NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

Musk


SpaceX van Elon Musk bouwt satellietnetwerk voor inlichtingendienst VS
19 Maart, 00:03 NU.NL - Economie
SpaceX, het ruimtevaartbedrijf van miljardair Elon Musk, bouwt een netwerk van honderden spionagesatellieten voor een Amerikaanse inlichtingendienst.


Advocaten die streden tegen miljardenbonus Elon Musk willen zelf megabedrag
5 Maart, 00:03 NU.NL - Economie
Het team van advocaten dat streed tegen een beloningspakket van ruim 50 miljard euro voor Tesla-topman Elon Musk eist nu zelf miljarden. De betrokken advocatenkantoren erkennen dat het bedrag - ruim 5,5 miljard euro - "ongekend" hoog is.


Bedrijf achter ChatGPT is het oneens met Elon Musk, die rechtszaak aanspande
5 Maart, 00:03 NU.NL - Economie
OpenAI, de maker van ChatGPT, is het "categorisch oneens" met de klachten van Elon Musk, die een rechtszaak tegen het bedrijf heeft aangespannen. Dat staat volgens financieel persbureau Bloomberg in een memo die het bedrijf heeft gestuurd naar het eigen personeel.


Elon Musk klaagt OpenAI aan voor 'het verkiezen van winst boven zijn missie'
2 Maart, 00:00 Tweakers
X-eigenaar Elon Musk is een rechtszaak begonnen tegen OpenAI en Sam Altman, de ceo van het bedrijf. Volgens Musk heeft OpenAI 'winst boven zijn missie verkozen' door onder andere de interne details van GPT-4 niet openbaar te maken.


Elon Musk wil SpaceX verhuizen als wraak voor blokkade miljardenbonus
20 Februari, 00:13 NU.NL - Tech
Elon Musk wil zijn ruimtevaartbedrijf SpaceX van Delaware naar Texas verhuizen. Dit doet hij uit wraak omdat een rechter in Delaware een bonuspakket van 55 miljard dollar voor Musk heeft geblokkeerd.


Rechter VS zet streep door megabeloning Elon Musk: Tesla-topman raakt mogelijk 55 miljard dollar kwijt
31 Januari, 00:01 HLN.BE
Een Amerikaanse rechter heeft een beloningspakket ter waarde van 55 miljard dollar (ruim 50,7 miljard euro) voor Tesla-topman Elon Musk verworpen. Daardoor is de hoogte van het fortuin van de rijkste man ter wereld opeens onzeker. Zonder het pakket zou zijn vermogen dalen tot ruim 154 miljard dollar (omgerekend 142 miljard euro), waardoor hij de op twee na rijkste persoon op aarde zou worden.


Elon Musk wil meer macht bij Tesla voor extra invloed op AI-activiteiten
23 Januari, 00:11 NU.NL - Tech
Topman Elon Musk van Tesla zou een groter belang in de fabrikant van elektrische auto's willen hebben. Zo kan de miljardair invloed houden op producten op het gebied van kunstmatige intelligentie (AI) die het bedrijf ontwikkelt.


SpaceX beschuldigd van personeel onterecht te ontslaan nadat ze kritiek uiten op Elon Musk
4 Januari, 00:00 HLN.BE
Ruimtebedrijf SpaceX wordt ervan beschuldigd onterecht medewerkers te hebben ontslagen, nadat zij kritiek hadden geuit op oprichter en topman Elon Musk. Het zou gaan om acht werknemers die een brief hebben verspreid. Daarin werd Musk een ?afleiding en schande? genoemd. Over de zaak is een klacht ingediend bij het National Labor Relations Board (NLRB), een agentschap dat controleert of personeel wel vrij is om voor arbeidsrechten op te komen.


Musk weer stap dichter bij droom om 'alles' te kunnen met X
28 December 2023, 00:53 NU.NL - Tech
X-eigenaar Elon Musk heeft in de meeste Amerikaanse staten een vergunning aangevraagd om betalingen te mogen verwerken met X. De miljardair wil dat gebruikers vanaf de zomer van 2024 kunnen betalen met de app van X.


Heerlijk: John Oliver kraakt Elon Musk af voor 31 minuten lang
21 December 2023, 00:01 AutoBlog

En het mooie is: er is geen eens een speld tussen te krijgen wat John Oliver te melden heeft over Elon Musk. Het is nog eens grappig ook. Waar je mee omgaat, wordt je mee besmet. Dankzij het aanmoedigen van @jaapiyo rijd ik nu in een auto met achterwielaandrijving. Niets meer en niets minder. Toevallig […]

Dit artikel Heerlijk: John Oliver kraakt Elon Musk af voor 31 minuten lang verscheen eerst op Autoblog.nl.
X-eigenaar Musk scheldt vertrokken adverteerders uit
1 December 2023, 00:01 NU.NL - Economie
Elon Musk heeft woensdagavond fel uitgehaald naar de bedrijven die zijn gestopt met adverteren op X. Diverse ondernemingen trokken hun advertenties terug nadat de excentrieke miljardair instemmend had gereageerd op antisemitische uitspraken.


Regisseur Darren Aronofsky maakt een film over het leven van Elon Musk
16 November 2023, 00:11 NU.NL - Film
Het leven van techondernemer Elon Musk wordt verfilmd. De Amerikaanse filmmaker Darren Aronofsky gaat de film regisseren, meldt Variety vrijdag.


NU+ | ChatGPT-rivaal Elon Musk heeft rebels toontje en geeft antwoord op alles
9 November 2023, 00:02 NU.NL - Economie
Elon Musk brengt een chatbot uit die net even anders werkt dan zijn concurrenten. Grok is gemaakt om vragen te beantwoorden met humor en op een rebelse toon. De chatbot geeft volgens Musk ook antwoord op pittige vragen die door andere chatbots worden geschuwd.


Elon Musk toont eerste product van zijn AI-bedrijf X AI: 'sarcastische' chatbot
6 November 2023, 00:01 Tweakers
Elon Musk heeft het eerste product van zijn nieuwste bedrijf X AI getoond: een AI-chatbot in de trant van ChatGPT. Zaterdag moet de chatbot beschikbaar komen voor een 'selecte groep' gebruikers. Volgens Musk is het de bedoeling dat deze bot op termijn toegankelijk wordt voor X Premium+-gebruikers.


NU+ | Een jaar na overname door Musk heet Twitter X en lopen gebruikers weg
2 November 2023, 00:10 NU.NL - Tech
Het is alweer een jaar geleden dat Elon Musk het gigantische bedrag van 44 miljard dollar neertelde om Twitter te kopen. Inmiddels is er veel veranderd, zoals de naam van de dienst. Ook ziet X het vertrouwen en het aantal gebruikers en adverteerders afnemen.


Duitse vakbondsbaas waarschuwt Musk tegen omzeilen sociale regels
22 Oktober 2023, 00:01 De Tijd
14:59 Christiane Benner, de nieuwe baas van de invloedrijke Duitse vakbond IG Metall, haalt uit naar Elon Musk. Volgens haar probeert de Tesla-topman de sociale regels te omzeilen in de Duitse fabriek.


Europese rakettencrisis duwt Belgische satellieten in armen van Musk
7 Oktober 2023, 00:00 De Tijd
01:00 Europa stuurt dit jaar amper drie raketten de ruimte in, een dieptepunt. Volgend jaar dreigen dat er nul te zijn. Voor Belgische satellieten zit er niets anders op dan mee te liften met het Amerikaans...


Musk pleit tijdens gesprek met techleiders voor 'scheidsrechter voor AI'
20 September 2023, 00:08 NU.NL - Tech
Leiders van belangrijke techbedrijven kwamen woensdag bij elkaar in de Amerikaanse Senaat om met beleidsmakers te praten over kunstmatige intelligentie. Ze waren het er allemaal over eens: er moeten duidelijke regels voor het gebruik van AI komen.


Musk overweegt X volledig achter betaalmuur te zetten in strijd tegen bots
20 September 2023, 00:01 NU.NL - Economie
Als het aan Elon Musk ligt, gaat iedere gebruiker van X binnenkort een klein geldbedrag betalen. Dat is volgens de miljardair nodig om spamaccounts van het socialemediaplatform te weren.


Het masterplan van Musk
9 September 2023, 00:00 De Tijd
01:00 De biografie van Elon Musk, die volgende week verschijnt, wordt gegarandeerd een bestseller. Naast de vele aandacht voor zijn rusteloze persoonlijkheid groeit de bekommernis om de ongeziene machtsposi...

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn