NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Muziek

2News.be / Trefwoorden / Muziek

Pat Krimson en Loredana kozen voor het Frans en Margriet Hermans bracht een surprise guest mee: dit was ?Liefde voor muziek?
3 Mei, 00:01 HLN.BE
Vanavond was het de beurt aan Camille in ?Liefde voor muziek?. Artiesten zoals Margriet Hermans en Pat Krimson & Loredana van 2 Fabiola wisten te verrassen met hun cover. Andere deelnemers zoals Davina Michelle wisten dan weer te ontroeren met hun gekozen song. ?Ik hoop dat ik later zo?n stem heb als jij.?


Artiesten van 'Liefde Voor Muziek' trekken in september naar de Lotto Arena
3 Mei, 00:01 HLN.BE
?Liefde voor muziek? gaat na de zomer opnieuw naar z?n fans toe met een liveversie in de Lotto Arena. De artiesten van het huidige seizoen, Pat Krimson & Loredana, Koen Buyse, Margriet Hermans, Camille, Ozark Henry en Davina Michelle, brengen op vrijdag 23 september het beste uit het programma.


Overload aan emoties en een stevige portie rock 'n roll: zo klinken de songs van Margriet Hermans in ?Liefde voor Muziek?
26 April, 00:02 HLN.BE
?Ik heb nog nooit iemand anders mijn repertoire horen zingen?, kan Margriet Hermans na vanavond niet meer zeggen. De nummers van ?la mama? stonden op maandag namelijk centraal in een nieuwe aflevering van ?Liefde voor muziek?. Iets wat op zijn beurt zorgde voor een mix van emoties.


Davina Michelle zet de boel op stelten en Camille ontpopt zich tot gitaarchick: dit was ?Liefde voor muziek?
19 April, 00:00 HLN.BE
Op maandag stond Koen Buyse van Zornik centraal in ?Liefde voor muziek? en dus werden de gitaren bovengehaald. En dat mag letterlijk genomen worden. Camille speelde namelijk voor het eerst zelf een stukje gitaar. Suzan & Freek ruilden de gitaren dan weer in voor een iets rustiger ritme.


Camille ontroert Loredana en Ozark Henry krijgt Patje stil: zo klinken de songs van 2 Fabiola in ?Liefde voor Muziek?
12 April, 00:31 HLN.BE
Margriet Hermans zorgde voor ambiance, Camille kreeg iedereen muisstil. Alle emoties passeerden de revue in de tweede aflevering van ?Liefde voor Muziek?, waarin het repertoire van 2 Fabiola centraal stond. Pat Krimson en Loredana waren danig onder de indruk van de covers van hun collega?s.


Boyband Blue keert na zeven jaar terug met nieuwe muziek
12 April, 00:11 NU.NL - Muziek
Boyband Blue komt na zeven jaar met nieuwe muziek. Op 9 september verschijnt hun zesde studioalbum, Heart and Soul. De vier zangers gaan daarna ook op tournee, kondigen ze aan op Instagram.


1 April, 00:08 Volkskrant
Pink Floyd haalt muziek van Russische streamingdiensten
15 Maart, 00:08 NU.NL - Muziek
De legendarische Britse groep Pink Floyd heeft vrijdagavond aangekondigd zijn muziek van alle Russische en Belarussische streamingdiensten te verwijderen. Ook de muziek van zanger en gitarist David Gilmour zal worden verwijderd.


Lifehack: Zo gebruik je Spotify (of andere muziek) als wekker
17 Februari, 01:52 NU.NL - Tech
Er is geen slechtere manier om je dag te beginnen dan met een snerpende, irritante wekker. Met deze tips word je voortaan wakker met je favoriete muziek.


Mishandeling door Lil Kleine heeft nog weinig effect op zijn Spotify-hits
17 Februari, 01:31 NU.NL - Muziek
Lil Kleine beheerst het nieuws omdat hij is opgepakt op verdenking van mishandeling van zijn verloofde Jaimie Vaes. Maar de negatieve publiciteit lijkt nog weinig invloed te hebben op de populariteit van zijn hits van dit moment op Spotify. Drie dagen na zijn arrestatie staat de artiest nog steeds met drie nummers in de top vijftig van meest afgespeelde nummers in Nederland.


Artiesten verwijderen muziek van Spotify: wie draait daardoor verlies?
12 Februari, 00:15 NU.NL - Muziek
In navolging van Neil Young kondigden in de afgelopen dagen ook artiesten als Joni Mitchell en India.Arie aan dat ze hun muziek van Spotify halen. Dit doen ze uit protest tegen de podcast van Joe Rogan op de streamingdienst, die misinformatie over het coronavirus en vaccins zou promoten. Hoeveel inkomsten lopen deze artiesten eigenlijk mis nu ze niks meer verdienen aan streams van Spotify, en wat betekent het voor de streamingdienst zelf?


Nieuwe jasjes en miljoenen streams: zo leeft muziek Whitney Houston voort
12 Februari, 00:12 NU.NL - Muziek
Het is vrijdag tien jaar geleden dat Whitney Houston op 48-jarige leeftijd tragisch om het leven kwam. De muziek van de legendarische zangeres is echter nog onverminderd populair. Via nieuwe versies van haar nummers door hedendaagse artiesten, trends op TikTok en miljoenen streams op Spotify weten haar grote hits uit de jaren tachtig en negentig ook een jong publiek te bereiken.


Neil Young vertrekt bij Spotify en verhuist zijn muziek naar Amazon
5 Februari, 00:06 NU.NL - Muziek
Neil Young heeft de overstap van Spotify naar Amazon Music gemaakt. De muzikant maakte afgelopen week bekend zijn muziek te verwijderen bij Spotify, omdat het bedrijf volgens hem desinformatie over het coronavirus verspreidt.


Ook gitarist Nils Lofgren laat muziek van Spotify halen
5 Februari, 00:06 NU.NL - Muziek
De Amerikaanse gitarist Nils Lofgren laat in navolging van zijn oud-collega, de Canadese singer-songwriter Neil Young, zijn muziek van Spotify halen. Lofgren doet dit als protestactie tegen misinformatie over onder meer het coronavirus op het bekende muziekplatform.


Spotify verwijdert muziek Neil Young na ultimatum van zanger over podcast
29 Januari, 00:09 NU.NL - Muziek
Spotify gaat alle muziek van Neil Young verwijderen van het platform. Dat bevestigt de muziekstreamingdienst woensdag aan persbureau Reuters na berichtgeving van de Wall Street Journal.


Nieuwe muziek: Muse is terug | S10 werkt met pianist Joep Beving
21 Januari, 00:07 NU.NL - Muziek
Muziekstreamingdienst Spotify ververst elke vrijdag de afspeellijst New Music Friday, met daarin een groot deel van de nieuwe singles die nationale en internationale artiesten uitbrengen. NU.nl zet een aantal opvallende releases op een rij.


Nieuwe muziek: Duet van Meau en Paul de Munnik | Nieuw album The Weeknd
14 Januari, 00:07 NU.NL - Muziek
Muziekstreamingdienst Spotify ververst elke vrijdag de afspeellijst New Music Friday, met daarin een groot deel van de nieuwe singles die nationale en internationale artiesten uitbrengen. NU.nl zet een aantal opvallende releases op een rij.


S10 vindt in Zweden weer rust en vertrouwen bij het maken van muziek
7 Januari, 00:06 NU.NL - Muziek
Zangeres S10 heeft in Stockholm naar eigen zeggen weer rust en vertrouwen gevonden bij het maken van muziek. De Nederlandse deelnemer aan het komende Eurovisie Songfestival reisde naar de Zweedse hoofdstad af om aan nieuwe liedjes te werken.


Radioverkeer Schiphol werd verstoord door muziek van Gelderse FM-zender
31 December 2021, 00:07 NU.NL - Tech
Het radioverkeer met vliegtuigen die landen op Schiphol is de afgelopen weken verstoord door een FM-zender uit Gelderland. Die had een vergunning, maar hield zich niet aan de regels, meldt Luchtverkeersleiding Nederland (LVNL). Op de frequentie, die voor instructies aan naderend vliegverkeer wordt gebruikt, was meerdere keren muziek te horen.


Nieuwe muziek: Davina Michelle is hyper | Postuum duet Aaliyah met The Weeknd
23 December 2021, 00:06 NU.NL - Muziek
Muziekstreamingdienst Spotify ververst elke vrijdag de afspeellijst New Music Friday, met daarin een groot deel van de nieuwe singles die nationale en internationale artiesten uitbrengen. NU.nl zet een aantal opvallende releases op een rij.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn