NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Nederlandse

2News.be / Trefwoorden / Nederlandse

Nederlandse politie deelt tweehonderdtal boetes uit bij boerenprotestacties
Dinsdag, 00:00 HLN.BE
De Nederlandse politie heeft maandag bij de boerenprotestacties een tweehonderdtal boetes uitgedeeld. Dat heeft politiecommandant Willem Woelders meegedeeld in de talkshow Op1 op de Nederlandse openbare omroep.


Abortuspillen van Nederlandse arts vliegen over de toonbank in de VS
Maandag, 00:04 NU.NL - Economie
De Nederlandse arts Rebecca Gomperts heeft de vraag naar abortuspillen via haar website Aid Access zien verviervoudigen sinds het Amerikaanse hooggerechtshof een streep trok door het federale recht op abortus. "Vroeger kregen we zo'n zeshonderd mails per dag, nu zijn het er vierduizend", vertelt ze tegen NU.nl.


Noodverordening rond huis Nederlandse stikstofminister
Zondag, 00:11 Skynet Economie
Rond het huis van de Nederlandse stikstofminister Christianne van der Wal geldt momenteel een noodverordening. Dat maakt de gemeente Harderwijk, waarbinnen het huis staat, bekend.


Nederlandse schoonspringster Praasterink plaatst zich voor WK-finale
27 Juni, 00:04 NU.NL - Sport
Schoonspringster Guurtje Praasterink heeft bij de wereldkampioenschappen zwemmen in Boedapest de finale gehaald op de 10 metertoren. De negentienjarige Nederlandse zette zondag in de halve eindstrijd de elfde score neer.


Voor het eerst in 9 jaar 3 Nederlandse mannen op Wimbledon: 'Motiveren elkaar'
27 Juni, 00:04 NU.NL - Sport
Met Botic van de Zandschulp, Tallon Griekspoor en Tim van Rijthoven doen voor het eerst in negen jaar weer drie Nederlanders mee aan het hoofdtoernooi van Wimbledon. Griekspoor denkt dat de drie tennissers elkaar motiveren.


Nederlandse economie groeide toch licht in eerste drie maanden van dit jaar
27 Juni, 00:04 NU.NL - Economie
De economie van ons land is in de eerste drie maanden van dit jaar toch gegroeid ten opzichte van het slotkwartaal van 2021, blijkt uit een nieuwe raming van statistiekbureau CBS. Bij een eerdere raming was nog sprake van stagnatie. De nu gemelde groei was vooral te danken aan de extra consumptie door huishoudens.


23 Juni, 00:07 Volkskrant
Vlaams stikstofbeleid staat verder, Nederlandse aanpak is completer
23 Juni, 00:02 De Tijd
20:11 Terwijl in Nederland boeren woensdag met tractoren tegen de stikstofplannen van de regering protesteerden, blijft ook in de Vlaamse landbouw de onvrede sluimeren. Hoe pakken beide regio's het stikstof...


Nederlandse regering komt met extra campagne om meer energie te besparen
21 Juni, 00:04 HLN.BE
De Nederlandse regering breidt de campagne om energie te besparen in huishoudens en bedrijven verder uit.


Nederlandse gemeenten mogen in 2023 parkeerkorting geven aan elektrische wagens
17 Juni, 00:00 Tweakers
Nederlandse gemeenten mogen vanaf 2023 lagere parkeertarieven hanteren bij auto?s die geen uitlaatgassen uitstoten zoals elektrische auto?s en auto?s op waterstof. Dat heeft staatssecretaris Heijnen bekendgemaakt. Auto?s met een verlaagde uitstoot komen niet in aanmerking.


Demir en Nederlandse stikstofminister willen beiden "doorzetten met stikstofbeleid"
14 Juni, 00:02 HLN.BE
Vlaams minister van Omgeving Zuhal Demir heeft samen met de Nederlandse minister van Natuur en Stikstof Christianne van der Wal een werkbezoek gebracht aan de Kalmthoutse Heide en de haven van Vlissingen. Centraal in het bezoek: het stikstofdossier. De stikstofuitstoot in Vlaanderen heeft gevolgen voor Nederland, maar ook omgekeerd. Beide ministers vinden het "in elkanders belang om door te zetten met de uitvoering van hun stikstofbeleid".


Nederlandse mediabedrijven gaan samen onderhandelen over Google-nieuwsdeal
13 Juni, 00:11 NU.NL - Tech
Nederlandse mediabedrijven willen deze zomer gezamenlijk met Google onderhandelen over het betalen voor het gebruik van hun nieuwsberichten. Ze hebben daarvoor een nieuwe auteursrechtenorganisatie opgericht, meldde het Financieel Dagblad woensdag.


Nederlandse Kamerleden vinden boerenprotest bij minister thuis "volstrekt onacceptabel"
12 Juni, 00:08 Skynet Economie
Nederlandse Kamerleden vinden het protest van tientallen boeren met tractoren vrijdag bij het woonhuis van Nederlands minister van Natuur en Stikstof Christianne van der Wal totaal onacceptabel. De boeren betogen tegen het stikstofbeleid van het Nederlandse kabinet.


Nederlandse minister past stikstofplan niet aan na afwijzing leden eigen partij
De Nederlandse minister van Natuur en Stikstof Christianne van der Wal (VVD) gaat haar stikstofplan niet aanpassen, nu een nipte meerderheid van de leden van haar partij het plan te ver vindt gaan. Het is straks aan de Tweede Kamer om via het debat over het plan eventuele aanpassingen af te dwingen, vindt de minister.


Nederlandse boeren protesteren in Overijssel tegen stikstofplannen
12 Juni, 00:08 Skynet Buitenland
Een groep boeren is vrijdagavond op tractoren onderweg vanuit Bathmen in de Nederlandse provincie Overijssel naar een niet nader genoemde locatie om te demonstreren tegen de stikstofplannen van de regering. Er rijden op dit moment ongeveer twintig tractoren en zeven auto's mee in de stoet en zijn er meer groepen onderweg, aldus een van de mannen die meerijdt. Hij wil niet zeggen wat de eindbestemming is.


Lightyear 0: de Nederlandse zonneauto met 1.000 km range is klaar!
12 Juni, 00:06 AutoBlog

Lightyear presenteert met gepaste trots de productieversie van het Lightyear One. Maak kennis met de Lightyear 0. Nederlandse automerken zijn heel dun gezaaid, maar het zijn wel stuk voor stuk interessante merken. Dat geldt zeker ook voor Lightyear. Zij bouwen misschien geen spraakmakende sportwagens zoals Spyker of Donkervoort, maar hun zonneauto is niet minder interessant. […]

The post Lightyear 0: de Nederlandse zonneauto met 1.000 km range is klaar! appeared first on Autoblog.nl.
Gespot ? De eerste Aventador Ultimae op Nederlandse bodem
12 Juni, 00:04 AutoBlog

The post Gespot – De eerste Aventador Ultimae op Nederlandse bodem appeared first on Autoblog.nl.
Ook ontslagen op Nederlandse hoofdkantoor Gorillas
5 Juni, 00:04 Emerce
Flitsbezorger Gorillas schrapt een onbekend aantal banen op het Nederlandse hoofdkantoor. Dat meldt Distrifood. Eerder leek Nederland nog buiten schot te blijven bij de bezuinigingsoperatie die het bedrijf aankondigde.


Achmed Akkabi gaat Nederlandse producties maken voor Prime Video
30 Mei, 00:08 NU.NL - Film
Achmed Akkabi gaat voor Prime Video aan de slag. De acteur, schrijver en producent gaat voor de streamingdienst Nederlandse producties ontwikkelen en deze als producent begeleiden. Het gaat om een driejarige overeenkomst, laat Prime Video weten.


Nederlandse acteur en Bernhard-vertolker Eric Schneider (87) overleden
30 Mei, 00:08 NU.NL - Film
De Nederlandse acteur en regisseur Eric Schneider is maandag op 87-jarige leeftijd overleden na een val, laat zijn familie weten aan het ANP.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn