Vooral in Gelderland zijn veel wijngaarden.


Nieuwe Nederlandse rechtszaak tegen TikTok om schending van privacy
8 September, 00:08 NU.NL - Tech
Stichting Massaschade & Consument sleept TikTok voor de rechter, omdat ze vindt dat de app op onrechtmatige wijze gebruikersgegevens verzamelt en doorverkoopt. Eerder maakten de Consumentenbond en Stichting Take Back Your Privacy (TBYP) al bekend een rechtszaak tegen het platform aan te spannen.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2021 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn