NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Muziek

2News.be / Trefwoorden / Muziek

Muziek Joni Mitchell na boycot van twee jaar weer te horen op Spotify
26 Maart, 00:07 NU.NL - Muziek
Spotify-gebruikers kunnen na twee jaar weer naar nummers van Joni Mitchell luisteren. De Canadese zangeres haalde haar muziek in 2022 van het platform uit solidariteit met Neil Young. Zijn muziek is inmiddels ook weer op Spotify te beluisteren.


Verzamelalbum met nieuwe muziek van Ziggy Stardust verschijnt komende zomer
26 Maart, 00:07 NU.NL - Muziek
Komende zomer verschijnt een nieuw verzamelalbum van David Bowie's alter ego Ziggy Stardust. Naast bekende hits staan er niet eerder uitgebrachte nummers op de plaat. Rock 'n' Roll Star komt op 14 juni uit.


K3 voor volwassenen en enkele traantjes bij Laura Tesoro: de emoties liepen hoog op in ?Liefde voor muziek?
20 Maart, 00:00 HLN.BE
?Liefde voor muziek? stond dinsdagavond volledig in het teken van Laura Tesoro (27). Haar hits werden onder handen genomen door Stan Van Samang, Clouseau, Suzan & Freek, K3, Jasper Steverlinck, Tourist LeMC, Regi en Johannes Genard van School is Cool. Van een sensuele cover van ?Beast' tot een emotionele versie van ?Not Easy?: de nummers zorgden voor een emotionele rollercoaster.


Neil Young brengt zijn muziek terug op Spotify na protest van twee jaar
19 Maart, 00:08 NU.NL - Muziek
Spotify-gebruikers kunnen na twee jaar weer naar nummers van Neil Young luisteren. De Canadese zanger wilde zijn muziek eerder niet meer op het platform hebben, omdat het bedrijf volgens hem desinformatie over het coronavirus verspreidde.


Tiende seizoen van ?Liefde voor muziek? gestart met muziek van Regi: ?Als dit niet genomineerd wordt voor Zomerhit, eet ik m?n cabrio op?
13 Maart, 00:00 HLN.BE
Het tiende seizoen van ?Liefde voor muziek? is zonet met een knal van start gegaan. Van een vrolijke cover van ?Summer Life? tot een emotionele versie van ?Als ik mezelf verlies?: Regi, die de spits mocht afbijten tijdens deze jubileumeditie, was dinsdagavond duidelijk in zijn nopjes.


Maan verlegt focus naar nieuwe muziek en slaat festivalzomer over
5 Maart, 00:07 NU.NL - Muziek
Maan werkt aan nieuwe muziek en slaat de komende festivalzomer over. De zangeres laat weten dat ze zich op nieuwe muziek focust. "Festivalshows in de zomer sla ik daarom over."


Wetenschappers weerleggen na 2.500 jaar opvatting van Pythagoras over muziek
5 Maart, 00:07 NU.NL - Muziek
De Griekse filosoof en wiskundige Pythagoras stelde 2.500 jaar geleden dat mensen muziek mooi vinden als klanken en noten goed bij elkaar passen. Maar wetenschappers van de prestigieuze universiteiten Cambridge en Princeton zeggen nu dat die opvatting niet klopt.


Muziek komt bij Gordon na acht jaar weer op de eerste plaats
27 Februari, 00:05 NU.NL - Muziek
Gordon heeft de muziek na acht jaar weer teruggevonden. "Voor mij is zingen nu de hoofdzaak", zei de zanger dinsdagavond bij de presentatie van zijn nieuwe album.


Ye gebruikt muziek van anderen zonder toestemming: 'Schending auteursrecht'
13 Februari, 00:05 NU.NL - Muziek
Erfgenamen van Donna Summer zijn niet blij met het nieuwe album van rapper Ye. Hij heeft volgens hen zonder toestemming muziek van de overleden zangeres in een nummer verwerkt. Ook Ozzy Osbourne is boos op de rapper omdat hij zijn muziek heeft gebruikt.


Muziek Swift en Eilish verdwijnt van TikTok na mislukte onderhandeling
6 Februari, 00:07 NU.NL - Muziek
Muzieklabel Universal Music Group (UMG) is begonnen met de muziek van zijn artiesten van TikTok te halen na mislukte onderhandelingen over een licentieovereenkomst. Daardoor hebben TikTok-video's met nummers van artiesten als Taylor Swift, Billie Eilish en Harry Styles geen geluid.


Duitse kerstmarkten klagen dat ze veel geld kwijt zijn aan muziek
8 December 2023, 00:06 NU.NL - Muziek
Veel exploitanten van kerstmarkten in Duitsland klagen over de in hun ogen buitensporige kosten voor muziek. De auteursrechtenorganisatie die ze moeten betalen voor muziekrechten heeft de tarieven flink verhoogd, omdat kerstmarkten eerder onjuiste gegevens doorspeelden om kosten te drukken.


Dj-duo Showtek was zich niet bewust van gebruik Efteling-muziek
1 December 2023, 00:04 NU.NL - Muziek
Dj-duo Showtek was zich er naar eigen zeggen niet van bewust dat zij voor hun nummer Shine een melodielijn uit de Efteling-attractie Villa Volta hebben gebruikt. Dat laat het management van Showtek dinsdag weten.


S10 brengt nieuwe muziek uit: 'Ik was een beetje onzeker geworden'
16 November 2023, 00:10 NU.NL - Muziek
S10 brengt op 24 november twee nieuwe nummers uit. De zangeres was "een beetje onzeker geworden over muziek", schrijft ze woensdag op Instagram.


?Listening bars? | Waar eten even belangrijk is als muziek
5 November 2023, 00:01 De Tijd
07:00 In de ?listening bars? draait alles om audiokwaliteit en originele platenkeuzes. Ontstaan in Japan bijna honderd jaar geleden, opende er net een in Gent: Gold.


Abel, bekend van de hit Onderweg, brengt na dertien jaar weer nieuwe muziek uit
2 November 2023, 00:08 NU.NL - Muziek
Abel, de band die in 2000 doorbrak met het nummer Onderweg, komt met nieuwe muziek. De groep van zanger Joris Rasenberg brengt vrijdag de nieuwe single Zie Jij Het Ook uit.


??Liefde voor muziek? laat je niet zomaar schieten?: deelnemers jubileumeditie samen vertrokken
5 Oktober 2023, 00:04 HLN.BE
Ze zijn vertrokken. De ?Liefde voor muziek? tegemoet. Op de luchthaven van Zaventem verzamelden de uitverkoren artiesten uit de negen voorgaande seizoenen voor de jubileumeditie van het populaire muziekprogramma.


Nederpopband IOS na 14 jaar weer bij elkaar om nieuwe muziek op te nemen
4 Oktober 2023, 00:04 NU.NL - Muziek
De Nederlandse band IOS, ook wel bekend als Is Ook Schitterend, is terug. De groep van zanger Joost Marsman komt na veertien jaar met nieuwe muziek en gaat ook weer optreden.


Keanu Reeves maakt weer muziek met band Dogstar en komt met nieuw album
26 Juli 2023, 00:07 NU.NL - Muziek
De band Dogstar van acteur Keanu Reeves brengt voor het eerst in 23 jaar een nieuw album uit. De plaat, Somewhere Between The Power Lines and Palm Trees, verschijnt op 6 oktober.


NU+ | Nieuwe muziek van Britney Spears, maar zingt ze wel echt zelf?
26 Juli 2023, 00:06 NU.NL - Muziek
Nu Britney Spears weer vrij is, snakken fans naar nieuwe muziek van haar. Zelf heeft ze daar minder haast mee. En toch verschijnt vrijdag Mind Your Business met will.i.am. Is het nummer wel nieuw en zingt Spears het zelf?


Van tv naar podium: Ben Barnes stelt binnenkort nieuwe muziek voor in Brussel
20 Juli 2023, 00:07 HLN.BE
Hoewel je de Britse acteur Ben Barnes (41) vast wel zal kennen uit kleppers zoals ?Shadow and Bone?, ?Westworld? of ?The Chronicles of Narnia?, kan je ?m binnenkort ook van een heel andere kant leren kennen. Hij kruipt immers achter de piano voor een concert in de Brusselse La Madeleine-zaal.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn