NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Musk


Elon Musk en Apple hebben ruzie uitgepraat
Maandag, 00:07 NU.NL - Tech
Twitter en Apple hebben de strijdbijl begraven, meldt Elon Musk. De nieuwe Twitter-eigenaar was boos omdat Apple gedreigd zou hebben Twitter uit de App Store te verwijderen.


?EU dreigt Twitter te bannen als Musk zich niet houdt aan regels voor moderatie?

De Europese Unie heeft ermee gedreigd Twitter te bannen als Elon Musk zich niet houdt aan strenge regels voor moderatie op het platform. Dat schrijft de Financial Times.
Musk klaagt over Apple en beschuldigt bedrijf van censuur
29 November, 00:01 HLN.BE
Twitter-eigenaar Elon Musk klaagt op zijn eigen platform over Apple dat bijna niet meer op de berichtendienst adverteert. Ook zou de iPhonemaker zich schuldig maken aan censuur en gedreigd hebben Twitter uit de App Store te verwijderen. Volgens Musk wil Apple daarvoor geen reden geven.


Elon Musk ontslaat nog meer personeel op verkoopsafdeling Twitter
22 November, 00:01 HLN.BE
Elon Musk heeft nog meer werknemers van de verkoopsafdeling van Twitter ontslagen. Volgens bronnen van persbureau Bloomberg kregen die medewerkers vanaf zondag bericht over hun ontslag. De ontslagen volgen op eerdere ingrepen door Musk bij Twitter sinds zijn overname van het sociale mediaplatform.


Musk wil bestuur Twitter uit handen geven, oud-topman Dorsey keert niet terug
21 November, 00:07 NU.NL - Tech
De nieuwe Twitter-eigenaar Elon Musk wil uiteindelijk iemand anders aanstellen om het socialemediabedrijf te gaan leiden, meldt persbureau Reuters. Het is uitgesloten dat de voormalige topman Jack Dorsey terugkeert.


Stil protest onder Twitter-personeel dwingt Musk om zijn toon te matigen
21 November, 00:07 NU.NL - Tech
Het verbod op thuiswerken en de verplichting "lange dagen op hoge intensiteit" te werken, zijn bij werknemers van Twitter niet in goede aarde gevallen. Veel van de nog resterende medewerkers zeggen dat ze willen vertrekken. Hun nieuwe baas Elon Musk heeft zijn toon daarom flink gematigd, meldt persbureau Bloomberg.


Elon Musk kondigt aan dat Trump mag terugkeren op Twitter
21 November, 00:07 NU.NL - Tech
Oud-president Donald Trump van de Verenigde Staten mag terugkomen op Twitter. Dat zegt Elon Musk, de nieuwe eigenaar van het platform. Trump werd verbannen van Twitter nadat zijn aanhangers op 6 januari 2021 het Capitool bestormden.


17 November, 00:07 Volkskrant
Tesla-bestuurslid verdedigt bonus van meer dan 50 miljard dollar voor Elon Musk
15 November, 00:02 HLN.BE
Autobedrijf Tesla heeft maandag de miljardenbonus van meer dan 50 miljard dollar voor topman Elon Musk verdedigd. Volgens bestuurslid Ira Ehrenpreis was deze grootste beloning uit de Amerikaanse geschiedenis nodig om de bekende ondernemer ?betrokken? te houden bij de fabrikant van elektrische auto?s.


Musk schrapt ruimhartig thuiswerkbeleid bij Twitter
14 November, 00:10 NU.NL - Tech
Enkele dagen na het massaontslag bij Twitter eist de nieuwe eigenaar Elon Musk dat het resterende personeel naar kantoor komt om te werken. De werknemers hebben via e-mail vernomen dat thuiswerken niet meer toegestaan is.


Musk wil verkoop van Twitter-abonnementen volgende week hervatten na chaos
14 November, 00:10 NU.NL - Tech
Twitter Blue komt waarschijnlijk eind volgende week terug. Dat schrijft Elon Musk, sinds kort eigenaar van Twitter, zondag in een tweet. Het platform pauzeerde afgelopen week zijn nieuwe abonnementsdienst voor een blauw vinkje van 8 dollar (7,71 euro) per maand, omdat nepaccounts als paddenstoelen uit de grond schoten.


Musk weet niet wat hij wil: grijs vinkje toch weer toegevoegd aan Twitter
14 November, 00:10 NU.NL - Tech
Twitter heeft het grijze vinkje met de tekst "officieel" toch weer toegevoegd aan de echte accounts van beroemdheden en bekende merken.


Musk roept automerken op terug te komen naar Twitter
13 November, 00:02 AutoBlog

Audi en VAG zijn niet de enige bedrijven die Twitter even links laten liggen, maar Musk zou deze automerken wel graag weer terugzien. Elon Musk die Twitter overneemt: het brengt […]

Dit artikel Musk roept automerken op terug te komen naar Twitter verscheen eerst op Autoblog.nl.
Elon Musk beweert dat Twitter veel geld misloopt door boze activisten
7 November, 00:07 NU.NL - Tech
De inkomsten van Twitter zijn de afgelopen dagen flink gedaald door activisten, beweert de nieuwe eigenaar en miljardair Elon Musk vrijdag. Grote bedrijven zijn vanwege zijn overname tijdelijk gestopt met adverteren op het sociale medium.


Werknemers nemen afscheid op Twitter na massaontslag door Musk
7 November, 00:07 NU.NL - Tech
Wie vrijdag op Twitter de hashtags #OneTeam en #LoveWhereYouWork leest, belandt in een stroom van ontslagen Twitter-medewerkers en sympathisanten. De werknemers steken elkaar een hart onder de riem, reageren op het ontslag en blikken terug op hun tijd bij het platform.


Musk kondigt massaontslagen bij Twitter aan in e-mail aan personeel
7 November, 00:07 NU.NL - Tech
De nieuwe eigenaar Elon Musk heeft donderdag in een e-mail aan het personeel van Twitter aangekondigd dat er massaontslagen gaan vallen. De e-mail is in handen van The Washington Post. Daarin staat dat vrijdag bekend wordt gemaakt wie hun baan kwijtraken.


Audi en andere bedrijven pauzeren advertenties op Twitter om overname Musk
7 November, 00:07 NU.NL - Tech
Een aantal grote bedrijven stopt tijdelijk met adverteren op Twitter vanwege de overname door Elon Musk. Dat meldt The Wall Street Journalop basis van ingewijden. Het gaat om onder meer farmaceut Pfizer en snackproducent Mondelez. Automerk Audi en voedingsmiddelenproducent General Mills bevestigen aan de krant tijdelijk geen advertenties op Twitter te tonen.


Trump mag nog niet terug op Twitter: Musk wil schorsingen eerst laten beoordelen
7 November, 00:07 NU.NL - Tech
De voormalige Amerikaanse president Donald Trump en andere van Twitter verbannen mensen mogen voorlopig niet terugkeren op het sociale netwerk. De nieuwe eigenaar Elon Musk wil eerst een onafhankelijke raad van toezicht opzetten die de terugkeer van geblokkeerde personen moet beoordelen.


Tweakers Podcast #241 - 3,5mm-jackpots, schijfjestrollen en Musk-impulsen
4 November, 00:01 Tweakers
Deze week praten Wout Funnekotter, Jurian Ubachs, Arnoud Wokke en Tijs Hofmans over de Digital Markets Act, de fysieke release van CoD: MW2, de OpenSSL-bug, telefoonhoesjes en de overname van Twitter door Elon Musk.


Mastodon kreeg er 200.000 gebruikers bij sinds Musk Twitter overnam
4 November, 00:01 Tweakers
Decentraal sociaal netwerk Mastodon kreeg er bijna 200.000 gebruikers bij sinds vorige week, toen Elon Musk de overname van Twitter afrondde. Daarmee is nog geen 0,1 procent van de actieve gebruikers overgestapt naar Mastodon.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn