NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Musk


Musk pleit tijdens gesprek met techleiders voor 'scheidsrechter voor AI'
20 September, 00:08 NU.NL - Tech
Leiders van belangrijke techbedrijven kwamen woensdag bij elkaar in de Amerikaanse Senaat om met beleidsmakers te praten over kunstmatige intelligentie. Ze waren het er allemaal over eens: er moeten duidelijke regels voor het gebruik van AI komen.


Musk overweegt X volledig achter betaalmuur te zetten in strijd tegen bots
20 September, 00:01 NU.NL - Economie
Als het aan Elon Musk ligt, gaat iedere gebruiker van X binnenkort een klein geldbedrag betalen. Dat is volgens de miljardair nodig om spamaccounts van het socialemediaplatform te weren.


Het masterplan van Musk
9 September, 00:00 De Tijd
01:00 De biografie van Elon Musk, die volgende week verschijnt, wordt gegarandeerd een bestseller. Naast de vele aandacht voor zijn rusteloze persoonlijkheid groeit de bekommernis om de ongeziene machtsposi...


NU+ | Als Musk van X een WeChat-kloon wil maken, wacht hem kolossale taak
9 Augustus, 00:04 NU.NL - Economie
Elon Musk is bezig het merk Twitter uit te wissen. Hij vervangt het beetje bij beetje in X, een app waarmee alles kan: van berichten sturen tot geld overmaken. Dat doet denken aan het Chinese WeChat. Wat kunnen we verwachten?


Elon Musk nam Twitter-account @X over zonder vorige eigenaar te betalen
27 Juli, 00:02 HLN.BE
Twitter werd maandag hernoemd naar X. Elon Musk deed dat zonder het account met de naam @X in handen te hebben. De voormalige eigenaar van het account zei aanvankelijk dat hij het account wilde verkopen, maar daarop ging Musk niet in.


NU+ | Twitter heet voortaan X: 'Musk houdt zich niet aan de marketingwetten'
26 Juli, 00:04 NU.NL - Economie
Elon Musk verandert Twitter in X. Op de webversie is het vogeltje uit het logo al vervangen door de letter X. Het is de zoveelste plotselinge verandering sinds de overname van het bedrijf door Musk. Merkendeskundigen noemen hem onnavolgbaar.


Elon Musk verandert de boel weer: Twitter wordt X
26 Juli, 00:04 NU.NL - Economie
Twitter-eigenaar Elon Musk wil af van het huidige logo van Twitter. De vogel verandert in de letter X. "Binnenkort zeggen we gedag tegen het Twitter-merk", schreef Musk op zijn account. Maandagochtend is de verandering officieel doorgevoerd.


Elon Musk: Twitter verliest helft van advertentie-inkomsten
17 Juli, 00:00 Tweakers
Elon Musk maakt bekend dat Twitter ongeveer 50 procent minder advertentieopbrengsten binnenkrijgt. Het bedrijf heeft daarnaast een grote schuldenberg en een negatieve kasstroom. In april van dit jaar zei Musk nog dat het bedrijf 'bijna break-even' draaide.


Veiligheidsregio tuigt stormliveblog op omdat Musk Twitter heeft dichtgetrokken
12 Juli, 00:13 NU.NL - Tech
Veiligheidsregio Amsterdam-Amstelland heeft in allerijl een liveblog opgezet om mensen op de hoogte te houden van zomerstorm Poly. Ontvangers van een NL-Alert wordt geadviseerd updates te bekijken op het Twitter-account van Brandweer Amsterdam-Amstelland. Maar die zijn niet voor iedereen zichtbaar.


Topman Musk legt Twitter-gebruikers beperkingen op wegens digitale aanvallen
3 Juli, 00:12 NU.NL - Tech
Twitter-gebruikers kunnen nog maar een beperkt aantal tweets per dag bekijken. Dat maakte Elon Musk, de baas van het sociale medium, zaterdag bekend. Het gaat volgens hem om een "tijdelijke beperking".


Elon Musk en Mark Zuckerberg zeggen klaar te zijn voor een kooigevecht
25 Juni, 00:13 NU.NL - Tech
Twitter-directeur Elon Musk heeft Facebook-oprichter Mark Zuckerberg uitgedaagd voor een kooigevecht. "Stuur me de locatie", antwoordde Zuckerberg.


Musk: ?Alle adverteerders Twitter komen terug?
17 Juni, 00:00 Emerce
De nieuwe eigenaar van Twitter is er overtuigd dat praktisch alle adverteerders die het platform verlieten weer zullen terugkomen.


NU+ | Nieuwe Twitter-topvrouw in aantal opzichten tegenpool van Elon Musk
21 Mei, 00:12 NU.NL - Tech
Linda Yaccarino volgt Elon Musk op als hoogste baas van Twitter, een half jaar nadat hij het sociale medium heeft gekocht. Ze is een grote naam in de wereld van de tv-reclame en belichaamt twee dingen waar Musk een hekel aan heeft: reguliere media en reclame.


Elon Musk zet vraagtekens bij koerswijziging OpenAI
18 Mei, 00:01 Tweakers
Elon Musk, die ooit betrokken was bij de oprichting van OpenAI, heeft in een interview vraagtekens gezet bij de koerswijziging van het bedrijf. Het was bedoeld als non-profitorganisatie, maar het is nu een bedrijf met winstoogmerk.


Mediavrouw Linda Yaccarino gaat Elon Musk opvolgen als baas van Twitter
Linda Yaccarino wordt de nieuwe baas van Twitter, heeft Elon Musk vrijdag aangekondigd. Yaccarino is groot geworden in de wereld van de tv-reclame en werkte hiervoor bij mediabedrijf NBC Universal. Samen met haar gaat Musk werken aan "X , de alles-app".


Musk beperkt bereik van Twitter-gebruikers die niet betalen
16 April, 00:02 NU.NL - Economie
Twitter-eigenaar Elon Musk wil dat zoveel mogelijk Twitter-gebruikers gaan betalen, zodat het bedrijf minder afhankelijk wordt van advertentieverkopen. Daarom beperkt hij vanaf vandaag het bereik van tweets van niet-betalende Twitteraars. Ook verliezen alle accounts met een gecontroleerd profiel hun gratis blauwe verificatievinkje.


Elon Musk zegt dat Twitter nog maar 20 miljard dollar waard is
29 Maart, 00:53 NU.NL - Tech
Elon Musk zegt dat Twitter nu ongeveer 20 miljard dollar (zo'n 18,55 miljard euro) waard is. In oktober betaalde de zakenman nog 44 miljard dollar voor het sociale netwerk.


Musk ontneemt niet-betalende twitteraars hun stemrecht op Twitter
29 Maart, 00:31 NU.NL - Economie
Twitteraars zonder betaald Blue-abonnement kunnen vanaf half april niet meer stemmen in polls. Ook verschijnen hun tweets niet meer in de For You-lijst.


Musk maakt deel van Twitter-algoritme openbaar: 'Moet aanbevelingen verbeteren'
23 Maart, 00:10 NU.NL - Tech
Twitter gaat het algoritme waarmee het zijn gebruikers tweets aanbeveelt openbaar maken. De code die daarvoor wordt gebruikt, wordt op 31 maart "open source", twitterde eigenaar Elon Musk vrijdag.


Elon Musk verwacht dat geldzorgen bij Twitter voor de zomer zijn opgelost
9 Maart, 00:57 NU.NL - Economie
Twitter verdient mogelijk voor de zomer al meer geld dan het socialemediabedrijf uitgeeft. Volgens eigenaar Elon Musk balanceerde het bedrijf de afgelopen tijd op de rand van de afgrond. De miljardair zegt een faillissement te hebben voorkomen door duizenden werknemers te ontslaan en flink in andere kosten te snijden.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn