NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

Nederland

2News.be / Trefwoorden / Nederland

Diana Ross treedt komende zomer weer op in Ziggo Dome
Diana Ross komt op 11 augustus weer naar de Ziggo Dome. De zangeres, die deze week tachtig wordt, stond afgelopen oktober met haar The Music Legacy Tour 2024 ook al in de Amsterdamse concertzaal.


Samenvoeging HBO Max en Discovery+ gebeurt in Nederland in juni
23 Maart, 00:01 Tweakers
Streamingdienst HBO Max krijgt de content van Discovery+ in Nederland vanaf juni. Dat heeft de streamingdienst bekendgemaakt. Hoe het bedrijf de accounts van klanten gaat overzetten en op welk abonnement die komen te zitten, is nog niet bekend.


CDA-politicus Ger Koopmans nieuwe voorzitter LTO Nederland
22 Maart, 00:03 NOS nieuws

CDA-politicus Ger Koopmans is door de leden van de Land- en Tuinbouworganisatie (LTO) als nieuwe voorzitter gekozen. De 61-jarige Koopmans volgt Sjaak van der Tak op, die per 1 januari is gestopt.

De Limburgse bestuurder kent de organisatie goed. Tussen 1989 en 2002 was hij actief voor de Limburgse Land- en Tuinbouwbond. Ook was hij tussen 2013 en 2014 voorzitter van de LTO-vakgroep Kalverhouderij.

Koopmans, afkomstig uit de buurt van Venlo, is blij met zijn benoeming. "Betrokkenheid bij de agrarische sector loopt als een rode draad door mijn leven en loopbaan. Eerst als boerenzoon, later als melkveehouder en daarna als politicus en in het openbaar bestuur", zegt Koopmans in een eerste reactie.

Tweede Kamer

De Limburger is ruim veertig jaar lid van het CDA. Voor die partij was hij van 2002 tot en met 2012 Tweede Kamerlid.

Koopmans start per 1 april als voorzitter.
CL-duel tussen Ajax en Chelsea bestverkochte vrouwenduel in Nederland ooit
19 Maart, 00:05 NU.NL - Sport
De Champions League-wedstrijd van dinsdag tussen Ajax Vrouwen en Chelsea in de Johan Cruijff ArenA is het bestverkochte vrouwenduel in Nederland ooit. Voor het eerste duel in het tweeluik van de kwartfinales zijn 34.200 kaarten verkocht, meldt Ajax maandag.


Infographic: markt voor tweedehands smartphones in Nederland
18 Maart, 00:00 Emerce
Recommerce, bekend van inruil van hightech producten, presenteert de resultaten van de derde editie van zijn jaarlijkse marktonderzoek naar tweedehands smartphones, uitgevoerd door KANTAR in meer dan 12 Europese landen, inclusief Nederland.


Volkswagen Golf tijdelijk als Edition 50
11 Maart, 00:00 Autozine
De Volkswagen Golf viert dit jaar zijn 50e verjaardag. Volkswagen start binnenkort de voorverkoop van de vernieuwde Golf met de exclusieve Edition 50.


Ford is 100 jaar in Nederland
11 Maart, 00:00 Autozine
Op 6 maart 2024 is Ford 100 jaar actief in Nederland. Op 6 maart 1924 werd de Ford Motor Company of Holland opgericht met een startkapitaal van 100.000 gulden en een team van 55 personeelsleden. Het kantoor waar Ford Nederland in 1924 begon, was aanvankelijk gevestigd in een Rotterdams hotel. De kersverse tak van destijds s werelds grootste automerk, had als doel om op termijn autos in Nederland te assembleren, zoals in andere landen ook gebruikelijk was.


ASML blijft in Nederland, maar groeistrategie vereist urgente oplossing
8 Maart, 00:07 Techzine
Het dreigend vertrek van ASML uit Nederland leidde tot een crisisoverleg tussen het bedrijf en demissionair premier Mark Rutte. Het overleg stelde ASML voldoende gerust om de hoofdactiviteiten in Nederland te houden. Alleen zijn er wel nog problemen betreffende de groei van het bedrijf waar dringend een oplossing voor moet komen. Gisteren raakte bekend dat […]


Joost Klein scoort al half miljoen streams op Spotify met Europapa in Nederland
5 Maart, 00:07 NU.NL - Muziek
Joost Klein heeft binnen enkele uren al ruim een half miljoen streams in Nederland op Spotify behaald met zijn Songfestival-inzending Europapa. Het is daarmee met afstand het meest beluisterde lied van het moment.


Quincy Promes wordt volgens Russische media niet uitgeleverd aan Nederland
5 Maart, 00:04 NU.NL - Sport
Quincy Promes hoeft zich volgens verschillende Russische media geen zorgen te maken over een eventuele uitlevering aan Nederland. De speler van Spartak Moskou zit vast in Dubai na een verkeersongeval.


Welke gevolgen heeft de Europese natuurherstelwet voor Nederland?
5 Maart, 00:03 NU.NL - Economie
Nederland heeft een flinke klus te klaren nu het Europees Parlement de omstreden Europese natuurherstelwet heeft aangenomen. Het is duidelijk dat EU-landen veel meer moeten doen om de natuur te beschermen.


Pensioenfonds ABP wil miljarden euro's extra in Nederland beleggen
5 Maart, 00:02 NU.NL - Economie
Ambtenarenpensioenfonds ABP wil miljarden euro's extra in Nederland investeren. Het grootste pensioenfonds van het land denkt aan beleggingen in bijvoorbeeld betaalbare huurwoningen en duurzame energie.


Nederland kan meters zeespiegelstijging aan na ingrijpende veranderingen
5 Maart, 00:02 NU.NL - Economie
Nederland kan een zeespiegelstijging van 2 of zelfs 5 meter aan. Er zijn technische maatregelen denkbaar die ons veilig houden, maar het land moet wel op de schop. Voor de beschikbare hoeveelheid zoet water, natuur en economie zou die verandering ingrijpend zijn.


Hoezee, Nederland tankt 180 liter miljoen liter meer benzine dan in 2019
4 Maart, 00:03 AutoBlog

Jaja, dat worden lekker warme zomers. Plant die palmbomen maar vast in Cadzand en Zandvoort. We verstoken met zijn allen namelijk veel meer benzine in Nederland. Wat een benzinehoofden zijn wij ook. BPM, accijns, kwartjes van kok, BTW, MRB, provinciale opcenten, prohibitief hoge boetes; de ouderwetse melkkoe van de overheid wordt harder uitgeknepen dan die […]

Dit artikel Hoezee, Nederland tankt 180 liter miljoen liter meer benzine dan in 2019 verscheen eerst op Autoblog.nl.
Duurste Vantage van Nederland kost meer dan een miljoen!
4 Maart, 00:01 AutoBlog

Nou is dit een Vantage noemen een beetje een understatement, maar niet geheel onjuist voor de duurste Aston Martin van Nederland. Om even te beginnen met een kleine knuppel in een hoenderhok: de trend van de ‘Speedster’-achtige auto’s heb ik nooit echt begrepen. Zonder meer is elk voorbeeld, in ieder geval recent, waarschijnlijk gaver met […]

Dit artikel Duurste Vantage van Nederland kost meer dan een miljoen! verscheen eerst op Autoblog.nl.
Meta in Nederland opnieuw voor de rechter gedaagd
4 Maart, 00:01 Emerce
De Data Privacy Stichting (DPS) start in samenwerking met de Consumentenbond een nieuwe rechtszaak tegen Meta om compensatie voor gebruikers van Facebook en Instagram af te dwingen. DPS en de Consumentenbond waren hierover in onderhandeling met Meta, maar die gesprekken zijn op niets uitgelopen.


Usher geeft in 2025 voor het eerst in tien jaar concerten in Nederland
27 Februari, 00:04 NU.NL - Muziek
Usher komt in 2025 voor het eerst in tien jaar weer naar Nederland. De Amerikaanse r&b-zanger staat op 22, 23, 25 en 26 april volgend jaar in de Ziggo Dome in Amsterdam.


Overnachten in Nederland is populairder dan ooit
27 Februari, 00:02 NU.NL - Economie
Nederlandse hotels, campings en andere overnachtingsplekken kregen vorig jaar bijna 50 miljoen mensen over de vloer. Nog nooit was dat aantal zo groot. Vooral de buitenlandse toerist wist ons land weer goed te vinden.


Nederland luistert op Valentijnsdag meest naar John Legend en Kelly Clarkson
20 Februari, 00:05 NU.NL - Muziek
John Legends zwijmelnummer All Of Me is op Valentijnsdag het populairste lied op Spotify in Nederland. Het lied komt het vaakst voor op valentijnsafspeellijsten. Gebruikers met een gebroken hart luisteren het meest naar Kelly Clarkson.


FLEMMING krijgt als eerste artiest in Nederland diamanten plaat
20 Februari, 00:04 NU.NL - Muziek
FLEMMING heeft met zijn gelijknamige album de 200 miljoen streams gepasseerd. De zanger krijgt daarom als allereerste artiest in Nederland een diamanten plaat overhandigd.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn