NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Nederlandse

2News.be / Trefwoorden / Nederlandse

Football Talk. Amallah trapt Marokko naar achtste finales Afrika Cup - Jonge Belg blinkt uit in Nederlandse tweede klasse
Zaterdag, 00:00 HLN.BE
Brighton en Crystal Palace hebben op de 22ste speeldag van de Engelse Premier League 1-1 gelijkgespeeld. Leandro Trossard stond aan de aftrap bij de thuisploeg, Christian Benteke viel negen minuten voor tijd in bij de bezoekers.


Student maakt Nederlandse Wordle-variant: 'Ik dacht, iemand moet dit maken'
Vrijdag, 00:09 NU.NL - Tech
Het Lingo-achtige woordenspelletje Wordle is een online hit. Honderdduizenden mensen wereldwijd proberen elke dag een Engels woord te raden. Jelle Besseling (24) maakte een Nederlandse versie: Woordle. Daarmee kun je ook woorden van zes letters raden.


Coronavirus - Manifestaties tegen coronamaatregelen in meerdere Nederlandse steden
Donderdag, 00:03 Skynet
In meerdere Nederlandse steden is woensdagavond gedemonstreerd tegen de coronamaatregelen. De deelnemers liepen met lichtjes zoals fakkels en lampions door de straten van onder meer Utrecht, Sittard, Maastricht, Sneek en Roermond en eisten de opening van onder meer winkels en horeca.


Nederlandse start-ups op de CES in Las Vegas: wie viel op?
Donderdag, 00:02 Emerce
De Consumer Electronics Show van 2022 vond vorige week plaats. Nederlandse start-ups sprongen eruit (CES Awards!). Dit waren de bedrijven die mij opvielen.


?Nederlandse bedrijven gemiddeld vaker slachtoffer van ransomware?
10 Januari, 00:06 Techzine
Nederlandse bedrijven worden gemiddeld vaker getroffen door een ransomware-aanval dan bedrijven in andere landen. Dat stelt CrowdStrike in een recent internationaal onderzoek. Uit het onderzoek komt naar voren dat wereldwijd ongeveer twee derde van alle ondervraagde bedrijven in 2021 met een ransomware-aanval te maken kreeg. In Nederland bleek het percentage getroffen bedrijven echter veel hoger […]


Deze films verschijnen (hopelijk) in 2022 in de Nederlandse bioscoop
7 Januari, 00:08 NU.NL - Film
Naar de bioscoop gaan zit er momenteel even niet in, maar wellicht is dat over een paar weken alweer anders. Welke films moet je dan gaan zien? NU.nl zet op rij welke films dit jaar (hopelijk) op het witte doek verschijnen.


Nederlandse 5G is traag, maar niet voor lang
3 Januari, 00:06 Techzine
Terwijl het Nederlandse 5G-netwerk ’s werelds een-na-grootste dekking heeft, doet de regionale snelheid onder voor meer dan 30 landen. Een verbinding in Seoul, Oslo of Abu Dhabi is bijna viermaal zo snel als in Amsterdam. Dat concludeert Speedtest naar aanleiding van een wereldwijd onderzoek naar de snelheid en dekking van 5G-netwerken. De Verenigde Staten heeft […]


Nederlandse massaclaim tegen Amerikaanse techbedrijven strandt in rechtbank
31 December 2021, 00:07 NU.NL - Tech
De massaclaim onder aanvoering van The Privacy Collective, een Nederlandse stichting die optreedt tegen schending van privacyrechten, tegen de Amerikaanse techbedrijven Oracle en Salesforce is woensdag door de rechtbank Amsterdam als niet-ontvankelijk verklaard. De rechter brengt daarom geen oordeel uit.


Extra personeel om toezicht te houden op Nederlandse toestroom in Antwerpen-Centraal
31 December 2021, 00:01 Skynet Belgie
Om de enorme reizigersstroom van Nederlandse toeristen tijdens deze eindejaarsperiode naar Antwerpen en weer terug in goede banen te leiden, zetten de federale politie, de lokale politie en Securail extra personeel in om toezicht te houden. Gisteren was een voorlopige recorddag met 7.600 Nederlanders die per trein naar ons land trokken.


Oprichter van Nederlandse corona-actiegroep overleden aan corona
30 December 2021, 00:04 Skynet Buitenland
De oprichter en voorzitter van de Nederlandse actiegroep Herstel-NL, die kritisch was over het nut van coronamaatregelen en vaccins, is overleden aan de gevolgen van een coronabesmetting. Robin Fransman stierf dinsdag op 53-jarige leeftijd, bevestigen bronnen uit zijn omgeving na berichtgeving van de krant Het Parool.


?Nederlandse IT-sector groeit volgend jaar flink door?
26 December 2021, 00:08 Techzine
De Nederlandse IT- en telecomsector groeit in 2022 ondanks de huidige pandemie flink door. Dit stelt ABN Amro in de jaarlijkse verwachtingen voor het Nederlandse bedrijfsleven. Volgens ABN Amro is de Nederlandse IT- en telecomsector vrij goed bestand tegen de onzekerheid van de coronapandemie. In de eerste drie kwartalen van 2021 lag de omzet binnen […]


Bij Babberich sluipen Nederlandse wintersporters snel grens over richting Oostenrijk
26 December 2021, 00:06 Volkskrant
Aan de Duitse grens blijkt hoe heilig de Oostenrijkse wintersport is. Om strengere maatregelen te omzeilen, vertrekken veel Nederlandse wintersporters op stel en sprong. ?Met zo?n kortetermijnmaatregel lokt Oostenrijk het zelf uit.?


Nederlandse film Do Not Hesitate niet meer in de race voor een Oscar
23 December 2021, 00:07 NU.NL - Film
De Nederlandse inzending voor de Oscars komt niet meer in aanmerking voor de prestigieuze filmprijs. De film Do Not Hesitate van regisseur Shariff Korver staat niet op de shortlist voor de categorie beste buitenlandse film die organisator The Academy dinsdag heeft gedeeld.


Nederlandse geldautomaten in panne - storing voorbij
22 December 2021, 00:03 Skynet Buitenland
Alle circa 3.800 geldautomaten en geldstortautomaten van de grote banken in Nederland hebben dinsdag een tijd uitgelegen. Intussen is de panne voorbij.


Ook met nieuwe doelen blijft Nederlandse uitstoot hoger dan EU-gemiddelde
16 December 2021, 00:01 NU.NL - Economie
In 2030 zal de Nederlandse uitstoot van broeikasgassen nog 26 tot 11 procent boven het EU-gemiddelde liggen. Dat blijkt uit een door NU.nl gemaakte doorrekening van de (twee) nieuwe klimaatdoelen die VVD, D66, CDA en ChristenUnie hebben afgesproken in het woensdag gepresenteerde regeerakkoord, waarmee de partijen Nederland "koploper in Europa" willen maken. De achterstand van Nederland wordt wel kleiner.


Vier Nederlandse partijen bereiken coalitieakkoord
15 December 2021, 00:05 Skynet Buitenland
In Nederland zijn de leiders van de rechtsliberale VVD, het linksliberale D66, het christendemocratische CDA en de sociaalchristelijke ChristenUnie het maandagavond eens geworden over een onderhandelaarsakkoord voor een nieuwe regering. Dat melden de informateurs na opnieuw urenlang overleg tijdens de langste regeringsvorming ooit in het land. Het is ruim 38 weken geleden dat er verkiezingen waren voor de Tweede Kamer, het "lagerhuis" van het Nederlandse parlement.


Formatie Nederland - Fracties vier beoogde Nederlandse coalitiepartners stemmen in met regeerakkoord
15 December 2021, 00:04 Skynet
De parlementaire fracties van de vier beoogde Nederlandse coalitiepartners hebben dinsdag met het maandag bereikte regeerakkoord ingestemd, zo heeft het RTL nieuws gemeld. Het gaat om de rechtsliberale VVD, het links-liberale D66, het christendemocratische CDA en de christelijk-sociale ChristenUnie.


?Nederlandse bedrijven moeten werk maken van voorkomen security-incidenten?
12 December 2021, 00:08 Techzine
Nederlandse bedrijven lopen flink achter als het gaat om het voorkomen en oplossen van security-incidenten. Dat concludeert Cisco na onderzoek. Uit het onderzoek blijkt dat Nederlandse bedrijven initiatieven kunnen ontplooien voor het voorkomen en oplossen van security- en privacy-incidenten. Iets meer dan de helft van de Nederlandse respondenten geeft aan dat hun securitytechnologie verouderd is. […]


12 December 2021, 00:06 Volkskrant
Nederlandse adviesorganen pleiten voor verbod op volledig autonome wapens
9 December 2021, 00:08 NU.NL - Tech
Nederland moet zich duidelijk uitspreken voor een verbod op wapens die zonder menselijke tussenkomst kunnen aanvallen. Dat hebben twee adviesorganen het demissionaire kabinet woensdag geadviseerd.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn