NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Nederlandse

2News.be / Trefwoorden / Nederlandse

BNXT League - Brussels en Luik winnen op Nederlandse bodem
Woensdag, 00:23 Skynet Sport
Op de vierde speeldag in de Elite Silver van de BNXT League zijn Brussels en Luik dinsdag gaan winnen bij een Nederlandse tegenstander. Brussels deed dat met 69-74 (rust 36-31) bij Basketbal Academie Limburg, Luik met 72-87 (36-42) in Den Helder.


Verkiezingen Nederland - Nederlandse regering wil, na crisisberaad, verbeteringen op grote dossiers
Woensdag, 00:09 Skynet
De Nederlandse regering gaat proberen verbeteringen aan te brengen op dossiers waar de kiezer zich zorgen over maakt, zei premier Mark Rutte (VVD) na afloop van een overleg tussen de top van het kabinet naar aanleiding van de verkiezingsuitslag. De coalitiepartijen verloren flink bij de Provinciale Statenverkiezingen, nieuwkomer de BoerBurgerBeweging (BBB) boekte een historische overwinning in alle provincies.


Uit Nederlandse ploeg verwijderde boksster Megan de Cler uitgeschakeld op WK
23 Maart, 00:06 NU.NL - Sport
Megan de Cler is dinsdag gestrand in de tweede ronde van het WK boksen in India. De negentienjarige boksster negeerde met haar deelname de boycot van het Nederlandse team en werd daarop uit de nationale ploeg gezet.


Nederlandse politiedatabase Camera in Beeld telt 314.000 beveiligingscamera's
20 Maart, 00:00 Tweakers
De Nederlandse politiedatabase Camera in Beeld telt 314.000 vrijwillig aangemelde beveiligingscamera's, waaronder ruim 55.000 van burgers. Dat houdt in dat de politie de beelden van deze camera's kan opvragen om verdachten op te sporen.


SIDN: Nederlandse overheid heeft goed ingerichte DNS-infrastructuur
19 Maart, 00:08 Techzine
Uit onderzoek blijkt dat de Nederlandse overheid over een goed ingerichte DNS-infrastructuur beschikt. Wel kan de overheid in de toekomst enkele verbeteringen doorvoeren, zoals het afnemen van de gebruikte DNS-diensten bij verschillende aanbieders. Het onderzoek naar de DNS-infrastructuur door SIDN Labs en de Universiteit Twente werd aangevraagd door het Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC). De […]


Nederlandse Caroline van der Plas na grote overwinning van haar BBB-partij: ?Onvermijdelijk dat Rutte handdoek in de ring gooit?
17 Maart, 00:03 HLN.BE
Volgens de Nederlandse voorzitster van de partij BoerenBelangenBurger Caroline van der Plas is het onvermijdelijk dat de Nederlandse regering de handdoek in de ring zal gooien. Dat zei ze in VTM Nieuws na het verpletterende succes van haar partij gisteren tijdens de provinciale verkiezingen. BBB haalde in acht van de twaalf Nederlandse provincies de meerderheid van de stemmen.


Groenhart keert terug bij GLORY en kan tweede Nederlandse kampioen worden
16 Maart, 00:04 NU.NL - Sport
Murthel Groenhart keert terug als kickbokser bij GLORY. Op 29 april strijdt de Nederlander met regerend kampioen Endy Semeleer om de wereldtitel in het weltergewicht. Als Groenhart wint, is hij naast Rico Verhoeven de tweede wereldkampioen bij GLORY.


Nederlandse favorieten ongeschonden door kwalificaties WK shorttrack
11 Maart, 01:30 NU.NL - Sport
De Nederlandse favorieten hebben de kwalificatiewedstrijden bij de WK in het Zuid-Koreaanse Seoel goed doorstaan. Suzanne Schulting plaatste zich vrijdag op alle individuele afstanden voor de volgende ronde. Bij de mannen maakte Jens van 't Wout de verwachtingen waar.


Rechter dwingt banken om Nederlandse scheepsbouwer Royal IHC te redden
10 Maart, 00:20 De Tijd
20:16 Een Nederlandse rechtbank dwingt banken om in te stemmen met het saneringsplan van Royal IHC.


Netflix komt met twee nieuwe Nederlandse films, hoofdrol voor Jandino Asporaat
9 Maart, 01:45 NU.NL - Film
Netflix heeft maandag tijdens een evenement in Amsterdam twee nieuwe Nederlandse films aangekondigd. Het gaat om de komediefilm The Dadchelor van makers Jon Karthaus en Daan van den Nouweland, en om de film Bad boa's, waarin Jandino Asporaat de hoofdrol speelt.


Slechts een op de vijf bestuurders bij Nederlandse banken is vrouw
9 Maart, 01:14 NU.NL - Economie
In de raden van bestuur bij Nederlandse banken en investeringsmaatschappijen is ongeveer een op de vijf personen een vrouw. Dat blijkt uit onderzoek van de Europese Banken Autoriteit (EBA). Daarmee zit ons land in de Europese middenmoot. Ook krijgen bij de onderzochte bedrijven vrouwen vaak minder betaald dan hun mannelijke collega's.


Drama op WK afstanden: Nederlandse vrouwen na baanrecord gediskwalificeerd door een zichtbare enkel
4 Maart, 00:01 HLN.BE
Onze noorderburen leken op het WK schaatsen afstanden in Heerenveen voor een stunt te zorgen door goud te pakken op de ploegenachtervolging. De Nederlandse vrouwen waren in een baanrecord met afstand de snelste, maar werden gediskwalificeerd door een zichtbare enkel van Joy Beune.


Video | Bekijk hier de teaser van de Nederlandse Songfestival-inzending
3 Maart, 00:06 NU.NL - Muziek
Mia Nicolai en Dion Cooper gaan met het nummer Burning Daylight naar het Eurovisie Songfestival.


Rente Nederlandse staatsobligaties voor het eerst in ruim elf jaar boven 3 procent
3 Maart, 00:03 NU.NL - Economie
De rente op Nederlandse staatsobligaties met een looptijd van tien jaar is dinsdag boven de 3 procent uitgekomen. Dat is voor het eerst sinds de zomer van 2011.


ViaPlay verbant Olav Mol van Nederlandse radio
2 Maart, 00:01 AutoBlog

ViaPlay verbant Olav Mol bij grandprixradio.nl. Sinds vorig jaar heeft niet Ziggo, maar ViaPlay de rechten om de Formule 1 uit te mogen zenden in Nederland. Daar hebben ze onnoemelijk […]

Dit artikel ViaPlay verbant Olav Mol van Nederlandse radio verscheen eerst op Autoblog.nl.
Politie arresteert hackers na datadiefstal bij Nederlandse bedrijven
27 Februari, 00:08 Techzine
Het cyberteam van de Politie Amsterdam heeft vorige maand drie Nederlandse cybercriminelen aangehouden vanwege grootschalige datadiefstal. Hierbij zouden gegevens van tientallen miljoenen mensen zijn buitgemaakt en duizenden grote en kleine bedrijven zijn afgeperst. Concreet heeft de Politie Amsterdam in deze zaak drie verdachten aangehouden. De 21-jarige hoofdverdachte is afkomstig uit Zandvoort, een 21-jarige verdachte komt […]


MIVD: Rusland onderzoekt verstoren en saboteren van Nederlandse windmolenparken
21 Februari, 00:53 Tweakers
De Nederlandse militaire inlichtingendienst MIVD zegt dat Rusland enkele maanden geleden geprobeerd heeft de Nederlandse energievoorziening in kaart te brengen. Specifiek is geprobeerd gegevens te verzamelen over windmolenparken met als doel verstoring en sabotage.


Nederlandse veiligheidsdiensten zien Russische sabotage in Noordzee
21 Februari, 00:29 De Tijd
19:40 Rusland brengt de infrastructuur in de Nederlandse Noordzee in kaart om die te kunnen saboteren. Dat zeggen de Nederlandse inlichtingen- en veiligheidsdiensten.


Jeangu Macrooy speelt hoofdrol in Nederlandse versie van Jesus Christ Superstar
19 Februari, 00:44 NU.NL - Muziek
Zanger Jeangu Macrooy gaat de rol van Jezus vertolken in een nieuwe Nederlandse versie van de hitmusical Jesus Christ Superstar. Dat heeft producent Albert Verlinde maandag bekendgemaakt.


Nederlandse Staat wil belang in ABN AMRO verder verkleinen
12 Februari, 00:06 NU.NL - Economie
De Nederlandse Staat is van plan om certificaten van aandelen ABN AMRO te verkopen. Zo wil de overheid haar belang verkleinen tot net iets minder dan 50 procent.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn