NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Nederland

2News.be / Trefwoorden / Nederland

Datto brengt cloudbescherming voor Azure binnenkort naar Nederland
Zaterdag, 00:07 Techzine
Datto onthult tijdens zijn jaarlijkse DattoCon-conferentie nieuwe producten waarmee Managed Service Providers (MSP’s) beter mkb’ers kunnen beveiligen. Zo is het van plan Continuity voor Microsoft Azure naar Nederland te brengen, zodat bedrijfsdata in de Microsoft-cloud beter te beschermen zijn. Met Continuity voor Microsoft Azure kunnen MSP’s vanuit een portal de data van on premises- en […]


EU moet volgens Nederland niet focussen op onafhankelijke chipindustrie
Zaterdag, 00:07 Techzine
De Nederlandse regering vindt dat de EU bij het opzetten van een eigen ecosysteem voor de processorindustrie zich niet los moet koppelen van de wereldwijde markt voor processors. Dit blijkt uit een document van het verantwoordelijke Ministerie van Economisch Zaken en Klimaat (EZK). Uit het bewuste document komt naar voren dat de Nederlandse overheid volledig […]


Red Hot Chili Peppers komen in juni naar Nederland
13 Oktober, 00:06 NU.NL - Muziek
De Amerikaanse rockband Red Hot Chili Peppers start op 4 juni 2022 in Spanje met een wereldtournee en doet op 10 juni Goffertpark in Nijmegen aan, meldt evenementenorganisatie Mojo donderdag.


Nederland heeft gevaarlijk kleine voorraden buitenlands gas
13 Oktober, 00:03 NU.NL - Economie
De gasvoorraden in Nederland zijn erg klein. Waar normaal 80 tot 90 procent van de buffers gevuld zijn, is dat op dit moment minder dan 60 procent.


Nederland exporteerde in augustus meer machines en chemische producten
13 Oktober, 00:03 NU.NL - Economie
De Nederlandse export van goederen is in augustus met 5 procent gegroeid ten opzichte van een jaar eerder. Er werden vooral meer machines, chemische producten en metaal verhandeld met het buitenland, meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) dinsdag. Wel is de groei weer minder sterk dan een maand eerder.


Kia EV6 gearriveerd in Nederland
12 Oktober, 00:03 Autozine
Nederland is een elektrische auto rijker. Vanaf dit weekend staan de eerste exemplaren bij de Kia-dealer. Het grote bereik, de 800V laadcapaciteit, de technologie en zijn interieurruimte kenmerken deze elektrische crossover-SUV. Het is de eerste Kia die is gebaseerd op het E-GMP platform dat speciaal is ontwikkeld voor elektrische autos.


?Nederland had van alles kunnen doen om de gasprijs te stabiliseren... Nu zijn we te laat?
9 Oktober, 00:09 Volkskrant
De gas- en stroomprijzen zijn historisch hoog: een vernegenvoudiging vergeleken met vorige herfst. We vragen verslaggever en columnist Peter de Waard naar precedenten en oplossingen. ?De overheid zal moeten bijspringen voor de lagere inkomens. Energiearmoede is een groot probleem.?


Aantal cybersecuritybedrijven in Nederland afgelopen vijf jaar verdubbeld
6 Oktober, 00:12 NU.NL - Tech
Het aantal cybersecuritybedrijven in Nederland is de afgelopen vijf jaar verdubbeld, blijkt maandag uit cijfers van het Handelsregister van de Kamer van Koophandel.


Streamingplatform HBO Max komt in 2022 naar Nederland
6 Oktober, 00:09 NU.NL - Film
HBO Max komt volgend jaar naar Nederland. Dat is dinsdag bekendgemaakt tijdens een livestream van het streamingplatform van WarnerMedia. De datum van de lancering en de prijs voor een abonnement zijn nog niet bekend.


Twee keer goud voor Nederland bij teamsprint op openingsdag EK baan
6 Oktober, 00:07 NU.NL - Sport
Nederland heeft op de eerste dag van de EK baanwielrennen in het Zwitserse Grenchen twee keer goud gepakt op de teamsprint. De mannen maakten hun favorietenrol waar, terwijl de vrouwen verrasten door tot twee keer toe onder het wereldrecord te duiken.


Nog altijd 116,5 miljoen dieren op stal in Nederland ondanks krimp veestapel
29 September, 00:03 NU.NL - Economie
Het aantal varkens, schapen en kippen in Nederland is het afgelopen jaar iets afgenomen, blijkt uit voorlopige cijfers van de Landbouwtelling 2021 van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Alleen het aantal melkgeiten is gegroeid, naar 482.000. De kippenstapel is met bijna 100 miljoen dieren veruit de grootste.


Nederland kent ongeveer 220.000 werkende armen, SER wil hoger minimumloon
29 September, 00:03 NU.NL - Economie
Ongeveer 220.000 werkenden tussen de 20 en 64 jaar in Nederland zijn arm, ondanks hun inkomen uit werk. Dat schrijft de Sociaal-Economische Raad (SER) dinsdag in zijn verkenning Werken zonder Armoede. Om uit die armoede te komen, is volgens de SER een aanpak nodig op meerdere fronten.


IMF roept Nederland op om meer te doen tegen klimaatverandering
29 September, 00:03 NU.NL - Economie
Het Internationaal Monetair Fonds (IMF) roept Nederland dinsdag op om zijn klimaatbeleid aan te scherpen. Met het huidige Nederlandse beleid lukt het waarschijnlijk nog niet om aan de nationale klimaatdoelen te voldoen. Ook strookt de Nederlandse koers nu niet helemaal met de Europese klimaatambities die Eurocommissaris Frans Timmermans in juli presenteerde.


Don Diablo vindt het jammer dat zijn muziek in Nederland minder aanslaat
15 September, 00:08 NU.NL - Muziek
De muziek van Don Diablo doet het erg goed in het buitenland en de dj maakt remixen voor bekende artiesten als Rihanna, maar in zijn thuisland is hij minder populair. Dat vindt de 41-jarige artiest jammer, vertelt hij in gesprek met Nieuwe Revu.


Is er in kenniseconomie Nederland nog wel ruimte voor de buitenlandse student?
11 September, 00:06 Volkskrant
Even kwamen er minder studenten uit het buitenland, door de coronapandemie. Inmiddels is de toestroom weer op peil. Goed nieuws voor het kennisland dat Nederland wil zijn. Maar kunnen universiteitssteden het nog aan? In Groningen slapen buitenlandse studenten bij mensen op de bank.


Nederland met titelverdedigster Van der Breggen, Van Vleuten en Vos op WK
8 September, 00:05 NU.NL - Sport
Anna van der Breggen, Annemiek van Vleuten en Marianne Vos zijn de speerpunten van de Nederlandse vrouwenploeg op de WK wielrennen. De strijd om de regenboogtrui vindt van 19 tot en met 26 september plaats in Vlaanderen.


Eerste binnenvaartschip met verwisselbare batterij in Nederland te water gelaten
8 September, 00:04 NU.NL - Economie
Voor het eerst is in Nederland een binnenvaartschip dat van verwisselbare elektrische batterijen gebruikmaakt in de vaart genomen. De Alphenaar kan bij het laden en lossen een nieuwe batterijcontainer aan boord hijsen, waardoor het schip niet lange tijd aan de stekker hoeft te liggen.


Kwal. WK 2022 - Oranje ligt na ruime zege op Turkije (6-1) op koers voor WK
8 September, 00:00 Skynet Sport
Net als de Rode Duivels ligt het Nederlandse elftal op koers voor deelname aan het WK in Qatar. Met Louis van Gaal als bondscoach en Memphis Depay en Davy Klaassen als opvallendste spelers gaat Oranje na een ruime thuiszege op Turkije (6-1) in groep G aan kop in de race om rechtstreekse kwalificatie voor de eindronde van eind volgend jaar.


Middenklasse sportsedan: dit kosten ze in Nederland
7 September, 00:03 AutoBlog

Wat ben je tegenwoordig kwijt voor een keurige middenklasse sportsedan? Als je iets maar vaak genoeg zegt, dan moet het vanzelf wel waar worden, nietwaar? Donald Trump dacht daadwerkelijk dat hij gewonnen had. Er komen de laatste tijd veel crossovers bij. Het is een populaire carrosserievorm. Wereldwijd zijn dit soort auto?s niet aan te slapen. […]

The post Middenklasse sportsedan: dit kosten ze in Nederland appeared first on Autoblog.nl.
?Reliance denkt aan 4,8 miljard euro voor T-Mobile Nederland?
7 September, 00:03 Emerce
Reliance Industries uit India zou 4,8 miljard euro willen bieden op T-Mobile Nederland, aldus een lokale krant.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2021 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn