NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Nadal


Nadal verliest bij rentree van Alcaraz tijdens 'Netflix Slam' in Las Vegas
5 Maart, 00:05 NU.NL - Sport
Rafael Nadal heeft zondag in Las Vegas zijn rentree op de tennisbaan gemaakt. De 37-jarige Spanjaard verloor in het door Netflix georganiseerde evenement van zijn landgenoot Carlos Alcaraz: 6-3, 4-6 en 12-14.


Sergio Perez legt het af tegen Tom Brady en Rafael Nadal
5 Februari, 00:01 AutoBlog

Bootblog! En dan nog elektrisch ook. Helaas voor Sergio Perez, kan hij ook op het water niet winnen in de F1 GP…euhm…E1 GP. Ja, er is weer wat nieuws op elektrisch racegebied. We kennen natuurlijk het belachelijk succes van Formula E, waarvoor toch elke race een honderdtal ouders, grootouders en vrienden van coureurs inschakelen. Daarnaast […]

Dit artikel Sergio Perez legt het af tegen Tom Brady en Rafael Nadal verscheen eerst op Autoblog.nl.




Nadal bekroont langverwachte rentree met fraaie zege: 'Was een emotionele dag'
3 Januari, 00:03 NU.NL - Sport
Rafael Nadal heeft dinsdag zijn langverwachte tennisrentree bekroond met een indrukwekkende zege op Dominic Thiem. De 22-voudig Grand Slam-winnaar was in Brisbane in twee sets te sterk voor de Oostenrijker: 7-5 en 6-1.


Seizoen van Nadal lijkt voorbij: Spanjaard na operatie maanden uit de roulatie
4 Juni 2023, 00:06 NU.NL - Sport
Rafael Nadal lijkt dit seizoen niet meer in actie te komen. De 22-voudig Grand Slam-winnaar heeft een operatie ondergaan aan een spier in zijn heup en is naar verwachting zo'n vijf maanden uit de roulatie.


Rafael Nadal ondergaat operatie aan heupspier
3 Juni 2023, 00:03 Skynet
Rafael Nadal is vrijdag in het Spaanse Barcelona geopereerd aan een spier in zijn heup, zo maakte zijn woordvoerder bekend. De resultaten van de operatie worden zaterdag al verwacht.


Alcaraz: "Zelfs als Nadal er was geweest in Parijs, had ik mezelf niet minder winstkansen gegeven"
27 Mei 2023, 00:02 Skynet Buitenland
Carlos Alcaraz, nummer 1 van de wereld en samen met Novak Djokovic de grote favoriet voor de eindzege op Roland Garros, leeft met vertrouwen toe naar het grandslamtoernooi op gravel dat zondag uit de startblokken schiet.


Rafael Nadal krijgt voor het eerst publieksprijs op ATP Awards
14 December 2022, 00:00 Gazet v. Antwerpen

Rafael Nadal is de populairste tennisser bij de mannen. De 36-jarige Spanjaard kreeg bij de uitreiking van de ATP Awards de publieksprijs. ?Dit betekent alles voor me. Bedankt voor alle steun die ik krijg, in iedere stad en op ieder toernooi?, zei Nadal, de nummer twee van de wereld, achter zijn 19-jarige landgenoot Carlos Alcaraz.




ATP Finals - Taylor Fritz dient Nadal nederlaag toe
14 November 2022, 00:00 Skynet Sport
Rafael Nadal (ATP-2) heeft zondag in Turijn in zijn eerste groepswedstrijd op de ATP Finals een nederlaag moeten incaseren tegen de Amerikaan Tayor Fritz (ATP-9). Die zette de Spaanse veteraan in 1 uur en 37 minuten met 7-6 (7/3) en 6-1 opzij.


Rafael Nadal geeft verstek voor verdere verloop Laver Cup door nakend vaderschap
25 September 2022, 00:10 Skynet Buitenland
De Spanjaard Rafael Nadal komt niet meer in actie op de Laver Cup in Londen. De 22-voudige grandslamwinnaar heeft na de (verloren) afscheidsmatch van Roger Federer in de nacht van vrijdag op zaterdag, aan wiens zijde hij dubbelde tegen de Amerikanen Frances Tiafoe en Jack Sock, besloten zo snel mogelijk terug te keren naar zijn hoogzwangere vrouw. In de komende weken verwacht het koppel hun eerste kindje.


Nadal volgende week voor het eerst in actie sinds Wimbledon
11 Augustus 2022, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Rafael Nadal, die sinds zijn opgave op Wimbledon niet meer heeft gespeeld, kondigde op zijn Instagram-account aan dat hij volgende week op de Cincinnati Masters 1000 zijn rentree zal maken. ?Erg blij om weer te spelen in +Cincy+. Ik vlieg er morgen heen,? schreef de Spanjaard, derde op de wereldranglijst.




Rafael Nadal wint marathonpartij op Wimbledon en treft ?bad boy? Nick Kyrgios, die voor het eerst bij de laatste vier staat
7 Juli 2022, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Nick Kyrgios staat voor het eerst in de halve finales van Wimbledon. Daarin neemt hij het op tegen Rafael Nadal, die zich bij de laatste vier kon plaatsen na een zware marathonpartij.




LIVE WIMBLEDON. Nadal in drie sets naar kwartfinale - Kyrgios heeft vijf sets nodig
5 Juli 2022, 00:01 HLN.BE
David Goffin plaatste zich op Wimbledon knap voor de kwartfinales. Hij speelt dinsdag tegen Cameron Norrie - het nummer 12 van de wereld. Elise Mertens is nog actief in het dubbelspel. Volg alle actua vanop het Londense gras in onderstaande liveblog.


Nadal complimenteert Van de Zandschulp: 'Hij heeft zich ongelooflijk ontwikkeld'
4 Juli 2022, 00:06 NU.NL - Sport
Rafael Nadal is onder de indruk van de prestaties van Botic van de Zandschulp op Wimbledon. In de aanloop naar de vierde ronde heeft Nadal alleen maar lovende woorden over voor zijn Nederlandse opponent.


Van de Zandschulp hoopt bij weerzien met Nadal op meer 'gratis' punten
4 Juli 2022, 00:05 NU.NL - Sport
Botic van de Zandschulp is blij dat hij in de aanloop naar het duel met Rafael Nadal in de achtste finales op Wimbledon van maandag kan genieten van een dag rust. Afgelopen maand had de Nederlander op Roland Garros weinig kans tegen de wereldtopper.


Wimbledon - Rafael Nadal stoot vlot door naar achtste finales
3 Juli 2022, 00:07 Skynet
Rafael Nadal (ATP 4) heeft zaterdagavond de achtste finales van Wimbledon bereikt. De Spanjaard versloeg in de derde ronde de Italiaan Lorenzo Sonego (ATP 54).


Ruud na verloren Roland Garros-finale: 'Ook ik ben afgedroogd door Nadal'
6 Juni 2022, 00:06 NU.NL - Sport
Casper Ruud voelde zich zondag kansloos in de Roland Garros-finale tegen Rafael Nadal. De Noor zei dat zijn eerste Grand Slam-finale hem altijd zal bijblijven.


Djokovic geeft Schwartzman geen kans en treft mogelijk Nadal in kwartfinales
30 Mei 2022, 00:05 NU.NL - Sport
Novak Djokovic heeft zich zondag voor het dertiende jaar op rij geplaatst voor de kwartfinales van Roland Garros. De titelverdediger gaf Diego Schwartzman geen kans en treft nu mogelijk zijn grote rivaal Rafael Nadal.


Nadal zwoegend naar kwartfinale van Roland Garros tegen Djokovic, Zverev rekent af met Zapata Miralles
30 Mei 2022, 00:00 Skynet Sport
Rafael Nadal (ATP 5) heeft zich zondag met de nodige moeite geplaatst voor de kwartfinales van Roland Garros, het tweede grandslamtoernooi van het jaar. De Spanjaard, het vijfde reekshoofd, versloeg in de vierde ronde (achtste finales) de Canadees Felix Auger-Aliassime (ATP 9) in vijf sets: 3-6, 6-3, 6-2, 3-6 en 6-3. De partij duurde 4 uur en 23 minuten.


Rafael Nadal boekt 300e zege op een Grand Slam
26 Mei 2022, 00:00 Gazet v. Antwerpen

Rafael Nadal (ATP-5) heeft zich woensdag voor de derde ronde van Roland-Garros geplaatst. Dat deed de 35-jarige Spanjaard door de Fransman Corentin Moutet (ATP-139) met 6-3, 6-1 en 6-4 te verslaan, goed voor zijn 300e zege op een Grand Slam.




Goed nieuws voor Nadal en co: prijzengeld Roland Garros hoger dan voor coronapandemie
5 Mei 2022, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Het prijzengeld van Roland Garros (22 mei - 5 juni) is gestegen ten opzichte van de laatste editie voor de coronapandemie. De totale dotatie bedraagt nu 43,6 miljoen euro, 6,8 procent meer dan in 2019.







Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn