NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Nederlandse

2News.be / Trefwoorden / Nederlandse

5 miljoen Nederlandse e-mailadressen gebruikt voor phishing
29 Maart, 00:07 Techzine
De politie heeft een lijst van 7,3 miljoen e-mailadressen gevonden die criminelen gebruiken om phishing-mails te versturen. Daarvan zijn er 5 miljoen van Nederlandse gebruikers. Gebruikers kunnen op politie.nl/checkjehack controleren of zij slachtoffer zijn. Wie dat niet is, krijgt geen bericht. De politie roept op om zoveel mogelijk gebruik te maken van de tool, aangezien […]


Boon-literatuurprijzen gaan naar Nederlandse auteurs Ilja Leonard Pfeijffer en Erna Sassen
27 Maart, 00:02 HLN.BE
De Nederlander Ilja Leonard Pfeijffer heeft met ?Alkibiades? dit jaar de Boon-literatuurprijs voor fictie en non-fictie in de wacht gesleept. Dat werd dinsdagavond bekendgemaakt in de Warande in Turnhout. Bij de kinder- en jeugdliteratuur ging de prijs naar ?Neem nooit een beste vriend? van Erna Sassen en Martijn van der Linden. De winnende auteurs krijgen per categorie 50.000 euro aan prijzengeld en een zilveren zegelring.


Famke Janssen speelt haar eerste Nederlandse rol in nieuwe Netflix-serie
26 Maart, 00:09 NU.NL - Film
Famke Janssen gaat de hoofdrol spelen in een nieuwe Nederlandse Netflix-serie. Het gaat om het zevendelige misdaaddrama AmsterdamEmpire. Het is de eerste keer dat de actrice in een Nederlandse productie speelt.


Nederlandse economie deed het eind vorig jaar beter dan gedacht
26 Maart, 00:03 NU.NL - Economie
De economie is eind vorig jaar iets sterker gegroeid dan eerder gedacht. Nederlanders blijken in de laatste drie maanden van 2023 meer geld te hebben uitgegeven dan eerder is gemeld.


36 procent van Nederlandse bedrijven zakt voor compliance-audit
22 Maart, 00:07 Techzine
Dergelijke bedrijven lopen hierdoor een tien keer grotere kans om slachtoffer te worden van een datalek. Dat blijkt uit cijfers van Thales. Op basis van onderzoek onder 3.000 IT-professionals wereldwijd, waaronder 105 uit Nederland, deelt Thales de alarmerende cijfers. Van alle bedrijven die het afgelopen jaar voor een compliance-audit zakten, werd 31 procent in hetzelfde […]


Nederlandse ACM haalt webshop TI-84shop offline
16 Maart, 00:01 Tweakers
De Nederlandse Autoriteit Consument en Markt heeft voor het eerst een webshop offline gehaald met een gerechtelijke machtiging. Het gaat om TI-84shop, die met diverse sites actief was. De sites werken niet meer.


Informateur meent dat volgende stap in Nederlandse regeringsvorming kan worden gezet
13 Maart, 00:01 HLN.BE
De Nederlandse informateur Kim Putters meent dat de jongste gesprekken met de leiders van de partijen PVV, VVD, NSC en BBB tot resultaat hebben geleid. De volgende stap in de vorming van een nieuwe Nederlandse regering kan nu worden gezet, zei Putters na afloop van twee dagen van gesprekken op het Hilversumse landgoed de Zwaluwenberg.


13 Maart, 00:00 HLN.BE
Nederlandse cinematograaf Hoyte van Hoytema wint Oscar voor Oppenheimer
12 Maart, 00:10 NU.NL - Film
De Nederlandse cinematograaf en cameraman Hoyte van Hoytema heeft met zijn werk voor de film Oppenheimer een Oscar gewonnen. Het is de eerste keer dat hij een gouden beeldje mee naar huis mocht nemen.


Nog niet duidelijk wanneer Nederlandse U2-drummer terugkeert naar Krezip
12 Maart, 00:07 NU.NL - Muziek
Krezip-drummer Bram van den Berg is klaar met zijn invalbeurt bij U2, maar het is nog onduidelijk wanneer de Nederlander terugkeert naar zijn eigen band. De Ierse rockband rondde afgelopen weekend een concertreeks in Las Vegas af.


Nederlandse bedrijven in internationale top: gemiddeld 108 apps
8 Maart, 00:07 Techzine
Nederlandse organisaties zijn dol op applicaties ter ondersteuning van hun bedrijfsvoering. Met een gemiddelde van 108 apps per bedrijf laten we grote landen achter ons. Dat blijkt uit onderzoek van Okta. Nederland blijft ook de Verenigde Staten voor, waar een bedrijf gemiddeld 105 apps gebruikt. Bij de Europese grootmachten Duitsland en Frankrijk vertrouwen bedrijven zelfs […]


Grote reorganisatie bij PlayStation, ook ontslagen bij Nederlandse studio Guerrilla
5 Maart, 00:10 NU.NL - Tech
Sony ontslaat 8 procent van zijn wereldwijde personeelsbestand bij PlayStation. Dat komt neer op zo'n negenhonderd werknemers. Ook bij de Nederlandse gamestudio Guerrilla vallen ontslagen.


Hoyte van Hoytema wint cinematografieprijs voor Oppenheimer
Hoyte van Hoytema is wederom in de prijzen gevallen voor zijn camerawerk voor de film Oppenheimer. De Nederlandse cameraman kreeg zondagavond de hoogste onderscheiding tijdens de American Society of Cinematographers Awards.


Nederlandse muziekindustrie zette in 2023 bijna 300 miljoen euro om
5 Maart, 00:07 NU.NL - Muziek
De Nederlandse muziekindustrie heeft in 2023 een omzet van 299 miljoen euro geboekt. Dat is een stijging van 9 procent ten opzichte van het jaar ervoor, blijkt uit cijfers van NVPI Muziek.


Nederlandse economie voor het eerst groter dan 1 biljoen euro
5 Maart, 00:02 NU.NL - Economie
De omvang van de economie van ons land bedroeg afgelopen jaar 1.033 miljard euro. Het was voor het eerst dat Nederland boven de 1 biljoen euro uitkwam, blijkt uit cijfers van statistiekbureau CBS.


NOS: meeste Nederlandse overheden brengen mailbeheer bij Microsoft onder
2 Maart, 00:00 Tweakers
Het merendeel van de Nederlandse overheidsdiensten en infrastructuur heeft zijn e-mailbeheer ondergebracht bij grote Amerikaanse techbedrijven, blijkt uit onderzoek van de NOS. Dit onderzoek was gericht op de MX-records van meer dan 20.000 instellingen in Nederland.


Een op de vijf Nederlandse bedrijven betaalt losgeld na aanval met gijzelsoftware
27 Februari, 00:08 NU.NL - Tech
Criminelen hebben vorig jaar 147 succesvolle aanvallen met gijzelsoftware uitgevoerd op grote Nederlandse bedrijven. Van de getroffen bedrijven betaalde 18 procent losgeld, zodat ze weer toegang kregen tot hun systemen.


Belangrijke Nederlandse klimaatapparatuur na bijna 30 jaar vergaan in dampkring
27 Februari, 00:08 NU.NL - Tech
Een Nederlands ruimte-instrument is na zo'n drie decennia ten onder gegaan. Een Europese satelliet met de apparatuur aan boord is de dampkring binnengegaan en vergaan, meldt de Europese ruimtevaartorganisatie ESA. Resten kwamen in de Stille Oceaan terecht.


Rijpma-de Jong parkeert jetlag en benauwdheid voor bijzondere Nederlandse titel
27 Februari, 00:04 NU.NL - Sport
Antoinette Rijpma-de Jong had meer dan een jaar geen 5 kilometer geschaatst. Bovendien voelde ze nog de vermoeidheid van een lange trip naar Noord-Amerika. Toch werd ze zondag voor de vijfde keer Nederlands allroundkampioen. "Het was vechten tot ik erbij neerviel."


Disney wijst Erik van Muiswinkels Nederlandse vertalingen voor Frozen-musical af
27 Februari, 00:04 NU.NL - Muziek
Disney heeft vertalingen van liedjes uit Frozen voor de Nederlandse musicalversie afgewezen. Daarom gebruikt de cast de versies voor de Nederlandstalige film uit 2013.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn