NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Nederlands

2News.be / Trefwoorden / Nederlands

Nederlands kabinet wil gebruik ChatGPT in klaslokaal niet verbieden
Donderdag, 00:26 Tweakers
Het Nederlands kabinet wil het gebruik van ChatGPT niet verbieden in klaslokalen en collegezalen. Volgens twee Nederlandse onderwijsministers is het in eerste instantie aan scholen en leraren om afwegingen te maken.


Kledingmerk Scotch & Soda vraagt faillissement aan voor Nederlands deel
23 Maart, 00:02 NU.NL - Economie
Het Nederlandse kledingmerk Scotch & Soda heeft een faillissement aangevraagd voor de activiteiten in ons land. De curator gaat op zoek naar een nieuwe eigenaar. Voorlopig blijven de 32 Nederlandse winkels nog gewoon open.


Nederlands kabinet gaat gebruik van TikTok op overheidstelefoons verbieden
23 Maart, 00:02 NU.NL - Economie
Het kabinet raadt rijksambtenaren per direct af om apps uit landen als China en Rusland te gebruiken op hun werktelefoon. De populaire, maar omstreden app TikTok krijgt dus een negatief advies. Nederland volgt hiermee het voorbeeld van steeds meer overheden. Op termijn volgt een compleet verbod.


China spreekt zich uit tegen Nederlands exportverbod voor ASML
10 Maart, 00:55 Tweakers
Het Chinese ministerie van buitenlandse zaken heeft zich uitgesproken tegen de beslissing van het Nederlandse kabinet om ASML te verbieden geavanceerde duv-machines naar China te exporteren. Het kabinet kondigde dat woensdagavond aan.


China spreekt zich uit tegen Nederlands exportverbod voor ASML
10 Maart, 00:55 Tweakers
Het Chinese ministerie van buitenlandse zaken heeft zich uitgesproken tegen de beslissing van het Nederlandse kabinet om ASML te verbieden geavanceerde duv-machines naar China te exporteren. Het kabinet kondigde dat woensdagavond aan.


Apple kondigt app aan voor klassieke muziek na overname Nederlands bedrijf
10 Maart, 00:55 Tweakers
Apple heeft een aparte streamingdienst aangekondigd voor klassieke muziek. De dienst komt over een paar weken uit en klanten kunnen die gebruiken in een aparte app voor iOS die dan uitkomt. De release volgt na een overname van een Nederlands bedrijf enkele jaren geleden.


Nederlands kabinet is tegen internetheffing voor grote bedrijven in EU
28 Februari, 00:00 Tweakers
Het Nederlandse kabinet biedt weerstand tegen de mogelijke plannen van de Europese Commissie om grote techbedrijven te laten bijdragen aan de kosten van telecom- en internetnetwerken in lidstaten van de EU. Het kabinet zegt dat het tegen de netneutraliteit ingaat.


15 Februari, 00:08 Volkskrant
Nederlands duo Mia & Dion strijdt in eerste halve finale van Eurovisie Songfestival
6 Februari, 01:09 NU.NL - Muziek
Mia Nicolai en Dion Cooper gaan op dinsdag 9 mei proberen een plekje in de finale van het Eurovisie Songfestival te bemachtigen. De artiesten hebben vandaag te horen gekregen dat ze in de eerste halve finale zijn ingeloot. Met welk nummer het gelegenheidsduo naar Liverpool gaat, is nog niet bekendgemaakt.


Nederlands kabinet wil met actieplan arbeidskrapte op ict-markt tegengaan
4 Februari, 00:00 Tweakers
Het Nederlandse kabinet heeft een actieplan gepresenteerd waarmee er meer ict'ers en technici opgeleid worden en gaan werken. Zo wil het kabinet samen met het bedrijfsleven en het onderwijs krapte op de arbeidsmarkten tegengaan. Het Actieplan Groene en Digitale banen heeft vier pijlers.


Nederlands motortje dat rolgordijnen slim maakt wint prestigieuze techprijs
6 Januari, 00:04 NU.NL - Economie
Het Nederlandse bedrijf Coulisse heeft op de belangrijke Amerikaanse techbeurs CES de innovatieprijs ontvangen. Het bedrijf kreeg de prijs voor zijn Eve MotionBlinds Upgrade Kit, een motortje dat rolgordijnbuizen op afstand bedienbaar maakt. Met het apparaat haakt Coulisse in op de komst van de belangrijke nieuwe smarthomestandaard Matter.


Nederlands wagenpark is echt serieus oud
5 Januari, 00:04 AutoBlog

Het Nederlands wagenpark wordt zo ouder en ouder. Een nieuwe auto kopen in nederland is bijna niet te doen. Toevallig hadden we gisteren een overzicht met de goedkoopste auto’s van […]

Dit artikel Nederlands wagenpark is echt serieus oud verscheen eerst op Autoblog.nl.
Eindejaars Alpina met Nederlands tintje
24 December 2022, 00:03 AutoBlog

Dat tintje moet je letterlijk nemen, in Nederland zou men een grijze bestellen. Maar de eindejaars Alpina kun je bestellen in een flitsen kleurtje! Het is het einde van het […]

Dit artikel Eindejaars Alpina met Nederlands tintje verscheen eerst op Autoblog.nl.
Nederlands kabinet presenteert actieplan voor meer ruimte op stroomnet
22 December 2022, 00:01 Tweakers
De Nederlandse minister Jetten van Klimaat en Energie heeft het Landelijk Actieprogramma Netcongestie aangeboden aan de Tweede Kamer. Met dit plan wil het kabinet op meerdere manieren bereiken dat er meer ruimte op het stroomnet komt.


8 December 2022, 00:36 Volkskrant
Nederlands serviesmerk haalt na ophef kom met lachende Anne Frank uit collectie
6 December 2022, 00:01 HLN.BE
Het Nederlandse serviesmerk Blond Amsterdam heeft een eetkom met daarop een tekening van een lachende Anne Frank uit de winkels gehaald nadat er ophef was ontstaan over die afbeelding.


Nederlands techbedrijf MessageBird ontslaat een derde van personeelsbestand
2 December 2022, 00:01 Tweakers
Het Nederlandse techbedrijf MessageBird zal tegen het einde van dit jaar een derde van zijn personeelsbestand ontslaan. Volgens de ceo zijn er fouten gemaakt en moet het bedrijf maatregelen nemen om economische tegenslagen te kunnen doorstaan.


Yandex zoekt werknemers voor Nederlands hoofdkantoor
27 November 2022, 00:01 Emerce
Het Russische Yandex - zoekmachine, maaltijddienst, taxi-service - gaat verkocht worden. Met vier andere divisies wil het bedrijf onder een nieuwe naam en buiten Rusland verder en het zoekt daarom vijftig tot honderd banen voor het reeds bestaande hoofdkantoor in Nederland, zegt een bron die op de hoogte is van de beslissingen tegen de NOS.


Criminelen publiceren gegevens van Nederlands vaccinbedrijf op dark web
14 November 2022, 00:10 NU.NL - Tech
Vaccinbedrijf Bilthoven Biologicals is gehackt. Cybercriminelen hebben via een ransomware-aanval informatie over vaccins en wetenschappelijk werk gestolen, schrijft RTL Nieuws.


K3 vindt Nederlands publiek luider en minder terughoudend dan het Belgische
11 Oktober 2022, 00:05 NU.NL - Muziek
Het is K3-leden Julia Boschman en Marthe De Pillecyn opgevallen dat het Nederlandse publiek anders reageert dan het Belgische, nu ze hier in Nederland op tournee zijn. In gesprek met ANP vertelt Boschman, die nog geen jaar bij de groep zit, dat Nederlandse kinderen veel luider zijn tijdens de shows.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn