NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Musk


Elon Musk zesde persoon met meer dan 100 miljoen volgers op Twitter
Maandag, 00:12 NU.NL - Tech
Miljardair Elon Musk heeft meer dan 100 miljoen volgers op Twitter. Hij is de zesde persoon die dat voor elkaar heeft gekregen, meldt statistiekenwebsite SocialBlade.


Werknemers SpaceX ontslagen wegens kritische brief over Elon Musk
20 Juni, 00:12 NU.NL - Tech
Ruimtevaartbedrijf SpaceX heeft meerdere werknemers ontslagen die hebben meegewerkt aan een kritische open brief over topman Elon Musk. Dat schrijft The New York Times vrijdag op basis van anonieme bronnen.


Twitter gaat overstag en deelt data over spamaccounts met Elon Musk
Miljardair Elon Musk krijgt van Twitter toegang tot alle informatie over de hoeveelheid nep- en spamaccounts die op het platform actief zijn, meldde de Amerikaanse krant The Washington Post woensdag.


SpaceX-directeur gelooft beweringen over wangedrag van Elon Musk niet
30 Mei, 00:09 NU.NL - Tech
SpaceX-president Gwynne Shotwell denkt dat de beweringen over grensoverschrijdend gedrag van Elon Musk niet kloppen. Dat schrijft ze in een mail naar SpaceX-werknemers. Vorige week kwam naar buiten dat SpaceX een stewardess zou hebben betaald om te zwijgen, nadat ze Musk van wangedrag had beschuldigd.


Investeerders klagen Elon Musk aan voor manipulatie beurskoers Twitter
Miljardair Elon Musk wordt aangeklaagd door een groep Twitter-investeerders. Zij vinden dat hij de beurskoers van het bedrijf heeft gemanipuleerd.


Elon Musk verhoogt directe inbreng in overname van Twitter naar 33,5 miljard dollar
29 Mei, 00:07 Skynet Economie
De Amerikaanse miljardair Elon Musk heeft zijn directe inbreng en die van zijn investeerders in de overname van Twitter verhoogd naar 33,5 miljard dollar (31,3 miljard euro). Zo daalt het bedrag dat de miljardair leent van banken. Dat blijkt uit een document dat woensdag bij de Amerikaanse beurstoezichthouder Securities and Exchange Commission (SEC) is ingediend.


Beurswaakhond vroeg in april al tekst en uitleg aan Musk over aankoop Twitter-aandelen
29 Mei, 00:06 Skynet Economie
De Amerikaanse beurswaakhond SEC heeft vrijdag een brief gepubliceerd die hij op 4 april naar Tesla-topman Elon Musk stuurde. Op die dag kondigde Musk aan dat hij een aandeel van meer dan 9 procent had verworven van de microblogsite, en SEC vroeg zich af waarom Musk pas zo laat communiceerde over die aankoop van aandelen.


Elon Musk gebruikt niet langer belang in Tesla voor Twitter-deal
27 Mei, 00:00 Tweakers
Elon Musk meldt dat hij niet langer zijn aandelen in Tesla wil gebruiken voor het financieren van een lening voor de overname van Twitter. In plaats daarvan wil hij 6,25 miljard dollar extra uit eigen middelen betalen.


Koopt Elon Musk Twitter nou wel of niet? Drie mogelijke uitkomsten
23 Mei, 00:11 NU.NL - Tech
Tesla- en SpaceX-eigenaar Elon Musk heeft vorige maand een bod van 44 miljard dollar (41,7 miljard euro) op het sociale netwerk Twitter uitgebracht. Toch is de overname nog niet in kannen en kruiken. Dit zijn de scenario's.


SpaceX betaalde naar verluidt om seksueel wangedrag Musk te verdoezelen
23 Mei, 00:10 NU.NL - Tech
Ruimtevaartbedrijf SpaceX heeft een stewardess 250.000 dollar (omgerekend zo'n 236.000 euro) betaald, nadat ze directeur Elon Musk had beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag. Dat schrijft Business Insider op basis van interviews en documenten.


Twitter-bestuur wil Elon Musk aan bod van 44 miljard dollar houden
20 Mei, 00:01 Tweakers
Het bestuur van Twitter is van plan om Elon Musk aan zijn overnamebod van 44 miljard dollar te houden en wil niet opnieuw onderhandelen. Musk wil de deal niet door laten gaan als Twitter niet met meer bewijs komt over het aantal nepaccounts.


Elon Musk: ?Overname Twitter kan mogelijk voor lagere prijs?
17 Mei, 00:01 HLN.BE
Tesla-topman Elon Musk denkt dat een overname van berichtendienst Twitter mogelijk voor een lagere prijs kan. Musk heeft een overnamebod op Twitter gedaan van 44 miljard dollar (ruim 42 miljard euro), maar vrijdag zei hij dat die overname "tijdelijk gepauzeerd" is. Hij wil namelijk eerst meer duidelijkheid over het aantal spamaccounts op Twitter.


Elon Musk pauzeert Twitter-overname na berichtgeving over aantal spamaccounts
16 Mei, 00:14 NU.NL - Tech
Miljardair Elon Musk heeft de overname van Twitter "tijdelijk op pauze" gezet, schrijft hij in een tweet. Dat deed hij nadat persbureau Reuters recent een bericht had geschreven over het aantal spamaccounts op het platform. Daaruit bleek dat 5 procent van de 226 miljoen dagelijkse Twitter-gebruikers bestaat uit nepaccounts en spamaccounts.


Gaat Elon Musk toch niet Twitter overnemen?
15 Mei, 00:05 AutoBlog

Elon Musk laat weten de overname van Twitter tijdelijk te pauzeren. Is hij van gedachten veranderd? Er gaat geen dag voorbij of Elon Musk weet de gemoederen bezig te houden. Zelfs als je hem op zou sluiten met alleen Twitter op zijn telefoon zou hij nog voor genoeg opschudding kunnen zorgen. Inmiddels gaat hij een […]

The post Gaat Elon Musk toch niet Twitter overnemen? appeared first on Autoblog.nl.
BBC maakt driedelige documentaire over Elon Musk
9 Mei, 00:09 NU.NL - Film
De BBC is bezig met een documentaire over Elon Musk. De serie heeft de werktitel The Elon Musk Show en laat de vrienden, familie en zakenpartners van de rijkste man op aarde aan het woord.


?Elon Musk wordt tijdelijk nieuwe CEO Twitter?
8 Mei, 00:03 Emerce
Ondernemer Elon Musk zal direct na afronding van de overname van Twitter tijdelijk de functie van CEO bekleden.


Infographic: een decennium tweets van Elon Musk
8 Mei, 00:03 Emerce
De rijkste persoon ter wereld, Elon Musk, koopt Twitter voor 44 miljard dollar. Volgens de ondernemer moet het platform een bastion van vrije meningsuiting worden, ondanks bijvoorbeeld Europese regelgeving die desinformatie en verbaal geweld wil bestrijden. Zelf maakt hij al tien jaar intensief gebruik van het medium. Een overzicht.


Musk wil salarissen Twitter-top korten
1 Mei, 00:03 Emerce
Elon Musk wil de salarissen van de bestuursleden van Twitter beperken, wat zou kunnen leiden tot ongeveer 3 miljoen dollar aan kostenbesparingen. Ook wil hij banen schrappen en wordt een nieuwe CEO aangesteld.


Tweakers Podcast #214 - Elon Musk, Formule 1 in VR en de Pixel Watch
29 April, 00:02 Tweakers
Deze week praten Wout Funnekotter, Jurian Ubachs, Tijs Hofmans en Joris Jansen over de aanstaande Digital Services Act, VR-ondersteuning in de nieuwe F1-game, uploadfilters, de Pixel Watch en de overname van Twitter door Elon Musk.


Ondanks overname door Elon Musk keert Donald Trump niet terug naar Twitter
26 April, 00:02 HLN.BE
Voormalig president Donald Trump houdt de eer aan zichzelf en zal niet eens vragen om terug toegang te krijgen tot z'n Twitter-account. Dat schrijft Fox News nu Tesla-topman Elon Musk het sociaal netwerk heeft opgekocht voor 44 miljard dollar.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn