NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Nederland

2News.be / Trefwoorden / Nederland

Toerisme in Nederland zakt nog verder in door status roodgekleurd land
Woensdag, 00:03 NU.NL - Economie
Nederland zal dit jaar nog minder buitenlandse toeristen zien dan vorig jaar, toen al sprake was van een forse daling. Het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen (NBTC) gaat nu uit van zo'n 6,5 miljoen bezoekers uit andere landen. Dat waren er vorig jaar 7,3 miljoen en het jaar daarvoor meer dan 20 miljoen.


Belgen naar halve finales in 3x3 basketbal na nederlaag Nederland
Woensdag, 00:03 Skynet Belgie
De Belgian Lions gaan in het 3x3 basketbal door naar de halve finales op de Olympische Spelen in Tokio. Door de nederlaag van Nederland in de laatste poulewedstrijd wipt het Belgische mannenteam over onze noorderburen naar de tweede plaats in de groep, waardoor het zich rechtstreeks plaatst voor de laatste vier.


Koop de enige in Nederland aangeboden Aventador SVJ Roadster
Dinsdag, 00:03 AutoBlog

Zeldzaam, peperduur en de ultieme Batman-spec. Het is de enige in Nederland aangeboden Aventador SVJ Roadster. De Lamborghini Aventador is allang geen zeldzaamheid meer in Nederland. Goed, je ziet ze niet elke dag rijden. Maar het aantal exemplaren op geel kenteken is niet meer op twee handen te tellen. Om echt exclusief voor de dag […]

The post Koop de enige in Nederland aangeboden Aventador SVJ Roadster appeared first on Autoblog.nl.
Voormalig directeur Lexa en Tinder Nederland investeert in datingapp Breeze
Dinsdag, 00:02 Emerce
Naast Stefan van den Berg stapt ook Rogier Fischer, oprichter van crypto-platform Litebit met geld in datingplatform Breeze. Het duo investeert gezamenlijk 2 ton zodat Breeze haar groei in Nederland kan versnellen, het team kan uitbreiden en de eerste stappen naar het buitenland kan zetten.


Nederland telt steeds meer logeeradressen voor honden en katten
21 Juli, 00:02 NU.NL - Economie
Het aantal dierenpensions is de afgelopen vijf jaar toegenomen in Nederland, blijkt dinsdag uit cijfers van de Kamer van Koophandel (KVK). Waar Nederland in 2016 nog 918 dierenpensions telde, waren dat er dit jaar 1.127: een toename van 23 procent. Vooral Noord-Brabant telt veel hotels voor huisdieren als katten en honden.


Nederlandse Lightyear wordt niet in Nederland gebouwd
20 Juli, 00:02 AutoBlog

Jammer, maar helaas: dit stukje Neerlands trots gaat niet geproduceerd worden in Born, maar in Uusikaupunki. Om te zeggen dat Lightyear lichtjaren voorloopt op de concurrentie is wat overdreven, maar ze hebben wel een innovatief product neergezet. De Lightyear One lijkt misschien op een Audi A7, het is dan wel een elektrische A7 met zonnepanelen […]

The post Nederlandse Lightyear wordt niet in Nederland gebouwd appeared first on Autoblog.nl.
Heeft Nederland zijn zaakjes wel op orde in de strijd tegen het water?
17 Juli, 00:07 Volkskrant
Na drie dagen extreme regenval stroomden in Limburg straten over en stortte een brug bij Valkenburg in. Heeft Nederland zijn zaakjes wel op orde in de strijd tegen het water? ?Er ligt een koele economische kosten-batenanalyse aan ten grondslag.?


Nederland kleurt rood op de Europese risicokaart, wat betekent dat voor uw reis?
17 Juli, 00:07 Volkskrant
De reisadviezen veranderen razendsnel en elk land stelt andere eisen aan vakantiegangers. Nederland geeft adviezen voor Nederlandse reizigers, maar hoe welkom zijn Nederlanders nog in het buitenland?


YouTube rolt TikTok-concurrent Shorts uit in Nederland
14 Juli, 00:12 NU.NL - Tech
YouTube Shorts, korte filmpjes van minder dan een minuut, is vanaf nu ook in Nederland beschikbaar. Dat meldt het videoplatform maandag.


Moordproces advocaat die kroongetuige Taghi bijstond van start in Nederland
13 Juli, 00:07 Skynet Buitenland
In de extra beveiligde rechtszaal op Schiphol is de rechtbank van Amsterdam vandaag aan de inhoudelijke behandeling begonnen van de strafzaak tegen twee mannen die worden verdacht van de moord op advocaat Derk Wiersum. De zaak kreeg een nieuwe dimensie door de moordaanslag op journalist Peter R. de Vries op 6 juli. Officieel staat er nog niets vast, maar er gaan hardnekkige geluiden dat de twee aanslagen verband met elkaar houden.


Het aantal motorfietsen in Nederland blijft maar groeien
13 Juli, 00:05 AutoBlog

Tweewielers winnen aan populariteit, want de verkoop van motorfietsen in Nederland laat een stijgende lijn zien. Sterker nog, niet eerder werden er in Nederland zoveel motorfietsen verkocht in een eerste halfjaar. Namelijk 9.383 nieuwe motorfietsen vlogen, nou ja niet letterlijk hoop ik, over de toonbank in de eerste zes maanden van 2021. Dat blijkt uit […]

The post Het aantal motorfietsen in Nederland blijft maar groeien appeared first on Autoblog.nl.
?Colombia levert rechterhand Ridouan T. uit aan Nederland?
10 Juli, 00:06 Volkskrant
De vermeende rechterhand van Ridouan T., Said R., wordt binnenkort aan Nederland overgedragen. Donderdag besloot het Colombiaanse hooggerechtshof dat de 49-jarige R., die in 2020 in de Colombiaanse stad Medellin werd gearresteerd, wordt uitgeleverd aan Nederland. Dat meldt De Telegraaf.


Ophokplicht voor pluimvee vervalt vanaf middernacht in heel Nederland
7 Juli, 00:03 NU.NL - Economie
De landelijke ophokplicht voor pluimvee vervalt vanaf middernacht in heel Nederland. Volgens demissionair minister Carola Schouten (Landbouw) is dat nu verantwoord, omdat er de afgelopen weken geen wilde vogels meer gevonden zijn die besmet waren met de vogelgriep. Ook het aantal besmettingen in de rest van Europa loopt terug.


President-commissaris Tata Steel Nederland stapt onverwacht op
7 Juli, 00:03 NU.NL - Economie
Peter Blauwhoff, de voorzitter van de raad van commissarissen bij de Nederlandse vestiging van Tata Steel en de enige Nederlandse commissaris bij het moederbedrijf, legt beide functies onmiddellijk neer. Dat bevestigt het bedrijf na berichtgeving door De Telegraaf.


'Deutsche Telekom wil 4,5 miljard euro voor T-Mobile Nederland'
4 Juli, 00:00 Tweakers
Deutsche Telekom heeft T-Mobile Nederland in de etalage gezet en de waarde van de provider op 4,5 miljard euro bepaald, bericht Bloomberg. Meerdere investeringsbedrijven zouden interesse tonen.


Databricks wil verder groeien en breidt uit in Nederland
3 Juli, 00:08 Techzine
Databricks groeit hard en heeft flinke ambities. Het rondt met regelmaat investeringsrondes af, waardoor het inmiddels meer dan 23 miljard euro waard is. Nou is de data- en AI-markt over het algemeen steeds belangrijker aan het worden en groeien ook de bedrijfsinvesteringen, maar het blijft knap om te zien wat voor bedrijf er acht jaar […]


Vrees voor ?gedoe? houdt toeristen deze zomer in Nederland: slechts 40 procent boekte reis
3 Juli, 00:08 Volkskrant
Nederlanders zijn ondanks versoepelingen nog huiverig om buitenlandse vakanties te boeken. Inreisvoorwaarden, die voor elk land anders zijn, veroorzaken onduidelijkheid. Wie wel op vakantie gaat, boekt last-minute of blijft in eigen land. Reisbureaus vrezen voor hun omzet.


Misbruikslachtoffers krijgen 715 miljoen van scouting VS: ?In Nederland geen onderzoek nodig?
3 Juli, 00:07 Volkskrant
De Amerikaanse scoutingorganisatie Boy Scouts treft een schikking voor ruim 715 miljoen euro met tienduizenden Amerikanen die zeggen in hun jeugd het slachtoffer te zijn geweest van seksueel misbruik. Hoe zit het in Nederland met misbruik binnen de padvinderij?


Stichting Open Nederland doet aangifte na hackpoging Testen voor Toegang
30 Juni, 00:08 NU.NL - Tech
Stichting Open Nederland, de organisatie achter Testen voor Toegang, gaat aangifte doen na een hackpoging die afgelopen vrijdag plaatsvond. Dat meldt een woordvoerder van de stichting. Vanwege het incident kwamen vrijdagavond e-mails met testuitslagen later aan.


Nederland ontvangt 441 miljoen euro uit Europees coronafonds
30 Juni, 00:02 NU.NL - Economie
De Europese Commissie voerde maandag de eerste betalingen uit in het kader van het zogenoemde React-programma. Nederland krijgt 440,8 miljoen euro van de 8 miljard euro die voor de eerste tranche beschikbaar is. Dat geld moet gebruikt worden voor klimaatbeleid, digitalisering en ondersteuning van de zorg en de arbeidsmarkt.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2021 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn