NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Nederlanders

2News.be / Trefwoorden / Nederlanders

Data van 2 miljoen Nederlanders gelekt, softwareleverancier voor rechter gesleept
Vandaag, 00:06 NU.NL - Economie
De persoonsgegevens van zo'n twee miljoen Nederlanders zijn de afgelopen dagen op straat komen te liggen door een datalek. Het gaat om een lek bij enkele marktonderzoeksbureaus die software van Nebu gebruiken. Een van die bureaus heeft de softwareleverancier nu voor de rechter gesleept.


Met drie Belgen en twee Nederlanders naar de eindmeet in ?Big brother?: deze bewoner valt af vlak voor finaleweek
26 Maart, 00:01 Gazet v. Antwerpen

En toen waren ze nog met vijf. In ?Big brother? moest zaterdagavond Danny (28) het huis verlaten, al voor de tweede keer. Zo beginnen de Belgen in de meerderheid aan de finaleweek: onze landgenoten zijn nog met drie, de Nederlanders met twee. Volgende week kennen we de winnaar.
Nederlanders zijn ook in maart minder pessimistisch over eigen portemonnee
23 Maart, 00:02 NU.NL - Economie
Nederlanders zijn in maart weer iets minder pessimistisch over de eigen portemonnee dan een maand eerder. Het consumentenvertrouwen laat daarmee voor de vijfde maand op rij een lichte verbetering zien. Toch is het vertrouwen in de economie nog altijd uitzonderlijk laag.


Minder Nederlanders in de schulden of met een lening
16 Maart, 00:03 NU.NL - Economie
Het aantal Nederlanders met een consumptief krediet, zoals koop op afbetaling of een krediet bij een creditcard, is vorig jaar gedaald naar 7,8 miljoen. In 2021 ging het nog om 8 miljoen mensen. Ook het aantal betalingsachterstanden bij leningen is gedaald, blijkt uit nieuwe cijfers van Stichting BKR.


Miljoen Nederlanders, onder wie 230.000 kinderen, onder armoedegrens in 2024
11 Maart, 01:20 NU.NL - Economie
Als de laagste inkomens het in 2024 moeten stellen zonder de tijdelijke toeslagen (zoals die voor energie) belanden veel Nederlanders in de armoede. Volgens een schatting van het Centraal Planbureau (CPB) zitten volgend jaar 995.000 Nederlanders, onder wie veel kinderen, onder de armoedegrens.


Meer dan twee miljoen Nederlanders hebben inmiddels belastingaangifte gedaan
9 Maart, 00:57 NU.NL - Economie
2,2 miljoen particulieren en ondernemers hebben in de eerste week van maart hun belastingaangifte gedaan. Dat zijn er 252.000 meer dan vorig jaar in de eerste week, blijkt uit de recentste cijfers van de Belastingdienst.


Drie mannen vast voor stelen persoonsgegevens van miljoenen Nederlanders
25 Februari, 00:01 NU.NL - Tech
De politie heeft drie Nederlanders aangehouden die ervan worden verdacht persoonsgegevens te hebben gestolen van honderden miljoenen mensen. Het gaat om een 21-jarige man uit Zandvoort, een 21-jarige Rotterdammer en een 18-jarige man zonder vaste woon- en verblijfplaats.


Recordaantal Nederlanders heeft een motorrijbewijs
24 Februari, 00:04 NU.NL - Economie
Ruim 1,5 miljoen Nederlanders hebben een motorrijbewijs, het grootste aantal ooit. Vooral in Drenthe is het rijbewijs populair. Dat melden BOVAG en dataverzamelaar RDC. Uit de cijfers blijkt ook dat komende maand de 800.000e motor wordt verkocht.


Twaalf procent van Nederlanders heeft slimme gezondheidsapparaten
18 Februari, 00:00 Emerce
Twaalf procent van de Nederlanders van 16 tot 75 jaar gebruikte in 2022 slimme gezondheidsapparaten. Alleen in Denemarken werd dit vaker gedaan. Het EU-gemiddelde in 2022 was 6 procent, zo blijkt uit vandaag gepubliceerde cijfers van het CBS.


Chocobaron, Louis Vuitton-baas en luxepaus: tien procent van de rijkste Nederlanders en Fransen woont in ons land
6 Februari, 01:18 HLN.BE
Niet alleen Nutella-baas Giovanni Ferrero (58) waardeert het Belgische belastingsysteem. Vooral ook schatrijke noorder- en zuiderburen vestigen zich hier. ?Ons land is voor rijkaards dan ook bijzonder aantrekkelijk?, vertelt professor Michel Maus aan ?Dag Allemaal?. Al geeft hij toch graag mee dat die buitenlandse miljardairs hier niet helemaal vrij spel krijgen.


Duitsers moeten meer gas besparen, Nederlanders blijven wel zuinig
6 Februari, 01:03 NU.NL - Economie
Duitsers hebben eind januari te weinig gas bespaard, vindt de Duitse energietoezichthouder. Ze bespaarden in de tweede helft van januari maar 8,6 procent op hun gasverbruik ten opzichte van normaal verbruik tussen 2018 en 2021, terwijl het Duitse doel 20 procent besparing is. Nederlanders blijven wel zuinig aan doen met hun gas.


Nederlanders stuurden elkaar dit jaar een recordaantal betaalverzoeken
31 December 2022, 00:08 NU.NL - Tech
Betaalapp Tikkie heeft dit jaar 130 miljoen betaalverzoeken met een totale waarde van 5,5 miljard euro verwerkt. Dat meldt ABN AMRO, de eigenaar van Tikkie, donderdag. Een betaalverzoek bedraagt gemiddeld 41,84 euro, ruim 3 euro meer dan in 2021.


Vlak voor Kerst betaalden Nederlanders vaker met pas dan ooit tevoren
25 December 2022, 00:02 NU.NL - Economie
Nederlanders hebben vrijdag in de aanloop naar Kerst vaker met een pas afgerekend dan ooit. Ook zaterdag was het druk in de winkelstraten, waardoor het dagrecord mogelijk nog wordt overtroffen.


21 December 2022, 00:07 Volkskrant
Meer dan acht op de tien Nederlanders hebben slimme apparaten in huis
18 December 2022, 00:09 NU.NL - Tech
Meer dan acht op de tien Nederlanders van twaalf jaar of ouder hebben thuis een of meerdere slimme apparaten, meldt het CBS vrijdag. Vooral smart-tv's en slimme meters voor water, gas en elektriciteit zijn populair.


Nederlanders googelden in 2022 veel naar verdachten The Voice-schandaal
12 December 2022, 00:03 NU.NL - Tech
Nederlanders zochten afgelopen jaar via Google massaal op nieuws over The voice of Holland en de personen die met de misstanden bij het programma te maken hadden. Dat blijkt uit het woensdag gepubliceerde jaaroverzicht van zoekresultaten van Google.


Nederlanders deden dit jaar ruim op tijd inkopen voor pakjesavond
5 December 2022, 00:00 NU.NL - Economie
Nederlanders hebben veel van hun sinterklaasinkopen ruim voor 5 december gedaan. Afgelopen zaterdag was het de drukste dag aan de kassa van de afgelopen week.


Nummers 8,5 miljoen Nederlanders en Belgen staan in mogelijk WhatsApp-lek
25 November 2022, 00:00 Tweakers
Er is een lek van mogelijk 8,5 miljoen telefoonnummers van Nederlandse en Belgische gebruikers van WhatsApp. Een hacker biedt een database aan met 487 miljoen nummers van gebruikers wereldwijd. Het is onbekend waar de data vandaan komt.


Nederlanders kunnen maar moeilijk afstand doen van oude smartphone
21 November 2022, 00:07 NU.NL - Tech
Meer dan de helft van alle smartphones belandt uiteindelijk op zolder, meldt statistiekbureau CBS vrijdag. Nederlanders leveren oude elektronische apparatuur maar beperkt in voor recycling.


10 November 2022, 00:06 VolkskrantGerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn