NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Nederland

2News.be / Trefwoorden / Nederland

NU+ | Hyves was grootste sociale netwerk van Nederland, tot Facebook kwam
Vrijdag, 00:10 NU.NL - Tech
Het is vandaag tien jaar geleden dat Hyves stopte als sociaal netwerk. De Nederlandse vriendensite werd na de oprichting in 2004 groot met krabbelen, tikken, het uitdelen van respect en natuurlijk het plaatje van de dansende banaan.


NU+ | Piepende telefoons in heel Nederland: NL-Alert-testbericht weer verstuurd
Vrijdag, 00:10 NU.NL - Tech
Als het goed is, ontving je maandag om 12.00 uur een testbericht van NL-Alert. Het alarmsysteem moet iedere Nederlander kunnen waarschuwen bij noodsituaties. Dit moet je erover weten.


Streamingdienst Canal+ is vanaf vandaag beschikbaar in Nederland
Dinsdag, 00:00 Tweakers
Streamingdienst Canal+ is vanaf 4 december beschikbaar in Nederland. De content van Canal+ is te zien via de gelijknamige app en via Ziggo. Abonneren op de streamingdienst is mogelijk voor 5 euro per maand.


Mogelijk hertelling van stemmen in Nederland na ?onverklaarbare telverschillen? bij vier stembureaus
2 December, 00:02 HLN.BE
In Nederland komt de Tweede Kamer zaterdag onverwacht bijeen om te besluiten over een mogelijke hertelling van stemmen die zijn uitgebracht tijdens de Tweede Kamerverkiezingen van november. Aanleiding daarvoor zijn ?onverklaarbare telverschillen? bij vier stembureaus.


Burna Boy in juni weer in Nederland voor concert in Johan Cruijff ArenA
1 December, 00:04 NU.NL - Muziek
Burna Boy komt volgend jaar terug naar Nederland. Op 9 juni geeft hij een concert in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam. Dat maakte organisator Bon Bon Entertainment woensdag bekend.


Verkiezingen Nederland - Partij van Omtzigt niet klaar om regeringsonderhandeling met Wilders op te starten
30 November, 00:06 Skynet Buitenland
NSC, de partij van Pieter Omtzigt, is nog niet klaar om te onderhandelen over de vorming van een nieuwe Nederlandse regering. Omtzigt heeft die boodschap woensdag overgebracht aan verkenner Ronald Plasterk, zo deelde hij na afloop van dat gesprek mee aan de Nederlandse media.


Dit is het duurste setje winterwielen van Nederland
30 November, 00:01 AutoBlog

Als je dan toch voor winterwielen gaat, doe dan meteen maar de duurste. Het is ‘ineens’ slecht weer en dus laait de bekende discussie op. Nee, niet die over het klimaat en zwarte piet, maar over winterbanden. Het is een onderwerp dat bijzonder gevoelig ligt bij mensen. En dan hebben we het over bestuurders van […]

Dit artikel Dit is het duurste setje winterwielen van Nederland verscheen eerst op Autoblog.nl.
CO2-uitstoot in Nederland is gedaald ondanks economische groei
24 November, 00:04 NU.NL - Economie
De CO2-uitstoot in ons land is sinds 2010 gedaald ondanks dat de economie de afgelopen jaren groeide. Huishoudens gebruiken steeds minder fossiele brandstoffen zoals gas. En dat is goed voor het klimaat.


Verkiezingen Nederland - Wilders roept andere partijen op tot samenwerking: PVV is "niet meer te negeren"
De extreemrechtse partij PVV is "echt totaal niet meer te negeren bent, door welke partij dan ook". Dat heeft partijleider Geert Wilders woensdagavond verklaard in een eerste toespraak na de exitpolls. Hij riep de andere partijen ook op tot samenwerking.


Verkiezingen Nederland - Omtzigt bereid om in regering te stappen, maar "zal niet eenvoudig worden"
23 November, 00:03 Skynet
Pieter Omtzigt, de leider van de nieuwe partij NSC, is bereid om in de volgende Nederlandse regering te stappen. Dat heeft hij woensdagavond duidelijk gemaakt in een toespraak voor zijn aanhangers.


Verkiezingen Nederland - "Nu breekt het uur aan dat we de democratie gaan verdedigen", zegt Timmermans
23 November, 00:02 Skynet
Frans Timmermans, de lijsttrekker van de linkse alliantie van GroenLinks-PvdA, heeft na de verkiezingsoverwinning van de extreemrechtse partij PVV beklemtoond dat hij de democratie en de rechtstaat in Nederland zal blijven verdedigen. Hij sluit ook uit dat hij met de partij van Geert Wilders in een coalitie zou stappen.


Verkiezingen Nederland - Vlaams Belang feliciteert Geert Wilders met verkiezingsoverwinning
23 November, 00:01 Skynet
Vlaams Belang heeft woensdagavond de Nederlandse politicus Geert Wilders gefeliciteerd met zijn verkiezingsoverwinning. "Het is duidelijk: de bevolking smacht naar echte verandering. Niet alleen in Nederland, maar ook in Vlaanderen", zegt partijvoorzitter Tom Van Grieken in een persbericht.


?Omzetdaling Black Friday in Nederland, Duitsland, Engeland, Frankrijk?
23 November, 00:00 Emerce
Kredietverzekeraar Atradius verwacht in Duitsland een niet al te optimistisch einde van het e-commercejaar. Black Friday kan qua volume wel eens lager uitpakken dan in 2022.


Wekdienst 18/11: Sinterklaas in het land ? EK-kwalificatieduel Nederland-Ierland
19 November, 00:05 NOS nieuws

Goedemorgen! Het Nederlands elftal speelt de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Ierland en in Gorinchem is de landelijke intocht van Sinterklaas.

Eerst het weer: vanochtend komt in het noordoosten eerst mist voor. Elders neemt de bewolking snel toe, gevolgd door regen. Pas in de loop van de avond wordt het vanuit het westen droger. Er staat een stevige zuidenwind.

Ga je de weg op? Hier vind je het overzicht van de wegwerkzaamheden en hier zie je waar er aan het spoor wordt gewerkt.

Wat kun je vandaag verwachten?Wat heb je gemist?

De voorzitter van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden, Mike Johnson, heeft vrijdag beelden vrijgegeven van de bestorming van het Capitool. Hij belooft in de komende maanden "in golven" in totaal 44.000 uur aan beeld dat door bewakingscamera's werd opgenomen beschikbaar te stellen voor het publiek.

De beelden zijn te bekijken op een speciale website . Al het beeld dat op de website verschijnt was al eerder gedeeld met mediakanalen, maar het is nu voor het eerst ook voor het grote publiek te bekijken. Op de beelden zijn geen staatsgeheimen te zien of andere zaken die het land mogelijk in gevaar zouden kunnen brengen, bezweert Johnson.

Ander nieuws uit de nachtEn dan nog even dit:

Rondje Binnenhof verplaatst zich naar het Mediapark, waar een paar lijsttrekkers in debat gaan. Marleen de Rooy en Gerri Eickhof moeten rennen om Omtzigt en Timmermans te spreken. Xander van der Wulp kijkt met een broodje paling naar de laatste peilingen. Komt er nog een verrassing?

Fijne zaterdag!
Groenen speelt voor het eerst met een club in Nederland: 'Hele familie komt'
16 November, 00:10 NU.NL - Sport
Jackie Groenen speelt woensdag met PSG tegen Ajax voor het eerst in de Johan Cruijff ArenA. Dat had wel eerder mogen gebeuren volgens de 28-jarige Oranjespeelster. "Dit is een mooie oplossing."


Van Nederland tot Luxemburg: deze landen strijden nog om een direct EK-ticket
16 November, 00:08 NU.NL - Sport
Een flink aantal landen strijdt in de komende dagen nog om directe kwalificatie voor het EK van 2024 in Duitsland. Andere landen wacht deelname aan de play-offs. Een overzicht van de stand van zaken in de tien poules.


Nederland langer in recessie door krimp in derde kwartaal
16 November, 00:07 NU.NL - Economie
De Nederlandse economie is afgelopen kwartaal met 0,2 procent gekrompen. Het is het derde kwartaal op rij dat de economie is geslonken. Vooral de investeringen van bedrijven zijn teruggevallen. Ook hebben ondernemingen minder besteld, omdat ze hun voorraden nog moeten opmaken.


De warmtepomp is met tweede recordjaar op rij doorgebroken in Nederland
16 November, 00:07 NU.NL - Economie
Installateurs plaatsen in 2023 naar verwachting een recordaantal van 167.000 warmtepompen. Dat is bijna 52 procent meer dan vorig jaar. De techniekbranche ziet ook steeds meer eigenaren van bestaande woningen overstappen op een warmtepomp.


M5 rijdt in Nederland 172 km/u TE HARD
15 November, 00:01 AutoBlog

Nee, niet 170 km/u in totaal Deze M5 reed 172 km/u te hard. Het is nog heel erg lastig om de toegestane snelheid te rijden in Nederland. Daar kwamen we op de redactie achter toen we hadden besloten niet meer te hard te rijden. Althans, ondergetekende had dat besloten. De overige redactieleden waren natuurlijk altijd […]

Dit artikel M5 rijdt in Nederland 172 km/u TE HARD verscheen eerst op Autoblog.nl.
Gespot ? De Cupra Tavascan zonder camo in Nederland
15 November, 00:00 AutoBlog

Het nieuwe broertje van de Volkswagen ID.5 rijdt nu al rond in Nederland.

Dit artikel Gespot – De Cupra Tavascan zonder camo in Nederland verscheen eerst op Autoblog.nl.Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn